Има ли шанс за разведена с дете - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121051)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Има ли шанс за разведена с дете
преди: 7 години, 14 дни, прочетена 4050 пъти
здравеите
ще ви разкажа моята история и искам да ми кажете има ли шанс да живея нормален живот
ожених се много млада защото забременях с мъжа ми не сме подписвали но от както се събрахме да живеем заедно живота ми стана ад
постоянно се карахме много пъти ми е посягал на края не издържах и го напуснах детето си взех с мен
от тогава нито ме тръси мен нито детето но така е наи добре
сега живея сама в жилището на леля ми която няма деца на 23 години съм а детето на 5 не можах да завърша училише и сега работя за много мако пари - около 400 дето за нищо не стигат но това не е наи важното
искам да имам връзка с мъж и да имам добро семейство но мъжете на моята възраст като чуят че имам дете и бягат веднага никой не иска да гледа чуждо дете има един дето е на годините на баща ми ама аз не искам така
родителите ми ме обвиняват че съм си зарязала мъжа въпреки че са на ясно какъв е и как ме тормозеше
настояват да се събера пак с него но аз не искам да живея с постоянни скандали и побоища

не знам какво да правя, искам да си намеря добро момче с което да се обичаме и оважаваме но никой не да вземе жена с дете
много ми е тъжно

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 14 дни
hash: 6c75b601cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей, разбира се, че има шанс, но въпроса не е това, че си разведена с дете. Аз бих взел жена с дете, не ми пречи, даже бих осиновил още едно. Въпроса е, че нямаш образование. По-скоро трябва да насочиш енергията си в това да се развиваш. Запиши се да учиш пак-задочно, започни да четеш книги, обогати малко речника си и оправи правописа си. Развиваи личностните си качества. Това е от мен, успех!

 
  ...
преди: 7 години, 14 дни
hash: 455054bf76
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не слушай родителите си - правилно си постъпила, че си го напуснала. И спрямо детето и спрямо себе си. Не поглеждай назад, щом ти е посягал, пак ще го направи. И разбира се, че има шанс за теб, но с мъж в по-зряла възраст. Няма как да очакваш от момче на 20 и няколко да гледа дете с теб. Потърси по-улегнал мъж. Също така ще е най-добре да завършиш поне 12 клас. Осъзнавам, че с малко дете ще ти е трудно, но потърси някакъв начин, дори дистанционно, да си завършиш средното образование.

 
  ...
преди: 7 години, 14 дни
hash: 5908faf0da
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Не се връщай при стария!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 14 дни
hash: c3f91cb9ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Естествено, че има шанс. За всеки човек има шанс. Стига с тази селска логика, че щом някоя жена е сама с дете, то няма шанс да намери отново любов.
Значи, искам да ти кажа сега някои неща и те са: първо, ти си все още много малка, макар че имаш 5 годишно дете вече. Хората на по 23 години в повечето случаи се плашат от идеята за семейство - и момчетата и момичетата (в 21 век е така, който му харесва, който не, няма значение, защото това е положението просто, нека не изпадаме в излишни подробности около този факт). Да, ти на 23 години щом си, то спокойно можем да те наричаме момиче, защото един вид още си си в момичешка възраст, само не го приемай като обида това, а като факт ;)
Второ - запиши се някъде да завършиш средното вечерно ли нещо такова. Много хора завършват така училище, а са на доста повече години от тебе. Също така се ориентирай да си намериш по - добре платена работа, защото с това мислене, че парите не са важни много ще се мъчите занапред и ти и детето ти.
Не разчитай на това някой си да те издържа, защото най - голяма вероятност има да попаднеш на някой, който точно за това ще се сближи с тебе, защото си финансово нуждаеща се, а той от своя страна има купища комплекси и емоционални проблеми, за които ти в последствие ще разбереш, ама той вече ще те е вързал психически, най - вече чрез това, че те осигурява финансово теб и детето и същевременно ще си демонстрира системно качествата от повредения си характер върху теб и върху детето (ама ти вече имаш опит в това отношение де)
Съветвам те горещо в следващите 5 години да се съредоточиш в това да завършиш средно, да си намериш по - добре платена работа - да задобрееш в работата или да усвоиш някакъв занаят. И да не мислиш толкова за мъж.
Междувременно може да се появи някой през това време, тогава идеално нали. Но както ти казах, ти и твоите връстници не сте във възраст за задомяване, а с по - възрастни мъже категорично те съветвам изобщо, ама изобщо да не се занимаваш (в това отношение виждам, че разсъждаваш правилно).
И вече след няколко години (3-5), когато момчетата на твоята възраст ще са готови за такова сериозно обвързване, то сами ще те оценят като подходяща за сериозна връзка половинка, защото вече си майка, която години наред е гледала сама детето си, плаща си сметките и си го издържа.

А за родителите ти искам да ти кажа, че се ретроградни и мега задръстени. В никакъв слушай не се пречупвай да им връзваш на робската малоумна логика.

 
  ...
преди: 7 години, 14 дни
hash: 6d6a548a67
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Да, мила, мисля, че имаш шанс да си намериш добър човек, обаче МОЛЯ ТЕ, оправи си правописа, че ако един ден помагаш на детето с уроците... :((
А иначе познавам доста момичета в твоето положение, да по-трудно им е да си намерят мъж заради детето, но не е чак толкова невъзможно, млада си и имаш шанс пак да си имаш човек до себе си. Даже и да поизчакаш детето да порасне малко, пак не е късно. Човек и на 35 и на 45 може да срещнеш любовта.

 
  ...


...
преди: 7 години, 14 дни
hash: c90b5827c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здравей,
Мъж на 30 години съм. Ходил съм с разведена жена с дете, две години по-голяма от мен. И ни беше много хубаво. Разделихме се по причини, нямащи нищо общо с детето. Имам приятел, който беше в подобна ситуация. А мой колега на 35 има жена с 18-годишен син, две години по-голяма от него. Оженили са се преди пет и имат дъщеричка на три. При това добре изглеждащ умен мъж, с пари. Не е някой отчаян. Няма да те лъжа, за някои мъже може да е проблем, но някои ще те приемат и така, ако те харесат наистина.
Тук идва и трудният момент обаче. Колкото и да обичаш детето си и да си му отдадена, трябва да отделяш време и за себе си - да се грижиш за визията си, излъчване, да отделяш някакво време за срещи. Ако имаш възможност, потърси помощта на баби и дядовци. Нека те гледат детето, когато излизаш примерно. В никакъв случай не казвам да го пренебрегваш, но да търсиш някакъв баланс.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 14 дни
hash: 64ba883634
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Ей, здравей и аз съм на 23 с дете на 4. Моят беше същия.
Скандалджия... тормоз... и аз искам някой просто да ми бъде упора както и аз на него.
Не спирам да вярвам че ще го срещна не спирай да вярваш и ти.

 
  ...
преди: 7 години, 14 дни
hash: 119530d626
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Толкова си млада, животът е пред теб. И аз те съветвам да обърнеш внимание на образованието и професионалното си развитие, трудно е финансово, но след време ти самата ще се чувстваш по-добре. А това, че имаш дете, би било проблем само за един тесногръд, комплексиран и нереализиран мъж.

 
  ...
преди: 7 години, 14 дни
hash: eddb572f47
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Търси по-възрастен мъж, на около 35.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 13 дни
hash: 9a96d8eba6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Ти си жертва на семейната среда в която си отраснала. Може да те смазва, но да сте заедно идеалното семейство за пред хората. От начина по който си задача въпросът вече е ясно, че си тръгнала с нагласата, че това че имаш дете е проблем. Опасявам се, че ако не започнеш да се развиваш, образоваш и четеш, не само ще повториш грешката, но и ще предадеш лошият опит върху детето си. Като начало чети книги, каквото ти харесва, има библиотеки, познати. Образованост та е проблем не само за работата, но и на това как се погледнеш на живота си за вбъдеще и как ще възпитан детето си. Чети за предпазването от бременност, търси контакти с мъж но без да си начертава в главата си пътя как ще гледа детето ти. Липсата на на образование ти пречи да видиш реално нещата. Не ме разбирай погрешно, не е задължително да си с висше образование, но определено от написаното от теб се вижда, че имаш много неща за наваксване. Чети и на детето ти, всеки ден така ще му създадеш навик и ще му покажеш пътя на познанието. Ако искаш да се спасиш от това положение, порасни интелектуално, само от полза ще ти е.

 
  ...

...
преди: 7 години, 13 дни
hash: b5259537fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   Имаш шанс, разбира се. Не се връщай при стария. Обаче и не бързай да се хвърляш в нова връзка, за да не попаднеш от трън, тана глог, както казват хората. В смисъл-ти си бързала да се жениш, не си завършила училище и естествено си попаднала на кофти човек. Не повтаряй и сега същата грешка-не бързай да се хвърляш в нова връзка. Обърни внимание на себе си. Завърши училище задочно. Намери си хубава работа. А точния човек ще се появи сам. Няма вече за къде да бързаш.
Както правилно другите коментиращи са ти казали -мъжете на по 23 години не искат собствени деца, та камо ли да гледат чужди. Дай им време да станат на по 25-6г., когато вече се замислят за семейства. Тогава може и да намериш мъж на твоята възраст, който иска да се обвърже за сериозна връзка.
Изобщо обърни внимание на себе си и не се вкопчвай да търсиш мъж на всяка цена. Няма гаранция , че като се вкопчиш в следващия няма пак да те бие и да не те обича. успех.

 
  ...
преди: 7 години, 12 дни
hash: d33c239131
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Ами защо се жените толкова рано и не преценяте половинките си?

 
  ... горе^
преди: 7 години, 12 дни
hash: 61f87ed261
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   Аз съм мъж на 28 който гледа сам детето си И аз си задавам твоите въпроси Кое как ще продължи аз се надявам някой ден да срещна човек точно като теб така че горе главата. Гледай си детето другото само ще се нареди.

 
  ...
преди: 7 години, 8 дни
hash: e17df2e059
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Мъжът сам ще се появи, когато моментът е подходящ. Просто не го мисли. Млада си още

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 293de6c097
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

21.   нормален мъж, млад, необвързан, без деца, не би се обвързал с жена с дете.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker