Баща ми е доста агресивен към мен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Баща ми е доста агресивен към мен
преди: 13 години, 1 месец, прочетена 3640 пъти
Моля ви, помогнете ми! Аз съм момиче на 12 години от град Пловдив. Баща ми е доста агресивен към мен. Ядосва се от най-малкото и започва да крущи, целият квартал го чува!

Днес например т. е точно преди 15 минути исках да остана още малко на компютъра, защото преди около час се прибрах, той е бил цял ден! Казах му че искам да остана още малко, но преди това отидох да ям в кухнята, той беше там като ме видя ми каза, че отива на компютъра. Изтичах преди него седнах на компютъра и казах, че посре ще ям, за да мога да остана още на компютъра.

В същият момент той ми се разкрещя, веднага освободих компютъра. Направих си за ядене и седнах, но попринцип аз се хранех в собствената си стая и го помолих /беше се преместил във всекидневната/ да ми пусне нещо и аз да гледам, защото беше пуснал някакви мотори. Тогава започна да ми крещиоще повече, изядох си набързо филията, която си намазах и побързах да стана от масата, но тогава започна още помече да ми крещи започна да ме заплашва, че ще ме набие и съм щяла цял живот да го запомня, също така ми каза да си изям и трите филии, които си бях направила, нищо че аз едва изядох двете.

Като по малка единственият от родителите ми, който ме е шамаросвал е бил баща ми, знаете как е когатоо си по-малък не знаш границата, но аз след 1 месец ще навърша 13 не смятам, че съм такъв дразнител та да се пали от най-малкото. И този случей се е повтарюл много пъти.. Добре, че наоколо беше майка ми, за да ме защити и помогне да излезна от стаята, а и от тази ситуация. Моля ви, кажете ми какво да направя, за да не се държи така с мен

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 29 дни
hash: f586fe670e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Момиче проблема е в теб не искам да те обиждам затова не ти пиша какво мисля за теб. Баща ти е напълно прав гледам, че други не са ти писали, защото мислят същото. Няма от какво да се оплакваш. Да ти дам съвет: Много си малка а искаш да командваш в къщи, това твоето са пълни глупости. Засядай над учебниците и не се глези.

 
  ...
преди: 13 години, 29 дни
hash: 3156b57bf3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Момиче, не слушай 1. - не си виновна. Съвсем естествено е на твоята възраст да искаш да си на компютъра, да се говори с теб като с човек, с личност, защото не си животно.
Баща ти е за мен асоциален тип, защото не се крещи на деца и не се удрят, колкото и големи дразнители да били. Децата се ВЪЗПИТАВАТ, говори се с тях, а не им се крещи и не се насилват да ядат така.

Момиче, за съжаление нищо не можеш да направиш, защото родителите отговарят за децата си, не обратно и ти баща ти не може да го възпиташ.
Опитай се да не го провоцираш, да стоиш по-настрана и да си на здравей-здрасти - като влезне, излизай от стаята и си намирай повод да не си с него сама в едно помещение. Не го дразни под никакъв повод, а си гледай живота и го остави.

Като станеш на 18, ще можеш да се махнеш от този ужасен дом и тогава всичко зависи от теб.

Госпожица

 
  ...
преди: 13 години, 28 дни
hash: f586fe670e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Чети книги за отношението м-у хората. Отношението на хората е като огледало. Ако ти се държиш като животно и той се държи като животно с теб. Има книги за Силата на думите и тъй нататък. Малко психология прочети и ще се справиш.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: 90113fcf37
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не мълчи. Има телефони за помощ за деца. Потърси в нета.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker