Внимание ли привлича? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Внимание ли привлича?
преди: 6 години, 4 месеца, прочетена 1232 пъти
Здравейте! На 24 съм, имам брат на 15, нашите се занимават с частен бизнеси и почти не са в къщи. Аз също работя в семейния бизнес и брат ми оставен да прави каквото си поиска. Когато се приберем в къщи след дълъг работен ден и сме страшно изморени, просто сядаме да вечеряме, говорим си малко и всеки по леглата. Говорим си само теми свързани с работата или обсъждаме неща които въобще не вълнуват брат ми. Той просто мълчи, вечеря и после излиза. Опитвал се е да говори с нашите на теми, които го вълнуват, но те са прекалено изморени за да му обърнат внимание. Доста време беше кротък, но на скоро започна да прави неща които не бива. Натрупал е много неизвинени отсъствия в училище, които нашите успяха да извинят, попитаха го защо бяга от училище, а той каза, че е защото така иска. Започна и да се заяжда с учителите, оценките му паднаха. Прибира се късно вечерта и не вдига на нашите. Не казва къде е ходил и какво е правил. Веднъж се наложи да си го прибираме и от районното. Не иска да слуша никой. И се замислих, дали е го прави просто, за да привлече вниманието не родители ми?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 4 месеца
hash: 702b35d58d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ооооо, много бъркат с брат ти! Той се чувства невидим за вас и затова е започнал да си прави каквото иска. Той си мисли, че така или иначе на вас не ви пука. Лишен е явно от любов. Променете отношението си към него!

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 16b3b60477
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Какво очакваш, влиза в пубертета, а явно няма с кой да общува... Кой знае с каква група се е повел, защото надали бяга сам... Какво значи "просто да привлече вниманието"? Не е на 8 годинки, не е момиче... Изживява си типичен пубертетски конфликт, и като няма надзор или вътрешни устои, не е ясно къде може да свърши...

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 6cdfa4ab33
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Здравей, не знам дали е точно за привличане на вниманието от родителите. Според мен това е било преди това като сигнал, който те са трябвали да уловят. В момента ситуацията, която споделяш ми е по-скоро "Каквото си си надробил, това ще сърбаш" Това е за родителите, лошото е, че на момчето се отразява всичкото, той е най-изолиран от вас, може би се чувства, че не може да се впише при вас, не се чувства комфортно при вас и си търси приятелчета, компании и тнт, явно грешните, за да прави такива щуротии. Родителите малко са изтървали сигналите отначалото. Трябвало е още при първите сигнали, без да говорят с него, а просто да си променят те поведението към него, за да не прави неразборий и да се събира с грешни компаний. Брат си му, трябва да имате по-здрава връзка. Излезте заедно, отдели му време на момчето. Той е твой брат. Ако не го направиш сега, за после ще е по-трудно. Не се знае как и къде ще свърши с това поведение и още повечето е, че на 15 г. Сега е времето човек да се насочва в някакви области, интереси и тнт. Насочи момчето в правилната посока.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker