Майка ми и нейния приятел постоянно се карат - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Майка ми и нейния приятел постоянно се карат
преди: 6 години, 6 месеца, прочетена 1668 пъти
Здравейте! Искам някой да ми даде съвет. 7-ми клас съм и живея с мама вкъщи. От април месец тя си намери приятели и той дойде в нас да живее. Първите 3-4 месеца всичко беше нормално. Но Ега ще ме попитате къде е баща ми? Биологичния ми баща е в софия, но с него е трудно да се говори. Небиологичния ми баща ме разбира и ми помага с важни решения и промие.
От няколко месеца насам майка ми и приятелят ѝ постоянно се карат. Всеки уикенд мама намира причина за нещо да направи забележка и естествено после се карат. Приятелят на мама вмомента боядисва стените вкъщи и е нормално нещо да се изцапа, но за нея явно не е.. кара се, крещи му и т. н. Имало е няколко случая, в които майка ми е посягала на него. Опитах се да я спра, но не получих нищо хубаво от нея за отговор. На много пъти приятелят на мама се е замислял да си тръгва от нас, както се случи миналата събота. Той излезна в 12:00 часа вечерта и мама тръгна по-късно да го намери. Не знам какво е станало, но се върнаха заедно. Сигурно мама е плакала (както винаги прави) и го е размекнала.. Но всичко това се повтаря и повтаря. Със всеки изминал ден виждам как приятелят на мама повече и повече се оттегчава от обстановката вкъщи. Два пъти вече приятелият на мама (нека го кръстим "Х" ) си тръгва от скандалите на майка ми, но се връща, защото знае, че ако той си тръгне всичко ще се струпа върху мен.
И ето сега пак майка ми и Х се карат.. аз съм 7-ми клас и тази година ми е важна, знаете - имам матури в края на годината. Не мога да се преместя да живея при баща ми или при небиологичния ми баща.. баба или дядо нямам.. Не знам какво да правя. Всяка вечер плача в леглото ми.. единствената надежда ми е, че някой ден ще се махна оттук...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 6 месеца
hash: bc2323f226
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Съветвам те при това положение да се прибираш възможно най -малко у вас. Учи или заедно с приятелки или в училищната библиотека и се прибирай у вас само за къпане, ядене и спане. Втори съвет купи си правописен речник и ходи на консултации по БЕЛ, защото с тоя правопис няма да изкараш матурата!

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: b4cc2027ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Събери ги, седнете тримата и им кажи в прав текст какво мислиш. майка ти нека си вземе бележка. Защото иначе този мъж ще избяга, тя ще остане сама, ще зацикли още повече и ще си го изкарва на теб. Явно тя е психически неуравновесена жена. Би трябвало ти да си нейния приоритет, поне до 18 г., но тя явно е много ограничена и да не кажа - проста жена.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 28bd4cfcfb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   До коментар номер първи - Извинявам се за правописа ми,но пиша от телефон и ми е трудно. Плюс това аз не искам съвети за правописа ми,а за положението ми вкъщи. Въпреки това,благодаря ти за съвета. Само че майка ми не ме пуска много навън. Освен да отида до училищео и да се върна. Много радко дори ме пуска и на рожденни дни..

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 4cba4c0f4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Майка ти има нужда от психотерапия. Кажи го това на някоя нейна приятелка - нея може би ще послуша.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 009a7f28c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   По-горе са ти дали добри съвети. Ти очевидно си порастнала преждевременно за сметка на майка си. Изглежда, че и приятелят и е по-уравновесен от нея. Моят съвет е да опиташ да говориш най-напред с майка си и да и изложиш твоите терзания, стремежа ти да се справиш добре на матурите и да те приемат където искаш. Кажи и, че на теб ти е необходима спокойна атмосфера, за да можеш да учиш. Тя ти е майка и едва ли ти желае лошото. Ще се замисли най-малкото и може да и е като обица на ухото при следващото избухване. Желая ти успех в помиряването им.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker