Как да им кажа? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Как да им кажа?
преди: 6 години, 7 месеца, прочетена 1554 пъти
Здравейте!
Аз съм момиче на 19. От четири години и почти три месеца имам връзка с едно момиче. Тя е една година по-малко от мен, родителите ми са я виждали доста пъти, защото от два месеца и половина живея с нея в Америка и те са идвали. Те я харесват, е майка ми, доведения ми баща, братчето ми, приятеля на баба ми (от страна на баща ми) и чичо ми. Останалите не, защото е наполовина туркиня - баща ми, дядо ми, бабите ми (от страна на майка ми - наполовина й допадала), вуйчо ми (средна работа е той), братовчедка ми (с която сме като сестри) не й е голям фен, не я кефела много, каза, че става, ама не чак толкова. А аз искам да я харесат поне малко от малко, все пак с това момиче съм от преди да навърши 16 години и се обичаме. Но аз смелост нямам нито да им кажа, че съм бисексуална (честно, чудя се, дали не съм лесбийка, защото мога да си представя връзка с мъж, но само при мисълта да спя с него ми става неприятно, а дори не ме възбуждат мъжете, правила съм го точно веднъж с момче, а той опитен беше, не ме възбуди грам, може би защото ми беше даже неприятно като си представях какво ще правим. Ама все едно де, по друга тема пиша). Баща ми знае, че съм би, но не го приема много на сериозно, а аз съм му казала още когато бях на 15. Майка ми се познава с мои приятели-хомо, но само когато съм й споменавала за мен и побледняваше и винаги се правех, че се шегувам. Мъжът на майка ми, не съм много убедена той какво си мисли, знам, че не е фен на гейовете, но няма нищо против моите приятели гейове. Баба ми и дядо ми са хомофоби, другата ми баба, вуйчо ми - също. Братовчедка ми е в стила "Всички хора са малко или много бисексуални. ", но и на нея ми е трудно да кажа. Брат ми не го коментирам той е на 5 годинки. Чичо ми уж е широкоскроен, но не знам и приятелят на баба ми. Страх ме е да им кажа, но пък имам някакво надежда, че те ще се зарадват, но пък и в същото време, че ще ме намразят. Не знам дори как да им съобщя факта, за моята се суксуална ориентация, а пък какво остава за връзката ми с момиче. Някакви съвети как да им призная? Или въобще да го правя ли? Ако сте на мястото на роднините ми как бихте реагирали? А ако сте на мое място какво бихте направили?
Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 7 месеца
hash: 7209065e1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Няма как цялата рода да ти се израдва, че си хомо, че и да хареса точно приятелката ти. Не е задължително. Това е твоят живот и не си длъжна на никой да декларираш своята сексуалност, че чак и на приятеля на баба ти. Живей си в Америка, няма да се виждаш всеки ден с тях, за да им обясняваш. По-късно можеш да кажеш на родителите си, докато свикнат с мисълта. А те да споделят, с когото искат.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 0fde69832e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не дължиш обяснение никому.
Хетеросексуалните хора обсъждат ли с родителите си, че са хетеро?
Не.
Защо и ти трябва да се напрягаш?
Аз съм бисексуална (26г. ) и не коментирам личния си живот с родителите си изобщо.
Неслучайно е личен :)
Познават половинките ми покрай гостувания, но изобщо не съм намирала за нужно да споменавам подробности.
Когато пораснеш идва момент, в който трябва да проявиш характер и да заявиш твърдо личното си пространство.
Мнението на околните наистина няма значение, когато си себе си и си щастлив.
Успех и не го мисли! :)

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: d330589847
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Аз също съм хомо- разбрах го малко преди да завърша 12 клас само че съм момче. Майка ми дълго време не мислеше за момчето с което си пишех, но като видя снимки - майка ми и баща ми са хомофоби но мен тоа не ме интересуваше.

Скоро се местя при момчето с което съм сега - на 24 години съм а той е на 27 казва се Я. и го обичам. Не искам да имам деца за в бъдеще

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 3e7c4534c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз съм момче, нехетеросексуално ;)
Това, което бих ти казал е, че ако наистина харесваш/обичаш момичето си, то ти трябва да си горда и щастлива от този факт. Не позволявай на хомофобски родители, които са израснали в комунистическа България, да те спират от това ти щастие. Когато си готова им кажи и не позволявай да те сломят. Не ме интересува дали пребледняват или им се повдига, защото ти обичат това момиче, а любовта винаги побеждава!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker