Майка се завръща след 19 години - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Майка се завръща след 19 години
преди: 6 години, 5 месеца, прочетена 2564 пъти
Здравейте! Преди няколко дни докато си бяхме в къщи се звънна на вратата. Отворих, пред мен стоеше някаква жена. Попита ме за приятелят ми, казах ѝ, че е там и я поканих да влезе. Оидохме в хола, а тя започна да плаче. Представи се като негова майка, а той ѝ каза, че майка няма. Тя започна да плаче още повече, каза, че много го обича, опита се да го прегърне, но той я помоли да напусне. Тя излезе със сълзи. Не говорихме по тази тема, но на следващия ден тя се върна. Убедих го поне да говори с нея. Очаквах да му покаже майчина обич, а тя му поиска пари. Каза му, че сегашният ѝ съпруг е болен , че няма пари за храна и лекарства и, че има студентка. Той не каза нищо. Заведохме я в едно ресторантче. Там той я нахрани, даде ѝ пари и каза, че повече не иска да го търси. Станахме да си ходим, а тя тръгна след нас. Не можах да повярвам, че го спря с думите "За какво по-напред тези пари". Ядосах се и я нападнах, а тя започна да ме обижда и ме бутна. Тогава приятелят ми я хвана за ръката и я издърпа назад. Каза ѝ, че не я иска в живота си, а тя го попита какъв син бил. Той ѝ каза, че тя няма син и тя му отвърна, че е неблагодарен и, че когато майка му има нужда от него той ѝ обръща гръб. Попита я къде е била тя, когато той е имал нужда от нея, а тя отговори "Аз съм те родила длъжен си да ме гледаш". Не можах да повярвам, че има такива хора. И с какво право тази жена се нарича "майка'!?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 5 месеца
hash: 5e37e8f50d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   С никакво право.
Опитайте се да се отървете от нея. Такива хора не трябва да се размножават.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 7921aefa10
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Това не е майка изобщо, аз съм на 24 години и моята майка не е постъпвала по този начин

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: c053348738
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Глупава жена

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 7eccf5eef9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не е майка, а просто инкубатор.

За съжаление много деца са създадени в такива условия. Родителите си мислят, че си създават един вид робчета - "като остарея да има кой да ме гледа". Мен ме караха да уча медицина, за да имало кой да ги лекува. Добре, че не ги послушах.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: a8258a609f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   С това, че го е "родила"... Само, че някои родители не разбират, че само раждането/ правенето на деца не ги прави родители в истинският смисъл на думата. Ти може и да си дал живот, но това не пречи да го съсипеш и това прави ли те родител?
Аз не мисля, че приятелят ти има причина да общува с майка си, пък камо ли да я гледа. Тя очевидно е токсичен човек, който не се интересува от него и го търси само за пари, а и има за кого другиго да се грижи - болният си мъж и студентката. Наистина, къде е била тя, когато той е имал нужда от нея? Защо не си е свършила дълга като родител? Не виждам да се разкайва за това. Да си я гледат студентката и мъжа и', а вие си живейте живота и не я допускайте до себе си, защото ще ви търси, само когато има полза от вас.


Black Sabbath

 
  ...


...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 214f460d11
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   На този свят има всякакви хора. Много пъти ми се е случвало да защитя роднина на мой близък, когато той се е ядосвал, а в последствие историята се е оказвама пълна помия, не чак толкова драматична, колкото историята на приятеля ти, но достатъчно лоша. С времето просто си поставих това правило, никога да не се меся в подобни отношения. Стоя тихо отстрани, давам съвети, само и единствено, ако ме попитат. Евала на приятеля ти, че все пак се е опитал да ѝ помогне с пари и храна, но явно това не е било достатъчно... никой на никой не е длъжен в този живот, продължете напред спокойно и не се ядосвайте допълнително.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 28c1bde180
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Типична житейска драма. При нас нещата са така. Тя издържа единият си син. Чуват се 1 път годишно с мъжът ми.
На внучето си не дава пари за Коледа, рожден ден. Мъжът ми често казва, че не се интересува и не му пука. С години не са поддържали връзка. Опитах се да сглобя нещата и да сме нормално семейство, но не става. Нещата отдавна са скъсани. Тя го е оставила още, като бебе, омъжила се е родила си е друго дете и е забравила за първородният си син. Сега пропадналият й син му подадохме ръка да тръгне в някаква посока. Беше много мила и като си свършихме работата, не се обаждала вече. Няма смисъл, понякога да си Човек, защото срещу теб не стои такъв.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 27b599e62c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Майка е, ама е от много нисън социален статус, най-вероятно със селска кръв и с изоставено дете зад гърба си.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 5d10012570
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Аз бих я изритал и бих забравил за нея :)!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 95a60cfb7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   А тя изоставила ли го е? А може да е била изгонена от бащата? Каква е историята й? Щом иска пари, значи е закъсала. Нека й помогне няколко пъти с пари, но не редовно.

 
  ...

...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: ad6c4e7232
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Режете паразита и това е иначе, колкото повече и угаждате, толкова повече ще ви се качва на главите! Приятелят ти е прав щом го е зарязала и не е била до него в трудните моменти няма право са го нарича свой син още повече да иска от него да се грижи за нея!

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 45c665ef2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Номер 10, историята е следната. Майка му и баща му са били на около 21-2 години, когато е забременяла. И двамата не са го искали, но бащата го е приел. Помолил е родителите му да му помогнат, купил е апартамент и т. н. След като го ражда тя отказва да се погрижи по какъвто и да е начин, за него се е грижела изцяло бабата (майка на баща му). Месец след раждането майка му изчезнала, защото не била готова за дете. И така той израстнал само с баща си, баба си и дядо си. Историята я знам от баба му.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: d224c87d65
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   В такъв случай тя няма никакво право да го нарича свой син още по -малко да иска от него пари назаем и да има претенции да я гледа на стари години. Къде е била през всички години когато детето и е имало нужда от нея? Има си дъщеря на нея да разчита за това! Колкото до принцеската и следването и тя може спокойно да учи и работи едновременно имах много колеги, които съчетаваха двете неща и пак се справяха добре на изпитите. Щом другите студенти го могат значи и тя ще справи! Имах един приятел майка му го изоставила, когато бил малък задно с по -малките му брат и сестра и бяха отгледани в СОС Детски селища. Един ден ми се оплака как въпросната г-жа се появила на вратата му и тримата естествено я изгонили и с право. Следващия път появи ли ви се на вратата изгонете я с ритници това заслужават „ майки ” като нея зарязващи си децата като кукувиците!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker