Изпитвам злоба към брат си - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Изпитвам злоба към брат си
преди: 6 години, 10 месеца, прочетена 1322 пъти
Здравейте, историята ми е дълга, но ще я съкратя. Имам брат на 25г, а аз съм на 18г. И двамата живеем с майка ни, но сме от различни бащи. Той е странен, не мога да го понасям, само като го видя и изпитвам агресия. 7 години не е работил, само едно лято работи на морето. Баща му е много нервен човек, а брат ми е сто пъти по-зле. Не плаща никакви сметки, обижда ме, ако не съм съгласна с него за нещо започва да ме обижда със жестоки думи, дори вените му излизат от злоба. Моят баща го отгледа, но обръщаше повече внимание на мен, а майка ми и на двамата обръща внимание, но намерих тетрадка в, която пише как съм я дразнела като малка. Тя се разведе с баща ми и може да се каже, че тя ни издържа. Много ме е яд на брат ми, че е голям мъж, поне от скоро си намери работа и го няма няколко дни, голям мъж е, а се държи детински. Изпитвам злоба към него, защото винаги гледа да е против мен за каквото и да е, никога не ме подкрепя, гледа само да ме унижава и да страдам, и накрая ми казва, че съм идиотка. Искам да се изнеса, но майка ми не позволява. Понеже си взех куче, а то не може да търпи брат ми и постоянно го лае, брат ми решил да го възпитава, да го води при учители за кучета и, ако не можело да се оправи, щял да го пусне на улицата. Аз съм в шок! Това ще стане само през трупа ми. И така, вече не издържам, няма спасение, няма изход... Пиша тук, защото няма от кой да искам съвет вече...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 10 месеца
hash: 1906687d75
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Предлагам всеки да си хване пътя и да не сте в едно жилище и за Ванката ти ще е добре и за теб . На 18 едно куче не може да управлява животът ти, изнасят се с кучето или му намираш добри стопани. Само със злоба не става, къде са действията?

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: bb93e08d6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Е като завършиш училище, догодина предполагам, майка ти вече няма как да те спре да се изнесеш.
И тогава ако имаш нужда от помощ винаги ще можеш да се обърнеш към баща ти предполагам, даже може да му споделиш тези неща за тетрадката на майка ти, за кучето, брат ти.

Той брат ти не е виновен обаче, че е такъв. Винаги са виновни родителите, запомни това. А и е близко да акъла - все пак щом неговия баща е някакъв такъв по - особен, меко казано нали.
А майка ти явно е от онези жени, които по ред причини не могат да изберат/да попаднат на подходящ човек за себе си, но въпреки това са на принципа, че на всяка цена трябва да се обвържат - да са с някой 'дет стаа г/д' нали, та да не са 'стари моми', 'сами' и другите там едновремешни селски малоумни съждения.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker