Тежък ПМС - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121115)
 Любов и изневяра (29687)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18503)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Тежък ПМС
преди: 7 години, 1 месец, прочетена 3304 пъти
Здравейте мъж съм семеен щастливо женен. Имам две деца. Проблема при моята съпруга, е че преди около 4 години започна да има много тежък предменстурален синдром. Знам, че жените преди цикъл са по нервни, но при съпругата ми направо граничи с лудост. Направо става страшно дразни се от най малкото нещо и като започне няма спиране. Вика крещи обижда ме по всевъзможен начин направо страшно. Като говоря с нея все каза, че и тя е нервна, но и аз много я дразня. А в този период от месеца тя направо е страшна все едно дух се е вселил в нея направо тя не е същия човек. След като свърши цикъла нещата са съвсем различни. Говорил съм няколко пъти с нея, но нейното обяснение е че много съм я ядосвал. А аз не се държа по различно от друг път. Ако се старая всичко да е наред тя започва да вади неща случили се преди 5 - 6 години и започва един луд скандал защо тогава аз съм постъпил така и тнт. Опитвам да и обясня, че всичко това е минало и не е било по различно от преди 10 дни защо тогава не се е карала с мен, а сега. Доста време се старах да я убедя да сподели проблема си с лекуващия лекар, но той се засмя и каза ако иска на мен да ми изпише някакви хапчета, че да мога да я търпя. Но той не е вкъщи и не знае какво става у дома трета световна война. И всичко това се случва пред децата ни. 10 - 12 дни направо е страшно приказки от рода на "аз не съм ви майка, след като вие не се интересувате от моето емоционално състояние, защо аз трябва да се интересувам от вас" и тем подобни. След като се върне от работа ляга и нищо не я интересува плаче по цяла нощ и оплаква колко е нещастна и всичко това докато свърши цикъла след това всичко е супер. По някога нещата минават само с нормална нервност, но има 5 - 6 пъти в годината в които е страшно. Не знам какво се случва, но трудно се издържа. Тя трудно се съгласява да ходи на лекар и все казва, че не е дефектна. Напоследък когато е добре успях да я убедя да отиде на гинеколог и да сподели проблема си все пак живеем в 21 век и няма да е единствената с ПМС има лекарства за всичко. Но той е беше казал да вси взема по един валерян или валидол като и стане нервно. Но проблема е там, че тя като изпадне в това състояние не иска нищо да взема само скандала търси. Не иска да пие никакви лекарства. Мисля, че трябва да е нещо, което да не и позволява да се сбъгва толкова. Много моля, ако някой се е сблъсквал с подобен проблем да сподели как е решил нещата. Чел съм, че тогава хормоните се разстройват и може би и трябва нещо да ги регулира, но не зная какво, а и с който и лекар да сме споделили все го приема на шега.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 1 месец
hash: 4d937f267c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Да отиде при добър гинеколог и да си направи по поръчка на лекаря кръвен тест на женските полови хормони, ако лекарят прецени. Може да има хормонален дисбаланс и това да влияе на настроението й. Също да си провери и щитовидната жлеза при ендокринолог и там също да изследва хормони. Аз предполагам, че нещо хормонално ще излезе и то се лекува с хормони.
Вече в краен случай, ако нищо хормонално не излезе, решение може да бъде - при психиатър и антидепресанти.
Но търсете лекар, който да изследва хормоните й. А не - нищо и няма. Чела съм, че жени с хормонален дисбаланс са стигали до лудница, при положение, че проблемът е бил не достатъчност на определен хормон.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: fefb1dc913
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Надявам се темата да не е майтап или провокация, но ще коментирам сериозно така или иначе.

И аз съм за кръвен тест на женските хормони, както казва номер1.
Но също и за психотерапия, защото зад тези кризи се коренят множество натрупани емоционални проблеми, ама да ходи в спокойните си периоди.
Тези неща, за които изпада в нервна криза са били реалност и макар че на теб не ти тежат, то на нея не са спирали да я потискат, и като не е в пмс, който всъщност просто ги изкара на повърхността.
Може би е израснала с нервни родители и това ѝ се е отразило на емоционалното състояние и пмс просто отключва всичко това, което трябва по някакъв начин да излезе, да се изчисти един вид. Ето, тя започва да ти говори за неща, които са станали преди 5 години, но това е така, защото е имало все нещо недоисказано и премълчано.
И ако не е пмс, то все ще се намери нещо друго, което да отключва тези множество натрупани емоционални проблеми.
Но всичките тези неща тя трябва да ги изговори и да получи разбиране и подкрепа за тях, и за това препоръчвам психотерапия, а не да се зомбира с хапчета при психиатър.
Също така те съветвам да смениш личния ви лекар, защото този ми звучи като някой с мислене от 18-19 век.
Такива неща преживяват и жени и мъже, които са имали невротизирани родители. Е примерно как има някои мъже, които като се приберат от работа се напиват и вдигат скандали за супер дребни неща (а някои правят и доста гротескни неща още) - еми тяхното е същото - имали са лошо детство, или по - точно отровна семейна среда в детството си.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 41a6b2824a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Първо голямо браво към автора че се интересува. Можеше да тресне вратата и да излезе. Да я осрави да се спасява сама... Категорично подкрепям номер 1. Хормоните са нещо много тънко. Първо там проверете. Освен това нещо скрито може да я мъчи. Може и сама да не го осъзнбава и в комбинация с пмс-то да страва взривоопасна. Успех желая!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: c56b8dd5e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Има билкови хапчета за това, има и хормонални. Едни добри противозачатъчни ще свършат работа, но й трябва компетентен гинеколог. Кви са тия валидоли, това е сериозен проблем? !

 
  ...
преди: 7 години, 29 дни
hash: 6b8c84bbdd
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   И майка ми има много тежка менструация, която продължава с дни и чак като мъртвец става. Пребледнява и почва да залита, но никога не са ставали такива неща с поведението. Извинявай ама женати е страшно искукала и много голяма егоистка. За да си избива комплексите да се прави на център на света със страшните си изблици и скандали истисква душичките на децата. Повярвай ми преживял съм го, само че от страна на баща ми. Резолтатът е постоянна депресия, асоциалност, страшна агресия. Жена ти не е добре и ако не го приемеш и не се държиш като мъж, ще става по-зле за теб и за децата най-вече.

 
  ...


...
преди: 7 години, 29 дни
hash: 179633c51a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Няма тежък ПМС синдром, ще се аргументирам.
1-во Жените, които са раждали, няма как да имат болезнен цикъл.
Още откакто се сдобих с мензис, имам и проблеми, като: Болки в ячниците, много силна болка до плач, преболяване на кръст, само аз си знам почти 10 години, как търпя болките.
А колкото до нервното разтройство, това е личен нейн проблем, а не заради ПМС. И аз съм нерва по време на цикъл, но аз по принцип имам нерви и изобщо, не се оправдавам с ПМС.
Проблемът на жена ти е психологичен и ви трябва психиатър, а не гинеколог! Има две деца, а някои жени прекарват най-различни депресии и нервни разтройства, но това не е оправдание, да й търпиш истеричните пристъпи. Вземи мерки навреме!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 29 дни
hash: 2f2058ffe3
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Номер 3 явно не е раждала. Отклонявам се от темата, моля за извинение, но подобни твърдения са смешни. А иначе, адмирации към автора за чудесното отношение и към сериозните коментиращи, за полезните съвети.

 
  ...
преди: 7 години, 29 дни
hash: 2f2058ffe3
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Извинявам се на номер 3, имах предвид номер 6.

 
  ...
преди: 7 години, 28 дни
hash: 41a6b2824a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 6 ти ли ще ми кажеш, че няма как да имам болезнен цикъл. Има как и още как. Дори с възраста става болезбен по различен начин. Като момиче имах болки ниско долу в корема само. След като родих двете си деца болките в кръста по време на менструацуя съаваха така силни, че бях като покосена. Пояснявам преди това никога не ме е болял кръста. Това обаче беше преди 17-18 години. Към днешна дата съм на 38 и като ми дойде боли кръст, болят яйчници, таза чак ме боли, също и срамната кост. Да не забравя и напрежението в гърдите. Това е по характерно за младите момичета, но аз тогава нямах и тоя дискомфорт. Тъй че всяка жена е индивидуална.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 28 дни
hash: 5965869a38
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Авторе, и аз съм така и мъжете си ме знаят. Ако почне да взима хормони ще стане още по-зле, не я карай да ходи по доктори. Просто не й обръщай внимание в този период на месеца. Рано или късно ще й мине. Може и в критическа да влиза ако е над 40. Нека си намери нещо да се разсейва. Аз обичам да играя компютърни игри, например.

 
  ...

...
преди: 7 години, 28 дни
hash: 8f7dd00d5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   От автора
До № 1 Благодаря за съвета! Успях сега да я убедя да пробваме с изследвания искрено се надявам да открием проблема и нещата да се поуспокоят.
До № 2 Благодаря за коментара! Темата не е майтап нито провокация дори съм описал нещата доста бегло за да не Ви отегчавам. Съвсем реална ситуация. Смятам, че много точно си разбрал нещата в действителност с течение на годините има неща, които са я наранили, колкото и безобидни да са били според мен, но всеки е различен по своему. Но тези неща не спира вече пет години да ги повтаря и все едни и същи направо е като стара грамофонна плоча. В началото след втората година пробвахме семейна консултация при психолог. На втория сеанс психолога каза, че желае да работи само с нея, за да може да я вкара в някакви нормални граници на комуникация. Защото като отидем при него тя разказва все едни и същи неща и постоянно плаче. Психолога няколко пъти ме пита тези неща постоянно ли ги повтаря и как издържам. Все едно и също. След като започнаха сеансите само с нея ходи четири пъти и след това заяви, че тя повече нямало да ходи никъде защото аз съм успял да заблудя психолога и той не е разбрал колко голям боклук съм всъщност аз, и той бил на моя страна не зная какво са си говорили. Но съм забелязал, че тези нейни изблици се засилват сериозно около 10 дни преди цикъл. След раждането на второто дете тя понапълня в началото успя да свали някое и друго кило но сега е с 20 килограма отгоре и това също много я смачква. Въпреки, че аз не съм загубил интерес към нея и я желая непрестанно като жена. Правя и комплименти, че е секси, краси и всякакви такива. Постоянно ми повтаря, че я лъжа и не можело да харесвам такива сланини по нея. Обяснявам й, че не е така аз само като я прегърна и вече съм възбуден ако аз просто си ги говоря, а в същност не я харесвам тялото ми няма да реагира така. Но едно си баба знае едно си бае. Старая се в къщи да помагам да я отменям в домакинските задължения и тнт. Но все едно и също и последното страшно много ме ревнува. Никога не съм изневерявал на жена си и не съм имал желание да го направя. Аз съм такъв тип човек, че нямали чувства при мен секс не мога да правя. Случвало ми се е преди да се оженя да стигна до секс без чувства беше пълна трагедия нищо не стана. Докато с жена ми един поглед и вече съм готов. Просто много я обичам. Преди четири години ми се наложи да отида на командировка за една седмица извън града бяхме общо 15 човека и като почна ревност та и до сега не спира. Като изпадне в пмс ми разправя как аз съм я изоставил с децата и съм ходил да си вея оная работа някъде, а всъщност там бях служебно. Преди време тя също работеше в голяма компания и е ходила по някога в командировка да понякога съм я ревнувал, но за ден и приключва.
До № 3 Аз обичам жена си и семейството, много пъти ми е прикипявало и ми е идвало да тресна вратата и да изляза, но нали не за това са семействата те са, за да се подкрепят и да си помагат в трудни моменти. Много приятели също ме питат как издържам и ми казват, че това ще ме разболее рано или късно, защото след всяка такава ситуация в къщи аз съм като посърнал. Всеки един нормален ден в къщи е празник за мен.

 
  ...
преди: 7 години, 27 дни
hash: 9e2b930646
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Авторе, аз съм нещо подобно на жена ти, с разликата, че влязох в критическата, предкритическата или както се казва там. На 46 съм, още имам цикъл/менструация, но около 10 дни преди да ми дойде, става страшно! За всички явни и неявни проблеми ми евиновен мъжа ми. Че не е помогнал за нещо вкъщи, защото е на работа/нерегламентирано почасово/, че аз не работя, и нямам изход затова, че бия дупки с бормашина, а той спи, за всичките бели на света е той крив. И тн. Ясно ти е за какво говоря. Всичкото недоизказано в брака се натрупва в ТЕЗИ 10 дни и избухва с пълна сила. После се кротвам и мирувам. И така до следващия цикъл. Някой от тях е по-кротък, друг по-буен и така тече живота ни. При нас няма и грам ревност, но има битовизми с проблеми в изобилие. И аз обичам мъжа си, но в ТЕЗИ дни ми се ще да изчезна, да не се върна, да направя куп лудости и единствено жизненият ми опит ме спира.
Ние нямаме възможност за психолози и изследвания, но мисля, че ако при вас се изследват хормоните, назначат се правилните хапченца и се работи паралелно с психолог, нещата за няколко месеца ще се подобрят. Желая ви го искрено, авторе, на теб и семейството ти.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 27 дни
hash: 4d854bd4ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   До 7, 8, 9 които са един и същи човек- Аз съм раждала и преди да родя имах непоносими болки, когато настъпи цикъла ми, а след раждането на първото ми дете се оправи. Така че много грешиш, защото от куп жени, когато бях още момиче съм запомнила едно: Болезнен цикъл се оправя единствено от раждане, не са ми го казвали една, две или три а поне пет, шест жени. За едно си прав/права човек е индивидуален, но на висок процент от жени помага, както споменах раждането.
Колкото и да нападате 6 си е права, дори не сте прочели, че е още девойка на по 19-20 години, щом има цикък от 10 години, но кой да чете единствено знаем, да съдим околните, много жалко.

 
  ...
преди: 7 години, 25 дни
hash: fff0c19132
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   От автора до № 13
Благодаря за коментара! Така както се описа все едно виждам жена си едно към едно. Всички изказани и неизказани проблеми в 14 годишния ни брак се изказват и разказват и разнищват в тези 10 - 15 дни. Тя е с 12 години по малка от теб и мисля, че и е рано още за критическа. Аз работя тя също работи. Лошото е че когато е добре я убеждавам за изследване, но като удари периода и става ужас. Аз никъде няма да ходя да не съм дефектна. Много ми се иска да говоря с човек от твоята страна на нещата и да задам куп въпроси. Но тук няма как. Кажи ми до колко може да се вярва на нещата, които говори в това състояние. Казва ми че ме мрази, че не може да ме гледа, че ако има къде да отиде ще ме напусне. А тя всъщност има къде да отиде, но като и кажа се почва "Да да те оставя тук да водиш курвите и тнт". Предлагам и аз да се изнеса и ще и плащам издръжка, но почва с това ами плащай ми 2000 лева на месец и тогава. А всъщност аз взимам на половина от тези пари заплата. Нямам странични доходи или бизнес и дори и да искам такива пари не мога да й давам и тя много добре го знае. Като иго кажа почва ти си путьо като не можеш да осигуриш достоен живот на децата и на мен. Постоянно реве колко много съм я тормозел и как тя щяла да ме напусне и тнт. Повярвайте ми сам се чудя на себе си как издържам и коя е тая сила да ме кара да остана при нея. Чудя се на мен си каква е тая ГОЛЯМА любов. А не съм от мъжете, които да скитат и да не се прибират след работа съм в къщи, когато ходя някъде искам и ми е приятно тя да е с мен. Помагам изключително много в къщи в 70 % от случаите аз пускам прахосмукачка докато тя прави нещо друго в къщи примерно да готви. Единственото нещо за което рядко помагам това са пералнята и сушилнята. Всички останали домакински неща ги вършим почти винаги заедно. Но когато господ е отредил друго няма оправяне.

 
  ...
преди: 7 години, 24 дни
hash: 9e2b930646
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   От номер 13.
Само ще добавя, че не само недоизказаните, а и НЕНАПРАВЕНИТЕ неща влошават отношенията още повече. Обещал ми моят да направи това-онова, след 2-3 дена, а то стават не 2 а 20 дни.. може и повече. Мен лично ме дразни страхотно неточността и отлагането във времето.
Аз имам къде да отида, но все пак обичам мъжа си, детето и най-вече сме семейство. Да, и аз казвам тежки думи. Като се случи в ПМС, не дай боже и да пийна малко, още по-лошо става. Но при нас най-вероятно е доста по-различно, защото сме в къща. Разбираш ли, той буквално нищо не прави. Върши нещо-си в двора чат-пат, на етажа нищо, водопроводът е за ремонт, и това ме изтощава. А аз извлякох мебели, боклуци и не-знам-какво си още от съседна стая, за да има кът и място на детето. Обзавела съм лично и половината етаж дори. Мисля вече, че просто мъжът ми си е мързелив. Идеята ми беше, че така нещата се натрупват в човека.. чувствам как почвам да охладнявам към него, защото живея като скот. Та при всеки е различно.. при вас ревност, при нас битовизми.. А е способен човек, ел техник, знае и разбира от доста неща, но муден, бавен, тутав човек.. Чудя се как е правил ел инсталации, сигурно по 10 дена..
Какво да ти кажа... донякъде може да и вярваш какво приказва жена ти. Не, че те мрази не, преувеличава, но че нещо не и харесва в брака ви, е ясно. Напоследък и аз приказвам такива неща, като порасне детето ще се махна, няма да търпя тая къща и прочие. Гледай и да си малко психолог, допитай се до вътрешната си интуиция, следи очите и, изражението, като каже че те мрази, дали е вярно. Гледай я и мисли, усещай. Оттук няма как да видим.
Ние жените гледаме и дребните неща. Не и налагай/или повтаряй често какво не ти харесва в нея. Моят например има навика да ме подиграва, че гледам крими и медицински сериали и да ме насилва да ям черен пипер и люто, като не ги търпя, и ми обяснява колко е вкусно. Ами всеки си има вкус, да му се не види! И ето ти дреболии, ама като ги повтаря всеки ден/през ден-ами писва! Неговите навици също ме дразнят, ама дума не обелвам за тях. Приемам човека такъв какъвто е.
Аз също въобще не излизам, не работя, но и не излизам. Моите близки/приятели са се пръснали по света/България... /или в гробищата, уви.. / и живо пиле няма около мен.
Мога да обобщя, че в останалите 20 дни, като съм кротка, мога да си овладея мисли, обиди и упреци, но в ТЕЗИ 10 дни.. почти НЕ мога и конфликтите са налице.
Не знам дали съм ти помогнала, авторе, просто споделям. Няма как да видя дома ти :))

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 24 дни
hash: ffc2d72b37
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Аз съм 7 и 8, но не и 10, погледнете hash-а, моля. Много добре прочетох, че от 10 години има менструация момичето и точно по тази причина, не трябва да прави генерални заключения за неща, с които не се е сблъсквала. Раждала съм два пъти, като момиче ме болеше всеки месец, след това- през месец. Но, мили дами, темата не е за болезнена менструация, а за ПМС синдром, а това са различни неща! Нека, ние щастливките, които изкарваме сравнително леко този период, да бъдем малко по-съпричастни и да не омаловажаваме това, което за нас не е проблем, но за други е мъчение. Още веднъж, моите уважения към автора! Благодаря за вниманието.

 
  ...
преди: 7 години, 24 дни
hash: e19a9da641
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Напротив номер14, грешиш.
Не е права номер6 с това, че раждането помага за ПМС. Точно обратното е!
Потърси информация из интернет например и ще видиш, че точно при раждали жени, които вече са в по - зряла възраст, има много по - голяма вероятност и много повече случаи на ПМС.

 
  ...
преди: 7 години, 23 дни
hash: a576d43c11
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   До номер 6/14
Що за глупост, че няма как раждала жена да има болезнен цикъл??? Това, че при теб нещата са се успокоили, не значи, че със 100% от жените е така. При мен положението е меко казано кошмарно, 2 дни съм извън строя, а имам приятелка, която повръща всеки месец от болка. За твоя информация съм на 38, приятелката ми - на 41. И двете сме раждали, тя има две деца. Няма значение какво са ти казали не една, а 5-6 жени, не можеш да говориш от името на всички жени.
Освен това не бъркай ПМС с болезнена менструация. Прочети внимателно, проблемът на автора не е в болките.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 23 дни
hash: a576d43c11
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   До номер 6/14
Що за глупост, че няма как раждала жена да има болезнен цикъл??? Това, че при теб нещата са се успокоили, не значи, че със 100% от жените е така. При мен положението е меко казано кошмарно, 2 дни съм извън строя, а имам приятелка, която повръща всеки месец от болка. За твоя информация съм на 38, приятелката ми - на 41. И двете сме раждали, тя има две деца. Няма значение какво са ти казали не една, а 5-6 жени, не можеш да говориш от името на всички жени.
Освен това не бъркай ПМС с болезнена менструация. Прочети внимателно, проблемът на автора не е в болките.

 
  ...
преди: 7 години, 22 дни
hash: d24bb87952
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

22.   Го #19, 20, 21

Глупости на търкалета пишеш, но да не наспапваме темата, с твоите безсмислени коментари, които очеизвадно, не са по темата, а се опитваш, да си нагнетиш мнението.
Подкрепям с две ръце #6 и #14
А колкото до автора, тази работа е за семеен психолог и лекарства! Проблемът се корени, не в "тежкиятПМС"

 
  ...

...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: bdfa637f3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   От автора
Отдавна мисля да споделя с цел ако има други като мен да почерпят опит. Ако сте чели темата и коментарите ще разберете, защото не смятам отново да обяснявам. Успях някак си да убедя съпругата си да отидем на лекар ендокринолог. Благодаря на господ, че попаднахме на добър лекар който прие проблема сериозно и присърце. Пусна на съпругата ми стандартни изследвания в лаборатория, но в тези изследвания всичко беше наред. Тогава доктора предложи да полежи известно време в болница, за да могат да и пуснат пълни изследвания. След като я приеха и пуснаха пълни изследвания установиха, че преди цикъл един от хормоните и толкова се понижава, че достига нива на жена в критическа и това я кара да е адски нервна избухлива заядлива и тнт. Лекарката каза, че вероятно има някаква грешка защото при нея цикъла беше редовен и не е възможно това. Пуснаха отново тези изследвания, за да са сигурни, но и второто изследване показа същите стойности. След което изписа два вида лекарства, които се пият по специална схема. ЕЙ ХОРА казвам, Ви не съм очаквал такова нещо все едно и отрязаха кризите с нож. Всичко приключи изведнъж. Първите два три месеца стоях като на тръни и все чаках поредния скандал и избухване. Мислих, че не възможно всичко да приключи така от раз. Все чаках и си мислих, че е прекалено хубаво да е истина. Вкъщи настана рая на земята. Преди не ми се прибираше от работа знаейки, че вероятно ме чака поредния скандал за нищо. Сега бързах де се прибера, за да поговоря със съпругата си и де видя децата. По принцип при нея нещата се изостряха много на пролет и най големите кризи и скандали бяха тогава. Очаквах това време с напрежение, но благодаря на бога всичко беше на ред. Тази лекарка направо ми спаси брака. Сега отново имам страхотна загрижена и любяща жена, чак по някога се притеснявам, че прекалено хубаво не е на хубаво. Написах това с цел да помогна някой в моето положение, защото в противен случай щях да си разваля семейството. Само аз си знам какво преживях приз тези четири години и как ги изкарах. Обичах жена си и не исках да се разделяме. Беше ми адски трудно да я убедя да тръгнем по лекари, но резултата беше прекрасен.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 3c945e0805
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Аз съм с тежка форма на ПМС - 2 седмици преди да ми дойде започваше да ме боли цялото тяло, да не мога да спя, да се потя, да не мога да се концентрирам, да нямам желание за нищо, да рева без причина, гримът ми не се задържаше по кожата, ужас просто. Отидох на лекар, и вече 12 години съм на противозачатъчни. Нещата нямат нищо общо. Понякога се изостря, но знам, че е от хормоните и се опитвам да се държа на положение и да не взимам решения в това състояние.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 317e289de1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Поздравления за автора. Толкова търпелив и разбран мъж. Аз около 19 дни преди цикъл съм ужасна. На 30 години съм имаме дете на 1 годинка и много болезнен цикъл. Преди цикъл ми идва буквално да хвана мъжа си за врата докато спи. Всичко в него ме дразни. Как върви, как говори, как диша, как пуши цигара дори. Постоянно си припомняме стари неща кой какво е направил и не направил. Без никакво преувеличение ми идва да си събера нещата и да го зарежа. Заедно сме от 7, 5 години. Не мога да си го обясня. За мене е най- добрия мъж ма света обичам го но само като го видя и съм много раздразнена. Като ми свърши цикъла и всичко се променя аз ставам кротка и така до следващия път.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: cfc6e71de5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   От автора до № 25
Така, както си се описала все едно виждам жена си едно към едно. Тя е малко по-голяма от теб. Честно да ти кажа съжалявам съпруга ти защото съм бил на негово място. Мога да те посъветвам да потърсиш лекар и да направиш същото като нас. Ние направихме всичко това по здравна каса. Нямаш си на представа колко добре ще се почувстваш и какво спокойствие ще настане в семейството ти. А и това твое поведение е вредно за възпитанието на детето ти.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 6a3fef56c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Категорично проблеми с щитовидната жлеза.

 
  ...

...
преди: 9 месеца, 20 дни
hash: 3eb27b6565
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   Здравейте!
Към автора.
Може ли да ми кажете към кой емдокринолог се обърнахте, защото аз съм в същото състояние, в което е била съпругата ви? Много ви благодаря предварително!
Страх ме е вече за себе си.

 
  ...
преди: 9 месеца, 20 дни
hash: b57d6824f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   Аз нямам тежък ПМС. Преди цикъл просто съм по-отпаднала рядко съм нервна.
Преди да родя имах ядски болезнен цикъл но сега рядко да ме боли корема.
Авторе сигурен ли си, че жена ти все пак не страда заради нещо в миналото.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 19 дни
hash: 4a476ae4fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   Жена ти е сексуално неудовлетворена. Убедена съм, че рядко чравите сека, а и когато го правите никога не се интересуваш дали тя изобщо е свършила. Качествен секс 4-5 дни от седмицата ще ти реши проблема. Така стоят нещата.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker