Недостойна дъщеря - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Недостойна дъщеря
преди: 6 години, 9 месеца, прочетена 2021 пъти
Нямам представа дали ще излезе нещо от тази история, но се надявам да получа помпетентно мнение.
Та имах си приятел, който ме помоли за голи снимки. Бях си обещала да не правя такива глупости, но лиготията и наивността ми ме предадоха. Не го смятах за нещо толкова голямо, докато един ден просто осъзнах грешката си. Доста пошла и недостойна постъпка за едно момиче. Приятелят ми продължаваше да ми иска снимки и просто се разделихме с него. Надявах се да има поне малко мъжка постъпка и да не злоупотребява с дадената му привилегия. Месеци наред се притеснявах за последствията, но с времето притеснението ми мина.
Бях влизала в профила си в Инстаграм от телефона на майка ми. Не мисля, че имам да крия нещо от нея, уважавам родителите си и те ми дават доста свобода. Някакъв профил, който качва снимки на разголени момичета и момчета ме последва във въпросната социална мрежа и прати снимките ми на лично съобщение. Родителите ми ги видяха. Не ми се караха, но видях разочерованието им. Доверието им също рухна, и аз да бях на тяхно място щях да постъпя така. Въпросният профил заплашва, че ще качи снимките.

Притеснението ми е по-скоро какво да правя с родителите си. Страшно много ги обичам и уважавам. Сама не мога да си простя за детинската ми постъпка, та какво остава за тях, но въпросът е как да опитам да върна доверието им?
А за снимките, станалото-станало, ще си ям попарата, която съм си надробила.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 9 месеца
hash: 863e3df2ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Обадете се в полицията за снимките. А за родителите ти-ще ти простят. Не го мисли, просто не се подвеждай повече.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: ebbc17262b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Голяма работа! Нито си първата гола жена в нета, нито последната. Разкажи им, че си се снимала за интимен приятел (в което няма нищо ненормално), пък те както искат да го приемат. И вече внимавай на кого пращаш снимки!

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: e6e2563f6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Просто поговори с тях и им кажи това, което мислиш за постъпката - това, което си написала тук. Доверието им ще го спечелиш с течение на времето.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: f878d63db1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Е много си зле, честно. Не мога да разбера такива истории. Единствено мога те посъветвам да започнеш да се обличаш по прибрано, да не ходиш като магисрална... и да станеш по сдържана и дисциплинирана, за да им покажеш че е било каквото било, вече си голяма:).

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: fde2c9081d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   И аз попаднах на такова нещо. Момчето ми искаше такива снимки, но аз не му пратих. Пратих му по бельо. Започна да ме изнудва и ми каза, че ще ги изтрие ако изляза с него и направя това което иска. Бях на 14. Излязохме, но не направих това, което той искаше. Беше бесен. Тръгна си веднага и след 2 дена ми писа, че отида ли у тях ще ме намери и ще ме изнасили и ще покаже снимките на майка ми. На едната снимка бях и по бански. Бях бясна за тази ми постъпка. Та аз не бях такава. Бях възпитано момиче, което винаги отвръщаше с усмивка. Казах на мой много добър приятел, който ми е като брат. Веднага звънна на негов познат в полицията да ми издействат ограничителна заповед. Каза на майка ми а мен ме наказаха за цялото лято, което си беше нормално. Този мой най добър приятел веднага му звънна и онзи ми писа че не бил толкова прост че да качи снимките ми защото разбра че ще отида в полицията. След тази ми случка исках да се самоубия. Намерих си приятел който истински ме обича, но от лъжите на уж най добрата ми приятелка той започна да ме подозира и му казах. Беше бесен. Не искаше да ме поглежда. А тази ми уж най добра приятелка какво му каза? - че преди да тръгна с него съм се зарибила с някакъв от училището на моя и съм му пратила снимки и за дапне ми провали връзката съм напрявила някакви неща. Поуката ми беше да не се доверявам толкова на хората. От тогава нямам доверие дори на себе си.

 
  ...


...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: ec41aea872
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Мила, и аз съм правила същата глупост, при това бях на повече години от теб. Приятелят ми замина в чужбина и аз, за да не му липсвам много почнах да му пращам снимки и клипчета. Е, да ама се разделихме. Мои снимки из нета не съм виждала, но изобщо не е сигурно, че няма.
А колкото до родителите ти, ами бъди честна с тях, разкажи им как са се случили нещата, колко много съжаляваш за това и дори можете да измислите как да махнете снимките, защото реално този нарушава закона и спекулира с личните ти снимки. Никой няма право да разпространява твои снимки, без значение дали еротични или не, без твоето съгласие. Да, сигурно не са очаровани от това, което си направила, но в крайна сметка всеки греши понякога и предполагам, че с времето ще ти простят. Преди години и аз съм имала всякакви изцепки, но родителите ми, точно защото ме обичат, отдавна са ми простили и дори са забравили и сега отношенията ни са прекрасни.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: de010b0b53
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здрасти,

Не смятам, че става дума за изгубено доверие, а по-скоро разочарование към тях самите, че не са успели да те възпитат достатъчно добре, за да можеш да се предпазиш сама от това. Освен това, са осъзнали, че вече си голяма, имаш сексуално влечение, вероятно си и сексуално активна, а това е труден момент за повечето родители. Друг момент е, че се притесняват и за последствията, както за теб, така и за тях самите, ако се разчуе.

Наистина, станалото-станало. Не казваш защо сте се разделили с този човек и в какви отношения сте, но явно нещата не са минали гладко и зряло. Поговори с него, не може да няма капка човещина в него. Обясни му спокойно и човешки какво чувстваш, как биха се почувствали родителите ти и т. н. Нека не ги качва.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 216ee9c0bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Доверието е като стъклото - счупи ли се веднъж, не може да стане цяло отново.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: c025f0deb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   До номер 4 - никъде не съм споменала, че ходя като магистралка и разсъблечена, направих тази глупост, защото съм чувствала, че сме на друго ниво в отношенията с даденото момче, това че съм сгрешила не означава, че съм жадна за мъжко внимание. Благодаря ти за мнението !

До номер 7 - причината да се разделим беше тази че нямаше разговор без споменаване или намекване за снимки. Определено нито аз, нито той сме били достатъчно зрели, щом се стига до тази история, но дано времето поучи и него, както поучи мен.
Благодаря на всички за човешките отговори !

от авторката

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: d0b864dea1
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Те защото всички родители са много достойни...осъзнала си грешката си ,няма да я повториш ,това е достатъчно и бъди сигурна ,че това което си направила не е определящо дали си достоен и добър човек!! Гледай напред, радвай се, родителите ти вече знаят и ще ти помогнат да решите проблема окончателно, и повече не допускай подобни хора в ежедневието си и живота, разбира сe доколкото може да ги избегнеш.

 
  ...

...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 810f279f77
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Ако пак те изнудва обадете се в полицията

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: dac8ac84e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Мисля, че можеш да използваш функцията за Raport, ако качат снимките ти.
Гледай от положителната страна: оттук насетне ще имаш едно наум с тези неща.
А родителите ти.. те ще ти простят, защото родителската любов е безрезервна. С времето ще ти мине и срама от случилото се.
И не се съди твърде строго. Всеки прави грешки, важното е да си вземеш поука.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker