Кофти родители? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Кофти родители?
преди: 6 години, 4 месеца, прочетена 1338 пъти
Здравейте от една седмица съм на 18 години. Винаги съм имала проблем с родителите ми относно свободата ми, не съм им дала повод но те винаги ме държаха из късо. Надявах се това да се промени но уви стана по-зле. На нова година пойсках да отида на вила с приятели следователно бях наречена курва, проститутка и проста шафрантия. Баща ми ме удари и ми каза, че повече няма дъщеря, майка ми ме обиждаше и постоянно викаше. Какво толкова лошо съм направила? Не знам как да се справя с тези хора, с нетърпение чакам да мине нг и да започна работа. Искам да се виждам с тях възможнно най-рядко, цял живот ме карат да се чуствам като нищожество.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 3 месеца
hash: 3f10d8e866
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Завърши училище и бягай далеч от тях !

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 833375dce8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Да не би да ти ти е скучно, когато си си у вас? На мен не ми е! Предварително преглеждам програмата на БНТ, СКАТ, БТВ и НОВА ТВ и на още няколко телевизии, и се оказва, че най-интересните и уникални предавания са по БНТ, а както знаем тя има 4 телевизии-БНТ 1, БНТ 2, БНТ НD и БНТ СВЯТ! Ако заглавието обещава предаването да е интересно, то задължително се записва! "Лаборатория Нова година" го няма никъде в Интернет и поради тази причина го записах, а и не само него-почти целия програмен поток на БНТ 1 се записва на хард диск с последващо качване на съдържанието в "облак" и унищожаване на старите записи и освобождаване на ново място в хард диска! Използвам ефирен приемник, а предаванията от различните кабелни телевизии
се записват на домашно записващо ДВД с вътрешен хард диск с възможност за копиране на оптичен диск, унищожаване на записа и освобождаване на ново място на хард диска! Хубавото е, че някои предавания не се дублират в един и същи час, в който се излъчва дадено предаване, особено ако няма повторение! Но ако все пак има дублиране, но предаването, което искам да запиша няма повторение, го записвам, а другото ще се записва, когато има повторение, но не се дублира с часа, в който се излъчва друго предаване! Искам да кажа, че не ме вълнува да ходя някъде, особено като знам, че там няма да имам необходимите средства за запис! Най-много един телевизор и това е! Просто предимството да съм си у нас е безценно! И никак не ми е скучно! Радио си имам, Интернет, телевизор, а ти с двама родители ти е скучно! Не знам какви са тарифите на БНТ за поръчка на някое предаване, но явно няма да е евтино! Все се каня да им се обадя! Навярно имаш строги родители! А дали ти дават да гледаш телевизия, не знам! А дали ти навлизат в личното пространство, което не е редно, също не знам! Да, искаш да заминеш някъде далеч от тях! Чашата на търпението е преляла! Създават ти само проблеми! Аз те разбирам напълно! Напиши още нещо за себе си!

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: d8de661578
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Разбери, искат да избегнат момента, след няколко месеца да им заявиш - бременна съм... А тези неща стават, дори да не си курва, особено в такива ситуации. Млади хора, сами, алкохол... Аз си спомням бях 6-ти клас и на една такава вила стигнахме до бутилка... На 18 до къде ще стигнете според теб? Не бъди наивна...

Вече начинът по който ти го показват... е тотално погрешен. Но за съжаление такива са повечето хора, включително и родители, в училище не се изучава предмет "общуване"... Не знаят как да ти го кажат и да те убедят, че това вече са го минали и го знаят по-добре от теб. Това не значи, че мотивите им са грешни и не трябва да ги послушаш...

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: f81744f77c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Бягай от там, такива родители не заслужават да имат деца!

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 34ae52726d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Ми това, че в училище не се изучава предмет 'общуване' определено не е оправдание.
Ама никакво оправдание!
Стига с тази мода да се оправдават родителите.

 
  ...


...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: ca3c4e40a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Авторката: не ми е проблема самото стоене вкъщи. Проблем ми са нападките и постоянното гледане под лупа. Държат ме сякаш съм дете на 8 години не на 18. Притесняват се, разбирам. Много искам да говоря с тях нормално, но никога не се получава, щом почна да говоря с тях на тема по която имаме разногласие, получавам нападки и злобни погледи, не е първия път в който съм удряна. Като малка съм язала доста шамари и до малко по-грозни неща се е стигало. Въпроса е, че вече не издържам имам чуството, че никога няма да се измъкна от тук. С цел да не нараня някого преглъщам много и потъпквам себе си. Не знам дали някога, ще разберат какво ми причиняват и колко емоционално разбита съм всъщност. Винаги са ме карали да мисля, че съм едно нищожества което няма право да бъде обичано.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 2ca6b46fa3
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Замерването с обидни епитети е често срещана грешка в общуването, особено от страна на по-възрастни родители. По принцип и аз не бих одобрила дъщеря ми на тази възраст да празнува нова година на вила с приятели, особено ако не одобрявам някои от тях. Родителите ти искат да те предпазят и се страхуват за теб. Имай предвид че на подобни новогодишни партита понякога се случват големи драми. Виждала съм многократно разплакани тинейджърки с изпокъсани чоропогащници, че са ги изнасилили, едното от тях няколко момчета. Разбира се не искам да кажа, че събирането по празници с приятели е непременно опасно и рисковано :р, но след като родителите ти не разрешават, по-добре празнувай с приятели у вас. Следващият път, ако толкова много искаш да купонясваш по чужди вили, дай адреса на вилата на баща ти и му кажи да дойде да те вземе в определен час. Така той ще бъде по-спокоен че нищо лошо няма да ти се случи и може да ти позволи да отидеш там където си поканена.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: b6d109dde9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Абе и аз съм на 12, а с мен се държат като с 5 годишна. Всъщност не ме обиждат или бият, но ме нараняват психически. Унищожават ме отвътре навън! Така че не си сама!

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: fa146acf4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Не мога да разбера част от коментиращите. Авторката ще ходи да се забавлява някъде, не да се ч*ка, а ако не пие алкохол? ! А и е на 18, не на 8. Не е редно родителите ѝ да я третират като малоумно детенце, трябва да се отнасят с нея като с човек, на който могат да разчитат. Не може да си вардят „детенцето” от всяка една опасност, какво ще стане от нея, когато дойде моментът да е самостоятелна?
При мен нещата са сходни, но съм решена, че когато мога, ще се изнеса. За съжаление няма да е скоро, но когато стане, няма да допускам мама и тате да ми се завират в живота.
Мен баща ми ако ме нарече „курва”, няма да го погледна повече!

Black Sabbath

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker