Бившият ми съпруг е починал и оставил огромен дълг след себе си и търсят дъщеря ми, като наследник да плаща наравно с тях дълга му. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Бившият ми съпруг е починал и оставил огромен дълг след себе си и търсят дъщеря ми, като наследник да плаща наравно с тях дълга му.
преди: 13 години, 2 месеца, прочетена 21080 пъти
Преди 33 години се омъжих и родих момиче. Вбесен от това, че е засрамен пред приятелите си, че не съм му родила син, съпругът ми започна да се държи лошо с мен и след 2 годишен брак се разведохме.

От тогава до сега той не се е интересувал от дъщеря си. До ден днешен нямаше и да я познава, ако тя самата не се беше поинтересувала кой е той и беше отишла да се запознаят. Тогава той и беше казал, че си има друго семейство и е излишно да иска да поддържат някяква връзка. Съпругата му също ни намери и ни каза да не се бъркаме там, където не ни е мястото. Дъщеря ми го преживя много тежко и все ме питаше каква вина има тя, че не я иска баща и.

Минаха години, аз се омъжех за друг човек, който зае функцията на баща и до ден днешен е прекрасен съпруг и всеотдаен баща за дъщеря ми.

И сега идва шока: Незнайно как са открили номера на телефона ми семейството на бившия ми съпруг ми се обади, за да ме уведоми, че бившия ми съпруг е починал и оставил огромен дълг след себе си и търсят дъщеря ми, като наследник да плаща наравно с тях дълга му. В момента дъщеря ми се възстановява след тежка операция- извадиха и тумор колкото яйце и аз незнам как да и съобщя тази нелепост.

Боли ме, че тя страдаше много, че баща и не я иска, че той никога не я потърси и не прояви и най- малко внимание спрямо нея, че не плащаше и 14-те лева издръжка които му бяхя присъдени, а сега дъщеря ми трябва да работи цял живот само за да му плаща огромния дълг! Имам чувството, че от болка и мъка няма да доживея да получа помоща ви, но МОЛЯ, МНОГО МОЛЯ, АКО НЯКОЙ ЗНАЕ КАК ДА СИ ПОМОГНА НА ДЕТЕТО НЕКА МИ ДАДЕ СЪВЕТ.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 2 месеца
hash: dc060b3310
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Незнам колко е истинска тази история, но ако е, щом мъжа ти има друго семействот и друго дете е логично да търсят него, а не дъщеря ти... :)

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 726ae07355
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Просто докажете с докумнети, че поседните 30 години той не е живял при вас (от адресната му регистрация в общината), не е изплащал и осигуровки (няма банкови преводи, нито подписани докумнети), и ако дълговете е натрупал след развода или раздялата ви, то нищо от неговите дългове юридически не ви засяга! Опишете и имуществото, което притежавате, начините по които е придобито, датите и цените, на които е закупено, за да докажете, че то по никакъв начин не е закупено с негови пари. С това въпросът за вас приключва! За детайлите се консултирайте с юрист-специалист и адвокат.

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 1859e1e787
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Егати държавата, ако няма нормално правосъдие и накарат и дъщеря ти да плаща дълговете на тоя мизерник...

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: c197d49d56
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

4.   здравей, искам да ти дам един съвет, доколкото знам нямат право но дъщеря ти трябва изрично да заяви че не желае да получи наследство до 6 месеца след откриването му доколкото знам, и след това никой не може да и иска каквото и да е било, но най-добре консултирай се с адвокат... . успех

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: f161b82d1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

5.   Не казваш към къде и към кого са дълговете на бившия ти мъж? Към банка ли, към какво? А това, че дъщеря ти "като наследник" е длъжна да плаща дълговете на баща си, никак не ми звучи правдоподобно. Има нещо много гнило тук, посъветвай се с адвокат. За съжаление не ми е ясна ситуацията и не мога да ти дам друг съвет, но ми се струва, че правно не стои така въпроса.

 
  ...


...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 2b2c8be442
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Посъветвайте се непременно с адвокат. Не съм такъв, но си мисля, че ако се докаже какво е било отношението на бащата към дъщерята, как не се е иннтересувал от нея и не е плащал издръжка и пр. може да има вариант тя да се откаже от това "наследство". Просто Ви трябва опитен в тези дела адвокат, който калкото и да ви поиска вероятно ще е далеч по-малко от дълга на починалия.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 24e56ae324
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Трябва да направи отказ от наследство - пуска се една молба до Районния съд, придружена с удостоверение за наследници. Таксата е 25 лв /поне доскоро беше толкова/. Смисълът е, че отказалият се наследник не отговаря за задълженията на наследодателя си пред неговите кредитори. При вписан отказ и снабдяване със съдебно удостоверение, отказалият се наследник не може да бъде търсен нито от останалите наследници /преживяла съпруга и низходящи/, нито от кредиторите на починалия.

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: e518a97a2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   Ами има адвокати, но доколкото знам можеше да се откажеш от наследство ако не се лъжа...

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 6eb0b72423
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Скъпа госпожо, разбирам тревогите ви, но законът предлага 2 варианта при такива случаи: приемане на наследството по опис и отказ от наследство.
Според чл.60, ал.1 от Закона за наследството тези, които са приели наследството, отговарят за задълженията, с които то е обременено, съобразно дяловете, които получават. Веднага след това в същата разпоредба законодателят е разписал, че наследникът, който е приел по опис, отговаря само до размера на полученото наследство.

Приемането на наследството по опис трябва да се заяви писмено пред районния съдия в тримесечен срок от узнаването за наследството. Този срок може да бъде продължен от районния съдия до три месеца. Приемането по опис се вписва в особена за това книга.

Отказът от наследство е едностранен формален акт, с който призованият наследник изявява волята си да не приема наследството. Или с други думи казано – отказът от наследяване представлява едностранно волеизявление на наследник с цел да бъде прекратено правото му на наследяване.

Приемането на наследството не винаги носи допълнителни блага и увеличаване на богатствата на наследника. В практиката има случаи, когато се наследяват само негативи: задължения към държавата, към общински органи, към юридически и физически лица.

При това положение отказът от наследство е логичен и разумен акт. Тези въпроси са разгледани в чл. 52, във връзка с чл. 49, ал. 1 от Закона за наследството.

Попълва се Молба-декларация до Районния съд, в района на който е открито наследството, за отказ от наследство. Тази декларация е с ясен и недвусмислен текст. Добре е Нотариус да узакони подписа на лицето, което се отказва от наследството, въпреки че това не е задължително по закон. Документът се вписва в специална книга на съответния Районен съд. В момента на вписването отказът произвежда своето действие.

Не е необходимо съгласието на останалите наследници, за да е валиден отказът, на който и да е от тях. В същото време частта на този, който се е отрекъл от наследството, уголемява дяловете на останалите наследници.

Всеки, който е решил да направи отказ от наследство или вече е направил, трябва да знае, че отказът е безусловен. Той не може да е в полза на определено лице под условие, или за определен срок, нито от наследяването на точно определен имот, или на част от него. В такива случаи отказът е недействителен.

За да се направи отказ, наследникът не трябва преди това да е приемал наследството по какъвто и да е начин – изрично или мълчаливо. Например: да си вади удостоверение за наследници, да плаща данъци на имущество от наследствената маса и т. н. В тези случаи ще се приеме, че той е приел наследството и отказът му става недействителен.

Разбира се, има и механизми за защита на кредиторите, потърпевшите и т.н., затова най-добре потърсете адвокатска помощ.
Успех и със здраве!
Лиан

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 9ef0700aaf
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Има два варианта. Единият е дъщеря ви да направи отказ от наследство. Така ще се лиши от активите, но и от пасивите. Отказът се прави с писмено заявления до районния съдия в района, в който е открито наследството.
Има нещо много важно. Дъщеря ви не трябва да извършва никакви действия по приемане на наследството, включително и да си вади удостоверение за наследници.
Другият вариант е да приеме наследството по опис. Такова приемане също се извършва писмено пред РС в тримесечен срок от узнаване за откриването на наследството. В този случай дъщеря ви ще отговаря до размера на придобитото наследство.
Задължително направете и консултация с адвокат.

 
  ...

...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: e71ce01c0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Ами случайно да ви е минало през ума да се посъветвате с адвокат. Вместо да се тръшкате по анонимни форуми посъветвайте дъщеря си да поде ОТКАЗ ОТ НАСЛЕДСТВО в районния съд. Оттам всичко е лесно - идва съди изпълнител, показва му отказа и готов. Все пак не е зле да побързате, защото има срокове и т.н. Много е важно да не се плаща нищо от дълга му,както и да не се приема никакво имущество от починалия. Другия вариант е приемане на наследството по опис, но той едва ли има някакви активи. Проблемът изобщо не е толкова страшен, просто дъщеря ви да направи отказа.

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: e71ce01c0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   До номер 2 - това е най-голямата глупост, която съм чела. Дъщерята колкото и години да не са живели заедно МУ Е ЗАКОНЕН НАСЛЕДНИК и отговаря за дълга наравно с другите му деца. Като не разбирате от нещо-не пишете глупости, ще объркате жената да направи някоя беля. Натрупаните дългове ГИ ЗАСЯГАТ юридически и както повечето са написали- изходът е отказ от наследство, а не описаните от Вас измишльотини. Просто се чудя защо хората коментират, когато грам нямат понятие за какво иде реч.
А номер 3- не ти е виновна държавата. Това е най-нормалното, или кво ако тоя човек беше оставил 5 къщи, дъщерята да няма право на тях ли? Абе наследни е по зкаон и точка - наследява пасива и актива, в случая кофти, че е само пасив, ама да се откаже и толко.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 506d529714
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

13.   Блъфират те, не им се връзвай. Да не сте посмели да им дадете и един лев на тея наглеци!

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 3dab70dcfe
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   дъщеря ви може да направи отказ от наследство при такива обстоятелства няма да се явява длъжница консултирайте се с юрист

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: d94d8d823c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Ами ако няма никакво наследство, т. е. няма нищо, а само дългове, какво става тогава?

 
  ... горе^

...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: e71ce01c0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   До 15 - как какво става? Дълговете ги наследяват наследниците. Ако всички се откажат от наследствто, тогава кредиторите пият по една студена вода и готово. Какво толкова? Защо децата трябва да отговарят за задълженията на безотговорните си родители - затова си има отказ от наследство.

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: e9766ece8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Дъщеря ти, все пак е негова дъщеря. Тя трябва да се откаже от цялото наследство от него, което и се полага и няма да има проблем. Трябва да наемете адвокат да ви помогне.

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: d94d8d823c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

18.   От 15 до 16 - Значи по тая логика правя колкото си искам дългове, живея под наем, нямам нищо на мое име, умирам и готово. С нищо не съм навредил на децата си. Баси как не съм се сетил? Вярно ли е така?

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 99be36736f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

19.   Тук има нещо гнило. Кредиторите би следвало да са обезпечили заема и с ипотека, някак не върви да се даде голям заем от 30 хиляди евро например само въз основа на заплата.Очевидно е взет имот, на този имот дъщерята е наследник.Ето затова се иска и тя да плаща –нормално,след като вече е неин. Да се откаже от наследството- но ако вие искате хем да вземете наследството, хем друг да го изплаща, е, вече наистина е нагло....Не се знае кой крив, кой прав и кой какви ламтежи има. Нещо има, което авторката не ни казва.

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: e71ce01c0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   15 до 16: Ами ако това е, което искате да оставите след себе си - няма проблем. Само посъветвайте децата си да се откажат от наследство след вашата смърт, защото може и да не знаят за добрите ви планове:) В крайна сметка законите не винаги са нещо лошо ;-) Все пак впрегнете силите си да им оставите положителен актив ;-) Ще са ви благодарни.

 
  ...

...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: e71ce01c0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   До 19 - е откъде накъде решихте, че има ипотека? И как преценихте в какъв размер е заемът. За да прибегнат до наследниците, явно няма обезпечение, което автоматично прави написаното от Вас пълна глупост. А ако дъщерята направи проучване какво се включва в наследството и се окаже, че дори и след като плати, то ще й остане нещо -това е друга работа. Но по-скоро човечецът няма нищо на свое име освен заеми, което, както всички пишат води единствено до отказ от наследство.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 99be36736f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

22.   До номер 21: А вие как решите, че няма ипотека. Че и какъв тон държите- ама че наглост. Коя нормална банка ще даде голям кредит на над 50 годишен човек без ОБЕЗПЕЧЕНИЕ? Я влезте малко в час. Скоро изтеглих 2000 лв (сума, която не намирам за голяма) срещу залог (депозит в същата банка). В никакъв случай не биха ми дали иначе - но сега сумата им е в кърпа вързана, тя е в тяхната банка и ще си освободя депозита, след като изплатя заема си.
За по-големи суми е ясно, че се иска залог (къща, имот, земя). Едната заплата, дори и 5000 лв. да е, не е гаранция за нищо- утре човекът може да загуби работата си, да се инвалидизира или ето- да умре! Така, че ясно е че има ипотека. Просто майката, която пише тук, иска хем дъщеря й да дели имота, хем да не плаща за него. Ей това е.

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 2cf94d3187
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Номер 19, авторката пише само дългове. Не пише че са към банка.

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: e71ce01c0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   до 22 - Хахахахаа, ами ако дълговете са към частни лица? А ако има поръчители? Абе какво ли се обяснявам, търсете под вола теле щом искате. Но като не разбирате от някои неща е по-добре да не коментирате.
И НЕ-НЕ Е ЯСНО, че има ипотека. Ако е към банка, застраховката по кредита може да е покрила дълга, но както написах и горе-за да търсят наследниците, значи няма обезпечение. А и след като авторката при толкова коментари не се намесва, значи не е чак толкова важно или пък е намерила решение. Вие сътворихте цял филм-ипотеки, ала-бала.
С най-добри чувства:)

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 99be36736f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   До номер 24: Благодаря за ''добрите чувства''. Ха-ха-ха...Големи дългове към частни лица? Тези частни лица трябва да са пълни глупаци, за да дадат голяма сума на някого без никакво обезпечение, ей така - на чисто доверие и без документ. В такъв случай те ще пият една студена вода, защото не са се подсигурили, не са искали нищо в замяна на кредита. Никой не би могъл да иска от момичето каквото и да било тогава, няма право основание.
Вместо да се правите на много вещ (а), вижте тънкия подтекст на майката. Наследничка е дъщерята на какво- на имот, но тя това не го казва. Както вече казах иска й се друго-дъщерята хем да получи имота, хем да не плаща за него. А фактът, че се крие, само доказва, че тезата ми е най-вероятно вярна.

 
  ...

...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 2cf94d3187
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Абе номер 25, ти наистина много се филмираш!
Да ти имам въображението!

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: de5d262345
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   От 24 до 25 - Тука някаква лична драма ли има? Не се правя на вещ(а), просто работата мие да помагам (оправам бакиите) на хора, които преди да се посъветват с някой компетентен са се съветвали с такива като Вас. Не отричам личния Ви опит в тегленето на кредити, но не всеки случай, представете си, е идентичен с Вашия. Търсите някакви подтекстове, ипотеки? Предлагам Ви да намалите турските сериали и повече разходки :)
А иначе е странно да мислите, че всеки с голям дълг е теглил кредит от банка; може да е към топлофикация и куп други... ама да не Ви разширявам чак толкова кръгозора.
П. с. : Теза ще може да имате тогава, когато са налице достатъчно факти по даден случай, в момента вашето са просто предположения, основаващи се на нездрави фантазии...

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: d7c5d05b89
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   авторката- Благодаря на всички и специално на номер 9-Лиан. Написах случая си в момент на силен шок, но след като се допитах до юрист разбрах, че най- добрия начин в моя случай да пуснеме молба за отказ от наследство, тъй като не желаеме нито активите нито пасивите от неговото наследство. Казано направо не искаме нищо от него, не искаме и да си спомняме даже, че такъв" човек" е имало някога в живота ни.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: e69c638962
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

29.   Дългът може да е взет преди време и по съответни причини да не е изплащан. По този начин от лихви, такси и други подобни се е увеличил много. Никой не е длъжен да му плаща дълговете и не съм съгласна с този закон, който винаги защитава кредиторите и не мисли изобщо за обикновения човек. Отказ от наследство с нотариална заверка може само да свърши работа.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 756b4b4e73
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

30.   Здравейте! Адвокат съм, явно и Лиан - права е за вариантите. В случай, че има шанс да останат активи след плащането на дълговете, по - добре е да се спрете на приемане на наследството под опис - така дъщеря Ви ще отговаря само до размера на полученото. Не отдавайте нищо под наем, не декларирайте имоти от наследството. И потърсете колега, който да оформи всичко документално и да защити интересите Ви.

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 2c7015c9fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

31.   КЪМ АВТОРКАТА - 99% ВЕРОЯТНОСТ да сте жертва на обикновен блъф.
Не е сигурно, че човекът има дългове.
Колко елементарно - умира човека и неговите близки, за да избегнат делба на имуществото, ви информират, че наследявате огромен дълг.
Даже може и адвокатът им да ги е посъветвал да пуснат тази муха.
Знаят, че това ще ви накара да се откажете панически от наследство.

Може би късно ще прочетете това, но ако още не сте задвижили нещата - поинтересувайте се какъв е дълга и поискайте да видите документи.
Чак ако се убедите, че това е истина, и че този дълг надвишава стойността на неговия имот - тогава се откажете от наследство. Иначе недейте, вашата част ви се полага. Даже може би идва точно навреме, когато дъщеря ви има нужда от лечение....

 
  ...
преди: 8 години, 6 дни
hash: eca036867d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

33.   31 е прав много! Но пък разбирам авторката, защо не иска нищо от такъв "човек". Моят баща е подобен и няколко души от родата се опитват да ме плашат, че ще ми натресе дългове като почине. Въпросът е, че тези хора имат материален интерес за това... дълго е. По мое мнение имат интерес да плашат с дългове. Защото ако този човек има реално големи дългове, то на тях им е изгодно да си мълчат и да се опитат да накарат дъщерята да направи нещо, което да я задължи като наследник да плаща със тях - да подпише някакъв документ, нещо по наследството, все едно са станали много мили и тя им е последното останало от него и т. н. Съвсем логично е да не искат да делят с нея и да се опитват да я плашат. Винаги може да се направи една проверка - може да се пита познат, който работи във фирма за длъжници как най-лесно да стане това. А може и адвокат да се пита - това е най-дообре. Адвоката може да посъветва как да разпознаят блъфа на "роднините".

 
  ...
преди: 8 години, 3 дни
hash: fba0c3dad4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

34.   Авторке и на мен ми звучи историята, като да се опитват да изплашат дъщеря ти и да я накарат да се откаже от наследствения си дял сама. Много мръсно. Поискайте с адвокат да видите опис на наследството, какво и се полага, какво не - има ли действително заеми. Просто е нелогично подобно поведение от тяхна страна - искат да я излъжат, за да я отстранят като наследник най-вероятно.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 31 мин.
hash: 47695e7d53
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

35.   Много е просто отказва се от наследството на баша си и с него и дълговете падат това ште ви го каже и адвокат.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 2836a4ada7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

37.   Мой случай следен. Почина първи братчет, който няма наследници, той има само 1 имот, който възлиза не повече на 20 000лв, и след смъртта никой от нас 12 наследника не предприема нищо, защото никой не знае че имало срок за приемане или за отказ на наследство, и имота си стои никой не го ползва, идват данъчни декларации за плащане на данък сгради 1-12, и плащаме, и така минават 4 години, изведниж почват да ни пращат писъмца от съдия испълнителите за кредити, и всеки се хвана за главата, дали може все още да се откажем от наследство.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker