Дъщеря ми не ми говори - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Дъщеря ми не ми говори
преди: 6 години, 8 месеца, прочетена 3232 пъти
Здравейте!

Дъщеря ми събра цялото семейство за рождения си ден (стана на 21), в Америка (тя там живее), прати ни билети и дойде да ни вземе, беше ни поканила за дългичко. Аз се изненадах като дойде с едно момиче и момче, нали три коли, за да ни вземе.
Така да отидохме у тях, оказа се, че това е апартамента на другото момиче и в първият момент си помислих "Тя защо пък живее и с гаджето си и с приятелка. " После дойде още едно момче и си викам "А те по двойки. " Ама то момчетата се оказаха двойка, че на нас всички ни стана неприятно. И ме обзеха много неприятни мисли, да не е дъщеря ми пък с онова момиче, реших да ги наблюдавам. Вечерта бяхме семейството и това момиче, говорихме си на Български, а тя не знаеше нищо, беше се забляла. Отидоха да вадят тортата, само двете, забавиха се и отидох да ги видя, онази беше застанала зад нея, мога да се закълна, че нещо я пипаше докато режеха торта.
Легнахме си всички, по едно време станах, обърках стаите и ги хванах, няма да описвам как. Направо излезнах.
Чак сутринта говорих с дъщеря си, карахме се, тя ми се разсърди защото казах на останалите как ги хванах. Всички се караха с нея, майка й я побъка. Много ми се ядоса, дъщерята, че съм я издал, аз малко прекалих, хванах я за ръката, защото се развика много, зачервих й ръката, ама не се извих. След 1 седмица се пооправиха с майка й, брат й се оказа, че знае. Ама аз не й проговорих цели 2 седмици. Разочарова ме, аз се надявам, че ще се сети, че това което прави не е много добре. Аз искам да я видя с мъж, деца. Баба й и дядо й мрънкаха, ама се примириха. Като си тръгвахме дори чао не й казах и сега, една седмица не сме говорили, а ми стана гузно, че й се навиках и й казах, че ме е разочаровала. Ама сега не знам какво да й кажа, не ми отговаря като й пиша и звънкам. Какво да правя? Не ми е приятно, ама дъщеря ми е, не ми харесва да е с момиче, искам внуци, ама искам и да съм в добри отношения с дъщеря ми.
Та, въпроса ми е как да постъпя, че да се сдобрим. Дори не знам какво да й кажа. И ако някой каже как да подходя, за да се сдобрим, ще се сдобрим.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 8 месеца
hash: 08031b8ec2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мисля, че дъщеря Ви в случая е виновна и то не защото е хомосексуална, а защото не ви е казала. Всеки родител би изпаднал в шок. Модерни хора сме, личи сте, че сте от образовано, добро семейство, но не стават така нещата. Трябвало е да ви сподели, че е хомосексуална, да дойде ТЯ с приятелката си в България и да ви запознае - не да ви хвърля в тъч в апартамент на гейове и лесбийки.
Не се притеснявай за това дали ще станете баби и дядовци - ще станете ако тя иска деца, защото в 21 век има и семенни банки, и всичко, а и може в по-късен етап да се залюби все пак с мъж - при жените хомосексуалността не е за сега обяснима с физически фактори, НО е трябвало като дъщеря към баща да си каже, да поговори с Вас и да Ви подготви.
Няма нищо сега, станалото - станало, но е нужно да поговорите с дъщеря си ако ще с посредничеството на майката и брата.
Жалка работа общо взето.
Всички сме били в подобна ситуация, дори хетеросексуалните хора - неудобно е все пак от бащата, от родителя, и на мен ми е било неудобно да ги запозная с годеника си, да им обясня как стоят нещата, но го заведох при тях, представих го и така. Не съм ги канила първо у нас, камо ли в жилище, което се дели с още чужди хора.
За мен вината е 90% на дъщеря Ви и 10% е било просто шок. Аз съм млада, образована, живея на Запад и пак бих се шокирала в такава ситуация, какво остава за хора от Вашето поколение. Бих се шокирала дори приятели така да ме поканят някъде на чуждо място, камо ли собственото си дете да хвана в акт и то хомосексуален, а Вие сте обикалял по стаите ясно защо - защото никой нищо не ви е казал и сте се чудили какво става. И аз бих постъпила така
ж33

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 6485b09bef
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Напишете й кратко съобщение, че тя винаги ще бъде ваша дъщеря и искате да имате добри отношения. Предполагам, че ще се помуси известно време, ще размисли и тя, и ще се сдобрите.
Ако е хомосексуална, няма какво да направите. Може и деца да има, все пак може да роди. Може и да продължи живота си с мъж.
Вие сте разбрали по възможния най-тежък начин-цялата рода е разбрала. Трябвало е да запазите тайната й, макар, че тя е замесила кашата, канейки ви в всички в гейкомпанията.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 397de6d253
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Да се сдобрите? Ще трябва да минат години. Докато дъщера ви не се осъзнае и не ви дари с внуче дай боже.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: ad5f1e2a87
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Знам, че сигурно е било шок, но в крайна сметка това е твоята дъщеря, нали? И най-важното за един родител би следвало да е да види детето си щастливо. Освен това е било доста засрамващо да разкажеш на всички какво си видял. Можело е преди това да поговориш с нея насаме, а не да я засрамваш. Така, че сега се извини и никога повече не се бъркай в личния и живот! За добро или за зло тя е лесбийка и твоето викане не само няма да промени това, ами ще стане най-вероятното, а именно тя ще спре да си общува с теб и никога повече няма да ти проговори. Така, че ако не искаш да я отблъснеш окончателно, просто се извини и никога повече не прави нищо подобно!

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 413ad62eff
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Просто й кажи, че я приемаш каквато е и че я обичаш. Че каквото и да стене винаги може да разчитана теб. И наистина я приеми. Може и в този случай да имаш внучета. Нищо не й пречи дз роди. Но излиза, че мислиш повече за себе си и своите си искания, отколкото тя да е щастлива. И това я е обидило.

 
  ...


...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: b2f954363f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Просто и кажи, че не си очаквала, извини се, просто тя си живее нейния живот и така, като не вдига пиши и... Сдобрете се, дори дс не ти харесва какво прави, може да е кратка връзка...

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 905aa59ec9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Постъпил си малко като задник. Но е поправимо. Нека майката да послужи като посредник да се сдобриш с дъщеря си. Пък внуци винаги може да имаш - те могат да си намерят донор или да си осиновят дете. Твоя син също може да има деца. Няма смисъл заради глупости да се караш с дъщеря си.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: f42c8a9ec0
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   За какви деца говорите пък вие. Аз например не съм лесбийка, но пак не искам деца. Не мисля, че ще мога да ги отгледам и възпитавам както трябва. Иначе имам приятелка лесбийка, която като си намери жена ще иска да си осиновят дете.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: d5a36c1d71
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   Защо родителите смятате, че ние сме длъжни да раждаме деца ей така само и само вие да имате внуци? Сакън да не ви се затрие гена! Не, няма да имам деца, за да угодя на майки, баби и стринки! Дъщеря ти има право да живее по начин, който я прави щастлива. Ако не са били вашите еснафски стереотипи за "семейство", "мъж", "внуци" и прочее, е щяла да ви каже, че е намерила любовта в лицето на жена. Но не е посмяла, авторе. Не е посмяла, защото си ви познава ограниченото мислене. Така се е получила неловката ситуация. А и ти не си й помогнал в тази ситуация. Хем й нахълтваш в спалнята, хем й държиш сметка и й извиваш ръцете. Откаде накъде? Правилното поведение би било да се извиниш, че без да искаш си влязъл в личното й пространство, и повече да не споменаваш за случилото се, защото споменаването му е неудобно най-вече за теб.
Не съм лесбийка. Омъжена жена съм.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: ea454338d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

12.   Пълен потрес ми докара поведението Ви, признавам си го. Зрел хора, големи, не могат да общуват помежду си, а си крещят, обиждат и замерят с очаквания.

 
  ...

...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: ed9391c69f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Той искал внуци! А дали дъщеря ти е щастлива замисли ли се?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker