Насилие от родителите ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121141)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Насилие от родителите ми
преди: 6 години, 11 месеца, прочетена 2242 пъти
Здравейте аз съм едва на 14
Родителите ми ме бия и тормозят системно...
Бият ме за това, че съм счупила чаша и без да искам съм разляла нещо(което правя от притеснение). Те искат аз да съм хем дъщеря, хем слугиня. А всъщност аз не искам...
Майка ми иска от мен да оправям всеки ден в къщи всичко иска да е оправено идеално. Не мога да смогна да свърша всичко и в някои случаи забравям да направя дадено нещо и те ме обиждат с много жестоки думи (примерно: боклук, изрод, келеш, как съм могла да се родя толкова непохватна, курва, патка, изчадие, нищожество и много др. )Аз не мога да им отговарям или да кажа че дадено нещо няма да го направя, защото иначе ще ме набият за пореден път. Поради тази причина искам да ме съветвате какво да направя, бият ме всеки ден заради глупости или заради неща които не съм направила
Няколко път бях на косъм да избягам. И имам няколко неуспешни опита за самоубийсто пробвах хапчета рязане на вени, но нищо...
И още искам да се самоубия
Чудя се защо съм се родила
Не съм се самоувила до сега заради тях, защото знам че ще им е тежко, но не искам и да живея...
Какво да правя
Ще помоля само да не ме критикувате, достатъчно ми е тяхната критика...
Дайте ми съвети
Ако се свържа със социалните и кажа че не искам да живея с тях?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 11 месеца
hash: 0f3783709e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   В никакъв случай няма да си посягаш на живота! Ти не си виновна, че те са такива.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 616bd49b78
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Подай сигнал в социалните

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 616bd49b78
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Твоите родители са изроди като не знаят как да възпитат едно 14 годишно дете да не правят деца. В случая вината е във тях. Оплачи се на някои твои близък- в най- добрия случай на социален работник. Не трябва да оставяш да те мачкат- Това не са родители а престъпници.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 4e3f782e06
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мило момиче, съжалявам за това, което ти се случва. Нямаш ли баба или дядо при които да отидеш? Свържи се със социалните. Те поне ще те подкрепят. Кажи им за опитите за самоубийство. Говори с училищния психолог, ако имате такъв. Изобщо търси подкрепа. Не знам как може да се изнесеш от вас. Но като станеш на 18 г задължително го направи. Успех!

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 5c4ee608fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Извади си веднага медицинско и отивай в полицията и в при социалните това не може да продължава така!

 
  ...


...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 5c4ee608fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Даже някак си тайно ги снимай как ти посягат и покажи после клиповете на полицията и в Закрила на детето.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 61d995b3fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Дръж се момиче ти МОЖЕШ да оцелееш. Обади се на закрила на детето и им кажи и мисля ,че ще е много добре ако събереш доказателства за насилието! Не се предавай млада си и имаш живот пред теб и повярвай ми всяко зло за добро! Поне не си мързелива и вкисната като тях. Радвай се ,че си жива! Имаш възможности и в бъдеще може да станеш част от закрила на детето и да помагаш на деца с твоят проблем! Късмет и много щастид!

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 4a85da0b2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Определено трябва да се свържеш със социалните! Ако имаш баба и дядо, които могат да те гледат, е хубаво да изявиш желание те да са твоите настойници занапред. И щом наистина родителите ти ти нанасят телесна повреда ( не знам дали тя е тежка, или лека - излизат ли ти синини от ударите, единствено с шамари ли те малтретират или те замерят и с предмети? ) задължително трябва да си извадиш медицинско. Наистина, ако тормозът е голям, трябва да сигнализираш на органите на реда, за да се издейства дори ограничителна заповед.
Дете, моля те не прави глупости в никакъв случай! Не се самонаранявай! Посети психолог! Разкажи му своите проблеми с подробности! Трябва непременно да се премахне твоята депресия. Животът е много хубав и не трябва да слагаш края му за подобно нещо! Всеки проблем има свое разрешение. Аз съм на 18г , моят баща също ме малтретираше, както и майка ми. Бях под домашен тормоз. Никак не е приятно да гледаш майка си пребита. Той хвърляше маси, с юмруци я биеше, размахваше към нас ножове. Беше наистина тежък случай. Моето детство също е било много тежко. Мама успя да се съвземе и да се разведе с него, но с това се появиха много по-лоши проблеми. Тормозът сега е по-лек, но поне знаем, че животът ни не виси на косъм, и се прибираме вкъщи спокойни. Но моята история е съвсем различна от твоята. С това искам да ти дам пример, че трябва да бъдеш силна. Много е лесно да вземеш нож и да сложиш край на своя живот. Но на каква цена? Заслужава ли си да го правиш и да обричаш душата си на вечни мъки? Не! Не! Не! Ти си смело момиче, вярвам. Мисли за своето спокойствие. Ако не знаеш как да се справиш с проблема, попитай близък, класен ръководител, училищен психолог, които да се свържат със съответните органи. И помни: никога, ама никога недей да разрешаваш проблемите по лесния начин ( да се самонараняваш), който не е разумен, защото ти не си сама. На света винаги ще има някого, който те обича! Именно към тези положителни емоции и чувства трябва да се насочиш! Успехи и бъди СМЕЛА !

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: e4c6d974a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Мили хора никой от вас ли не знае че дете само медицинско няма право да вади? Плюс това медицинското струва пари 30-40лв.
Разбирам че е неприятно да се живее с родители който не знаят как да възпитават, но в социален дом е много по лошо, просто не знаете за какво става въпрос. Едно е майка ти да те нарича "боклук, изрод, келеш" съвсем друго е лелките в дома да го казват и отделно момчета /циганчета/ от дома да те изнасилват редовно. И между другото не си мислете че в социален дом някой ще назначи слугиня да оправя леглото на 14 годишните. В домовете децата над 8 си оправят стаите сами, лелките мият коридора и шетат стола.
Щом авторката е наясно че на родителите й ще им е тежко, ако тя се самоубие, то тя понякога чувства че те я обичат, те показват и любов към нея, в дом няма кой да й покаже любов.
Ще е добре да обсъдим и какво е слугиня. И нормално ли е дъщеря на 14г да помага в домакинството с подреждане, поднасяне на масата и т. н. Отговорете моля ако някой трябва да върши слугинска работа в техния дом кой трябва да е слугинята? Моля да гласувате майката ли трябва да е слугиня, бащата ли, или всички в едно семейство трябва да вършат полезна за дома работа в зависимост от задълженията си извън дома. Ако примерно бащата работи тежък физически труд той ли трябва като се прибере да подрежда масата за 14г дъщеря, той ли трябва да й глади роклята? Или в такъв случай всички домашни задължения се падат на майката. Дано в изказванията има и такива, които в други теми пишат че жената /майката/ не трябва да върши всичко.
Моля всеки от вас да напише в едно семейство от двама родители и 14г дъщеря кой трябва да пере и простира, кой трябва да чисти с прахосмукачка, кой да бърше прах, кой да подрежда, кой да готви, кой да глади, кой да подрежда масата, кой да мие чиниите, кой да лъска обувките, кой да пазарува от магазина и т. н. като съобразите това че най вероятно семейството не са милионери и нямат възможност да наемат слугиня а и родителите работят тежък физически труд.
Хубаво ще е и да се изкажете на каква възраст според вас едно момиче трябва да започне да се учи как се шета къща, как се пере, как се подрежда маса, как се мият чинии, как се глади и т. н.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 5c4ee608fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Към номер 10, за помагането имаш право обаче за другото не мога да се съглася. Може пък да не я дадат в дом, а на приемно семейство или на други роднини, които да се отнасят човешки с нея. Това ли е по - добре или да остане при родителите и и те да продължат да я малтретират? Моя позната от квартала вече на 21 г. беше системно малтретирана от баща си. Момичето беше още от малко вършеше цялата домакинска работа вкъщи и в замяна вместо похвали получаваше побои. С малкия и брат днес 16 г. тинейджър и се държеше по различен начин винаги го глезеше го и винаги му купуваше по - хубави подаръци, когато имаше повод. Майката успява да се спаси от насилника, но за жалост оставя при него двете деца. Насилникът има и син от предишен брак, който също е тормозил подобно на момичето и той не иска и да чува за него. Това момиче по чудо успяваше да смогне и да върши всичко вкъщи и да се учи добре. Когато става 8 клас в новото и училище забелязват, че има синина на окото завеждат я при психолога и тя разказва как баща и я бие. От училището веднага се обаждат на полицията и социалните извеждат я от дома на бащата и я настаняват при друг роднина - вуйчо и, който се държеше човешки с нея. За няколко месеца при него тя стана друг човек по - усмихнат, по - уверен и по - позитивен след като ги нямаше ежедневните побои на баща и.

 
  ...

...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: e4c6d974a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

13.   До 12 от 10
Разбирам че си ставала свидетел на човешки съдби, както всеки човек, обаче не си даваш сметка за разликата от бой до бой, от скандал до скандал. Твоята позната при липсата на майка е останала единствената от женски пол в дома си, това също трябва да вземеш под внимание. Майка й е изоставила децата си при баща насилник. Важен е и факта че е имала добър вуйчо.
Другото което е нашата авторка още в първите две изречения съобщава че трябва да помага а тя не иска. Също в текста си съобщава че я бият само ако отговаря, когато са ядосани или отказва да помага в домакинството. До колко я бият не е описала, за нея и едно побутване може да е бой, ние не знаем. А решението да иде при социалните да се оплаче си е нейно, ако я пребиват с юмруци и ритници нека иде, ние обаче трябва да я предупредим какво може да я очаква в социалния дом. Защото винаги е по добре да си премълчиш когато майка ти е ядосана и те нарича келеш от колкото да ревеш свита в ъгъла на социалния дом защото снощи са те изнасили циганчетата, а там и компютър няма да ни се оплаче. Не случайно гледаме клипове как хора живеещи до социални домове разказват че момичетата там се предлагат на местното население за пари. Виж последния пример социалния дом в сливенското село Драгоданово, хората наричат децата там курви, знаят че момичетата от дома се предлагат за 5лв на дядовци от селото, а момчетата слугуват на селяните копаят им пипера за пари. Помисли какво може да кара момичета на възрастта на авторката да идат да предлагат сексуални услуги на дядовци за 5лв.
Твоята позната не е можела да се спаси от побой, вършела е всичко нужно от малка и е била пребивана. Докато ако авторката помага и не отговаря нагло, понякога получава обич и на родителите й ще им е тъжно за нея.
Само помисли проблемът на авторката ни е "да не е слугиня" и заради това тя посяга към самоубийство. Човек който от мързел не му се живее, какво можеш да си помислиш за него? За да не шета тя посяга да се самоубие!!!
А колкото до приемното семейство, то гаранция при какви хора ще се паднеш няма, това че по тв дават само "добри" майки приемнички съвсем не е гаранция че приемното дете не е карано да слугува в дома на приемни родители, или че не са станали приемни родители само заради пари, а не от любов към деца. Разбира се това по тв няма да го кажат. Как си представяш да излезе по тв приемен родител и да каже, че гледа деца само заради парите и че ги кара да работят и т. н. Всъщност при господарите на ефира даваха и приемни родителки които давали подкуп на социална служителка за да настани дете при тях с цел да имат доход, само си представи за какви хора става въпрос.
Затова ние сме длъжни да предупредим авторката, ако тя наистина се чувства толкова зле при техните и наистина я пребиват от бой нека иде при социалните и дано има късмет да я преместят на по хубаво място, но трябва да знае че в институциите не е като при родители на които просто трябва да помагаш в домакинството, да ги уважаваш и да им премълчаваш когато са ядосани.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: f7df04ff99
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

15.   10, много подло извърташ думите на авторката! Проблема ѝ е точно, че родителите ѝ са агресивни към нея. Ние всички четем какво ни е написало момичето.

Естествено, че всеки трябва да пере, простира, чисти и. т. н. НЕЗАВИСИМО ДАЛИ Е ЧАСТ ОТ СЕМЕЙСТВО ИЛИ ЖИВЕЕ САМ.
Независимо дали е мъж, жена, момче или момиче. И НЕЗАВИСИМО КАКВА РАБОТА РАБОТИ ИЛИ НЕ РАБОТИ.

Авторката не е казала, че не желае да върши домакинска работа, а споделя това, че начина по който родителите ѝ се отнасят с нея, я кара да се чувства като слугиня! (както казах 10 - ти извърташ думите на детето, тълкуваш ги както на теб ти отърва)
Една чистачка примерно и една камериерка получават много повече уважение принципно (освен, ако не попаднат на простаци, но които да чистят нали).

И какво значи това 'когато са ядосани'? (това е реторичен въпрос)
Нека, който не е добре с нервите да вложи излишните си пари в лекарства, за да си ги лекува, а не да прави деца, на които да си изкарва истерията.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: e4c6d974a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   №15
Преди да кажеш "Авторката не е казала, че не желае да върши домакинска работа"
Прочети думите на момичето "Те искат аз да съм хем дъщеря, хем слугиня. А всъщност АЗ НЕ ИСКАМ...
Майка ми иска от мен да оправям всеки ден в къщи всичко иска да е оправено идеално.... "
В никакъв случай не защитавам родителите на авторката, само описвам колко по зле може да е извън семейството.
Както писах по горе "разбирам, че е неприятно да се живее с родители който не знаят как да възпитават", но човек трябва да си помисли добре преди да направи избор между нервни родители и български социални услуги.
Но щом мислите че държавните служители ще се отнасят с по голямо уважение към авторката нека опита.
Никой не си избира родителите, но рядко има случай в който е по добре държавата да се погрижи за децата. Не разбирам защо си мислите че социалните е по доброто място? Вие социален дом на живо виждали ли сте? Вие при приемни родители живели ли сте? Защо си мислите че в бг има място където това момиче ще се чувства по уважавано, където това момиче ще живее с достойнство.
На мнение съм че ако едно дете може да избягва боя при родителите си с помагане в домакинството или премълчаване при словесни нападки и понякога се чувства обичано, това положение е по добре от каквито и да било държавни български служби.
Разбирам добре че при родителите й не е готино, но съм на мнение че по хубаво няма да намери извън дома си.
Осъзнайте се, изборът на нашата авторка не е между хубаво и лошо, а между трън и глог и е по добре да стой при нейния познат трън още 3 години вместо да се хвърли при непознати бодли.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 50a994ccad
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Аз смятам, че те тресе пубертета и ти се причуват някои "солени" думички. Не враждувай с родителите си и ще живееш по-леко.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: a02bc89836
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Роднини, на които да разчиташ имаш ли? Баби, лели, пълнолетни братовчеди...? Някой, на когото имаш доверие. Просто говори с него и помоли за помощ. В най-лошия случай сама се обади на социалните и им разкажи, те ще се погрижат за теб.
Обаче, моля те и през ум да не ти минава да правиш опити за самоубийство! На 14 си. В какъвто и кошмар да живееш, той ще свърши след около 4 години и после имаш цял живот пред себе си. Е, нима искаш да пропуснеш 50-60 и повече години хубав живот заради 4? Така, че мило момиче, бъди силна, потърси помощ и най-късно след 4 години, а може и по-рано, ако получиш помощ от някой роднина или от социалните, всичко ще се оправи.
Просто бъди смела и не спирай да вярваш! Заслужаваш да бъдеш щастлива и ще бъдеш щастлива!

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 946e1d1fda
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Разбирам те, аз съм момче на 15 и нашите са същите както и да гледам да помагам вкъщи, чистя си стаята, простирам, мия чиниите, минавам с прахосмокачка навсякъде всичко правя само да са доволни а те никога не са и съм ял бой за отценки, все съм некадърник за тях, и на мен са викали келеш и глупак и са ме били без да съм виновен. Не си сама, и в нас е същото. Аз търпя и те съветвам и ти да търпиш малко докато станем пълнолетни и да не зависим от родителите. Много успех ти желая, не се самоубивай за нищо на света просто си мисли за времето когато ще си свободна, аз така правя.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 29a7fefab2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Аз съм авторката
Искам да допълня още че не толкова аз не иска да върша в къщи работата колко когато те карат да правиш дадено нещо много пъти на теб ти омръзва и даже не искаш да чуваш за това нещо това всъщност исках да намекна .При тях със добро не стават нещата .Вече казват ,че дори и парите които ми дават не заслужава.Имам леля при която мога да отида ,но не ми е удобно все пак и е сестра .Спомням си думите на един приятел на тати :той им каза ,че след време ако се държат с мен така ще ги намразя .Аз алучайно дочух разговора и си казах че аз вече ги мразя ...
Благодаря ви все пак за съветите

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 29a7fefab2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Аз съм авторката
Искам да допълня още че не толкова аз не иска да върша в къщи работата колко когато те карат да правиш дадено нещо много пъти на теб ти омръзва и даже не искаш да чуваш за това нещо това всъщност исках да намекна. При тях със добро не стават нещата. Вече казват, че дори и парите които ми дават не заслужава. Имам леля при която мога да отида, но не ми е удобно все пак и е сестра. Спомням си думите на един приятел на тати :той им каза, че след време ако се държат с мен така ще ги намразя. Аз случайно дочух разговора и си казах че аз вече ги мразя...
Благодаря ви все пак за съветите

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 05a89ceb70
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

23.   Авторке, помисли пък дали случайно и на майка ти не й омръзва да ходи на работа, за да изкарва парите, които ти смяташ, че ти се полагат без труд. дали не й е омръзнало след като работи по 8-10 часа на ден, да се прибира в къщи, където я чака домакинска работа, която тя много обича да върши, и която на нея никога не би й омръзнала.
Но ако ти е толкова тежко наистина, можеш да отидеш при леля си. Там животът ти ще е по-добър, защото тя няма да те кара да вършиш нищо, а с радост ще шета на порастналата си племенничка.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 0310661296
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Авторката
Не ме разбирате
Ако и вие сте на мое място и вие ще казвате същото ....
Но няма значение

 
  ...

...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 82a7c81eec
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

25.   До 23: така като те чете някои млад човек направо ще се откаже да има деца ;)
(те вече доста са се отказали така, че давай в същия дух, напъвай се още и още и още)

Аз те разбирам Авторке, ти страдаш от ОТНОШЕНИЕТО на родителите си към теб, а не от това че чистиш и. т. н. И знаеш ли какво ще ти кажа - тези като номер23 също те разбират, но просто не желаят да са солидарни и подкрепящи към чувствата ти. Това е. Няма смисъл да се обясняваш - да не ти пука!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 29a7fefab2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Авторката :
До 23 права си....
Искам и да допълнаа че имам една жена която иска дете, знае как се държат родителите ми с мен и има желание тя да ме гледа, а и аз съм много спокойна когато съм с нея...
Та какво трябва да направя за да живея с нея и родителите ми да не ме безпокоят....
И без мн да се раздухва...
И двете искаме да живеем заедно нейния приятел е съгласен аз да живея с тях...
Те ме обичат повече от колкото родителите ми....
Притеснявам се баща ми да не ме набие като разбере намеренията ми..

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: f892794afd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Мило момиче, ако не искаш да кажеш на социалните за тормоза и боя в къщи, то стисни зъби, учи и като завършиш отиди да учиш в друг град/държава. Далеч от родителите ти (които заслужават да бъдат осъдени, но у нас това не се случва). Изобщо, когато след години те са стари и билни не се грижи за тях, не им се обаждай. Остави ги да са стари, болни и самотни. Не се интересувай изобщо от тях. Това е, което може да направиш - издръжнякак тези 4 години и бягай надалеч от тях. И забрави после, че съществуват. Желая ти от сърце успех!

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 29a7fefab2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   Авторката
27 мислила съм и по този въпрос но аз не искам да живея в тази депресия
Все по зле става и ме бият постоянно аз искам да избягам от нас не искам да живея с тях
Искам да живея с едни хора но няма как дори за 1 вечер не ми дават да съм утях защото ми били пълнили главата с глупости мн ме глезели и т н. Веднъж след като бях утях защото нямало кой да ме гледа и си говорихме с жената и каза че иска да поеме грижи за мен... , но на другия ден като се прибрах ме набиха защото съм била много разглезена и ми били надули главата с глупости, те мн добре зная как те се държат с мен...
Аз искам да живея с тях но не знам какво да направя...
Не искам и мн да се разчувства...

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 1d6fe3fcfc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   Добре, ако тези хора, които искат да поемат грижи за теб, са наистина сериозни в желанието си, защо не ги помолиш да се съветват с адвокат по случая? Добре ще е да се чуе едно наистина неутрално и в същото време професионално мнение за ситуацията ти и също така адекватен съвет за предприемане на мерки за действие.

 
  ...

...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 29a7fefab2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   Авторката:
Страх ме да не ми посегнат ако им кажа и те говорят с адвокат

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 29a7fefab2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   Авторката:
Вчера се държаха с мен мн гадно и чух всякакви обидни думи
И един шамар ми удариха
Вчера докато те спееха си събрах малко дрехи в раницата и мисля да ида при жената...
Та искам да попитам ако тя говори с адвокат и ме намерят и разберат имат ли право да ме ударят...

 
  ... горе^
преди: 6 години, 10 месеца
hash: b5de7adab6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   Никой няма право да те бие по никакъв повод... Обърни се към отдел "Закрила на детето".

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 29a7fefab2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

33.   Авторката:
Не издържам при тях....
Вече и проститутка ме наричат и наркоманка....
Като им кажа нещо на въпреки.... Ми викат че съм наркоманка защото до преди около месец не им отговарях а седях свита като мишка... , но сега им казвам примерно като ми кажат ти нищо не правиш и не ми помагаш и аз им кажа аз направих това това това...
Те момиче не ни отговаряй и ти си наркоманка беее кви наркотици взимаш че така си позволяваш...
Хора помогнете ми...
Мразя гииии....
Искам да умра...
Съжалявам за всичко....
Какво да правя...

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 29a7fefab2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

34.   Авторката:
Много добре съм запозната с това че нямат право да ме удрят
Но съм безпомощна и търпя целия тормоз...
Искам само и единствено нормално и човешко детство

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 29a7fefab2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

35.   Това не е човешко...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker