Той не може да преглътне миналото ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120676)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18391)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Той не може да преглътне миналото ми
преди: 6 години, 9 месеца, прочетена 5943 пъти
Здравейте, ще се радвам ако обърнете внимание на моята история. Пускам я в раздел "семейство", защото става дума за семейни, освен любовни отношения. Бременна съм в 7 месец от мой бивш приятел, с когото се познаваме от доста години, бяхме заедно, после се разделихме, след това подновихме отношенията си, не планувано, но забременях и решихме да създадем семейство и да задържим детенцето.
Проблема е в това, че аз го обичам, раздавам се за нас, за бъдещето ни семейство, сега градим и нов дом, грижа се за него, готвя му, изслушвам го, подкрепям го и всичко, но в него има една бариера и една студенина, която е като камък между нас. Говорили сме много пъти за това, проблема идва от миналото ми, с което той е запознат. По- точно от една конкретна нелепа случка. Като младо момиче, отишло да учи в големия град, първите 1, 2 години ми бяха доста разкрепостени- дискотеки, купони, момчета. Спала съм с повече момчета, отколкото е било нужно, не се гордея с това от сегашна гледна точка. Главния му проблем е, че съм правила тройка. Няма значение как, но го знае, и това не му дава мира. Той е момче от село, идва от по- консервативно семейство, един вид затворена общност са. Иначе си е българин.
Въпросната тройка беше глупост, която незнайно как допуснах да се случи с мен, бях мъртво пияна. Случи се веднъж разбира се. Не се оправдавам, просто приемам миналото си като период и част от моето израстване и себепознание. Отдавна вече не водя разкрепостен живот, беше кратък период от младостта ми просто, който искрено казано искам да не се беше случвал. Но както и да е, не мога да го променя. После разбрах, че това е твърде грешно и минах в друга крайност- да подбирам много добре партньорите си, дори имаше период от 1 година без никакъв секс. Но факта е, че той знае за тази тройка и ми каза, че това го изяжда отвътре, не може да го приеме, бори се със себе си, има чувства към мен и не иска да се разделяме, още повече сега щом чакаме дете, но не може и да ме обича както трябва и както аз искам. Както казах в началото има една невидима бариера в него към мен, която не може да преодолее. Личи си, че държи на мен и има някакви чувства, но е далеч от нормалната любов, от която аз като жена и бъдеща майка имам нужда, особено сега като съм бременна. По- студен е от мен, не е достатъчно мил. Казвал ми е, че го е яд на мен... Заяжда се понякога безпричинно и знам, че пак е от това.. Аз съм мила с него, постоянно търся ласките му и му давам своите. Той не е любвеобилен. Тези неща ми тежат много. намеквал е дори, че независимо от детето, може и да се разделим в бъдеще, ако той не успее да се пребори със себе си. Въпроса ми е според вас нормално ли е да си склонен да се откажеш от семейство и дете, което толкова желаеш, от жена, към която имаш чувства и знаеш, че тя те обича и се раздава за теб очевидно, само заради някаква пиянска нелепица от далечното минало, преди дори да сме били заедно? Нормално ли е, според мен не е и той не е справедлив с мен.. Плакала съм неведнъж, а не е добре като нося дете да се тормозя, не знам какво да правя. Благодаря ви за търпението да четете.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 55

преди: 6 години, 9 месеца
hash: 1d0c2675c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Изобщо не е трябвало да му разказваш... Знам как е станало - били сте приятели,чувствала си го близка, разбирал те е, бил ти е опора и т.н. Да ама той явно си е бил хлътнал по теб и това го е издразнило здраво. Може и да е проява на комплексарски изпълнения. Ти си прецени.
Ами няма да го преодолее. Не че разбирам подобно поведение, но това е положението. Бъди готова за варианта да отглеждаш сама детето си. Може би след като си била наясно, че това е проблем в неговата глава, е трябвало да не допускаш бременност. А може би това ти е урок, който трябва да научиш по този начин. Спокойно - всичко в тоя живот става така, както трябва да стане.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 385f811d69
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Защо си му светнала тези подробности? Или цялата околкия знае какви си ги вършила? Ти и сега не си много на ясно със себе си. Съдя по това, че няколко пъти сте се събирали и разделяли, а вероятно е имало и други междувременно. И на всичкото отгоре си допуснала да забременееш, без да ти е ясно отношението към теб. Моето предположение, че тази ревност ще отиде в посока алкохол, бой и тормоз. И, да, мъжете много често точно така преживяват ревността. а тук има и за какво.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: e46b9e2383
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Жено, от всичката тая ситуация знай, че ако не отмине най-много ще страда бъдещото ви дете! Помисли за него... Дали ти знаеш какво е чувството родителите ти да нямат близост и да са студени един с друг ? Ще расте с една празнота в душата си заради вас. Познавам много такива хора и силно се надявам детенцето да не е едно от тях! Та... говори с този малоумник(с извинение), защото от това, което прочетох разбрах, че е егото му е по-силно от любовта... Не можел бил да го преглътне... Все едно има човек на земята, който не съжалява за поне едно нещо в миналото си! Айде моля ти се! Той е сигурно света вода ненапита... И при положение, че тогава не сте ходили ?! Какъв му е проблема, бе ? Тройките в България да не са забранени ? Дори и да не си била пияна какво от това ? Нито сте ходели, нито си му изневерила нито нищо! Какви са тия превземки? Да си сяда на задника и да помисли за това дете! Да влезе в реалността и да види, че го чака едно ангелче, което няма вина за нищо!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 9425438cf7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   за мен не е нормално чак толкова да го гложди 1 случка от времето преди да сте се познавали, но хората са различни.
за съжаление не му е стигнала смелостта или да приеме, че това е част от твоето минало и няма как да го промениш, или да се раздели с теб. така хем да е с теб, хем да чакате дете, хем обаче да се държи зле е много лошо. за съжаление не съм оптимистка за връзката ви :-(

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 377d89ce75
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

5.   Определено не го заслужаваш.
Той сам си е виновен затова, че отново си е възстановил предишните отношенията със теб. Щом е знаел, що за стока си и какво си правила, трябвало е да те отпише завинаги, на всичкото отгоре и бебе ти е направил.
Сега, ще си носи последиците от това, ще му минават разни мисли през главата и така нататък.
Аз не бих го преживял това, ежедневно да мисля колко разкрепостена си била и когато правим секс да ми минават разни мисли, че двама мъже едновременно са били в теб, отвратително! Аз не карам коли трета рака, не нося дрехи втора употреба, и също така се отнася и за жените, не мога да бъда с такава жена.
М-25. GOSH

 
  ...


...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 55e8599da1
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

6.   Според мен, няма нужда да се чувствате виновна за нещо, което се е случило в младостта, било е опит, отчетено е като грешка и поуките са извлечени. Единственото, което можете да направите е да му дадете да разбере, че държитена него, но не смятате, че считате за добро нито за себе си, нито за общото ви дете да живеете в среда, в която негодуванието, упрекът и презрението се усещат непрекъснато. Ако той не е в състояние да преодолее суровостта на принципите си, то ще е така и към греките на детето. Което ще е жалко.
Аз разбирам, че Вие се опитвате да му помогнете като с грижите си за него му показвате, че държите на него и така вярвате, че му помагате да Ви види като надеждния и грижовен човек, какъвто сте. И да му е по-лесно да прости, че не сте перфактна.
За мен би било интересно обаче какво прави той, за да преодолее възгледите си за Вашето минало. Защото на пръв поглед изглежда, че той не прави нищо. Сякаш му е удобно да Ви кара да се чувствате зле и така да упражнява власт и контрол над Вас.
Ако наистина е сериозен, че иска да се опита да напраив нещо за себе си, нека направи. На терапия да тръгне, да Ви покани за се консултирате при семеен терапевт, да говори с приятели, да чете книги, да говори повече с Вас, или каквото там му хрумне, че ще му помогне. Но ако този човек не прави нищо, за да се успокои във връзката Ви а само се цупи и Ви кара да се чувствате зле, аз ще Ви насърча много сериозно да се замислите дали Вие самата искате да останете с него. Все пак за детето можете да се грижите и по друг начин, без да е нужно да сте сеейство и да понасяте неприемливо отношение.
Желая Ви успех!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 8417597848
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   "Нормално ли е, според мен не е и той не е справедлив с мен.. " - Напълно съм съгласна с това.
Според мен няма да е голяма загуба, ако се разделите и не би трябвало да съжаляваш, ако това се случи. Знам, че звучи грубо, но човек с такова мислене... А и любов май няма, защото това не е любов, което описваш... Любовта е да приемаш човек такъв, какъвто е.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 90d7372f98
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

8.   Прочетох само до там, където си писала, че Е ЗАПОЗНАТ с миналото ти.
Еми няма какво да се инати приятеля ти, значи му е било окей да прави секс с тебе, че и бебе да ти направи. Ама ся изведнъж му е дошъл факс, че не е окей с миналото ти...?
Еми не може така!
Освен това стига си го глезила, не си му майка (ся тука старите набори и селските бекове ше ми скочат) - особено пък сега, като си бременна - той трябва да ти готви, да те подкрепя, да те изслушва и.т.н.
Според мен ако продължава така да се цупи и да прави фасони просто го остави - ако е човек на място въпреки, че сте разделени ще поеме отговорност за детето си, а ако не.. здраве да е. Ще се оправиш и без него, не сме средновековието ;)
Все ще срещнеш човек, който ще те цени и обича истински! Такава каквато си, с минало и всичко там. И който няма да те третира като майка-слугиня.
Горе главата!

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: dacfb69c8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

9.   Е ти какво се изненадваш? Странно ли ти е поведението му? Сега ще ти обясня как мисли и какво е положението:(сега модераторите няма да ми публикуват коментара)
Щом си спала с толкова много, значи че нямаш никакъв морал Щом си го правила с толкова много мъже, значи си с някакви хормонални проблеми и не си достатъчно умна и силна да се спреш. Ти си просто животно в очите на всички мъже.
Веднъж да убиеш човек и вече си убиец за цял живот нали, и не можеш да избягаш от това, но ти говориш все едно твойто е минала работа и нещо нормално. Щом за теб това е толкова нормално и било така при всеки тийнейджър, значи няма да има проблем да го правиш и за напред. Нали.
Ти всъщност казваш, че проблемът е в него и семейството му, че са нормални хора с морал, но на теб не ти изнася и някак го нападаш, че не приемат * истории, защото са "задръстени". Самото ти поведение не показва разкаяние. Трябва да знаеш, че е * и да го показваш. Че си напълно отвратена от себе си и, че си имала проблеми тогава.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 5adf83bbaf
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Сложно мила, но ти си силна жена. В шаха има един термин - цуг-цванг - нямаш правилен ход. Не го насилвай. Дано ви се роди здраво и прекрасно детенце и това да закрие лошото чувство от миналото ти. Успех!

 
  ...

...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: e0e491ca74
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

11.   Сложете ми милион единци, но смятам, че е прав и ще се обоснова. Не е въпроса, че си спала с n мъже. Това поведение трудно се променя. Или го имаш в себе си, или не. Това, че за няколко години си се кротнала, нищо не означава. Още си в началото на живота си.

Какво ще стане след години, когато сексът с него ти омръзне или не те удивлетворява или започне да те дразнят някои неща в него? След като си го имаш в себе си, едва ли ще му останеш вярна. И той постоянно ще го мисли това и ще го човърка. А доверието няма ли го, въпрос на време е да се разделите.

А ти за да успокоиш съвестта си, го изкарваш задръстен.

Наречете ме консервативен, селянин, задръстен, но аз също не бих приел такава жена. Предпочитам да имам доверие във връзката. Само не разбирам защо ти е направил дете, след като това му е проблем.

На 99% съм сигурен, че или ще се разделите, или ще сте само съквартиранти реално заради детето. По-добре си намери разкрепостен мъж, който и да се държи добре с детето.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 8356c6516c
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Така като гледам и след "разкрепостения" живот пак ти е голям проблем избирането на партньори. Със сигурност поне този споменатия от който си и забременяла. Като е толкова консервативен, каква му е била идеята да се хваща за единия секс с теб? И да не е знаел в самото начало за подвизите ти в миналото, едва ли му е трябвало много време да поразбере за някои. Тогава му е било лесно да ги приеме, ама сега като ще има дете изведнъж му станало сложно.
Той ако имаше нещо в простата кратуна щеше да се радва че си се находила когато му е времето. Че тия които не са, само чакат сватбата обикновено. Ама ти си си го избрала, ти ще си го търпиш.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 1245556dbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Всичко вече е бъдеще, минолото си е в миналото. Не трябва да му разказваш с колко си била и т. н. Пък и тогава не си го познавала...

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 30b9f58c09
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

16.   Ами не съм аз човека, който да те съди и дава акъл, но лично аз не бих създал семейство с такава жена! Не бих искал един ден детето ми като порасне да наричат майка му к**** или подобно! Аз съм мъж на 25 год., българин, прилично изглеждащ с не малък брой обожателки. Или поне на времето, защото сега имам сериозна приятелка от 4 год. Имал съм много възможности, но НИКОГА не съм правил нещо лекомислено. Първият ми път беше на 17 с първото ми гадже, с което бях 6 месеца и го направихме на 4 месец. Вторият ми път е с настоящата ми приятелка и надявам се така да си остане. Аз на нея съм й първия.

Не си прави погрешни изводи - не съм задръстен, срамежлив или интровертен тип. Обичам купоните, компаниите, приятелите си. Слаб съм, висок 1.75 със светла кожа, сини очи и светла коса. От добро семейство.

Лично аз преди да създада семейство, ще потърся жена с принципи, морал и скромен характер!

Толкoва от мен. Всичко хубаво!

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 4fcd171d45
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

17.   Е, ама вие в кой век живеете?! Девствени жени ли търсите, първа употреба?! Ами да ви кажа нещо - ще си останете с търсенето. А ако евентуално някой се ожени за жена, на която й е първия, определено няма да остане такъв. Като почне да й се живее, главата ти, номер 7, ще ти окичи от цяла гора рога.
До авторката: твоя "съпруг"като не може да преживее тройката, нека си стои единица. Не е трябвало да забременяваш от човек, в който не си сигурна, защото нито детето сплотява, нито нищо, ако отношенията между двама души не са наред.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: ea20ee0a39
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Благодаря на хората, които ме разбират и написаха грамотно и ненападателно мнението си.
Склонна съм да се поставя на негово място и да го разбера донякъде, но не мога да разбера това, че го знаеше отдавна, но допусна да задържим детето въпреки това. Беше дилема дали да не абортирам, но той каза, че отдавна желае да си има дете, че е против аборта и т. н и не ми даде да го махна. Не че ме е вързал да не абортирам, но ме подкрепи и пожела детето, което ми даде увереност, че желае и мен, и лесно взех решението да го оставим, всъщност никога не съм искала искрено да го махам, отдавна и аз си мечтая за семейство и дете. Но това, че реши, че моето минало му е проблем непреодолим, когато вече беше късно за аборт и когато бях в напреднала бременност, не мога да проумея. Позволи ми с лека ръка да плача, да се караме, да вижда че се тормозя аз, хем че е вредно за детето ни... Без очевидно много да му пука. После проведохме много сериозен разговор, че може не дай Боже и да пометна от нерви и притеснение, и се кротна малко да не се караме и да не ме предизвиква. Засега положението е добре, не сме се карали скоро, но докога ли.. Всичко е тънък лед при нас за съжаление. За тези, които не са разбрали, аз наистина съжалявам за миналото си и не го считам за нормално. Не бих подкрепила друго младо момиче, което се държи както аз съм се държала. Човек има право да се промени и да поумнее, и мисля че никога не е късно за това. То това всъщност е смисъла на грешките ни- да се поучим от тях. Още повече когато се поучим навреме, докато сме още млади и живота е пред нас, защото някои им светва, но късно.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: ea20ee0a39
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   аз съм авторката и искам да добавя още нещо- каза ми наскоро, че имам всички качества да ме обича и всички причини да ме обича- че съм умна, интелигентна, грижовна, мила и т.н и т.н, но не може... Тоест той оценява достойнствата ми и качествата ми, много добре вижда как се държа с него и семейството му, и въпреки всички положителни неща не е склонен да ме обича казва.. Това не граничи ли с някаква лудост? Как хем оценяваш и харесваш един човек, и не искаш да се разделяш с него, хем съзнателно казваш, че не можеш да го обичаш? Инат ли е това вътре в него, его ли е?
Труден характер е той, това го знам, но не мога да го разбера. За пример за характера му ще кажа следната история, да добиете бегла представа какъв е. Преди да се съберем ние с него, е имал 3 годишна връзка. Момичето е имало накрая паралелна връзка и в крайна сметка го е оставила заради другия. Изневерила му е, а той й е бил предложил и брак дори. След като тя го напуска заради новия и той знае за изневярата, няколко месеца след това спи отново с нея и я приютява при него, макар и за 1 нощ, по предтекст, че това е неговото "отмъщение".. Попитах го как е допуснал да си легне с жената, предала го заради друг след 3-годишна връзка и годеж? Значи това е могъл да преглътне, а моето минало преди да го познавам не може!!

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 6b4072899c
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

20.   Ха-ха, да ти имам представите за израстване и себепознание!
Достигнахме дотам в 21-ви век израстването да е фунция но строшените и налапани п*шки.
Жените все не знаете как се е случило... ами то може, ей така, пак да ти се случи нещо. И алкохолът не е оневиняващо, а отежняващо обстоятелство.
Приятелят ти колкото се измъчва заради себе си, толкова и заради самата тебе, защото си се превърнала в изтривалка без себеуважение. Защото се съмнявам даже дали си се наслаждавала истинки на секса или просто си се изживявала като много отворена.
Естествено, жените в последните години масово "израстват" и се "себепознават" затова яростно скачат да те защитават и ще се опитат да изкарат приятеля ти задръстен комплексар.
А това мъжете да не приемат за майки децата си жени с такова поведение си има съвсем естествени причини, но с твоите критерии за израстване едва ли ще ги разбереш.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 1301abdfca
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

21.   Това, че жената е имала луда младост съвсем не означава, че няма ценности. Това е към всички моралисти, които обясняват как не биха я взели за жена, а после взимат някое задръстено момиче и изневеряват.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 0a9cdcd681
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

22.   Авторке, ами много лесно човек може да цени някого, а да не го обича. Обичта е емоционален феномен, а цененето съзнателен. Т.е. над обичта нямаш контрол - или обичаш, или не и не можеш да го промениш. А в 90% от случаи дори не знаеш защо, дори и да си мислиш,ч е знаеш. Просто всичко става на подсъзнателно ниво. Докато цененето е напълно осъзнато. Т.е. претегляш плюсове и минуси и си казваш "аха, този човек има повече плюсове, значи е ценен" Е, да, ама това няма нищо общо с обичта.

Малко ли теми има тук от рода "Той е прекрасен, ама нещо не го обичам". Замисли се защо.

Явно не занеш, че всъщност 90% от поведението ни, от решенията и живота ни като цяло се определя от подсъзнателни модели, които изобщо не осъзнаваме, камо ли да контролираме. Дори няма да се очудя, ако не тройката му е проблема, а нещо съвсем друго, което дори и той не знае.

Това би обяснило и защо е искал да задържи детето, след като няма намерение да те взима.

Обяснява и това, че ти най-вероятно няма да се кротнеш в дългосрочен план. Най-много за няколко години. Защото ти за да си го направила това, значи някакъв подсъзнателен модел те е подтикнал, а това са модели, които обикновено се формират в детсвото и почти не се променят до смъртта.

Само не ми обяснявай как изведнъж в останалите 50 г. от живота си ще станеш образцова майка и съпруга, дори да предположим, че той ще те приеме напълно. Не че нещо, ама не ми се вярва. Някак не мога да си представя жена с такъв подсъзнателен модел да издържи 50 г. патриархален живот. 5 може, ама 50 надали.

 
  ...

...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: b106d72314
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

24.   Не можах да се сдържа и да не напиша коментар... Извинявам се предварително.

Значи мъжът ти - някакво нелепо селянче му беше готино да има момиче като тебе преди, а сега мрънка, че си правила тройка... Ами ще правиш.. правило ти се е , направила си. Ама била си мъртво пияна, дрогирана, това си е лично твоя живот и твоя работа. По-добре да си живяла според собствените си разбирания и мироглед, отколкото да се правиш на много морална и когато отидеш да учиш на майната си да се промениш тотално и да лицемерничиш в твоето си градче правейки се на много целомъдрена. Моето момиче, аз също съм живяла и дори в момента живея, така както на мен ми харесва, защото съм необвързана, защото нямам деца и ангажименти към никого. Смятам, че това е правилният начин. Преди много години се запознах с едно момче, което имаше проблем с миналото ми...бяхме на по 20-21 и той беше може би 6-7 мъж, с който съм спала. Казваше ми директно, че според неговия мироглед съм чист парцал и курва. Много страдах и плачех, обеждавах го в разни мои тези, но не.. накрая го оставих да ме тормози и мисли, каквото ще. Бях с този човек 9 години през, който не му изневерих нито веднъж.. сега вече сме разделени, но сме приятели и понякога се виждаме, говорим си, споделяме си, а той не престава да твърди как в някой отношения съм тотално консервативна. Да, от 10 години не ми се е случвало да спя със случаен човек без да имаме връзка, но това не ме прави стабилна.. Да си курва е да правиш курвенски номера и да вредиш на хората около теб, а това с колко мъже си спала или алкохол си изпила, пак ти казвам си е твой проблем .. Като заключение ще ти сподели, че дълго време и аз съм се срамувала от себе си, плакала съм, защото съм чувала думи по свой адрес и т.н, но в крайна сметка сме били млади и без ангажименти.. не съм изневерила, не съм обила или ограбила човек... това, че аз така разбирам забавлението си е мой проблем.. просто който не ме харесва не общува с мене.. както аз не общувам с въздържатели.. плашат ме и са ми скучни. Точка :)

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: c2eb10c7bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

25.   От това, което описваш, той просто не те обича. Ти си му удобна и му подхранваш егото. Обичал е тази преди теб и в момента ти плащаш за неините грехове и на теб си връща, за това че тя го е наранила и опитва да не повтори грешките, които е правил с нея - за твоя сметка :) A ти му позволяваш да се отнася така с теб, да те унижава, че и се чувстваш виновна и се оправдаваш! И за какво - за нещо станало преди дори да се познавате? Ти добре ли си - защо се поставяш в такава позиция?
Това е мъж с комплекси. Оставила си го да ти се качи на главата и да те манипулира - много ловко ти е насадил чувство за вина и се възползва от това. По същата логика би могла и ти да почнеш да го обвиняваш за предната му връзка и да кажеш, че не можеш да го възприемеш като само твой, след като е бил почти обвързан и то с някакъв боклук. Mисли си, че като си бременна те е вързал и си позволява вече всичко - ти не си кошче за душевните му отпадъци - трябва да поставиш ясни граници и да имаш достойнство! Никой няма право да те тъпче по този начин! Самозабравил се е - а ти подхранваш с реакциите си ситуацията - спри се :) Ти си ценна сама по себе си - заслужаваш мъж, който да те приема, обича и цени, такава, каквато си - не му позволявай да продължава да те тъпче и да излива отгоре ти комплексите си.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 9425438cf7
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

27.   към мъжете, които оправдавате приятеля й: да, съгласна съм, че хората имат право да бъдат консервативни и да не приемат миналото на жена си. мога да разбера мъже, които не могат / не искат да се примирят с разкрепостено поведение в секса.
обаче в такъв случай коректното отношение би било: харесваш ми, привличаш ме, обаче не ме кефи миналото ти, не искам сериозна връзка с теб, чао, всеки по пътя си!
а не да е с нея, че и дете да правят, а после да се държи зле, да й натяква и да й набива вина. това е проблемът в него, а не консервативността, че не е наясно със себе си и заради негови комплекси ще страдат и авторката, и детето им
номер 4

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 85a79720c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

28.   Мило момиче, някои неща дори останали в миналото трудно се прощават. И никога, ама никога не се забравят. Трябвало е да се постараеш бурното ти минало да не стига до ушите му. Това, че си била мъртво пияна не те оправдава, че си участвала в тройка. Малко мъже биха преглътнали това. Сега с две изречения за мен. Съпругът ми си призна изневяра. С колежка, която е омъжена, но с много леко поведение. Просто го е провокирала и се е навряла сама в ръцете му. Не му вярвах нито на дума, открих мръсницата и говорих с нея. Така е било, както ми го каза той, да не изпадам в гнусни подробности, но тя си призна сама за неща, които никоя уважаваща се жена не би и помислила да направи. Мислиш ли, че като научих това ми стана по-леко? Мислиш ли, че щом е минало е без значение? Нищо вече не е същото.... за съжаление, защото иначе ние се обичаме и разбираме. Сенките от миналото често опропастяват бъдещето. Трудно, много трудно ще ти е във тази връзка...

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: ef8e7e20e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   2, как ще има за какво? Щеше да има повод, ако тези изцепки се случваха сега, а не преди да се запознаят даже.
Ей затова съм на мнение, че мъжете заслужават да им се спестяват минали изпълнения, бройки и т.н.

 
  ...

...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 8356c6516c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

30.   22, проблема не е дали можеш да обичаш насила. А защо като не обичаш някой ти е особен мерак да имаш дете от него. Ако любовта и забременяването не може да се контролира особено, решението дали искаш да имаш дете от някой или не, не е толкова сложно.
Това че не обичаш този с който се предполага да имаш дете, но пък ти е мерак да го ползваш като инкубатор за да си задоволиш някакви болни нужди или заради чуждо одобрение, те прави нищо по-малко от идиот. И това може да се твърди дори и без филма с бившата му годеница, който е просто потвърждение за идиотизирания образ в историята и липсата на адекватна преценка на авторката.
И не, "подсъзнателните модели" не определят поведението ти доживот. Поне не и на нормалните хора които се учат от живота, успехите и грешките си. Дали се учат на хубави или лоши неща е съвсем отделен въпрос. С "подсъзнателните модели" нямаше да има бивши алкохолици, наркомани, "порядъчни" мъже и жени които един ден решили че трябва да пробват всичко в секса с който им падне, и т. н. Също нямаше да го има и обратното - хора които не са близвали алкохол понеже било "гадно" да стават алкохолици, такива които не са опитвали наркотици по същата причина да стават наркомани, и колкото и да не ти се вярва има достатъчно много жени и мъже които са изчукали всичко дето е мърдало покрай тях в тийнейджърските си години, но могат да са само с един човек ако го решат. Всичко зависи от това дали може да прецениш какъв човек стои срещу теб в момента. Когато не можеш, разчиташ на "достоверното" му минало за да си правиш някакви изводи. Които са нищо повече от това какъв е бил този човек, но не рядко нямат нищо общо с това какъв е този човек в момента.
Та освен тия теми - "той е прекрасен, но я няма тръпката", много повече са темите - "аз давах всичко за него/нея, и всичко беше перфектно, ама той/тя ми изневерява/не ме желае/обича и т. н. " Може да се понапънеш да се сетиш защо.
Както винаги най-потърпевшия в цялата история ще е детето, понеже майка му явно няма реална преценка, а баща му е идиот.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 4460e743c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

31.   Всеки е правил разни кофти неща в миналото си. Мъртво пияна означава че си във състояние в което не знаеш какво вършиш или да си в безсъзнание, едното от двете е но до колкото знам поне от личен опит няма как да помниш какво точно се е случило. Лошото е си била в компанията на някакви си момчета и е станало каквото е станало. Аз съм се напивала но в друг тип компания, успях да се изложа вендъж, като алкохолик(сега пък изобщо не пия и не искам, но ако примерно пия то ще е в малки количества). Според мен авторке не можеш да накараш даден човек да си промени мнението, решенията или там каквото му се върти в главата.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 9425438cf7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

32.   пак съм 4. сега прочетох коментар 19. ами авторке, той ти е казал отговора. щом не може да те обича, значи просто не е твоят човек
не знам дали е труден характер, но със сигурност е неориентиран, незнаещ какво иска от жената до себе си - хем те цени, хем не те обича, хем дете ти прави, но не скъсва с теб.
не е лудост, а комплексарщина и насаждане на вина - ти имаш много добри качества, обаче само 1 нещо не ти достига, така че имам право да се държа както си искам. не, миналото ти не му дава право да се държи зле с теб. или ще е с теб и ще се държи като хората, или прав му път

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 385f811d69
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

34.   Той просто не те обича, но не заради тройката, а поначало. Бил е с теб заради кефа, разделяли сте се, събирали сте се. Когато си забременяла, той се е разнежил, ти също. Но като минава време, той вижда, че случката не е кой знае какво и се присеща за твоята тройка. Мисля, че чопли и мисли какво точно се случва, а той просто не те обича. Вижда, че имаш качества, държиш се добре, но нещо не достига. И това е именно, любов.
Въпреки всичко, трябва и двамата да решите какво ще правите. Но знай, че каквото и да ти каже, във всеки един момент може да му скимне да се разделите.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 3cafc33e7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

37.   Най ме дразнят "съветите" на разни други жени тук от рода на "защо си му казала". Аз например ако имам приятелка дето не ми е казала и после разбера за такова нещо, мисля че ще ми подейства в пъти по-зле отколкото ако ми го е казала. Но хората имат различни ценности. А иначе ми изглежда че си била доста разхайтена, но пък никой не иска и монахини за жени. Не знам, това си е лично.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: f8086656f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

39.   Не виждам преспектива във връзката ви. Основният проблем е, че в неговите очи ти го биеш по бройки. А това за елементарните мъже е убийствено. Те не могат да допуснат да имаш по-богат сексуален опит, да изкарваш повече пари, да шофираш по-добре. Такива хора още живеят във времето, когато мъж наебал сто жени е голям пич, а жена изчукала сто мъже е курва.
Той няма да се промени, винаги в него ще тлее един реваншизъм, който ще се показва, когато си най-уязвима. Не когато си силна, защото такива хора са страхливци и подлеци. Ако все пак искаш да продължаваш отношенията си с него, води твърда политика, не бягай от конфронтация.
Аз ти вярвам, че си се променила. Познавам жени, които на 20 бяха ебати палавниците, а сега на 40 са моногамни, дори целомъдрени.

Дядо Торбалан

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: f6022dbd11
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

40.   Как може изобщо да се обвиняваш, мило момиче? !
Защо си го причиняваш?
Правила си тройка - и какво от това?
Интересно, любопитно и ново нещо ти се е случило.
После си решила, че не е за теб и е останало в миналото.
Тоеа ли те определя какъв човек си?
Не позволявай на някой да ти внедри вина, която нямаш.
Следващия път като ти каже нещо тоя хубавец вместо да ревеш му предай да се благодари, че си се наживяла, когато е било времето.
Сестра ми беше така - купони, секс и здраво учене. Когато се запозна със сегашния си съпруг всички лудории бяха само за него.
Всички мислеха, че ще е безотговорнна майка, днес е дават за пример.
Никога, ама никога повече не му позволявай да ти слага определения!
Много моралния, който ти направи дете и вместо да те носи на ръце седи и си чеше езика. Ебати морала!

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: e0e491ca74
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

41.   Обръщам се към тези жени, които смятат, че трябва да крият миналото си. Вие сериозно ли искате д аизградите връзка с лъжи и криене на факти? И какво ще стане, ако в един момент разбере и осъзнаеш, че е живял в заблуда?

Във връзката най-важното нещо е доверието и честността. Започне ли да се крият факти, отпиши я тази връзка. Моят съвет е бъдете честни, а нека той си прецени дали го устройва.

Бързам да уточня, че говоря по принцип, не за конкретния случай. В конкретния случай като мъж казвам, че мъжа е постъпил некоректно, защото той е знаел и въпреки всичко позволил да се стигне до тук.

Иначе аз поведението на вторката не го толерирам и не бих имал нещо общо с такава, но я поздравявам, че поне е била честна.

Всеки си има право да постъпва както си намери за добре и не съм човека, който ще я съди. Както и всеки мъж си има право да приеме или не такава жена. Но нека поне бъдем честни с партньорите си, защото иначе лъжите и криенето се върщат в един момент при нас като бумеранг, а и нараняваме невинни хора, вкл. и деца.

Това е от мен. Но едно е ясно - той няма да я заобича, тази връзка няма да я бъде. Дори и да не се разделят официално, това няма да е истинска връзка.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 377d89ce75
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

42.   Съгласен съм с номер #37
Вие как си го представяте това нещо, двама души да не си познават миналото и да крият нещо един от друг, особено когато им предстои да станат родители. Въобще не разсъждавате трезво и не сте прави!
До тези жени, които твърдят "Заслужаваш мъж, който да те приема, обича и цени, такава, каквато си"
Повярвайте ми, че няма такъв разумен мъж, които да цени такъв тип жена/и, особено сега когато има и дете, тези твърдения идете и ги говорете на някой малоумен.
Вие, които я защитавате и твърдите, че мъжът й, не е трябвало да разбира с колко други мъже е била, в моите очи вие сте нейно копие.
Дано стигнете до правилно решение в случая, което да направи детенцето ви щастливо а не обратното.
М-25. GOSH

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 385f811d69
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

43.   41, ти обясняваш ли на всяка приятелка с колко, кога и как си го правил. Сексът е интимно преживяване и е пълна простотия да го разказваш на когото и да било-мама, тате, бате, приятели и приятелки. Все още има един феномен-Ако мъж е спал с доста жени, той е пич и голямата работа, ако жена е спала с много мъже -тя е курва и боклук. Е, вече не минава тоя номер. Един мъж, ако е правил тройка, той ще разкаже на всички. Дори и да не е правил, ще си измисли, за да е велик. За един мъж е достатъчно да каже "аз съм я минал тая" и реномето на жената се изпарява, колкото и да обяснява, че няма такова нещо.
Съвет към всички жени- многото мъже наистина разсипват жената, не го правете. Но и не давайте пълни обяснения на партньорите си, защото ще ви спукат от ревности, бой ще ядете и вечно ще ви мислят, че сте втора ръка човек. Не бъдете глупави. Не дължите никакво обяснение, но да имате малко мозък в главите, сте длъжни.

 
  ...

...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 385f811d69
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

44.   №37, аз съм от тези, които казват "защо си му казала". Ще ти обясня защо -всеки човек има лично пространство и интимните преживявания да ги запази за себе си. Не сте мъжете тези, които владеете жените. Спрете с това ориенталско мислене. Да, ти имаш право да си търсиш еди-каква си жена и да избираш, но нямаш право да си ментор на твоята партньорка. Вие искате да чукате, но накрая да се ожените за девици. Еми, чисто математически няма как да стане. И, искам да ти кажа нещо-момичетата са подтискани още в собственото си семейство от собствените им бащи. След 20 години в техния реален живот идват следващите насилници -мъжете и началниците им, а накрая и синовете им. Но много неща са се променили в последните, да кажем 100 години и ако не искате да си говорите сами, а и да правите секс със самите себе си, трябва да отчитате реалностите.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 1b93231421
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

45.   Начинът по който е научил май ще се окаже проблема. Каквото и да се говори няма смисъл. Съветвам те като пак започне темата му кажи мирно и кротко че ще отидеш при родителите си докато родиш. Той да остане малко сам и да помисли над нещата. Това е тормоз и за теб и за него. И като сте заедно тази натрапчива мисъл още повече го напряга и те унижава и търпиш защото го обичаш и очакваш че нещата ще се успокоят и ще отминат, а той си живее с нагласата че е баламурник и едва ли не ти му слушаш глупостите защото няма къде да идеш и няма кой да те погледне защото ще имаш дете. Мъжете са тъпаци. Вярвам че родителите ти няма да ти обърнат гръб нека види че не си сама на този свят

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 09a320696d
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

46.   Авторката, как си живяла, защо си живяла така, са все въпроси които касаят само теб, може да си открила отговорите им, й тоя живот да остане в миналото ти, може й да не си, и този период от живота ти, отнова да се повтори, но не затова ти пиша.

Тоя, дето ще се води баща на детето ви, е пълна .............., многоточието е, защото тук не дават да се псува:)

Чета, че за някаква любов пишеш, при вас такова нещо липсва, явно й двамата сте в някаква тежка халюцинация. Любовта, в основата си, както й приятелството, са приемане на чуждите грешки и недостатъци. Ако не можеш да приемеш човека до теб, с всичкият му багаж, това не е любов, а пресметливост.

Ти каквото си направила, си го направила, точно в този момент,
търпиш последствията, от твоите действия, но поне го правиш с достойнство, да не ти пука особено, това е опит, а опит се трупа само като се греши.:)

Този тежък за теб момент, също ще отмине, дано си извлечеш нужните поуки, а именно, не се занимавай с емоционални терористи, щом не може да преглътне, по-добре да се гътне, някъде далеч от теб.


Щом е знаел, и те е приел, ти вина нямаш никаква, освен, че не си познала, поредния изпразнен от съдържание, "мъж".

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: e0e491ca74
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

47.   43, да, съпругата ми знае за цялото ми минало и нямам какво да крия от нея. Но и миналото ми не е такова, че да се срамувам от него. А и да беше, пак щях да и кажа. По-добре да знае и ад си прецени иска ли да бъде с мен отколкото да крия каквото и да било и после да страда детето ни. А за това, което всяка втора го повтаря тук, че за мъжа се смятало, че не било проблем такова поведение, аз не съм съгласен дори като мъж. Така че престанете да повтаряте това като мантра.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 357d28c7cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

48.   Той е знаел тази случка от миналото ти и въпреки това ти е направил дете. Тоест той или не е наясно със себе си, или използва това за да те тормози и да ти насажда чувство за вина. И така да те тормози и контролира цял живот. Не му го позволявай! Първо, защото ти не си убила, не си откраднала, не си направила нищо кой знае какво. Второ, от една майка без самочувствие страда детето й. Трето, защото той също не е безгрешен. И той сигурно се е напивал, изневерявал и пр. И това ти може да го разучиш и ако продължава с темата, да му хо кажеш. Няма безгрешни хора, включително и той. Според мен той не те обича и не те уважава. Избива си комплексите върху теб. Ако можеш да си го позволиш, се раздели с него докато не си изясни какво иска. Не плачи, не го моли, не се унижавай. Изискай от него да те уважава. Та ти носиш неговото дете. Имай повече самочувствие.

 
  ...

...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 57532bd97f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

49.   Хора, темата стана супер гореща, както и предполагах :)
Сега определено вече трябва да очакваме включване и от Чичката.... (rofl) Особено след последните няколко коментара, които просто зоват за 'меродавното' му мнение ;–)

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: ea20ee0a39
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

50.   Номер 45, за съжаление не мога да отида при родителите си докато родя, тъй като живеят на другия край на България, а и ние с приятеля ми обзавеждаме нов дом сега трябва да съм тук. И нашите нямат ни най малка представа за реалните ни отношения, те мислят, че се обичаме и че съм много щастлива. Не искам да им разказвам и да ги огорчавам и да се притесняват за мен. Те са на принципа '"вече си снаха, имаш си семейство, стой си там". Не, че не биха ме приели при тях ако имам нужда, но не там ми е мястото вече. А и за пред "хората" как ще го обясним, че се разделяме за няколко месеца, докато родя. И неговото семейство не е запознато със ситуацията, мислят, че сме си добре.
Другото интересно при него е, че един вид го играе малко театър пред хората, пред приятелите си, пред родителите си е много по- мил с мен, отколкото когато сме насаме. Сякаш изпада в някаква еуфория когато сме с хора и е много любвеобилен. Не знам лицемерничи ли, ако е така много лошо.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: dc2b30718a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

51.   Извинявай, но приятелят ти е нищо друго, освен едно диво прасе с анадолски манталитет. Той в кой век живее?
Била си млада и си правила това което младите хора правят. Всички сме минали по този път. Когато си млад правиш грешки и като преминеш на следващия етап, с опитваш да се поучиш от тях и да не ги повтряш.
Кажи му да пие една студена вода, и или да го преглътне, или да вдига гълъбите.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 599eaf6d47
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

52.   Авторке, наистина не е хубаво това, което си правила, но пък всички грешим и вършим глупости. По ми е интересно, как така този човек е имал връзка с теб и както разбирам е бил с теб дълго време, без нищо да му пречи и изведнъж, след като забременяваш осъзнава, че миналото ти много му тежало. Е, как не му дотежа всичките тези години. Историята за бившата му приятелка, с която спал, въпреки че го зарязала е още по-странна. Според мен този човек използва жените само за секс и гледа на тях като на сексуални обекти. Сега, обаче му се налага да поеме някаква отговорност и това хич не му харесва. Може и да бъркам, но на мен поне така ми се струва.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 9484225c0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

55.   52 тя сега ще бъде майка на детето му, разликата е голяма, аз лично никога не бих искал дете от човек правил тройка, явно дойде време ценностите да бъдат описвани като старомодни, но така да е значи аз съм старомоден, благодаря на господ затова.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 81acb91645
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

56.   Горкото дете. Жените нападат мъжа, мъжете жената, а според мен грешката е и на двамата, защото вие го "играете" семейство само защото си бременна и защото и двамата сте си мислили, че детето оправя всичко, да ама не, детето трябва да е следствие на разбирателство и хармонична връзка, нещо, което никога не сте имали и никога няма да имате. И да попитам нещо жените вие с всички ли с които се спали сте били готови да създадете семейство? Защото ако отговорът е не, защо нападате само мъжа? Едно е да имаш връзка и да спиш с някой, друго е да искащ да създадеш семейство с него. Напълно подкрепям хората по-нагоре с "само израстването" и тн. На мен лично ми се повдига от момичетата от малък град, който отиват студентки разбиват се от какво ли не и накрая хванат някой идиот да ги издържа като свърши студентския живот и се правят на много обичливи/

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: f8411ae914
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

57.   По-добре е ти да го зарежеш, преди да ти е съсипал живота с комплексите си. Няма да го преживее. Имах подобен случай. Накрая от зор да се докаже, започна да спи с различни. И в един момент му омръзна, защото не беше неговия начин на живот, а избиване на комплекси. Сега е сам, чука от време на време разни и не може да задържи жена до себе си. А аз от 1б години имам здраво семейство и никаква потребност да изневерявам. Даже не се заглеждам по мъже. За мен те са просто хора, а мъжът ми е единствен. Той го знае, както и всичко за мен и няма никакъв проблем. Даже е доволен, че съм минала през подобен период. Тези, които не са минали са много по-рискови. Ако не можеш да го зарежеш, поне спри да се унижаваш

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 357d28c7cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

58.   Авторке, кажи на родителите си какво се случва. За да имаш при нужда тяхната подкрепа. Няма значение как ще го обясните на хората в малкия град. Важно е ти и детето ти да сте спокойни, а не ти да слушаш обвинения и да страдаш. Намекни поне на вашите, че не всичко е наред. Защо им разиграваш театър, че си щастлива с този човек?

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: dacfb69c8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

60.   Ех, как я изкарахте жертва сега. Така не и помагате да се осъзнае.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: dc2b30718a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

61.   Авторке, не се занимавай с този турчин, защото ако останеш с него, ще ти зачерни целия живот.

 
  ...

1-50 от 55
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker