Споделено от сърце! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120676)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18391)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Споделено от сърце!
преди: 6 години, 4 месеца, прочетена 1600 пъти
Здравейте, искам да споделя... защото ще се побъркам! Нека да зпочнс оттам, че с моя съпруг преминахме през много изпитания на брака. Той направи много грешки за който не исксм да влизам в подробности. Важното е, че всичо се „оправи”. Сега УЖ всичко е наред, но май не е. Проблема е в това, че той винаги е бил п.... ка. Аз работя на две места... той на едно, вечно зает за! 400лв. Колко пъти го карам да си намери
друга работа... тази това... онази онова... няма... това са му отговорите. Една вечер подех наново темата, леко и спокойно.... стана скандал, дума не дава да кажа. Казах, че ако е мъж на място ще направи всички възможно да изкарва повече пари за семейството. Той заяви, че никой не ме е карал да започвам допълнителна работа и че, как да е мъж на място с БОКЛУК като мен... Какво... аз направо щях да падна, но нищо не казах ами излязох от стаята. Пребивам се от работа за да е добре за семейството. Децата растат и нуждите им също. Аз съм от хората, които вместо да мрънкам, действам... но и това явно за него не е правилно. Може би трябва да стана наистина БОКЛУК!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 4 месеца
hash: b533932880
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Прав е. разумна и здравомислеща жена, уважаваща себе си, не би стояла и час с някой, който я нарича боклук. Пък и да се скъсва от работа, за да го хрантути. Не се цените, не се уважавате, а очаквате това от другите. Просто няма как да стане.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 6a8a60e7b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Да, може би трябва да станеш такава. Започни с изхсърляне на боклука от дома! За какво ти е един наистина боклук увиснал на врата ти и да те дърпа надолу, че и комплексиран селски бек? !
Влез в който и да е ЧУЖД сайта за запознанства и точно след 3 рязговора ще видиш даже далечно някои важни разлики.
С децата можеш сама, той ти е именно боклука от който не само, че нямаш нужда, а и е като цирей който трябва да "излекуваш" със или без предварително "изцеждане" на гнойта.
Аз бих го докара до там че, сам да си говори... баси нешастника.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 208451f3e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Биеш му шута и толкова. Не стига, че го издържаш, но те и нарича с такива думи.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 6420f52375
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Щом даден човек не се грижи за семейството и те унижава, дори да няма психически или физически тормоз, най-добре се разведи с него. По- добре да знаеш, че децата само на теб разчитат, отколкото да се заблуждаваш, че имаш гръб, на който да разчиташ, а този гръб само те обижда и не мука за децата. Така хем ще си пестиш нервите, хем няма да имаш още едно Голямо дете. Думите заради децата търпя, за да имат семейство, за мен не вървят. По-добре разделени, отколкото децата да гледат и чуват обиди, скандали и в последствие да имат и някаква психическа травма от детството си.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 28362cd78a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Мале какви хора има, и какви семейства. Толкова човешки отпадък има на тая земя, че не е истина.
Работя в един ресторант и днес идва едно младо семейство с две малки деца на по 2-3 години. Жената яко бушонирана и нескопосано гримирана, а мъжа толкова сдухан и невзрачен, че явно куража му стига колкото жена си да бие и се чудя какво бъдеще очаква това "семейство". Тоя олигофрен ще си избива комплексите цял живот на хората които би трябвало да са му най близки и важни.
Хора по-добре да сте сами отколкото обвързани за такива елементи. С деца, без деца, женени, неженени, ако имате такъв човек до себе си го изритайте от живота си по най бързия начин.

 
  ...


...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 56d15e4160
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Винаги съм се учудвал от подобни теми. Немога да разбера къде са били преди брака, не виждат ли и двамата какво вземат? Някой ще каже че той или тя са се променили след брака. Е как така са се променили бе хора? Ставащия мъж и ставащата жена са си такива преди брака и след него. Боклука си е боклук и преди брака и след него. Само трябва да се следи зорко за признаците и знаците преди брака. Толкова е просто всичко. Нямам думи...

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: e0e9d6f8d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ако разгледаме семейството ви като "отбор", който заедно трябва да се бори с трудностите от живота, едната ви страна леко понакуцва. Ти искаш да се бориш и да просперираш, а той се задоволява с малкото, което има и няма желание да се развива. Тук идва проблем, тъй като това създава в теб чувстото, че те дърпа надолу и в такива моменти на нерви и омраза си спомняш за всичките му мизерии в миналото и ти се иска да дръпнеш чертата веднъж завинаги, но навярно се притесняваш да останеш сама. Тук въпросът е дали връзката си струва дотолкова, до колкото да направиш компромис, ако не седни, обмисли си живота след евентуална раздяла, започни малко по малко да се подготвяш и когато си си наместила нещата сложи точка. Тук съществува възможност и да го притиснеш с крайното си решение и в опит да запази връзката ви да се съгласи. Ако се примири значи не му пука за теб. Успех!

#хрват

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 30abe39620
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Само не разбирам защо ти е този мъж? Не осигурява финансово семейството, не те уважава и обича. Та защо живееш с него?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker