Трябва ли да се притеснявам? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Трябва ли да се притеснявам?
преди: 6 години, 7 месеца, прочетена 1652 пъти
Жена съм на 43 имам син, който преди 2 дни навърши 18г. Снощи седя до много късно на компютъра и сутринта от любопитство прерових history-то му и видях, че повечето беше от някакъв сайт Chaturbate беше си оставил и профила включен и като го натиснах какво да видя, нашия си качил голи снимки, стана ми много неудобно. Видях и че пише last broadcast преди 6 часа оказа се, че се пуска и на живо и най-вероятно мастурбира пред камерата. Видях, че има доста хора, които бяха на живо и жени и мъже и още някакви. Не знам дали да говоря с него, неудобно ми е, а се притеснявам за него. Никога с баща му не сме му говорили за секс и такива неща, но той от много малък си знае, даже като беше на около 8 съм го хващала да гледа порно на телевизора и на стария компютър. Мисълта ми е трябва ли да се притеснявам толкова, опасно ли е това и може ли някой да му навреди? :( Не знам от кога го прави това, аз днес разбрах.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 7 месеца
hash: 97c6ce6261
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Aз бих говорилa, но у домa темaтa никогa не е билa тaбу и нямaме притеснения. Бих ти препоръчaлa съвсем "случaйно" дa споменеш, без дa го гледaш директно (ще потъне в земятa от срaм и може дa го избие ня гняв) примерно докaто тготвиш или друго зaнимaние.
Кaжи му, че нещо се е нaложило спешно дa провериш и твоят нет не е рaботел добре в моментa, зaтовa си ползвaлa неговият, тaкa опрaвдaвaш "клюкaрствaнето" в личното му прострaнство и си видялa сaйтa. В никaкъв случaй не споменaвaй, че си гледaлa голите му снимки!!! Сaмо му кaжи, че трябвa дa внимaвa, дa не се срещa с хорa нa дискретни местa от тaкивa сaйтове, зaщото имa много психопaти, които точно тaкa си търсят жертви.
Не зaдълбaвaй темaтa, не го кaрaй дa се чувствa неудобно или дa се срaмувa, просто момчето си търси нaчин зa сaмозaдоволявaне... зa сегa.
Тaкa ще му подaдеш и, че нямa нищо срaмно в което прaви, но също, че може дa се довери и говори с теб при нуждa. Ще знaе, че нямa дa имa кофти реaкции, ще си покaзaлa вече, че е нормaлнa темa и може свободно дa коментирa и/или потърси съвет.
Aко е по-чувствителен може дa се зaтвори, изолирa и т. н. от срaм от вaс. Просто бъди тaктичнa!

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 67bdaad3a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Да, поговори с него,може да се засегне от една страна но от друга може би ще ви разбере.

Майка ми никога не ме е хващала,но пък знае че го правя- на 24 съм той сега е в края на пубертета,късно сте се сетили за тази тема.


Дано всичко мине добре.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 2764382127
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Ами... опасно е. И аз съм бил там, правел съм такива неща, но истината е че, това води до адикция - порно и мастурбиране. И може много сериозно да те завлече във дълбините на голотиите и разврата... но няма да споделям, да се не плашиш.
Порното промива мозъка-това знам...
От днес... съм се наел, да си стъпя на вратЪ и повече да не мастурбирам и да не гледам порно. Защото посегна ли си... знам къде отново ще ме завлече (макар и малко по малко) това мастурбиране...

Момче-25

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 8a0559229a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Май точно там е грешката, че не сте му говорили, а сте го оставяли сам да се "образова". Лично аз съм сигурен, че е по-добре да си траеш, все едно, че нищо не се е случило. Нямаш идея какво точно прави в сайта и каквото и да му кажеш ще звучи нелепо. Така или иначе, всеки минава през подобни етапи на ексхибиционизъм и воайорство, които сами ще отшумят, щом си намери истинско момиче...

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 2f3431efe9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Аз не бих го споменавал, това е прекалено лично, само ще го накараш да се почувства много неудобно и няма да може са се погледнете в очите вече, не прави ситуацията по конфузна отколкото вече е, просто премълчи и точка. Никой няма да му навреди бъдете спокойна госпожо.

 
  ...


...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 0ae3524afd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Здравейте,
закъснели сте с говоренето.
Сега може просто да вметнеш докато пиете кафе " Оле на Диянка/Малинка/Драганка от работата сина й си пускал камерата в някакъв порносайт ли какво не разбрах - чуждестранен уж при това. Снимали са го гол и сега го изнудват за пари. Не питай какви разправии има сега в полицията. То няма лошо в маструбацията и порното, ама при всички извратеняци и измамници в нета е много страшно".
Период е. Като си намери приятелка ще отшуми.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 67bdaad3a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Госпожо и аз бях така като синът Ви само, че в нета ме следеше момче, майка ми като разбра щеше в полицията да се обади.

Същото момче, преди месец ми предложи да се видим и какво да видя беше гол и веднага затворих скайпа. отървах се много лесно и го блокирах.
Въпросното момче беше хомосексуалист

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: f378c4a0f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   номер 6 Това е доста хитро, но ще се усети, познавам си го добре. Благодаря и на останалите за съветите! :)

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 30560f2752
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   А защо, по дяволите, не сте му говорили за свкс? ! Ето го резултатът от пасивността и нехайството Ви. Да си родител не е само да храниш и обличаш, егати. Че и питате, дали трябва да се притеснявате, а не, недейте, гледайте си спокойствието!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 30560f2752
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   А защо, по дяволите, не сте му говорили за секс? ! Ето го резултатът от пасивността и нехайството Ви. Да си родител не е само да храниш и обличаш, егати. Че и питате, дали трябва да се притеснявате, а не, недейте, гледайте си спокойствието!

 
  ...

...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: baa1775f80
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Авторке прекаления консерватизъм ви е изиграл много лоша шега. Родителите трябва да помагат когато е нужно и третирането на секса като нещо срамно или тема табу у вас е оставило съответния отпечатък върху сина ти. Откровения разговор е единствения изход, но преди това трябва да си пренастроиш мисленето и да възприемеш секса като нещо позитивно. Всякакви опити за намеци при теб ще се провалят, защото до момента не си била отворена на тази тема и нямаш никаква идея как да го направиш тактично.

Успех.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: f378c4a0f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ако още не си е изкарал лична карта и не е качил снимка в сайта, за да си потвърди възрастта ще му блокират акаунта така, че не притеснявай при мен точно така стана

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: fd2aa50299
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Авторке, спомени, че и ти смяташ да си правиш там профил и ще се изтрие веднага :)
Иначе не разбирам постовете обвиняващи родителите, че 18-годишен се интересувал от мастурбация.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 7b87077005
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Абе 13, едно е нормалната здравословна мастурбация, друго е да я правиш пред камерата и да точат лиги дърти извратеняци! Какви родители има и то в 21 век, не били говорили за секс с детето си, ужас!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker