Какъв родител си - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121160)
 Любов и изневяра (29697)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Какъв родител си
преди: 6 години, 10 месеца, прочетена 1302 пъти
Здравейте, историята ми е малко размишление над живота ми. През годините съм запомнила, че татко работеше на две места, а майка ми се оправяше с мен и брат ми. Понеже от малка съм черната овца на родата така си и останах към днешна дата. Дълга връзка преминала в брак със леко студенокръвен идивид, и приключила с голям трясък в гневен развод, защото ми писна и реших да потърся човекът за мен макар, че съм семейна. Сегашният човек до мен се справя добре с гледането на детето ми когато се видим, но и той е забелязал скандалите между мен и майка ми основно. Спорим за глупости, защото '' шефа в къщи'' е майка ми. Каквото каже трябва да стане на часа. Такова бавене туткане не се допуска. За това и аз съм по сприхава и гледам все да бързам за каквото и да е да се свършва по-бързо. От характера ми страда детето ми. Изнервено е по- енергично е все прави бели хвърля всичко троши с което си играе, разбираемо е малко е не разбира 60% от това което му се казва, или го прави нарочно.
През годините съм запомнила, че не бива да се пуши, обиците на всякъде и по много са грозни, да не говорим за татуировките. А ходенето по мъже или не дай си боже секс без любов просто за кеф е немислим. Е, ето че сложих някоя друга обица на ушите в отговор получих :'' ми, .. дъще да си беше сложила и на гъза''.
Направих някоя друга татуировка за 10 години и : '' ама какво си се зашарила да се излагаш?? !
Вредните цигари... Божее, сякъш на този свят само аз пуша.
С майка ми рядко се разбираме, все има за какво да се скараме, но така и не се отделихме с мъжа ми, защото парите няма да ни стигнат за нас тогава ( 800 горе долу) камо ли за детето. И айде останахме си в къщи да ни гледат мама и тати. Ето, че това винаги се е натяквало, че ако не сме ние да си умряла от глад 100 пъти. Спор няма, но все се чудя, ами ако се бяхме отделили на квартира, дали нямаше да се разделим преди да е станало детето? Или може би той щеше да бъде по загрижен и заинтересован от живота. Късно е за мислене за стари неща. Сега съм решила- събирам си боклуците, взимам детето и се местя на 150 км от вкъщи. Докато човек не опита няма как да разбере. Аз не мога едно смислено решение да взема, на всичко отговарям с крясък и нерви. Не желая детето ми да стане като мен, или като родителите ми. Иска да пуши добре ей ти 5 лв избери цигари за газария или гладен стой. Повече пари нямам. Татуировка -ми нарисувай си клоун на корема, и сложи му две халки за да е по-весел. Искам детето ми само да прави избор. Не желая да ме избягва както прави брат ми, не искам да съм узлобена личност без мнение, и все да си казвам, ами хората какво ще кажат? Как възпитаха вас и какви родители сте вие?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 10 месеца
hash: 8ecdbf008a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами да ти кажа всички изводи, които си си направила са супер правилни според мен.
Махай се от майка ти, щото иначе тотално ще ти се скъсат и последните нерви.
Успех с преместването!

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: fd85293514
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Просто чети много приложна психология, защото подсъзнателно повтаряш модела на твоето възпитание и го правиш не осъзнато. Чети книги за възпитанието. Моя приятелка установи на 45 г., че както са се държали с нея в детството й и тя е страдала от това, така тя се е държала с децата си.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: fd85293514
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Пропуснах за цигарите, много е важно от детска възраст докато още лесно попива. Въобще не съм съгласна с ето ти 5 лв. Цигарите са бич за цял живот.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 10 месеца
hash: ef423ea73f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   къде си тръгнала да преобръщаш света с 800лв доход?

нагледал съм се на мегаломани, честно. във форумите громите всеки наляво-надясно, а цял живот висите на парите на родителите си и все сте недоволни.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: a7eac9006f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Да, време е вече да се отделите от мама и татко. Докато живеете в къщата им, те ще са шефовете. Това е нормално. Излезте на квартира или търсете начин да заживеете самостоятелно. По-трудно е, но ще може ти да си си господарка и да правиш това, което прецениш.

 
  ...


...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: b1f79c7294
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   №4, парите, възпитанието на децата и отношението към тях нямат много общо. И да ти кажа повече от половината работещи законна работа в България карат с по-малко от 800 лв на месец като доход на работещ. Ела на себе си! За да преобърнеш света се иска първо да ти стиска и след това пари.
До авторката: Направи това, което си решила. Със сигурност ще ти е трудно, но от друга страна ще имаш възможност да вземаш своите решения с последствията от тях, а не майка ти да ти дава наклон. Успех!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker