Мъжът ми не поддържа лична хигиена - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (91587)
 Избор на редактора (165)
 Любов и изневяра (21387)
 Секс и интимност (10699)
 Тинейджърски (19638)
 Семейство (4493)
 Здраве (7440)
 Спорт и красота (3887)
 На работното място (1950)
 Образование (5426)
 В чужбина (1202)
 Наркотици и алкохол (889)
 Измислени истории (714)
 Проза, литература (1443)
 Други (12246)
 
Зъбни импланти
Възстановете Вашата усмивка в рамките на седмица!

Зъбни импланти - цени

 

  

Споделена история от Семейство

Мъжът ми не поддържа лична хигиена
преди: 2 години, 1 месец, прочетена 5352 пъти
Омъжена съм от 9 години. В началото на съвместния ни живот всичко беше много хубаво. С течение на времето мъжът ми стана инертен, но това което най-много ме тревожи е, че той занемари личната си хигиена. Опитах с намеци, но не се получи. Директното съветване го обижда много и той не желае да говорим по този въпрос. Не иска да промени навиците си и дори е готов да се разделим с обяснението, че аз не го приемам такъв какъвто е. Но все пак личната хигиена не е нещо, което е свързано с характер, образование, възгледи, които аз приемам. Не искам да обсъждам този въпрос с мои близки, защото те биха били пристрастни, затова искам да чуя вашето мнение.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
 
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
51-69 от 69

преди: 2 години, 2 дни
hash: 0123be26c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

51.   Аман от безгрешни хора като номер 50, които са все прави.
Издава типичното мислене "На мен не може да се случи", допълнено с огромно его "щото съм голямата работа и съм мноо велик".
И като ги ошамари веднъж живота после следва пълен разпад и драми "Ама защо на мееееееееееен, уаааа".

 
  ...
преди: 2 години, 1 ден
hash: b12dca6f17
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

53.   Н50, бях ви написала коментар, но непонятно защо не е публикуван. Ще ви отговоря за последно и нямам намерение да се защитавам пред вас. Ултиматуми на мъжа ми никога не съм давала, просто защото му знам характера. Аз, обаче, съм получавала ултиматуми от него, че при следващо и най-малко намекваме на тема къпане той ще си отиде. Е, случи се, така е е трябвало да стане. Ако аз, като най-близкия му човек, нямам право да говоря с него на тази тема, то наистина е било по-добре да не сме заедно. Отворих темата, за да получа мнения, разбиране, споделяне на опит от семействата ви или връзките ви, за да си дам отговор права ли съм била или съм допуснала грешка. Получих адекватни такива, но вие си позволихте остро критикуване и нападки към мен колко съм лоша и неспособна да си задържа семейството. В тази връзка сме били двама и не мисля, че само аз е трябвало да правя компромиси и то на тема хигиена, нещо което се предполага, че трябва да се притежава от всеки, обичащ и уважаваш най-малкото себе си. Ще ви посъветвам преди да давате коментари, да четете.

 
  ...
преди: 2 години, 1 ден
hash: 86560d48b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

54.   №51, правиш ли разлика между истина и грешка? Аз не се смятам за безгрешен, обикновен човек съм, не съм светец. Но не мога да понасям, когато грешници се правят на безгрешни и едва ли не се смятат за светици, които тук хленчат, че другите са виновни, но не и те! Истинските хора, даже и да бъдат "ошамарени" от живота, ще си направят изводи, но няма да обвиняват другите, че заради тях живота им е лош. Толкова години авторката е търпяла този мъж, сега изведнъж й пораснала работата, взимала повече пари, била на престижна работа, станала "модерна", а мъжът видите ли, останал старомоден!? Дали докато тя се е модернизирала, мъжът не е бил само семейна каса, и после като е прогледала вижда, че той вече не й подхожда? Все пак живота решава всички проблеми и "ошамарва" самонадеяните!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 ден
hash: 86560d48b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

55.   Специално за №51 препечатвам пост от друга тема от същият раздел, вероятно е видян, но за по сигурно искам да го видят и други мрънкащи жени. Ето как разсъждават истинските жени, и как постигат целите си, това е истината! - " Аз съм жена на 54 г. омъжена от 30 години и смея да твърдя, че съм щастлива в брака си, ще ти кажа нещо, но не ми се сърди. Правиш драма от нищо. Проблемът е и в тебе! Лошото е, че не можеш да го осъзнаеш. Явно си голям инат. Ти себе си не искаш да промениш поне малко, а очакваш от съпруга си да играе по твоята свирка. Радвай се, че той те търпи, макар и да ти се сърди. При друг може и да е по - лошо. С какво мъжът ти накърнява достойнството ти? А ти как му показваш уважението си, любовта си? Казваш ли му, че го обичаш, че се гордееш с него, че оценяваш всичко, което прави? Бога ми, та и мъжете са човешки същества и те искат нежност и топлина, не само ние. Промени си поведението, поеми инициативата, бъди дипломат и нещата ще си дойдат на мястото.
Успех,
Веселина "
Не може нищо да се добави, ако искате щастливо семейство, станете като Веселина!

 
  ...
преди: 2 години, 17 часа
hash: 0123be26c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

56.   Да бе, знам 55, на теб Вселената ти говори и си вечно прав/а.
Чудя се теб как ли те трае някой и колко ли е закъсал.

 
  ...


...
преди: 2 години, 16 часа
hash: 86560d48b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

57.   №56 каква "Вселена" ви се привижда, от злоба чак ви чернее!? Аз не хленча от семейните си отношения, а злите жени се оплаквате. Съвет ви дава Веселина, но докато витаете във Вселената, вечно ще сте мрънкащи недоволни жени! Веселина ви дава секрета-ДИПЛОМАЦИЯ трябва, не мърморене!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 14 часа
hash: b12dca6f17
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

58.   Н54, обещах, че няма да ти отговрям повече но не се сдържах. Спри с фантазиите, ако обичаш. Мъжът ми никога от първия ни ден заедно не е бил "семейна касичка". Винаги съм била с по-добри финансови възможности, но никога не съм си позволявала да му го натяквам. Защо не допускаш, че има и такива мъже - горделиви и сръдливи. Някои по-горе споделиха, че може би именно това е проблема - аз съм инициативна, с добра и платена работа, мога да бъда независима, имам амбиции, докато той се примирява с това което е - негово право си е, което уважавам. На мен това не ми пречи. Аз положителните му качества съм ги оценила и затова съм била с него, иначе нямаше и ден да изкарам с него. И приеми, че и добрите хора понякога биват изоставяни. Няма еднозначна рамка. Що се отнася до Веселина - това, което е мъжът и едва ли е резултат само от нейното отношение към него, определено и той има принос за добрата им връзка.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 0123be26c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

59.   Номер 57, айде да не се лъжем чак толкова - чак и аз станах зла жена, която се оплаква.
Като толкова разбираш от дипломация вземи прояви някаква - но това ти е извън възможностите, просто искаш да си прав/а.
Ще се учудя при това положение ако въобще имаш някакви "семейни отношения".

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 5b03a30f02
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

60.   Вселена, Веселина, все тая...
Ей 57, малоумник такъв, спри да си измисляш разни глупости в подкрепа на съпруга на Авторката и се помъчи с кокошия си мозък да я разбереш какво се опитва да ти каже. Мъжът й няма абсолютно никакъв физически проблем с това да се изкъпе - не е сакат, не е недъгав, може сам да си включи бойлера, да си сгрее вода, да си изтърка тялото, да се измие и да се подсуши. Това е една най-проста, елементарна процедура, която дори и едно 12 годишно момче би могло да свърши. НО той ще го направи само, ако ТОЙ самият го иска - може да скочи в ледник, може да си отсече ръката, може да направи най-неприятното нещо на света - няма значение - така той ще се чувства спокоен, че е направил нещо според СВОЯТА воля, без никой ДРУГ да го е накарал да го прави. Докато в случая с Авторката, единственият му проблем е, че ТЯ го кара да се изкъпе, т. е., тя го кара да извърши нещо ПРОТИВ неговата воля, което той си го тълкува така:ако я послуша и се изкъпе, ще излезе, че ѝ се подчинява и че прави което тя иска, следователно е мухъл, чехльо и др., и оттам нататък всичките тези театри, гримаси, демонстрации на обиден, унижен и опечален са един ЕВТИН, ТЪП, ДЕТИНСКИ, ПРОСТАШКИ, МАГАРЕШКИ ИНАТ!!! Само и само да е неговата е готов да влезе в Пъкъла, за да не позволи на жена му да го командва за нищо, щото не се вписвало в образа на типичния балкански, дивашки "мачо", който той демонстративно се опитва да поддържа и е подриващо мъжкия му " авторитет" и "достойнство". С една-две думи, за него да се изкъпе е символично равностойно на това жена му да го на*бе. Надявам се модераторите да публикуват коментара, въпреки псувнята.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 989de4cde7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

61.   Авторке, 54 съм! Наистина за последно коментирам по тази тема, не виждам смисъл да се опитваме да спорим по лесно разрешими житейски проблеми. Животът показва кой е прав и кой греши! Аз нямам проблеми, дано и вие си решите вашите, но не по чужди съвети, а само с правилни ваши разбирания. Опитах се да ви предложа идеи, които не бяха неприложими(както вие ги възприехте), но това си е ваш проблем. Предложих ви най човешкото, чрез добра душа да убедите мъжа си да се съобрази с вас(а не с натякване). След като ги смятате за неприложими, не виждам друг подход. Надявам се, че сама сте се убедила, че "блага дума - врата отваря", парафразирано в случая - инат сломява. Живот и здраве, счупеното не може да се върне, вече нямате дразнител, но дали самотата е по приятна? Весели празници, ако ви е до веселие!

 
  ...

...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: b12dca6f17
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

62.   Н55 и 57, а какво ще кажеш за този коментар, направен от мъж в една друга тема: "Добре, защо има такива тъпанари. Аз като мъж, много обичам да правя жената до мен принцеса. Винаги обичам да се грижа за нея, да я правя щастлива, да й правя комплименти, да я боготворя. Та жената е най-важното нещо в тоя скапан живот бе! Грижете се за жените си "мъже", защото те са най-скъпото нещо! Те ни правят хора и са това, заради което си струва да се живее. Хайде сега всички мъже отидете, купете по едно цвете и марш да кажете на жените си колко ги обичате и че те са всичко за вас! Аз вече го направих днес, макар че беше в 9 сутринта и тя спеше още. Аз отидох и взех цветя и я събудих по най-прекрасния начин, защото тя е всичко за мен! "
Това е пример какви трябва да са взаимните отношения а не само на жената към мъжа!!!

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 0327ab386a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

64.   №62, в какво намирате разлика от коментара на Веселина и този на самохвалкото, който бил купил цвете? Веселина не казва, че само жената трябва да се отнася с уважение към мъжа, а това трябва да е взаимно. Тези човешки взаимоотношения се научават още в детските години, на 50 е вече късно да се превъзпитава човек, №60 го доказва това! Като му прочете човек просташкият пост, веднага ще разбере, че е расъл на село и е общувал само със животни, затова е останал невъзпитан, а е решил и да коментира за човешки обноски!? Боже опази, такива себе си не виждат какви са примитиви, а се опитват и да коментират!? С този просташки език, сами показват колко е интелектуалният им капацитет, представете си какви са и жените до тях, ако изобщо има такива. Нито защитавам, нито упреквам някого, всичките ми разсъждения са по принцип! В заключение ще потвърдя, че всички неразбории в едно семейство могат да се решат само с нормално човешко общуване, ако то е истинско. Ако семейството е съставено от лицемери, и Господ не може да им помогне, спасението е раздялата!
А №60 да спре да лее просташки логореи, защото чрез тях показва, че самият той е малоумника! Личи си, че чалгата е деформирала мисленето му!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: b12dca6f17
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

65.   Вчера имахме разговор. Той ми каза, че към 90% от качествата ми няма никакви забележки - грижовна, добър готвач, работеща и добре платена, всеотдайна. Но, след като той не може (и не иска да промени) да бъде на моето ниво на хигиена ние не си подхождаме и не трябва да живеем заедно. Графикът му да се къпе един път седмично е начинът му на живот опреди да се познаваме. Отрече, че няма чувства към мен, тоест не си е тръгнал поради липса на чувства. Но усетих страх, че ако заради мен се къпе на 3-4 дни (което е приемливо за мен) след време ще поискам да скъся този период. Толкова много ли искам? Аз никога не съм натяквала, както една личност по-горе ме обвини. Винаги много деликатно и заобиколно съм го правила и никога в прав текст. За мен беше достатъчно да си сменя дрехите на 2-3 дни, дори и да не се къпе. Проблемът идва единствено от засъхналата пот върху дрехите, която мирише много силно. Този проблем е съществувал винаги, дори и в най-добрите ни години, но благодарение на по-силните чувства и по-честата интимност успявах да го овладявам а и той беше по-сдържан. Тайно се надявах да го науча да се грижи повече за себе си. За бога, толкова ли е лошо това? Това не е егоизъм. Ползите от добрата хигиена са най-вече за личността, която я спазва. Аз не съм деспот, просто моят човек си е особняк, особено на тази тема.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 9b65180373
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

66.   Номер 64, Чичко, я недей се отварА толкова много!

Първо на първо, не съм мъж, а съм жена, мисля, че много добре знаеш коя.

Второ на второ, не съм на 50, а съм на 26, за твое най-голямо оскърбление и съм в разцвета на силите си и кариерата си.

Трето, не съм расла на село, а на центъра на София, където и без това вече половината население са селяндури, преселили се от селата.

Четвърто, не ти ще решаваш кой да коментира и кой не, този сайт не е твоя лична собственост.

Пето, възпитанието и умствения ми капацитет са си съвсем на ниво.

Шесто, нека аз да ти "разпечатам" един коментар на един потребител, който се казва ЧИЧО:

"118, 117 съм и нищо не съм забравил. А, ти говориш така, сякаш си живяла по онова време. Аз може и да съм видял нещо през 70-те и да познавам тогавашното законодателство. Смешно ми стана като казваш, че жените работели и в трудови войски. :))) Аз съм служил в армията (в свързочни войски) и имам поглед за дейността на трудови войски, когато ги имаше. Не съм чул, нито видял жени да работят там. Тогава жени не служеха в армията. А между другото днес малцинствата могат само да съжаляват за тоя род войски, защото от там излизаха с професии и дори с прилична сума пари като заплата за прослуженото време. Турците, предприели "дългата екскурзия" останаха в Турция с готови професионални качества и направиха кариери и натрупаха състояние там благодарение на трудовите войски. Е, не беше точно така както го описваш тогавашния феминизъм. Спомням си баба Цола как беше дошла в нашия град, за да обяснява как като партизанка ограбила една мандра и мандраджията се нас*ал от страх. И докато блъскаше демонстративно и възторжено с юмрук по масата се находи по голяма нужда. Но имаше специална линейка за нея и веднага я вземаха и я обслужиха, след което се върна отново. Тогава имаше партийно поръчение към директорите на предприятия и всички мъже бяха длъжни да работят някъде. Милиционери правеха проверки по улици и автобуси (бяхме със зелените паспорти) и питаха кой къде работи. Който не работеше никъде го прибираха за обществено-полезен труд. Това обаче не се отнасяше за жените. В списание "Жената днес" се промотираше майчинството и жената многодетна-майка беше на почит. Никой не принуждаваше насила жените да работят, но и никой не им забраняваше, и те работеха по собствено желание. Само че девизът "Свобода, Равенство, Братство предизника еуфория и те с огромен ентусиазъм се втурнаха да стават трактористки, комбайнерки, машинистки, кранистки и прочее. Е, не можеха да работят качествено като мъжете. Не можеха дори да си сменят гума или ремък на комбайна сами, но ги превъзнасяха. Били голяма работа. И те се водеха "Герои на социалистическия труд! " Та както сама казваш, феминизмът у нас си е още от тогава, по нареждане на ЦК на БКП, следвайки идеологията на Чичо Маркс. А, Маркузе е много по-страшен и от Маркс лансирайки феминизма. Само че тогава жените се издъниха в техническите професии и еуфорията премина в затишие, но женските облаги за тях останаха законно, като придобивка благодарение на феминизма. Спомням си че имаше специално стая за жената и ред други подробности. Тогава беше на мода жена да измами някой мъж да и направи дете, и после да се разведе, да му вземе апартамента и го осъди за издръжка. Е, сумата не беше кой знае какво, около 15-20 лв. на месец, но по-важна беше женската наглост, да се наложи и унижи мъжа. Само че, обществото ги порицаваше за това, а и такива жени бяха низвергнати от мъжете. Относно женските професии днес може доста да спорим. Нещата както ги описваш са преувеличени и неверни. Права се за пазарния принцип при постъпване на работа. И точно защото жените са некачествени работници, никой умен работодател не ги иска на работа. За това наложика квотите, изнудвайки работодателите с административни репресии, да приемат 40% жени на работа, нищо че са некадърни. По важно било да бъдат назначавани! И къде е тук пазарният принцип за който говориш?

"Жените сме по-способни в социалните професии - учителки, мед. сестри, продавачки - във всичко, свързано в общуване, а повечето мъже имате по-добри способности в пространственото мислене, но пък у нас в природните науки вече 51% от докторантите са жени, което е номер 1 в света. "

Тук направо изби рибата!!! Ние както винаги сме №1 по простотия. Дори и в армията сме №1, като вкарахме 15% жени в нея и останахме без армия. Чак и жени пилоти на многоцелеви бомбардировачи си имаме, само дето си нямаме самолети на които да летят. То натовската армия имат едва 10% жени с състава си, но нашите са 15%. Не мъжете са ви натоварили с отговорността по изхранване на семейството, а вие, вдъхновени от феминизма непосилно се напъвате да работите наравно с мъжете, за да бъдете независими и да доказвате, че половене били без значение, според джендър философията. Мъжът винаги се е грижил преди за изхранване на семейството за това е глава на семейство. На жените природата е отредила друга функция, която те днес пренебрегват, слагайки се наравно с мъжете. Урбанизацията е вредна за обществото, доказателства много, а детската смъртност и днес не е кой знае колко по-малка от колкото преди. Дори сме водеща страна в света по детска смъртност. Разликата е тази, че преди са се раждали много и една част са умирали, но тези които са оставали са оставали здрави и устойчиви срещу заболявания. Старото поколение е още от тях, а като си отиде, България ще намалее значително, и малцинствата (които са имунизирани срещу феминизъм) ще бъдат в един момент повече от етническите българи. И без друго днес прирастът ни е отрицателен, дължащ се на женската еманципация, но и 70% от новородените се раждат с дефекти, поради които страдат след това и цял живот са на лечение. Вярно е, живеем в ера на информационни технологии, но физическата сила винаги ще е необходима, и мъжките физически качества винаги ще са с висока стойност, в съчетание с умствените способности, които при мъжете са по-големи от тези на жените. Роботизираните машини са с различна маса (тегло), и техническото им обслужване предполага физическа сила и вроден интелект (майсторлък), който жените не притежават. Качествените програмисти също са мъже, а процентът на жените програмисти е много малък, и е продължил да намалява през изминалата година. Просто това не е лъжица за женските уста, а и самите жени знаят че не стават за тези неща. До сега не съм срещал жена да е добра в хардуера, а аз самият се занимавам с това и нямам женска конкуренция. За това наложените квоти в скандинавието не проработиха, защото няма толкова желаещи жени за професията, понеже не могат да дадат качеството на мъжете. Женските качества в изучаването на езици вече имат малък процент на търсене. Няма как всички жени да станат преводачки, колкото и да го желаят. У нас английският език е заложен в учебните програми, и двата пола могат да прескачат езиковата бариера, а бизнесът винаги е мъжки, с много малко женско участие. Това че сте успели в много професии от мъжете също не е вярно. Няма такива професии, освен измислените, за да ви осигурят средствата за вашата независимост. Почти всички професии са мъжки, но има и непривлекателни професии, на които бройките се запълват изцяло от жени, като мед-сестри, санитарки, хигиенистки и др. Терминът "Мачо" е измислен от феминистките като наричателно за мъжка аругантност, а мъжете все още са си шефове в много професии и най-вече на управленческо ниво. Никой не предпочита женски стил на управление, а емоционалността е лош съветник, за това ЕС наложи квотите. Кметът на София е жена, но е назначен от партия, а не е независим кандидат. Днешното ни управление е под диктата на Брюксел и има наложена квота за 40% женско управление без значение компетентността на управляващите. То се видя колко умно управляват жените. Меркел и Дилма са живото доказателство. Дано разумът в САЩ надделее и отново отсвирят Хилари. Не че Тръмл е много свестен, но е винаги по-добре от жена-президент. На предишните избори решиха дилемата "жена ирли черен", като избраха по-малката злина и отсвириха жената. Дано и този път стане пак така, или провидението да се намеси болестта и да я възпрепятства. Светът днес се променя, но феминизмът нанесе, и продължава да нанася огромни вреди на човечеството. Матриархат не е доказано че е съществувал а само се предполага. А, ти къде ги виждаш излишъците на ресурси у нас, след като доста хора ровят в кофите за боклук да търсят храна? Теорията за матриархата е такава, че още в пещерите жените били над четири пъти пъвече от мъжете. Мъжете набавяли храната, но при ловуването получавали инфекции от раните си и голям процент от тях измирали. За това възложили грижите за отделни групи на жените, като им предоставили ръководна роля на родова основа. След промяната на климатичните условия животните намалели значително и храната не достигала, за това им се наложило преселение на по-благоприятно за живеене място. По пътя към него 3/4 от жените измрели, защото физически по-слаби не издържали на дългия преход. Тогава мъжете отново поели властта, а жените на които се прекланяли заради раждането и плодовитостта, останали в забвение. След обосовяването на религиите, жените си останали без голяма стойност та до днес. Съвременната храна за която говориш е вредна и се рекламира както феминизма със същата цел... редукция на човечеството от "Богоравните"! Земята била пренаселена вече! Умишлено прибавят ксеноестрогени в храните, причиняващи рак и безплодие при жените, и импотентност и женски черти при мъжете. Вносните храни и най-много месата са пълни с тези боклуци.

"С две думи не еманципацията и феминизмът са основните фактори днес, а в България пък не може да става и дума за еманципация или феминизъм, защото българската жена е смачкана, няма самочувствие и не си знае правата, а Законите са враждебни към жените и семейството - няма защите против домашно насилие и при развод няма издръжка за жената и така нататък"

Сега вече сама си противоречиш! Уж жените били "незнам какво си и голяма работа", пък сега казваш че жената била смачкана? !? Как да го разбирам това? До сега не знам мъж да е спечелил бракоразводно дело у нас, а издръжките вече са минимум 100 лева. Е, и мъжете му намериха колая. Обикновено започват работа в сивия сексор и не декларират доходи, като отговор на женската несправедливост, насърчавана от закона. Казваш, конкуренцията от мъжка страна била смешна, пък налагат квоти за жените при постъпване на работа. В училище момичетата се развиват по-бързо от момчетата, но това е до предпубертетна възраст. След това момчетата ги настигат и задминават, а момичетата са до там. Има и народна мъдрост: - Ранно пиле, рано пее, но и рано го колят! " В университета квотите са с цел да се ограничи женският наплив, защото след завършване жените не са способни колкото мъжете в практическа реализация. Механично назубрят теорията, без да могат след това да я прилагат на практика. А теорията без практика е мъртва. За това никъде не искат жени на работа, а като включим и многобройните им отсъствия по болест и майчинство, и постоянното висене в тоалетната, ползата от тях е почти отрицателна. За това са и квотите в университетите. Иначе с по-големия брой завършили жени и малкото мъже, икономиката съвсем ще рухне. Не знам какво точно има на работното място, където мъжете могат да го откраднат, и за кое работно място говориш? 97% от престъпленията включващи насилие са извършени от мъже благодарение на феминизма. На него изцяло се дължи насилието над жените. Защото това е мъжко правосъдие, в отговор на женската наглост и потъпкване на мъжкия авторитет от закона, който сам по себе си е престъпен в този му вид, и е наложен с директива от световното правителство. В 3/4 от света, това не се смята за престъпление, а се счита за престъпление женското присъствие на неподходящо място, което предизвиква у мъжа желание за секс. И там не мъжът, а жената се наказва със затвор, а по някога и със смърт. За това там жените си знаят мястото и не се разхождат свободно без мъж придружител. Мъжкият пол си е мъжки. Няма как да се провали, и винаги ще е над женския. Българският мъж си е истински мъж, нищо че феминистките го наричат "Мачо". На запад мъжете загубиха облика си, и допуснаха жени да управляват пък били 70% от тях образовани. За това сега бежанците ще ги извадят от тинята! А, по-неможещият женски пол ще си остане само с образованието. В момента има много безработни жени с висше образование, докато мъже почти няма. Един мъж в техническа професия дори и със средно образование струва повече от пет жени с висше образование. Статистиката води доста мъже без работа, но те работят в сивия сектор. Истински безработни отново са жените. Вече обясних защо по принцип средносатистическият мъж винаги може да изхрани семейството си, за разлика от жената, но вече не иска да го прави. Феминизмът уби желанието му. А и почти няма семейства и брачната институция се обезсили. Надявам се да съм бил изчерпателен и дано не се оттегчиш от прекалено-дълтия коментар, но по някога подробностите са важни.
Поздрави от Чичо! "

Сега разбра ли какво е истинска логорея, Чичко? ! Ето ТОВА е истинска логорея, а не моя коментар, който е 37 реда и 9-10 пъти по-къс. И не аз лея просташки логореи, а ти лееш такива.

Седмо, СПРИ С ТАЯ ВЕСЕЛИНА!!! Честно, не знам коя е тая Веселина, за която постоянно дрънкаш, някое бивше гадже, което те е зарязало, някой твой въображаем приятел или просто Веселина говори във твоята глава, от твое име (тоест, имаш раздвоение на личността и под Веселина имаш предвид себе си), но спри да дрънкаш за нея, че започна адски много да ми втръсва вече.

И осмо - не слушам чалга, а хеви метъл, за твое сведение. Чалгата е за низши, деградирали, назадничави чичковци като тебе, които живеят 30-40 години назад във социалистическата ера, поркат си ракийка и карат все още на Лепа Брена, Драга Намиркович и Мохарем. :)))

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: d77ee6462c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

67.   №66, виждам, че пак си се оляла в логория. Преди писах в мъжки род, защото се обърнах към номер на поста, а номер е от мъжки род. Сега разбирам какъв образ се идентифицира с оня номер и не се учудвам защо е била логореята. Защо пък трябва да знаем коя си!? Продължавай си да лееш, ако има кой да те чете радвай се, а щом толкова се дразниш, никой не те кара насила да четеш. За такива нервни има невролози и психотерапевти!

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: b12dca6f17
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

68.   Н64, разликата е очевидна, но вие не искате да я видите. И тя е, че в единият случай Веселина проявява търпимост и уважение към съпруга си, а във втория случай мъжът от дадения за пример коментар. Вие упреквате единствено жените за лошите им отношения с мъжете им. Е, дадения пример от мен е доказателство, че и мъжете трябва да са търпеливи, а още по-добре добрите взаимоотношения да са резултат от взаимните усилия на двамата.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: c5a8e106ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

69.   Който ррочете целия коментар 66, печели приз за търпение!

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 671a971383
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

70.   66 е пълно куку, ку-ку. Колко трябва да си изпаднал, да философстваш по форумите. И нищо да не ти се разбира.
Авторката, абе я го вкарай тоя твоя смръдльо в банята, погни го с точилката, айде бе, ще ти умирисва къщата.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: fbfbd21a76
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

71.   Авторке, моят също смърди. Гнус ме е от него, ядем отделно, спим отделно. Мирише. Къпе се всеки ден, но облича едни и същи мръсни дрехи, крие ги и не ми дава да ги пера. Защо съм с него ли? ! И аз не знам, защото е търтей, който не пипа нищо у дома, не плаща сметки, псува ме, обижда ме, кълне ме и ме удря. Защо съмс него ли? ! Защото ме е СТРАХ...

 
  ...

51-69 от 69
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker