Голям проблем с мъж с малък размер - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (74875)
 Избор на редактора (64)
 Любов и изневяра (16582)
 Секс и интимност (9227)
 Тинейджърски (17457)
 Семейство (3437)
 Здраве (6186)
 Спорт и красота (3305)
 На работното място (1322)
 Образование (3954)
 В чужбина (873)
 Наркотици и алкохол (782)
 Измислени истории (674)
 Проза, литература (1198)
 Други (9808)
 
 
Пресметни колко струва пушенето?
 

  

Споделена история от Секс и интимност

Голям проблем с мъж с малък размер
преди: 1 ден, 12 часа, прочетена 667 пъти
Здравейте, отново същата тема-РАЗМЕРА. Тъпа история запознах се с едно момче преди известно време, прекарвахме добре заедно
Свикнахме един с друг. Вече се виждаме почти всеки ден
Много го харесвам, призна ми че е обрязан поради инфекция като малък. Стана ми странно, но го преживях една вечер малко се заиграхме повече. През панталоните не усещах нищо. Когато си го изкара беше малко чушле. Поиграх си малко
Но нямаше голяма разлика. Стана ми гадно беше мек малък. Тестисите са му като орехи. Хора момчето е добро харесва ми. Но незнам дори как ще го вкара. До акт не се стигна. Свърши за 10 мин. Това нормално ли е 10 см за 190 ръст. Имали някаква връзка с интервенцията, която му е направена като малък? Възможно ли е някъде във времето да е остамал недоразвит. Размера е около 10 см. Какво да правя харесвам го. Но все пак секса е взаймно удоволствие, а на мен ми се пивдигаше от тази гледка. Как да продължа с тази гледка? Той не е виновен и няма го промени. Не искам фа се разделяме за такова нещо. Но когато го видях ми стана гадно. Цял ден ми беше кофти. Кажете дава ли отражение обрязването на това колко се втвърдява. Но все пак свърши бързо, но през цялото време беше мек. Посъветвайте ме моляви се!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
  Email:
  Въведи кода от картинката в ляво! (anty bot)
 
Въведи код
 
 
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 20 часа, 48 мин.
hash: 00e7720426
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1.   Авторке, не е от обрязването, но той е имал друг проблем, който не иска да ти сподели - с хормоните, Заушка? знам ли. 10 см. иначе се води ОК размер /не е микропенис/, но ти както го описваш той не е достигнал до нормална ерекция, което е по-големият проблем според мен.
Жалко. Не знам какъв съвет да ти дам, но моят първи приятел имаше проблем с ерекцията и горе-долу същия размер. Разделихме се, защото може би заради това имаше много комплекси. Горд беше, че винаги приятелките му били девствени (сигурно да нямат база за сравнение) и избиваше комплексите си като унижаваше жените, освен майка си. С две думи малкият размер е единият проблем, комплексите и злобата са по-големият проблем. Истинска злоба изпитваше към другите мъже, но и към жените, към мен, към целия свят.

 
  ...
преди: 19 часа, 6 мин.
hash: 2b43517ec2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Ръстът и размерът не са взаимно свързани.

Обрязването може да доведе до по-малка стимулация за мъжа и да има проблеми с ерекциите и свършването, но като е свършил за 10 мин. не знам какъв е проблема, най-вероятно просто е бил притеснен и това е довело до ранно свършване. Иначе има много материали в нета как да издържа по-дълго време по време на секс и как да има по-силни ерекции.
Но размерът си е от ген, той не е виновен и няма какво да направи, за да го промени. Ако смяташ, че това е толкова важно, за да скъсаш с него давай - живота си е твой.
Иначе съм чел за мъже със сравнително малки членове (10-13 см), които успяват да докарват жени до няколко оргазми (с члена си, не само с език) по време на секс.

Ще те посъветвам да скъсаш с него, ако никога няма да успееш да приемеш този негов недостатък. Не оставай с него ако постоянно ще имаш мисли как искаш да го правиш с някой, който е с по-голям размер от него. Никой не заслужава това. Същото се и отнася за жени, които имат малки гърди. Аз лично никога не бих оставил едно момиче само заради размера на гърдите ѝ.

И моля да пишеш какво решение си взела и как са се развили нещата. :)

 
  ...
преди: 19 часа, 1 мин
hash: e1f8a3a101
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   На мен ми е 14 см и мислех, че ми е малък. Сега се чувствам по-добре.
По темата:
Разбира се, че обрязването е вредно, особено ако момчето е малко (на години, не на сантиметри). Реже се част от пениса която после не зараства, това според теб нормално ли е, авторке? Все едно на теб да ги отрежат клитора. За да придобиеш представа - в много части на Африка обрязват и малките момичета, не само момчетата. Исляма така ги задължава. Провери в Интернет. Представи си какво е да ти се случи това - по същия начин се чувства и твоето момче.

 
  ... горе^
преди: 18 часа, 45 мин.
hash: 78e13fece9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   Наистина много тъжна история! Този човек може би ще си умре сам щом не ти харесва половия орган не виждам как ще карате! Ти си го харесвай пак но щом секса ти е важен... значи няма да си ок с този човек.
Иначе нали знаеш гордостта на един мъж е тоя орган но ти каза теб те е отвратила тази гледка! Защо да се мъчиш? Бъдете приятели и скъсай с него.. след време може да си го уголеми вече живота и медицината са напреднали ако не го направи ще умре самичък. Нямаш никаква вина, че не ти харесва половия орган... според мен го напусни. НО по много деликатен начин не знам измисли нещо жена си. Но не позволявай да разбере, че... причината е половия му орган. Много отвратена звучиш, не се измъчвай просто човека не е за теб. Моля те пиши пак какво е станало.

- Спокойно..

 
  ...
преди: 18 часа, 41 мин.
hash: 047244329e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Няма какво да направиш, каквото и да му имало някога. А и той може да не ти казва истината. Евентуално, размерът би станал по-голям, ако беше еректирал напълно. Може да се е притеснявал от твоята оценка и ако не е имал скоро секс, за това да е свършил бързо.
Премисли вариантите и реши дали искаш да се пробваш до край.

 
  ...


...
преди: 17 часа, 57 мин.
hash: 41b648e04b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Любовта се случва в главата, а не между краката! Всички химични процеси водещи до оргазъм се случват в мозъка. Погрешно е схващането според мен, че малкият пенис не е способен да задоволи жена. Той и Наполеон е бил с около 8-10 см пенис, но се е представял доста добре. Лично аз също не блестя с огромна дължина или дебелина на моливчето си, но пък имам хубава визия, доза чар и подход - ето така жената достига до оргазъм, а не само с пенис! От мен не са се оплаквали, макар че на практика разполагам с един малък дребосък. Смятам, че е уместно да поговориш с приятеля си и да го понаучиш как да подходи според това кое точно те възбужда и предразполага. Имай търпение - ще се научи и тогава ще си една истински щастлива дама. Също така искам да добавя, че това момче изглежда наистина те е харесало и иска нещо да се случи между вас, иначе защо ще се открива толкова пред теб? Мислиш, че няма комплекси и не го е срам ли? Дай му шанс!

П. С. Една жена спира да мисли за половия член на мъжа до себе, едва тогава когато той започне да я задоволява пълноценно всеки път. Стискам ти палци по-скоро да спреш с терзанията около тази тема.... Успех и на двама Ви!

М26

 
  ... горе^
преди: 15 часа, 50 мин.
hash: 047244329e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

7.   Трябва ли пак да споменаваме, че размерът има значение?

 
  ...
преди: 15 часа, 34 мин.
hash: 167133f8f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Нямa кaк дa се получи при товa положение. Дори и дa продължите, след кaто се успокои, че ти си го приелa тaкъв, ще зaпочне дa тъсрии други възможности зa дa зaдоволи комплексa си... тaкивa сa зa съжaление, веднъж върже ли им еднa сигурнa, тичaт зa още зa зaдоволявaне нa болното его.
Поинтересувaй се из форуми, мaлко психология aко щеш и сaмa ще се убедиш, че нaй-курвaрите сa мъжете с мaлки пишки и не зaщото могaт, a именно зaщото НЕ могaт, комплекс им е и тaкa го "чешaт" нищо, че обикновено женaтa не повтaря при тях, броят, не гледaт кaчеството.

 
  ...
преди: 14 часа, 13 мин.
hash: 00e7720426
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   От 1 към 8 - много важен аспект заговори ти. Не исках да изпадам в лични подробности, но затова и се разделихме с моят приятел - оказа се, че ми е изнверявал с най-добрата ми приятелка. Изневерявал е дори ...грешната дума, защото в този период не можеше никаква ерекция да постигне. След това дори се ожениха, но ...изненада...нямаха деца и след 5-6 години се разделиха. Истински го обичах този човек, така както Авторката го описва, но накрая просто изпитах огромно облекчение като успях да се оттърва от него, а като се ожени още по-голямо облекчение, защото знаех, че няма и да ме търси така. Е в грешка бях - много пъти се опитваше да установи контакт с мен, макар че беше вече женен мъж, така че по едно време всеки ден му блокирах фалшиви профили във фейсбук, с които се пробваше да установи контакт с мен.
Не казвам сега, че всички мъже с малки членове са такива, но имайте едно наум

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: 6 бр
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

Въведи кода от картинката в ляво! (anty bot)

Въведи код
При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)
 
  Email:Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker