Баща ми тероризира доведения ми брат - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121008)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14343)
 Тинейджърски (21872)
 Семейство (6460)
 Здраве (9585)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3165)
 Образование (7294)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18477)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Баща ми тероризира доведения ми брат
преди: 6 години, 4 месеца, прочетена 1247 пъти
Здравейте! Аз съм момиче на 14, живея с баща си, майка си и полу-брат си. Той е на 17 и е непрестанно тормозен от баща ми. С мен и майка ми се държи прекрасно, но не и с брат ми. Когато брат ми каже нещо, баща ми веднага му отвръща с нещо заядливо. Посягал му е много пъти. Когато помоли да му подадем нещо, което не достига баща ми или го пита дали е сакат или го хвърля по него. Когато седне да яде, той започва със злобни коментари, за това и спря да се храни в къщи. Казава му постоянно, че е копеле и че баща му не го иска, защото не става за нищо (което не е вярно- вижда се с баща си всяка седмица) и той никога не отговаря, просто излиза. Един ден обаче, майка ми го накара да вечеря с нас. Още от началото баща ми започна с коментарите, но той не обърна внимание. Тогава брат ми ме помоли да му подам колата, за да си сипе. Баща ми каза "Дай, дай, че копелето ожадня, след като се натъпка". Брат ми остави всичко и стана, а баща ми продължи да говори. Нарече го с няколко обиднди думи и спомена баща му. Тогава брат ми се върна и се приближи до него, каза му, че за пръв и последен път го предупреждава да се съобразява какво говори. Баща ми го попита какво ще стане, а брат ми му каза да каже още нещо и ще разбере. Тогава майка ми се намеси за пръв път и то, за да защити баща ми. Каза му да внимава какво прави, защото живее под неговия покрив. Каза му, че повече няма да ходи при баща си, защото той го карал да прави така. Брат ми ѝ каза да не се притеснява, защото когато навърши 18 няма да го видим повече. Баща ми му каза ако иска да се маха още сега, а той отговори, че с удоволствие ще си тръгне. Баща ми се засмя и го попита подигравателно къде ще отиде. Брат ми отговори, че има къде да отиде, но на него "ще му секне кранчето" и ще му се наложи да работи, защото без издръжката на баща му (която нашите взимат) той няма от къде да вземе пари. Баща ми вдигна ръка да го удари, а брат ми го подкани да го направи за пореден път, като му каза, че ще е последното нещо, което ще може да направи с ръката си. Той не му отговори, а брат ми се завъртя и излезе. Не се е прибирал от тогава, не е говорил нито с мен, нито с мама. Надявам се само да се е прибрал при баща си.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 4 месеца
hash: 83eba01e8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Проблемът е в майка ти!

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 2d347497a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Баща ти е просто изчадие, изрод някакъв. Такива трябва да си отпадат естествено от "природата" но скоро и това ще е възможно да бъде засичано на време у човекоподобните и да бъдат фира просто.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 8538952c31
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Прекалено много е изтраяло момчето. Баща ти и майка ти са еднакво прости, извинявам се, но без извинение. Не знам защо изобщо живее с вас ако баща му е читав човек, аз не бих стъпал във вашата къща.
Обади се на брат си, подкрепи го, покажи му, че има на кого да разчита, защото един ден наистина няма да го видиш ако си безгласна буква отсега. Въпреки че си на 14, трябва да се съобразяват с теб.
Моя брат почина, не позволявай да загубиш твоя още преди да сте си отишли от този свят. Не умирай преди да си умрял. :)

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: eb82f3a255
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Брат ти има влияние от баща ти, ако имаш смелост обади се на брат си, но с надеждата, да не обръща внимание когато го види. При следващо подигрвателно дело на баща ти се обърнете към баба леля или някой когото познавате- учител например.
На 17 години къде ще го приемат да работи.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 12ab842d37
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Майка ти веднага трябва да го напусне този примат с извинение! Като не може да търпи друго чуждо дете защо е взел жена с такова от предишен брак? Ама и майка ти е за бой вместо да защити брат ти тя му мълчи аз на нейно място веднага бих го напуснала! Имам съседка с две деца момчета на 15 и 12 години. Големият и син е от първия и брак, който приключва неуспешно едва няколко месеца след раждането на детето, понеже съпругът и пиеше и и посягаше. Когато малкият стана на 2-3 годинки тя се омъжи за друг и после им се роди общо дете. Когато и да съм ги виждала бащата никога не е правил разлика между двете момчета. Даже може да се каже, че той е повече баща на големия от биологичния му такъв понеже той го вижда много рядко.

 
  ...


...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 79ed02ae68
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Ми нормално като не е от баща ти, а живее във вашата къща. Ако познава баща си по-добре да се изнесе при него, баща ти никога няма да спре. Или пък като стане на 18 да си намери работа и да се изнесе.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: ea93c10751
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Брат ми живее в нашата къщата, защото при развода на майка ми и баща му, попечителството е дадено на нея. Той ходи при баща си събота и неделя, а понякога и през седмицата се виждат, но не му разрешават да спи при него. В момента е при баща си, но майка ми прави проблеми и иска да се върне при нас. Той обаче отказва. Убеден е, че искат да се върне само заради издръжката на баща му.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 0d07b447ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Извинявай номер 6, но не всички патроци се държат така с доведените си деца дадох пример за това в предишния си коментар!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker