Как да вразумя братовчедка си? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Как да вразумя братовчедка си?
преди: 13 години, 2 месеца, прочетена 3325 пъти
Здравейте, темата ми е свързана с моята браточедка. Аз съм на 20 а тя на 21.

Има приятел от 3 години, който има някаква ромска жилка изобщо не е красив, няма дори средно образование, защото не може вече 2 години да вземе едни прости матури. Работи в една фирма за хляб на смени.
Още от самото начало на връзката им той е ревнив недоверчив и много гневен човек. Тя е от Пловдив, а той е от някакво село близо до Пловдив, но майка му живее в Пловдив и известно време живееше при нея, но се скарали и сега жиее при баща си на село. Родителите му са развдени от много години. Общо те са 3 деца от различни бащи сега има малка сестричка на 2 години и половина, бащата и е женен турчин с 3 дъщери, но не живее с жена си. Изобщо цялото му семейство е много объркано.

От както е с него тя е много изнервена винаги, когато дойде при мен братовчедка ми, все се карат и тя плаче с часове. Преди 2 година тя хвана някаква ифекция и се лекуваха двамата и не знаеха от какво е станало това нещо. Той и беше първият и от много време не ползват презервативи, оправданието му е че нищо не осещал, като е с презерватив. Оказа се че той и е изневерил, естествено после уж съжаляваше и много я обичал и не искал да става така. От тогава тя е на противозачатъчни. (Недай си боже ромче в родата)Тя трудно го преживя. Така се стекоха обстоятелствата, че и тя изневери 2-ти, но той не знае. Той и забранява много неща. Звъни и постоянно и иска да знае всичко къде и ского ходи, какво прави, всяка нейна крачка.

Заради него тя остана в Пловдив да учи, макар че я приеха в 5 различни града. Той и бил казал че ще се разделят ако тя замине да учи някъде другаде, ако заминела значи не го обичала.

В месеца се разделят поне 3-4 пъти и на втория ден се сдубряват и се събират. Тя много прощава, а той не го оценява. Все тя е виновна за всичко.

Аз имам приятел от 4 години от една жиеем заедно. т. е. у нас. С времето той стана част от семейството, на всеки празник е при нас, а приятелят на братовчедка ми си стой в селото и никой никъде не го забира. Майка и баща и не го харесват, защото си му личи че е ром, унижава я постоянно по цели нощи реве защото е имало поредния скандал от негова страна. Баща и не го пуска у тях, а майка и не иска да го вижда, защото те са с много виско стандарт на живот, дори по висок и от нашия, а момчето е от кофти семейство и без никакви доходи.
Нея още повече я боли от това че той не е приеман от никой в семейството, че никой не я разбира.
Момчето се ядосва че моят приятел е възприеман от всички еднакво добре и от никъде не го гонят.
Та тоя ''хубосник'' и забрани да се качва в колата на приятелят ми, защото веднъж той кара малко по бързичко и тя не пропуснала да му каже. Уж го било страх. Тя обеща да не се качва, даже в началото ми каза че няма да се качва заради него, не можела да го лъже. Все едно са деца на 12-13 години, но почна да се качва, и оня разбрал, защото тя му казва. Естествено пак проблеми и караници, тя пак плачеше до сутринта по терасите или се заключва в тоалетната да си говорятА с нея се виждаме по 1-2 на година или по някакви празници който са по-дълги от 1-2 дена.. Приятелят ми е на 27 години и от 8 годишен чичо му го е учил да кара кола, мотор или трактор ако щете. А оня тиквеник от има няма 2 години с мъки взе книжка. Кажете ми от кой трябва да я е страх като кара? От човек с най- малко 10 години опит в шофирането или от някой с 2-3 годишен опит?
Преди като бяхме деца нямахме такива проблеми, беше щастлива и никой не слушаше, а сега е като кученце на кайшка. Все казва че ние с моя приятел не се обичаме, че сме като някакви старци вече.

Аз съм и казвала че съм си ходила насам на там по чуждо и че нямам нищо против ако и приятелят ми го прави, бих го простила ако го прави, защото знам какво е защото аз го правя. Но аз имам други разбирания за живота и любовта, мога да обичам и изневярата за мен не значи нищо, ако е само секс. Тя не ме разбира сигурно и вие не бихте ме разбрали. Приятелят ми не обича да казва тежките думи ОБИЧАМ ТЕ, рядко показва чувствата си, но понякога се осеща че не е само привързване а има и любов, никога не ми е звънял по 5 пъти на ден да ме пита къде съм, само по 1 път си звъняхме да се разберем кога ще излизаме. Мъжете са на принципа ''както ги научиш''. Просото нашите връзки са твърде различни, и моята не е кой знае какво, но поне аз не получавам скандали по 10 пъти в седмицата. И моя приятел може да не е стока и от страни да изглежда, че не му пука за мен, но никой друг освен мен не знае дали е така или не. Та въпроса ми е как да я връзумя, трябва да се откаже от него, хем иска да го остави хем не. Май не знае какво иска, аз силно се надявам да намери някой по-добър за нея, някой които да не е като този тиквеник, които за нищо не става. Майка и баща и дори и моите родители и говорят, а тя не иска да види истината, че той само я използва. Тя ми е като сетра много се обичаме и всичко си споделяме. Тя не може да разбере, че е свикнала на висок стандарт на живот и че ако тя завърши и работи примерно за 800 лв, а той за 300-400 лв няма как да градят семейство. Той иска да живеят заедно, а това трябва да стане на село, на 30 км от Пловдив, това нещо няма да и го позволят родителите и, а и тя не иска да живее на село.

Почвам да се чудя дали не и е направил някаква магия, за да е толкова сляпа и да не вижда как бавно малко по малко тя става като негова робиня. Благодаря ако някой е изчел темата и е дал съвет. :)Приятна вечер.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 2 месеца
hash: 5cc5843ba4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   момиче, не е твоя работа да оправяш на хората живота. Ти гледай себе си, нямаш право да се бъркаш на братовчедка си!!!

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 6e9f97eaae
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Всеки каквото има да сърба ще си го изсърба, колкото и да се опитваш да му "помагаш". Щом братовчетка ти е толкова глупава, че да стои с такъв човек, значи това си и заслужава. Когато тя си порасне, то ще се промени (или смени) и човекът до нея.
Както казва №1 - съсредоточи се върху собствения си живот, да не се окаже в един момент, че докато "оправяш" живота на братовчедка си, то твоята гума се спукала...
И си го избий от главата, че можеш да научиш на нещо един мъж (на принципа "както го научиш"... ) без той сам да си го знае или да е склонен към това - не стават така нещата! Всеки може да променя само себе си, за съжаление.

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 3f679e66d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Какво да ти кажа - има една мисъл на Айнщайн, която гласи следното"Вселената и глупостта са безкрайни, като за първото не е съвсем сигурно". Така, че коментарът е излишен.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: 6b95cec355
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ти нямаш ли си проблеми, че тръгна да оправяш нейните? Този живот е даден на всеки един от нас. Всеки да си го живее както си иска. А и един ден може да останеш на "ромчето в семейството". Да си имате само него или твойте деца да не те поглеждат. Да не дава господ. Остави момичето тя да си прицени кое е най добре за нея.

 
  ...
преди: 11 години, 22 дни
hash: dfaeadb9ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ако съм на твое място един хубав бой ще му хвърля на тоя, после и на нея. Какъв е тоя буклук? Как да я вразумиш ли? Много лесно. Проваля си бъдещето с тоя!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker