Вече не понасям баща си ! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Вече не понасям баща си !
преди: 6 години, 5 месеца, прочетена 2026 пъти
Здравейте, моята история може би не е нищо, което не сте чували. На 20 години съм, тази година завършвам ( тъй като поради здравословни проблеми, изпуснах 1 година и преминах на друга форма на обучение ) но все още не знам какво ще правя с живота си. Не знам как ще се справям, опитвам се лека полека да навлезна в живота. Главния проблем обаче, не е този! Проблема, както вече сте разбрали от заглавието е баща ми. Непрекъснати скандали, обиди, налага си мнението, комадва, вербалната агресия е ежедневие отдавна. Съсипва всеки един мой, хубав момент. Плача постоянно, искам да се изнеса от вкъщи, а в същото време нямам пари, нямам работа, заради изпити, шофьорски курсове и какво ли още не, в момента и време за работа най-вероятно няма да намеря. Приятели при които да отида - също нямам. Омръзна ми от този начин на живот, а съм в безизходица. Преди да стана непълнолетна, много пъти ми е минавало през ума да потърся помощ от социалните, но винаги съм се спирала, защото така проблемите щяха да станат още повече. Но ето ме сега, стоя в стаята си, след поредния скандал и мисля как да прекратя това, мисля, мисля, а решение на проблема, така и не намирам. Този човек е оставил такива рани в душата ми, които ми пречат все повече и повече. Пораствам и забелязвам как аз не знам какво е щастие, какво е семейство, какво е спокойствие и тишина. Този човек съсипва живота ми, колкото и гадно да ми е да кажа това, тъй като го съжалявам. Постоянни скандали за най-малкото. Когато с майка ми решим да си поръчаме храна отвън, веднага се започва с крещенето, как така постоянно сме поръчвали храна, като вкъщи било пълно с боклуци. Аз съм млад човек, имам свой живот, свое мнение, свой начин на хранене, мислене и всичко, а той непрекъснато налага своето мнение. Той е най-прав, той е най-пеефектен, в него няма грешки. Всички други сме виновни, но не и той. Не разбира и не се опитва дори, да разбере мисленето на младия човек. Отвраъена съм от него, не само заради държанието му към " най-близките му " ами и от начина му на живот. Съжалявам, че засягам и тази нелепа тема, но хигиената му е на нула. Не виждам кога се къпе, носи едно и също бельо в продължение на седмици, а проблема му е това, че аз съм се къпела всеки ден, за нега това не е нормално и отново ми се натяква, че аз съм лудата и грешната. Не знам вече какво да правя, искам да остана в тази къща, а той да се махне. Да отиде в чужбина, да работи или да живее при роднините му, но не и да остава тък, при мен, съсипвайки самочувствието ми ежедневно. Писна ми от тези скандали! Майка ми и баща ми се карат, аз и баща ми се караме, аз и майка ми се караме. В този дом всичко е скандали, викове, обиди и никой не се опитва да разбере другия. Постоянно се парадира, че те са по големи и знаят повече, но очевидно не е така. Нито веднъж не ми влезнаха в положение, нито веднъж не ме подкпрепиха, само упреци... Моля Ви, дайте ми съвет, не знам какво да правя? !

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 5 месеца
hash: d337cac3a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Значи това, че тъпия ти баща нарича храната, която Бог му е дал за да не му се скъса цревака от глад, нарича боклук? Тоя нещастник не е в ред! Кой е той, че да казва кой от къде да купува каквото и да било? Ако бях аз щеше доста зъби да изпаднат от ченето му, щото аз не търпя някой да ми се налага без аз да съм разрешил. Ще потърпиш малко докато не си намериш хубава работа (Момиче си) навсякъде ще искат млада като теб, особенно загорели шефове, които нямат чувства за малоценност. Успех.

М21

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 32aafcd440
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ти си млада, имашсвой живот, стил, начин на хранене дори споменаваш които плаща ТОЙ, лигло. Включктелно кусовете и университета ти. Включително поръчаната отвън храна и изненада- даже тока и водата. А ти как и защо знаеш дали и колко често БАЩА ТИ си сменя бельото?
Търси си работа иси плащай сама поне поръчаната отвън храна за тебе си.
О, за всеки случай и романтичната версия: как може такива лоши бащи уйй, тц тц! Милата ми душица, търси си прекрасна, търси си работа или друг мъж който да те издържа ( поне ще имаш и свястно оправдание да знаеш кога си сменя бельото) и се махай от този лош татко. Да си отдъхне и той от кравата вече, дето продължава да се дегизира като теленце.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 9ac4a1d5f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Отиди през лятото да работиш на морето. Спести си пари и се изнеси оттам. Замини да учиш в друг град. Там има общежития към университетите. Изобщо се взимай в ръце и избягай оттам. И не се връщай. Млада си, имаш много възможности. Нарочно отиди да учиш в далечен град. Вместо да плачеш, седни, състави си план. точка по точка и започни да действаш по него.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 6a433cbd45
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   Изнеси се, намери си работа и си плащай сметките сама! Тогава ще имаш претенции. Иначе всички са на мнение - "Моят баща е най-лошият! ", ама защо плаща този лош баща тогава? Не го оправдавам, ама има поговорка - "Който плаща, той поръчва музиката".

Julian

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 257d91fa74
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

9.   не баща ти трябва да се изнесе, а ти :-) той си е в къщата, работи, плаща си сметките, храната и всичко останало. да, може да не е ангел небесен, но те издържа, плаща ти университета, шофьорски курс, включително храната, която поръчваш.
така че ако не ти харесва, пълнолетна си, вземаш си чантичката и се хващаш на работа.

 
  ...


...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 32aafcd440
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   9 не само, че си е в къщата човека, ами издържа и паразитчето. Че и нагла, той да илезел от неговата си къща и може би да продължава да я издържа даже...червива авторката.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: b7dd4d4ad8
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Прав е човекът! Поръчвате си храна, колко хора могат да си позволят това? Само имаш претенции.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker