Моля Ви, помогнете ми! ж26 - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Моля Ви, помогнете ми! ж26
преди: 6 години, 5 месеца, прочетена 1799 пъти
Здравейте на всички, които вече четат историята! Дори не искам анонимност, защото не ме е срам от проблема, който ще ви споделя. Имам нужда от вашата помощ, от помощта на 16 годишните тинейджъри, изпълнени с живот и мечти, и от тази на младите хора като мен, и от тази на по зрелите! Аз съм жена на 26 години, зъболекар, имам и годеник със същата професия, с когото се обичаме и вече сме планирали бъдещето си заедно, имам приятелки и приятели, с които мога да изляза навсякъде. Имам добър социален живот (ето тук идва "НО" ), но страдам, всичко в мен страда, не от днес, не от вчера... от месеци... от година дори, не мога да осъществя мечтите си, не се развивам достатъчно, стресирам се сама и се депресирам. Всичко, което Ви разказвам е свързано с пари... много пари един хубав обучителен курс за филъри напр 1, 2к.. ежедневно чувствам вътрешна тревожност, непримирение, страдам, депресирана съм, отслабнах много без да го желая, ставам нервна, трудно се общува с мен напоследък, всички са ми виновни, как отново да бъда щастлива и да се успокоя вътрешно.. Аз съм максималист!!! Факта, че не мога да осъществя мечтите си, ме убива.. често мисля да се самоубия, за да се успокоя.. не зная как да контролирам тези чувства в мен. Моля Ви, дайте ми съвети, помогнете ми, споделете ми ваши истории. Много Ви обичам всички.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 5 месеца
hash: 468efd2c7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не бъди перфекционист, защото животът не е такъв. Парите винаги са недостатъчно. Затова подбери този курс, който искаш и събери пари за него. Ограничавай се, бори се. С всички нас е така. А защо не посетиш и психолог, може да има друга причина за нервността ти, за която да не си даваш сметка.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: be197b81f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Искаш да се самоубиеш защото някой е напраеил курс да гълта парички и да живее добре, предоставяйки някакви? знания. Я стига. И искаш да го направиш защото не можеш да получиш тези пари инкурса тук веднага на момоента? Това е смешно и незряло. Ще имаш дълга кариера, без хляб няма да останеш, ще можеш да си позволяваш курсове. Ще си обичана. Ще имаш пациенти, които то ценят. Дишай и спокойно. Ще му дойде времетони на курса, особено ако проявиш търпение.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: d80b111024
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Тегли кредит щом толкова желаеш този курс, а няма откъде пари да вземеш. На времето и аз заради липса на пари се отказах от професия, която хем ми е любимо занимание, хем и що годе е добре платена за Бг. Беше ме страх да тегля кредит вече като имах стабилна работа дс изкарам един курс, но все оправдания за пред себе си намирах за да не правя нищо и сега съжалявам. Ако можех да върна времето но няма как. Знам, че кредитът не е най-изгодното нещо на света но щом нямаш избор защо не. Иначе цял живот ще се чувстваш така както в момента и нищо от ден на ден все повече ще затъваш в това чувство на неудовлетвореност от себе си

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 518e9f97ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Извинявай, но не мога да ти съчувствам. На фона на толкова трагедии и тежки съдби, споделени в сайта, твоята история е просто един каприз, една прищявка на момиченце, което има пълна къща с кукли, но си е навило на пръста, че трябва да му купят най-скъпата. Хубаво е да имаш цели и мечти, но да мислиш за самоубийство, защото са неизпълними точно днес, веднага, е инфантилно и смешно. Съжалявам.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: b6ec9308c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Направи си една екскурзия до бедна държава примерно Индия, това е част от терапията за хора, като теб. Връщайки се след преживяният опит ще видиш живота си през други очи. Хубаво е да поглеждаш понякога назад, толкова мъка, мизерия, нещастие има по света, че ще се ошамариш хубаво от действителността. Живееш на високо, парите са всичко за теб. Това ли е най-важното? Наистина трябва да видиш и другата страна за да оцениш, това което имаш. Днес бях в инвитро клиника досещаш се защо, мой близък човек е със страшна диагноза, а ти пишеш за филъри и самоубийство. Кога за последно направи нещо за някой, който е на ръба. Не визирам да пратиш смс за 2 лв., да се включиш в нещо и да си в помощ на истински нуждаещи се хора.

 
  ...


...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 601f6c954a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Смири се.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 2da8bc72ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Нещо в храната ви трови психиката. Може би сте веганка или друг вид екстремистка. Нужни са повече подробности за да ви се помогне.
Мечтите са неосъществими докато са само мечти, а не потребности, перфектни са само природата и бог, другите просто нямаме нужната ''квалификация''.
Внимавайте думите изговорени или дори само, като мисъл имат огромна сила. Природата винаги помага, но човек и сам трябва да си помогне.

М53

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 98011005ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Благодаря на всички на прекрасните съвети! Взех решение, резервирах си билети за Занзибар, ще отида да си почина ❤
От Автора на историята

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 5ed1ea7486
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Според мен коментари като номер4 и номе6, даже и втората половина от коментар5 трябва да бъдат писани в темата: 'Свекърва ми постоянно ми се меси в личния живот. ', в която някаква е тръгнала да ни хленчи, че вкъщи не я оставяли да се изживява като шефка..

Авторке, бори се за осъществяването не мечтите си и не се отказвай от тях за нищо на света! Може и бавно, но с постоянство нещата ще ти се случат както искаш.
Горе са те съветвали да теглиш кредит - по - добре недей. С кредити и заеми не се забърквай освен, ако не е свързано със здраве! Излизай събота и неделя на разходки сред природата и се храни здравословно - това помага при нервни състояния.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 51dff83397
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Щом в главата минават мисли за самоубийство, само психолог или психотерапевт ще ви помогне, тук само губите време от щастието си! Всеки човек е различен от другите, защо търсите готова рецепта, няма такава, тя трябва да бъде създадена специално за вас!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker