Мъката да надживееш детето си - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120676)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18391)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Мъката да надживееш детето си
преди: 6 години, 4 месеца, прочетена 2484 пъти
Здравейте, споделям тази история, защото вече година и четири месеца ми тежи точно толкова, колкото и в деня в който се случи. Синът ми беше на 18 години, точно завършил средното си образование, взел беше книжка. Спестяваше пари от 16годишен, за да си купи кола, и успя! Беше приет в университет и трябваше вече да се пренесе в София. Пътуваше в колата си заедно с приятелката си, а аз в моята с мъжа си и 2 години по-малката си дъщеря. Всичко беше наред. Той беше щастлив, аз също. Спряхме в едно крайпътно заведение. Когато дойде време за тръгване ние тръгнахме преди него. Когато тръгнаха бяха ударени от друга кола, толкова силно, че колата на детето ми се преобърна, а с нея и животът ми. Беше принуден да участва в катастрофа, фатална за него. Хората веднага отидоха да им помогнат да изязат от колата. Извадиха момичето и тя дойде при мен. Плачеше истерично, прегърнах я, убеждавах я, че всичко е наред и вярвах, че ще бъде. Тогава извадиха сина ми от колата и оставиха безжизненото му тяло на улицата. Не чувствах тялото си, исках аз да легна там, а момчето ми да продължи пътя си. Дъщеря ми започна да вика и да плаче, приятелката му я прегърна, притисна я в себе си за да не гледа. Отидох при сина си, започнах да го галя, молех му се да стане, да се усмихне и да каже, че всичко е наред както винаги правеше. Дойде полиция и линейка. Отделиха ме от детето ми. Установено беше, че мъжът ударил децата е употребвял алкохол. Виновникът, около 50-60 годишен мъж, отнел живота на 18 годишно момче се обърна към нас с думите "Какво да направим сега? Нали имате още едно дете". Когато чух това изговорих какви ли не думи, мъжът ми беше готов за бой, но полицаите го спряха. Този индивид се размина с леко охлузване, а синът ми плати неговата грешка с живота си! Трябваше да погреба детето си! Най-голямата мъка за една майка! За щастие приятелката му беше добре, имаше само леки счупвания. След погребението се затворих в себе си. Не исках да разговарям с никой, плачех постоянно. Забравих за другото си дете. После се сетих, че момчето ми не би искало това. Започнах да общувам повече с дъщеря си и съпруга ми, да излизам повече. Опитах се продължа, но не мога. Как се продължава след такъв удар? Как се забравя дете? Никак! Той винаги ще бъде в сърцето ми!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 4 месеца
hash: 95b8de57d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Много тъжна история, накарахте ме наистина да се замисля за живота и колко бързо може да се разделим завинаги от най най близките си хора за един миг. Колкото и съвети да ти дават хора знайте че дете никога не се забравя, надявам се единствено с времето да се успокоите и да се отпуснете. Започнете да общувате повече с хора и времето да ви минава в нещо, за да не може да мислите за това. Моите искрени съболезнования!
И искам да ви кажа да сте силна и цялото ви семейство да продължите напред. ( От 18 годишно момче)

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: eaaf2a20d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Бъдете силна, заради другото си дете! Желая Ви всичко най-добро, заслужавате го!

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 8dd9b850c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Съболезнования, голяма болка. Искам да ви кажа, че не сте сама, има и други майки като вас. Ако това е някакво успокоение -поне не се е мъчил, не е страдал, не го е боляло. Така е било писано. Направете нещо в негово име, свържете се с други майки във фейсбук групи. Но другото ви дете има нужда от вас, съпругът ви има нужда от вас. Онзи идиот бог ще накаже

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 15256a78c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Има много такива случаи като твоя, на кой му пука?? - би казал човек ако не е изпитвал същото. Дъщеря ми и сина ми бяха в колата с нас, мъжа ми караше... Един пиян старец шофираше огромен камион и излизаше от едната страна на кръстовището, ние бяхме по главният път. Той излезе рязко, тогава почна ада за мен. Дъщеря ми беше на 16 и седеше отпред, сина ми на 11 - отзад, камионът отнесе предните седалки - фатални последици... Нямахме айрбег... Дъщеря ми почина, обърнах се напред малко след сблъсъка и видях безжизненото тяло на моето момиче, и мъжа ми целият в рани, опитвайки се да я събуди... Шофьорът имаше почти здрав камион, все едно е карал с 5 км в час и се е блъснал в дърво... Нагло си отвори прозореца, потегли и каза на мъжа ми че има още едно дете, да си пази шанса и другият път да кара по - внимателно... Щях да скоча и да го убия, той УБИ дъщеря ми, казвайки ни, , карай по - внимателно, , ... Съпругът ми караше със 30км в час!!! (да се поправя ако не съм споменала, кръстовището беше далеч извън града) Просто исках аз да отида и да скоча от 7 етаж, само за да се върне тя. Беше всичко за мен. Трябваше да погреба дъщеря си... Едва след 16 години, още помня как я държах в ръцете си. Нейното малко телце и ръчички - малки като на кукличка.. И някакъв нещастник я убива - без никакви последствия. Утре можеше да убие и сина ми. Или нечие друго дете. Не се обвинявай. Няма защо, не си го убила ти. Знам мъката и чувството да си безпомощна.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: aebe145dd6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Кофти, обаче всичко е в развитие. Автомобилите трябва да стигнат до ниво да се управляват сами и само така, и по никакъв друг начин, ще се постигне смъртност близо до 0-та.
За съжаление точно заради самолетните катастрофи, авиацията е на нивото, на което е сега - в никакъв случай перфектно, но приемливо.
Това да учиш хората на морал - да не пият, да им казваш да карат бавно... тук нещата са на дълбоко свързано с значимостта. Всеки смята себе си за прекрасен шофьор, така, както си придава и други положителни качества.

 
  ...


...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: c81d492ac5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Здравейте госпожо. Обръщам се с уважение към вас. И искрено съжалявам за вашето дете. Макар, че вече съм голям мъж... Малко и аз се просълзих, защото съм сърцат човек и дори не мога да си представя какво изживявате все още. Каквито и неща да ви се кажат подобно нещо остава за цял живот.. Искрено ви съчувствам и подкрепям...

А какво стана с човека, блъснал вашия син?

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: f5956162ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Госпожо съжалявам за загубата ви. За съжаление нивото в България е потресаващо и това е ежедневие. Да карат пили хора и после глоби, затвор... какво от това. Незнам на колко сте години, но ако сте около 40 помислете да си одителите още едно дете или осиновете. Така болката и мъката ще прерасне в любов, вие ще мислите за нещо друго и така ще се почувствате по-добре. Спомняте ли си трагедията със сестрите Белнейски, майката беше писала до президента и си осинови мисля, че 2 момичета. Наистина след това тази жена беше по-добре.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 360f84ca18
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Не трябваше да чета това, сега цял ден ще ми е тъжно! Ужасна трагедия! Съдете шофьора до дупка, това което е казал за още едното дете е просто покъртително! Бъдете силна заради себе си, близките си, и заради душата на покойният ви син - той би искал да продължите напред. И дори да е клише - той сега наистина е на по-добро място, вярвам го, вярвайте го и вие, пък и е истина!
Любов и кураж! Но не потискайте мъката, наплачете се и с всеки ден ще започне да ви става по-добре. Болката ще остане разбира се, но тъй като вече няма какво да направиш за сина си ти остава единствено да продължиш напред и да го пазиш в сърцето си - още едно клише, съжалявам.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: d1065d1c54
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Просто бъдете силна, заради сина си и нека този нещастник да лежи до живот, дори му е малко.... Думи нямам и колко безчуствени хора има, за да го каже това е такъв човек. Моите съболезнования!
Болката няма да мине НИКОГА, но има други близки които ви обичат и са до вас.
Ж23

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker