Мразя живота си - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121134)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Мразя живота си
преди: 6 години, 6 месеца, прочетена 4978 пъти
Здравейте започвам така на 17 години съм нормално момиче не пия, не пуша, имам ограничен брой приятели, досега съм нямала сериозен приятел, в училище се справям. Проблема е в това че чувствам тормоз в семейството, си проблема е в майка ми която ме обижда и си изкарва проблемите от мен, каквото да правя и не правя, винаги се опитвам да съм примерна, но така се чувствам че живея фалшив живот. От другата страна е моята баба която ме е отгледала като нейно дете, единствено тя ме разбира, когато съм при нея се чувствам добре и защитена, която много обичам. Мразя майка си която ми влияе негативно, съсипва живота ми казва ми че съм дебела, казва ми някой ден семейство да не видя и мъж, забраняваме от всичко и всички, живея в затвор. Нищо не ми липсва пари, дрехи, храна но за какво са ми като съм под стрес, и нямам човек с който да споделя 2 думи. Моля, родители които четете това не си изкарвайте проблемите от децата ви, те не са виновни че животът е труден, винаги ги обичайте каквито грешки да правят. Ето сега се чудя какъв път да поема, защото не издържам понякога предпочитам да съм била във дом а не в такъв ад. Знам че има и по зле от мен не очаквам от вас съжаление просто няма с кого да споделя.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 6 месеца
hash: 38b3108af2
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

1.   И аз не харесвам живота си, но не съм тръгнала да се оплаквам и да го публикувам в разни форуми. Вземи се в ръце и разбери, че хората си имат свои собствени проблени и че те са им достатъчни. Никой не се от теб, или от семейството ти. Просто го приеми и продължи напред. А ако по пътя към продължаването си напред искаш да направиш нещо голямо, скочи пред кола. Успех с това ти начинание :)

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 27baa3bfcf
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами стисни зъби още една година, работи лятото на морето да изкараш някой лев, и като навършиш пълнолетие изчезвай от там.
Дори при баба си да се преместиш - майка ти вече няма да може да ти диктува какво да правиш и какво не.
Започни да ѝ се опълчваш, не си вече на 10 години. Всичко, което ти казва на тебе ѝ го казвай на нея: че е дебела, че е грозна, че се е провалила като родител, че пуши много (ако пуши) и т.н. Какво ще направи, ще ти спре джобните ли?
Наблюдавай я сега много хубаво и помни каква НЕ ТРЯБВА да бъдеш в живота си и спрямо децата си.

И ако седнеш да си пооправиш малко правописа - хич няма да сбъркаш.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 65836ddf64
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Стснс ми кофти за теб. Прегръдки. Живота е пред теб и ще ти поднесе много по хубави моменти.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: da2959e39b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   На жени като майка ти трябва да им бъде забранено със закон да се размножават!
А баща ти какъв човек е, зко е свестен защо не му споделиш как те кара да се чувстваш майка ти и какви малоумни неща ти говори..

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: e21c6a9f91
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Защо просто не говориш с нея и не я попиташ защо се държи така. В една връзка дали с момче дали с момиче дали със семейството ти трябва да си споделя и да се търси начин за оправяне на проблема. Опитай се да говориш с майка ти искай съвет от баба ти. Това може да помогне. Късмет!

 
  ...


...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 750db5bc4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Майка ми е още по-гадна. Още от малка ми се кара за щяло и нещяло, само защото баща ми и е изневерил, тя ги е хванала в леглото и са се развели и сега си го изкарва на мен. Винаги само мрънка как не съм изчистила нещо по къщата. Как не е домашна прислужничка. Разбрах, че като съм била на 5 години даже ме е била. Вдига ужасни скандали за 3-ка, а не 2-ка. И ми казва как съм безполезна и за нищо не ставам. А имам приятели, на които и за 2-ка не им се карат. Имах един телефон от баща ми и веднъж след поредния скандал го изхвърли от терасата надоло. Беше го направила и веднъж с дрехите ми, които не си бях сгънала. Понякога като съм при баща ми идваше и с крясъци ми викаше да тръгвам. Правата са при нея, но мога да ходя и при него събота и неделя. Пуска ме понякога, но изведнъж избеснява и идва след няколко часа. И аз много повече бих искала да бях в сиропиталище, отколкото при такава майка. И при мен понякога баба ми иска да накара майка ми да спре да ми се кара, но тя и казва да мълчи и да не и се бърка във възпитанието и.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 7baf792c2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Стани на 18г, започни да работиш и веднага се изнеси от вас. Ако трябва излез на квартира с някоя приятелка. Бягай надалеч от такава майка и се старай да се виждаш колкото може по-рядко с нея. Или отиди при баба си.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 2b73f8ef53
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Мили деца живота е несправедлив, съдбата никога няма да ви гони, но ще ви чака. Вмимавайте, какво си пожелавате,защото ако силно го поискате то ще ви се случи.
В живота има двойни стандарти и лицемерие, и никой не ти е длъжен с нищо, включително и да ти казва цялата истина. Добре е да приемете съветите за вас те са безплатни.

“Следете мислите си, преди да станат думи.
Следете думите си, преди да станат действия.
Следете действията си, преди да се превърнат в навици.
Следете навиците си, преди да станат ваш характер.
Следете характера си, преди да стане ваша съдба.
Ние ставаме това, което мислим

М53

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 9dea88bfd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз мразя своя живот но няма да напиша годините си защото ще си кажете О я вижте тя е малка но не е така значи моята история е че в училище ни тормозиха че другия клас били по добри матури това онова аз се изолираш от класа си защото все бях причина за нещо лишо и накрая се разболях от диабет тип едно нелечим в болницата в Русе за малко да ме докарат до кома бях припаднала от загуба на кръв от вените и на висока захар ми дават захар и само местиха абокатите и ми дупчиха пръстите със игли за спринцовки а за инсулина иглите бях а от най големите един сънтиметъе а моята ръка е слаба и те ми я забиваха и натискаха та чак ми се отпечатваше и сега мн хора ди мислят че съм глезена за това че съм под режими че си изчислявам хлебни но не е така защото това е живота ми утре може да умра по този начин ако някой ме подмине като му кажа например че нямам пари а имам спешна нужда от сладко и така и всичките разходи за диабета са много скъпи а и ние не сме заможни чудим се от къде да извадим стотинка за хляб и консумативи и знам че за вас това не е по темата но напротив аз точно заради това мразя живота си

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker