Криза в брака или време за раздяла - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121032)
 Любов и изневяра (29667)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Криза в брака или време за раздяла
преди: 6 години, 5 месеца, прочетена 2586 пъти
Здравейте. С мъжа ми живеем заедно от 4 години, имаме и детенце на 2 г. Мъжът ми по принцип много се вълнува от битовизми, нещо, ако не е на мястото си, е голям проблем за него. Но как да е - до едно време се търпеше, но откакто се роди детето става нетърпимо дребнав. Не помага с домакинската работа, но постоянно намира кусури къде нещо не е направено добре. Днес бях излязла с детето и то заспа в количката. Прибирам се, събух си ботушите, за да му приготвя леглото на малкия да продължи да спи там. Детето се разбуди, разрева и докато го успокоявам, мъжът ми ми изрита ботушите. Веднага му реагирах защо и почна да ми вика, че му писнало от моите боклуци да са навсякъде. Между другото и неговите дрехи висат по столовете, ама не му пречат явно. В последно време като цяло стана по-груб и бих казала арогантен. Смятам, че е важно да отбележа, че и двамата в момента сме без работа и това също ни изнервя. Но въпреки това смятам, че всяко нещо си има граници, не може да се държиш по този начин с някого и да му подритваш вещите, колкото и да ти е нервно. Също, когато родителите му се месят в отглеждането на детето, той абсолютно винаги досега е заставал на тяхна страна и срещу мен. Та, какво мислите - в криза ли сме, ще отмине ли този период или просто да се ориентирам към раздяла? Много искам детето ми да расте с майка и баща, не искам да се развеждам прибързано и ми се иска да направя всичко възможно да запазя семейството си, но определено не и с цената на това да ме унижават и тъпчат. Благодаря предварително за мненията ви!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 5 месеца
hash: 3728b7d36c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   С точно такъв баща ли искаш да расте детето ти ? Да не мислиш че ти ще бъдеш единствената унижавана и критикувана. От такъв човек качествен родител не става, по-добре сама отколкото в такава ситуация.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 3368f3d28d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Говорете, нека ти помага, а детето ксто почне да разхвърля и на него ли ще се кара... Нека като иска да наеме някой да гледа дали всичко е както той иска... Винаги ли е бил така, може да е нещо нервен...

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 46700fc22d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Ами вместо да ти подритва ботушите е могъл да ги подреди. Така му и кажи със спокоен тон. Аз мисля,че сте за раздяла но ти си знаеш.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 39e8012727
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравейте мила. Пише ти момиче, което няма деца и семейство, но съм израстнала в подобно. На 19години съм и баша ми от както се помня винаги е бил по груб и доста ми прилича на мъжа ти по описанията които си дала. Недей да търпиш майка ми искаше много пъти да се раздели с него, но нямаше финансовата възможност да се оправя сама и затова се принуди да остане. Виждам че си писала, че не искаш твоето дете да израстне без баща, но повярвай аз като вече пораснало момиче, пълнолетно и осъзнаващо всичко случило се смело мога да кажа, че ако те се бяха разделили щях да живея един по спокоен и пълноценен живот. Вие сте заедно само от 4години не от 10, 15и виж как се държи той. Бъди сигурна. че когато детето ти порасне и почне да разбира тези неща няма да му е никак приятно отношението на баща му към майка му, казвам го от личен опит. Дано се справите с проблема. И дано съм била полезна.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 24ea5c4d56
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Развод. Нямам какво да кажа повече. Разговори и обещания няма да помогнат. М37

 
  ...


...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: e3c2b83c79
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Ако обичам на кого аз го боготворя и не ми пречи къде си оставя обувките, дрехите или друго. Като сте без работа още повече трябва да сте единни и детето ви да ви вижда заедно. С родителите му ще е малко по-сложно. Ако не живеете с тях избягвайте контакти колкото можете.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: aa5a574b73
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Според мен никой не може да ти отговори така, че да има еднозначен отговор. В живота и в отношенията между хората всичко е на цикли. Нервността/неспокойствието се замества със спокойствие и после пак. Така че е напълно възможно, дори сигурно, че животът ви ще се промени - най-малкото когато някой от вас си намери работа.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: ddbd34dfc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   "Но как да е - до едно време се търпеше, но откакто се роди детето става нетърпимо дребнав. " - това е интересния момент, защо точно от тогава се е променил в такава степен? Като откриеш отговора на този въпрос, ще ти е ясно и как трябва да постъпиш?

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 49daa13b48
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Абе какво сте гракнали - развод та развод? И кой ще го гледа това дете? По-добре да се разбере с мъжа си и той да се занимава с детето! Той да го разхожда, а тя да си подреди къщата. Така ще му стане ясно за какво става дума, а не да гледа отстрани!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 3728b7d36c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 9 ако можеше да се разбере с мъжа си, щеше да се е случило. Стига небивалици. Или за теб жената трябва да е робиня за да бъде всичко мед и масло. Само че не сме в 15ти век.

 
  ...

...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 969293cd89
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Дали да се разделите ти ще си решиш.
За мен промяна може да има, но ако е желана и съзната и от двете страни. Не намирам поведението на мъжа ти за нормално. Аз не бих живяла с такъв.
Успех!
Ж30

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: d0c0daa910
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Истината е, че мъжете са много лабилни, когато имат финансови проблеми. Той е наясно, че трябва да се погрижи за вас, на този етап не е в състояние и това го съсипва. Разбира се поведението му не е подходящо и уместно, но един човек, загубил почва под краката си, обикновено показва най-лошите си черти в преекспониран вариант. Пиша го ор опит с моят съпруг.
Опитай се да се съвземеш и да се успокоиш. Нека си намери работа и след това виж дали пак ще е такъв или е било просто тежък период.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: ab2f66c84e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Аз съм семейна от 16 години на 37 съм, имам едно момченце. Кризи всякакви се появяват в един брак, едни отминават идват други, зависи какъв ти е прага на търпимост. Аз моя мъж си го знам, че е тъпоумен и не му се връзвам на глупостите, гледам си мен и детето, даже не му гладя, да си глади сам. Иначе и аз много пъти съм мислила за развод, но сама да живея с детето е скучно. Зародителите му, черпи сила от твойте си родители по тая тема, хич да не ти пука от тях, не си хаби нервите да спориш, но си прави както ти си искаш. Не си струва да лишаваш малкия от баща заради глупостите на възрастните, бзди над нещата. Аз така правя. Гледам си детето, гледам си мен и на другите мнението не го зачитам и не спорч дори с тях, привидно клатя глава и си правя както си знам. Аз така изкарах 16 години, сина ми вече е голям, таткото одъртя, ние със сина ми командваме! Успех мила! Не лишавай детенцето от баща, кризите отминават, във всеки брак ги има.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: ab2f66c84e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Временна криза е ще отмине, откакто се роди детенцето е по дребнав казваш, такъв е защото е по емоционален и иска детето да расте в подреден дом, когато тръгне да работи ще е изразходил енергията на вън и няма да има сили да рита ботуши, споко мила, не бързай с развод!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker