Мисля че баща ми изневерява на майка ми. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Мисля че баща ми изневерява на майка ми.
преди: 6 години, 8 месеца, прочетена 2053 пъти
Здравейте. Аз съм момче на 15 и искам да споделя една история която се случва от 1-2 дни и да ми дадете съвет. Вчера сестра ми ми каза, че баща ми се държи малко странно, но аз не го бях забелязал. Тази вечер баща ми каза, че ще излиза с някакъв колега и така и не се прибра, на следващият ден обаче тези неща които ми каза тя ги забелязах. Той седеше на телефона много повече време от колкото попринцип(той даже използваше телефона само за да си говори с леля по ВАЙБЪР, но те така или иначе не си говорят всеки ден). А сега той седи по един час горе долу. И днеска погледнах какво прави и видях, че си пише с някаква жена. Първомачално си помислих, че е някоя от приятелите с които излизаме и които съм ги виждал поне, но уви. Той си остави телефона да се зарежда в неговата стая и отидохме да гледаме филм. Сестра ми без да знам отишла до стаята и от любопитство е отворила телефона и е прочела какво са си писали с онази жена и е снимала на нейният телефон и ми прати снимки с чата. Това което пишеше направо ме потресе. В чата жената питаше как сме реагирали като се е прибрал направо от работа и неговият отговор беше "нормално". И чата завърши с Обичам те и липсваш ми. Със сестра ми се чудим какво да правим защото го обичаме и не искаме да го изгубим. МОЛЯ ВИ ДАВАЙТЕ СЪВЕТИ ЗАЩОТО МЕ Е СТРАХ!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 8 месеца
hash: 17e12025d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Най-важното което трябва а направите със сестра си е да не се бъркате на баща си в личния живот. Сестра ти трябва не само да изтрие каквото е откраднала от телефона на баща ви, но и за в бъдеще да се стараете да ме му се месите. Ако разбере или вие започнете да му държите сметка, сигурно ще се засрами и ще се изнесе от бас. И след това или ще го виждате рядко или няма да го виждате въобще. От вас зависи. Същото се отнася и за майка ви. След като тя го приема, значи и тя е "странна" и сигурно си има някой.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 334b9815b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мили деца,
съжалявам, че сте изпаднали в толкова неприятна ситуация.
Вие никога няма да загубите баща си, защото той ви обича и вие сте му деца - без значение обича ли майка ви или е избрал дръга жена.
Майка ви наясно ли е със ситуацията?
Ако да - седнете всички и поговорете. Кажете, че знаете и искайте обяснение какво следва.
Ако не е - не знам и аз кое е по-добре...

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 7dbddec2d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Знам че е налудничаво но не се бъркай където не знаеш. Ако можеш да потърсиш някой съвет- не знам сестра ти на колко е щом ти си на 15- значи тя е или на 15 и тя или на 12 13 а може би е на 17 18 . Но това е работа на баща ти Ако вече ти се иска да разбереш истината попитай го директно,обаче съобрази това с чата да не стане някой гаф.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 7dbddec2d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Може би и сестра ти се притеснява да не би баща ви да сгафи, знам че не трябва да се месите с нея, но за да не губите човека, който ви е създал, поговорете с него, а ти си на 15 години, нормално е да реагираш малко странно. Не знам сестра ти като е прочела съобщенията дали ще оправдае очакванията на баща ти но каквото и да е негова си работа.

В краен случай поговорете за случката

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 19f8596a31
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Вие със сестра ти няма да загубите баща си, защото не сте негови съпруги. Единствената, която го е загубила е майка ти, но ако се намесите само ще ускорите развода.
Моят приятел беше женен като се запознахме с големи деца като вас някъде - над 15 годишни. Инициативата идва от мъжа, не си мислете, че някой е тръгнал да се натиска и да съблазнява женени мъже. Още в началото обаче ми каза мъжът, че няма как да се разведе докато децата му не завършат гимназия, защото не иска да ги стресира, да им проваля бъдещето - имаше по-малкото проблеми и в училище. И действително, когато по-голямото дете отиде студент, а малкото вече се стабилизира и нямаше проблеми в училище приятелят ми се разведе.
Не се разведе заради децата си и не заряза децата си. Просто с жена му отдавна не вървяло и е търпял заради децата, но като е станало нетърпимо е тръгнал да си търси отдушник навън. Мисля, че бях третата му любовница, но не се беше задържал дълго преди мен с никоя друга. Поддържахме връзката си дискретна до края на развода му, но ако някой беше разбрал преди това той щеше моментално да се разведе. Предполагам, че баща ти ако има сериозна любовница както изглежда веднага ще направи тази крачка при разкриване на връзката.
Не можете да спасите брака на майка си и баща си, освен ако двамата не решат, но ако разкриете тайната връзка само ще ускорите развода, защото няма да оставите избор и на двамата. И още си струва да си налягате парцалите, защото пък е възможно връзката с любовницата да не е сериозна или да се изчерпа. В крайна сметка вие нямате по-малко внимание от баща си заради личния му живот. Не провокирайте развод, а си трайте. Аз така бих постъпила на ваше място поне.

 
  ...


...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: d9c53e55c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   №5, много е смешно това дето го внушаваш на детето-че инициативата за изневяра идва от мъжа. Но какво ли може да се очаква да напише жена, която е развела женен мъж. Лично познавам жени, които съвсем съзнателно и целенасочено правят и невъзможното за да свалят именно женени мъже. Не знам, наистина не мога да разбера защо го правят, защо точно женени. Мило момче, аз обратно на другите ще те посъветвам да кажеш на майка си какво си видял. Тя трябва да знае, за да може да реагира, за да може да се бори за брака си. Може би не всичко е загубено, вярвам че има шанс да си останете семейство. Аз, от позицията на съпруга и майка не бих простила на децата си ако скрият такова нещо от мен. Вие сте семейство, ти и сестра ти не сте бебета, трябва заедно да се справите. От сърце ти желая успех....

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: c365c276df
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Тук няма правилен и неправилен съвет. но съм съгласна, че е абсурдно да се твърди, че само в мъжа е причината. За секс са нужни двама.
Какви са отношенията между родителите ти - има ли скандали, майка ти подозира ли нещо или всичко е нормално.
Мили деца, родителите са родители на нас. За останалите са хора. По-добре щастливи и разделени, вместо заедно и нещастни.
В нас нашите много се карат. На 16 сама предложих на мама да се разведе. Тя не пожела. Чувства ли е имала, смелост ли не и е достигала - идея нямам. Май тя също. Дори да се разделят - ще страдат, но ще мине и ще си оправят живота за спокойни страрини.
Не изисквайте баща ви да обича майка ви - това не стаеа с искане, но трябеа да държите да я уважава.
Ако иска да приключва - ок. Ако не иска - да зарязва любовницата. А ако и майка ви има друга връзка и така са се разбрали - това е между тях.
Мили деца - помнете. Те остават ваши родители, независимо от обстоятелствата и ще ви обичат винаги.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 19f8596a31
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   н. 6, инициативата за изневярата идва от ИЗНЕВЕРЯВАЩИЯТ човек - който търси, той намира, но не си мислете, че навън някой е умрял да бъде любовник/любовница на женени хора с проблеми.
Голям е „келепирът“ да си с женен мъж, нямам думи - да се криеш по ъглите без ти самият да си обвързан, да си сама по време на празници, нощем и да нямаш реално партньор в живота си. Да си любовница на женен си е мазохизъм и не знам някоя жена целенасочено да търси женени мъже, освен омъжените жени. Да, действително много омъжени жени или жени, които не търсят връзка, си мислят, че с женен мъж ще имат необвързващ секс, но тогава не си пишат и хората във Вайбър „Обичам те“.
Обикновено като цяло инициативата за връзката идва от мъжете, включително и при женените мъж е е така.

То е хубаво да съветваме децата да изпортят положението, но трябва да мислим за последиците. Какъв ще е резултатът, според вас?

А. Мъжът ще се влюби отново в жена си и ще са заедно щастливи докато смъртта ги раздели - 0% вероятност
Б. Ще зареже любовницата си от срам и страх - 50% вероятност, но със сигурност ще си намери след време друга любовница, защото проблемите няма да се решат, но пък ще има нон стоп вече скандали и обвинения у дома
В. Ще напусне семейството си и ще се нанесе при любовницата -50% вероятност, особено ако му е писнало вече и няма спокойствие у дома.

Мъжете са практични, те обичат също и навикът - трудно напускат вече сигурното, вече стъкменото семейно гнездо, но ако у дома няма уют, топлина, спокойствие, а само караници и скандали си тръгват като едното нищо.
Така постъпи и моят приятел. В интерес на истината бях вече решила скоро да се разделям с него, защото вече и за мен годинките напреднаха, но при поредният скандал у тях и поредната грозна сцена просто си събрал куфарчето и след 20 години брак цъфна у дома.
След това си нае апартамент. Крихме се още няколко месеца докато си финализира развода и накрая се направихме, че сме се запознали след развода и на всички им беше удобно да вярват в историята, включително на бившата вече съпруга, защото си знаеше кирливите ризи.

Едно разкриване на връзката на бащата в случая ще бъде с 50% вероятност просто катализатора бащата да си бие шута, в 50% ще остане, но пак с люти скандали и така до следващата любовница ...изходът е винаги един, когато един брак вече няма основа. Въпросът е кога, не дали.
Аз ако бях разкрила нещо подобно за баща си на тези години бих си мълчала - за мен като дете би било по-добре да се запази статусът „кво“ и да си имам родители у дома, а след 3 години отива Авторката и без това да учи някъде и няма да е толкова голяма промяната за нея

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 34720f84b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Знам, че ти е баща и със сестра ти сте леко потресени, но има нещо наречено личен живот и никой дори вие нямате право да се намесвате в личните отношения на баща ти. Това са си негови проблеми и негови грижи и ако майка ти разбере един ден, той ще си отговаря за действията си.
Освен това, може и да се изненадаш, но има двойки които имат отворена връзка, т. е. нямат нищо против другият да има любовник/ца стига да се грижи за семейството и да е добър родител. Ами теоретично ако отношенията им са такива?
Така, че не се бъркай там където не ти е работа и не рови в телефона на баща си. Грозно е!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 15f5f1b92b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   За какъв личен живот говорите. Те са едно Семейство и майката има право да знае, какви ги върши баща им. Сигурна съм, че повечето които са изписали коментарите тука изневеряват.

 
  ...

...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 34720f84b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Номер 10, не те знам на колко години си, но я си представи, че вашите (ако живееш с тях) или партньорът ти (ако имаш такъв) редовно ти ровят в телефона и ти държат сметка за всеки проведен телефонен разговор, няма ли да ти стане само лекоооо обидно? Ето за това говорим. Бащата на автора е човек, преди да е баща, съпруг и всичко останало и има право на лично пространство. Как не разбрахте, че макар и да се омъжите/ожените за някого той/тя не става ваша собственост, а е с вас защото иска да бъде. Така, че ако имаш партньор и се опитваш да го контролираш по минути къде е и какво прави не се учудвай, ако в един момент връзката ви се разпадне.
Колкото до конкретния случай, първо авторът няма напълно неопровержими доказателства и второ, както написах и в предишния си коментар, това си е проблем между родителите им и не е работа на децата да се намесват. Защото добре, ще изтърси на майка си, че баща им изневерява и после какво? Скандали, разправи и развод? Е, така по-щастливи ли ще са авторът и сестра му? Или ще четем теми от типа: "Нашите се карат постоянно, в нас не се живее, искам този ад да свърши! ". Мислете малко за последствията, става ли?

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 0b8b9453f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Говорете като семейство! Друго не мога да съветвам, защото у нас всичко е перфектно!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 10de8ad912
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Коментар номер 3 ме подразни! Как да не се бърка, ами ако момичето се постави на мястото на бащата или майката какво правим, аз също съм се намесвал да оправя нещата, бил съм свидетел на всички скандали и какво пак съм постигнал нещо. Изневерявал съм поне 2 3 пъти с други чомичета, но това което е казал номер 3 е пълна глупост момичето има право да знае какви ги върши единия родител
Казва ви го мъж който е на 53 години почти. Замислете се малко- нямам деца, но знам каква е ситуацията

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker