Нашите и приятеля ми, който живее временно у нас. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120658)
 Любов и изневяра (29582)
 Секс и интимност (14306)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3137)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Нашите и приятеля ми, който живее временно у нас.
преди: 13 години, 2 месеца, прочетена 2678 пъти
Нямам думи да опиша колко обичам тази жена и колко ме разочарова напоследък, когато най - накрая съм вече пораснала и мога да видя истинската и светлина. Иска ми се да не е така!

Приятеля ми живее у нас. В момента има проблеми по неговото жилище и нашите му позволиха да се премести у нас за месец докато ги реши. Всичко беше наред, те се държаха супер добре с него, майка ми за пореден път използва възможността да се изтъкне колко добра и гостоприемна е и се държа супер с него.

Въпросният един месец все още не е изтекъл, а та използва всяка възможност да говори как приятеля ми бил несериозен, използвач, който и се е нанесъл в дома за да го перат и поят и да му дават легло, бил готованко и т.н. В общи линии малко прещрака и започна да е опитва да ме настройва.

И така сложи край на всичките и думи, че е мила прекрасна жена, която не се бърка в отношенията на младите и т.н.

С татко използват всяка удобна възможност да клюкарят за нас и после майка идва при мен и ми казва какво било решението на татко.

Един вид, без никой нищо да е направил и най - вече аз, тя идва и ми сервира, че татко ми бил много обиден... за какво? Те сами си плетат интригите.. дори неможе да измисли причина поради която да ми е обиден...

Съвсем случайно приятеля ми звънна по телефона и без да исках вдигнах, вместо дазатворя и той чу по телефона как майка го обижда пред мен и после ми звънна да ми казва колко е обиден и как такава низост не е виждал през живота си.. Да му казва, че го обича като син, че е добре дошъл у нас, а сега да се обърне като фурнаджийска лопата на 360 градуса и да говори против него....(нещо, което той не е подозирал)

Сега ги чувам в кухнята да обсъждат как ние с него ще се разделим, татко я пресича и казва, че можело приятеля ми да ме раздели с тях и т.н. и само плетат интриги и незнам вече.... ;(

Толкова ли им е скучен живота, че без причина се заяждат

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 2 месеца
hash: 69b6d45bd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей, мила!

Искрено ти съчувствам и искрено се възмутих от прочетеното! Тук трябва да си много твърда! Приятелят ти е напълно прав да е сърдит. Изнесете се колкото е възможно по - бързо оттам и не се връщайте никога! Нямаш представа (вече започваш да получаваш, де:) какви проблеми между вас могат да създадат подобни интриги. Най - напред, обаче, за да е културно всичко, виж се и с двамата си родители и им кажи, че не можеш да приемеш поведението им, че си отвратена от такова лицемерие и интригантство. И бъди сигурна, че ще пробват всички тактики на емоционално изнудване _" отгледали сме те" , " изоставяш ни" , " ние за твое добро" etc. Но ти не се давай! Дръж на позицията си докрай! После, като се изнесете с приятеля ти, прекъсни всякакъв контакт с тях. Не ги търси по никакъв повод - да им стане ясно колко са сгрешили. Нека те те потърсят първи! А те ще го направят, бъди сигурна! Защото силната страна си ти. Ако загубят детето си на тая възраст, какво ще им остане? Празното жилище и ужасното чувство, че са се провалили като родители. Никой няма право да се меси в личния живот на други хора, най - малко пък на близки, така че си заслужават това отношение. Само твърдост - докато не признаят, че са сгрешили и не молят за прошка! Това ще направи теб по - независима, тях ще научи, че" тяхната свобода свършва там, където почва твоята" , а на приятеля ти ще докаже, че има прекрасна жена до него:) И, помни - ако не го направиш сега, те никога няма да се променят и проблемът ще остане да ти трови живота още мноооооооого дълго!

Кураж и успех! Борония

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 85f09cc91f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не на 360 а на 180 градуса. На 360 си е същото

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 91b00a1ab2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   От авторката
Номер 1, благодаря за окуражаващия комента, стана ми по - добре! Отношенията ни се изгладиха, оказа се, че просто е била в лошо настроение... всичко отново е на 6 както по старо му :)
Номер 2, точно това искам да кажа, че всички се преобръща... за съжаление злобата ти не ми се отрази никак, жалко :Д

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: a8b843d5b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   И с мен веднъж се случи така. Отидох да живея при гаджето за 1 месец заедно с техните. Майка й ме хареса, туй онуй, и един ден бахме двамате с нея и тя ми се показа по бельо и се дупеше и аз пък нищо не направих и после тя започна да говори против мен.
Аз обаче взех нещата в ръце, поканих я на кафе и след 3 дена я награбих и след това тя вече пак ме харесваше, а ние правихме заварката 2 пъти седмично.
Дори с нея ми беше толкова гот, колкото и с гаджето.
После тя разбра за това и затова се разделихме, ама това е друга история.
М37

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker