Постоянни проблеми вкъщи, от които ми дойде до гуша вече!!! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121029)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9587)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Постоянни проблеми вкъщи, от които ми дойде до гуша вече!!!
преди: 7 години, 1 месец, прочетена 1696 пъти
Искам да споделя с някого вече историята си защото ми писна от това всеки път да говоря с нашите и всеки път аз криворазбрания и аз виновния за техните грешки и глупости!!!
От малък още имам една баба и дядо която все се караха и до ден днешен понякога пак има скандали но за по-хубаво по-рядко са вече и почти ги няма, не питайте как съм издържал като по-малък да ме набутват между техните кавги, обиди, заплахи и вменяване на чувство за вина многократно!!!! От тях съм видял отчасти хубаво детство, отчасти ад и скандали и на всичкото отгоре финансови проблеми и заеми постоянно!!!
Не искам да навлизам в подробности повече но имах едно от най-неприятните детства някога, да не говорим че многократно хората са се възползвали от мен като бях малък за услуги, и съм получавал всякакъв вид тормоз (психически, физически дори) от детски гадняри деца, като много рядко се е получавало някой да се застъпи за мен и всичко това да приключи.. но не за тормоза пиша а по-скоро за проблемите вкъщи.
До ден днешен живея с тях а ми се искаше да имах нормален живот с нормални майка и баща а не с тези хора!!! Цялото ми самочувствие и успех в училище след 5ти клас тотално пропаднаха и аз станах от отличник един посредствен ученик който никога не беше това което някога бе.
Във вкъщи така е станало, че живеем в две стаи едната аз и баба ми а в другата е дядо ми и аз не мога нито да си стоя нормално на компютъра нито пък да си пускам музика вечер като другите тийнейджъри (да не говорим че ми забраняват да каня хора и винаги са били прекалено строги с мен и рядко са ми давали свобода на словото, а камоли свобода с приятели и т. н... а уж съм момче и би трябвало да не са толкова сурови с мене! То бяха удари от баба ми като по-малък то силни викове и обиди, а уж бях малко дете и трябваше такива неща да не ми се говорят!!! Нямам думи какви хора са това, само обиждат мен независимо на колко години бях и съм!



Значи до ден днешен не мога да се разбера с тея хора напълно. Вечно имат големи изисквания от мене такъв да ставам за всяко дребно нещо правят забележка какво говоря какво казвам и какво правя, просто рядко има спокойствие и не бих казал че това е здравословна за мен среда където да израстна с самочуствие спокойствие, подкрепа и най-вече приятели.
И до ден днешен не мога да намеря приятели именно заради ниското самочуствие и самооценка. Да не говорим че заради всякакви случаи на тормоз и подобни неща не мога да мисля напълно нормално и да се отпусна сред хората!!! Иска ми се вече да ги напусна и да не живея с тях защото ако продължавам така те ще са си същите и никога няма да се променят! Опитвал съм многократно да говоря с тях, но рядко е имало ефект и то временен. После са си същите гадове и все обиждат, манипулират и за всичко ми се карат. Опитвам се да бъда щастлив и да ми е леко на душата но не става!!! Навън пред хората са добри и примерни а вкъщи стават гадове и като някакви чудовища с мен! Писна ми от този затвор и искам да се махна от тука и да си взема живота в мои ръце и да забравя за тях!!! Просто усещам как и аз почвам да мисля като тях и да правя същите глупости дори да не го искам! Моля ви дайте ми някакъв съвет как да се оправя в тази неприятна ситуация :(
Просто усещам как с всичката тази натрупана агресия и гняв и безпокойство просто си пропилявам здравето и се съсипвам всячески от този омагъосан кръг!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 1 месец
hash: 8f88d1814c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   А къде са твоите родители? Не може ли да отидеш при тях? На баба ти и дяди ти им е трудно. Те са възрастни, може би болни и им е трудно да се грижат за теб. Имай самочувствие, успокой се. Започни да спортуваш нещо, ако може кикбокс. Но който и спорт ще е добре. Учи и като станеш на 18г. Ако можеш замини да учиш в друг град или държава. Или се изнеси на квартира. Не пишеш на колко си години, но може да работиш през лятото и да спестяваш пари, така че да се изнесеш на квартира при първата възможност.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 077bb1f843
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   При първа възможност се отдели от баба ти и дядо ти - семейната среда в която живееш не е добра. Доколкото разбирам си тийнейджър, сега е времето да се забавляваш, да се срещаш с приятели да ходиш на дискотеки, екскурзии, молове, на гости и така нататък. Моят съвет е да си подобриш успеха в училище и да се ориентираш към някоя добре платена професия. При първа възможност си намери работа и започвай самостоятелен живот. Ще бъдеш по-щастлия, ще си създадеш прителства и свое собствено семейство. Ако заплатата ти е 1500-2-3000 лева, или ако работиш в чужбина още по-висока, можеш да си купиш жилище на изплащане и повече да не ти се налага да се съобразяваш с баба ти и дядо ти. Действай смело, бъди уверен в себе си и успех!

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: a6d18a2ff3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Ще завършиш, стани студент в друг град, отиди на една две бригади в Америка, ще се запознаеш с хора, ще видиш свят, ще спечелиш пари и лошото ще е зад гърба ти. Това, което можеш да направиш за себе си сега е да подържаш горе долу добър успех, да учиш английски и да спортуваш-спорта изгражда характер, създава контакти и самочувствие. Желая ти успех и щастие.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker