Моята история - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120673)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Моята история
преди: 6 години, 4 месеца, прочетена 1614 пъти
Здравейте,
Не търся съвет или подкрепа, не целя да ви обременявам с историята си, просто ми се искаше да споделя на някого без да виждам съжалението в очите им, докато говоря.
Имах нормално детство, като всяко дете, нищо особено докато не станах на 8г. тогава внезапно загубих своя баща, който никога не бе боледувал. Една вечер не се прибра, паднал по пътя, получил инфаркт и няма го вече, а как се казва такова нещо на едно 8 годишно дете? Била съм много малка, за да си спомням как съм го приела или колко ме е боляло, но предполагам че с времето просто порастнах и го преодолях с помощта на моите близки -баба и дядо, леля и естествено моята невероятна МАЙКА. С времето леля ми- сестрата на баща ми, ми стана като втора майка и бе пример за мен. Много пъти съм я идеализирала и съм меко казано унижавала и обиждала майка си като съм ги сравнявала, за което сега съжалявам много. Когато бях на 13 изгубих леля си, почина от злокачествено заболяване, гадно и мъчително, бях съсипана. След това се сближих с моите баба и дядо повече. И като всеки досаден пубер се карах с майка си постоянно за глупости. Майка ми се разболя, получи инсулт, физически -възстанови се, психически - никога. Но тогава това бе непонятно и продължавах да се карам с нея, да я унижавам и обиждам и дори се срамувах от нея (което все още мисля, че не бе безпочвено, но това е друга дъллга история). Майка ми от друга страна си продължаваше да работи, всичко си беше наред, изглеждаше привидно както преди и аз исках да бъде- но не беше.
Та след това 2-3 години минаха, моят дядо се разболя и за 2 седмици си замина. Обичах го толкова много, невероятен човек.
От тогава моята баба живее сама, майка ми се отчуждаваше от мен, с времето спряхме да се караме така, но изглеждаше все едно тя няма живец в себе си, не знам как да го опиша по-точно.
След известно време разбрах, че е задлъжняла към банкови институции с огромни суми пари. А аз живея в чужбина, студентка съм, нямах представа и то става дума за дългове от преди 5-6-7 години, които са и рефинансирани и т. н, обединихме кредитите в един с обща вноска и изглеждаше че всичко е по-добре за нея така.
На 20 съм сега, една сутрин просто получих обаждане, че е починала внезапно- МАМА Я НЯМА. А аз дори никога не успях да и кажа колко много я обичам, и колко много съжалявам за всичко, което някога съм казвала. Съсипана съм мама я няма, баща ми, леля ми, дядо, баба е на хиляди километри сама на Коледа, а аз те първа започвам живота си с един огромен дълг и чувство за вина.
Обичам те,
Мамо.
Прости ми.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 4 месеца
hash: c38a5e83df
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Няма да взимам отношение относно поведението ти и закъснелите ти терзания, но може би има начин как да избегнеш плащането на дълговете, стига да не е вече късно. Ако майка ти няма движимо или недвижимо имущество на нейно име, което евентуално ти ще наследиш, отиваш при нотариус и изготвяте една декларация, че се отказваш от наследството по майчина линия и можеш да избегнеш дълговете ѝ. Консултирай се с нотариус или адвокат, втория е за предпочитане.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: ac6c55f5d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей. Аз съм на 19- изгубих тате на 13 след боледуване. А майка си преди месец. С нея не бях особено близка остави ме, когато бях на 11, но имах нафежда, че ще се оправим някога. Уви. Разбирам те, това нашето не в живот...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker