Тормоз, вече не издържам - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120671)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Тормоз, вече не издържам
преди: 6 години, 4 месеца, прочетена 1549 пъти
Здравейте,
Искам да споделя с вас и се надявам да ми помогнете, защото на тази възраст ми се срива вече и психиката от всичко.
На 14 съм и родителите ми ме тормозят постоянно и вече не знам какво да правя.
Бият ме дори и пред приятелите ми. За най малкото счупена чаша, че не оправено легло.
Те искат аз да съм им слугиня всичко ме карат да правя и за капак ме на бият без причина. На Абраняват ми да излизам по принцип не ми дават. Пари не ми дават, а не сме бедни. Вече не издържам викат ми 24/7 обвиняват ме за всичко.
Веднъж избягах от нас и те като ме намериха ме на биха пред приятелката ми която ме накара да се прибера. Правих опит за самоубийство поради този тормоз хапчета. Казах им че ще ида в социалните те те ме на биха пак... Какво да правя. Знам че ми остават само 4 години до навършване на пълнолетие, но не издържам да ми викат вече и да ме тормозят. Рева постоянно обиждат ме нз какво да правя.... Те ми провалят детството... Наистина е нетърпимо. Имам нужда да споделям, а като кажа нещо на тях нещо да споделя и почват да ми викат обвиняват и удрят...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 4 месеца
hash: 24210cd0d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Боже опази! Какви са тези родители,че тормозят и бият децата си в днешно време!?

Иди в закрила на детето и се оплачи,че те тормозят имаш 14 години, така че може и на полицията да се оплачеш, ако имаш смелост.

Не може да оставяш нещата така, и нашите са ме били като бях колкото теб ,но още тогава избягах от къщи- дега съм почти на 25. Нямаш ли баба , ддо и те може да помогнат. Това не са родители.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: ee019b32c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мисля, че има някви номера за такива случай, незнам.. Нямаш ли баба при която да отидеш...

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 38d72af77d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Кажи на учителката ти или на психоложката в училище или на педагогическия съветник. Даже и в полицията може да идеш но да знаеш че вашите ако разберат че си им казала може и да те бият после. Нз как да помогна.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 4f36010950
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Следващия път ги предизвикай да те ударят на публично място, а в това време нека някоя твоя приятелка да се скрие наблизо и да ги заснеме как ти посягат, след което незабавно да се обади на полицията и на „Закрила на детето ”и когато дойдат да им покажете записа. Помоли и други твои приятели ставали свидетели на побоите да свидеетелстват в твоя полза. Това не може и не бива да продължава така ти ще се съсипеш психичеки още няколко години с тези отрепки с извинение! Също така, ако имаш следи от побоите ги снимай и ги покажи на социалните, за да вземат веднага мерки и да те изведат от вас. Също така сподели и в училище с класната и с училищния писихолог те също могат да ти помогнат, моя позната със същия проблем като твоя така се спаси от тормоза. При нея случая беше следния майката избягала от бащата насилник обаче не взела децата със себе си. Бащата непркъснато тормозеше момичето и го биеше за щяло и нещяло докато с по -малкият и брат се държеше различно и го глезеше. Когато тя стана на твоите години в новото и училище забелязват, че е с посинено око и я пращат при психолога и тя му споделя как стоят нещата. Той моментално се обадил в социалните и в полицията и още на същия ден я извеждат от дома и с полиция и я настаняват при по -нормален роднина. Беше станала нов човек след като вече ги нямаше ежедневните побои. Вземи мерки колкото се може по -бързо и после пиши как са се развили нещата!

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: c898a0eb8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Еееее, ти изкара, че живееш с луди. Ти си невинна, а те идват и те бият? Ако мислиш, че е така, оплачи се на социалните. Потърси помощ от баби, дядовци, лели, класен и т. н. Но първо се замисли с какво ги дразниш. Аз, ако ме бият за неоправено легло, просто бих си го оправяла и ще си спестя боя. Не че аз бих била дете за това.

 
  ...


...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 6afe6f437f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Тичай в полицията още при първа възможност да се отделиш за 30 минути. Напиши в гоогле дете в риск и подай сигнал в службата онлайн и никой няма да те усети че искаш да се махнеш от тях и да бъдеш бит отново

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: a7e5951c0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Охх лошо е, че те бият. Нямате ли училищен психолог, с който да говориш или пък любим учител? Има и неправителствени организации, които се занимават с това. Има една -Анимус. Потъси телефоните им в интернет и говори с тях. Има нужда или учителите ти, или социалните да тазговарят с вашите. За полицията не съм сигурна.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: ee70d0d8f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   https://116111.bg/полезна-информация/за-родители/48-как-да-постъпите,-ако-имате-информация-за-дете-в-риск, http://detskasigurnost.bg/закрила-на-детето/

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 89325657e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   От авторката : писах някои работи в сайта дете в риск. Дано някой види че съм писала,а относно споделяне на учители в предишното ми училище знаеха но нищо не се промени. А и не ми е приятно да говоря на тази тема с психолог или др хора. Понеже си е и унизително...

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 49dfb36740
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Унизително е за родителите ти, не за теб.

 
  ...

...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: acc87a64af
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Миличка, и аз в гимназията имах един по -труден период и се налгаше да ходя при училищния психолог. Повярвай ми не е срамно и унизително да споделиш с някой за проблемите си, унизително е да продължаваш да търпиш тормоза. Може пък в това учишище да не неглижират за проблема ти както в предишното. Опитай не губиш нищо!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker