Търся баща си - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120660)
 Любов и изневяра (29583)
 Секс и интимност (14307)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Търся баща си
преди: 6 години, 3 месеца, прочетена 1480 пъти
Здравейте на всички. Имам нужда от съвет, напътствия, идеи... как да намеря баща си. Та и историята - 1995 г., малко преди да се родя баща ми е пребил майка ми и тя подава жалба срещу него, издава му се ограничителна заповед. Аз се раждам, той не ме е припознал, дошъл е веднъж да ме види, малко след раждането ми, но не са му позволили. ( майка ми и роднини ). Знам само първото му име и родния му град, нищо друго. Питала съм майка ми за него, но казва, че не помни почти нищо като информация за него, само ми казва, че е пиел много и я е тормозил. Роднините казват същото, но на мен ми е странно, да не помниш нищо за човека от който имаш дете, какъвто и да е той, тя е живяла с него все пак.. Не знам какво да си мисля.. Историята ми се струва много странна. Израснала съм с доведен баща, който беше алкохолик и постоянно ни тормозеше в продължение на 12 години. Ще ми се поне да видя истинския си баща, не е нужно той да ме вижда или да говорим.. Никога не разбрах, какво е това да имаш татко.. Сега искам поне да знам как изглежда... Ясно е, че от близките нищо няма да науча, какви други възможности имам да разбера нещо? Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 3 месеца
hash: e8c5c2bd43
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей. Възможностите наистина са малко. Казваш, че е пил, което не е добре. Хората, които пият.... определено... ами сети се сама. Не знам дали би ходил на работа или дори и да ходи парите ще отиват за алкохол. Не искам да те отчайвам. Можеш да го потърсиш във фейсбук. Няма как да не знаете фамилия. Не знам това, което ще ти предложа доколко е възможно, но ще го кажа. Ако е от по-малък град, можеш да поразпиташ нещо. Ако не се лъжа има регистър с жителите на града, не знам до колко е достъпен, но ако е може да помолиш някой да види дали все още живее в града. Не знам какво друго. Късмет

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 6e6fd17b57
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   В пълното си право си да го откриеш и знаеш кой е половината ти генетика. Майка ти и другите лъжат, естествено, но също имат право за себе си, а и вероятно се опитват да те предпазят от него.
Разтършувай дискретно книжа, документи, снимки.
Поискай адрес някакъв от тях и с името ще ти е по- лесно да откриеш поне негови роднини които да те насочат.
В краен случай кажи на майка си, че си решил да го търсиш публично-чрез медия, предаване т. н. Нещо, което би я принудило да ти даде контакт. Но в никакъв случай не бъди груб или краен, не забравяй, че тя е избягала от алкохолик и човек без човешки емоции (пребил я е бременна, може да е психопат) за да защити себе си и теб. И когато го намериш, не бързай да се представиш, наблюдавай ипроучвай известно време от дистанция. Да не стане после да трябва да бягате...

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 703c7c3edf
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Той не ти е татко. Майка ти знае всичко, но сигурно има причина да иска да не го познаваш. Потули си любопитството. Че като го намериш- така може някой боклук да ти висне на врата и да ти стъмни живота - идея си нямаш.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 621f5b06a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Според мен не се забърквай, но ако държиш да го намерищ - намери групата във фейсбук "Търсим се", мисля имат и адвокат, който помага с безплатни съвети.
Те ще ти кажат как да процедираш.
Бел

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 0f476cf887
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Ако знаеш от кой град е, поне малкото му име и на колко години е, отиди там и поразпитай местните хора. Може пък някой да го познава. Другият вариянт е, щом майка ти е подала жалба и се е стигнало до ограничителна заповед, в полицейският участък където е подадена жалбата имат всички данни, имена и адрес на баща ти. Отиваш, казваш им че търсиш баща ти и в рпу то би трябвало да ти помогнат да го намериш. Моят съвет е да обмислиш внимателно решението си и да бъдеш много предпазлива! Баща ти не е добър човек, щом сам не те е потърсил толкова години. Сигурно е агресивен, вероятно не работи, може би е криминално проявен. Внимавай да не си навлечеш само неприятности с този твой баща.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker