Постоянно се карат - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121135)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Постоянно се карат
преди: 6 години, 4 месеца, прочетена 1417 пъти
Здравейте! Синът ми е на 17, а дъщеря ми на 15. Още от малки се караха, но вече започнаха да го правят постоянно. Постоянно си подхвърлят коментари, той естествено е малко по-груб и измисля по-груби думи и изрази. Тя освен вербално го напада и физически. От както поотрасна малко той не й посяга, но я предупреждава да не го удря и когато тя не спре я бута доста силно. Карат се и в училище. Един от часовете им по физическо съвпада с класовете им и те са принудени да играят заедно, което води до още спорове. Единият винаги иска да е над другия. Винаги гледат да се обидят един друг по някакъв начин. Той не обръща чак такова внимание на това което сестра му прави, но тя отдава голямо значение на действията му. Манипулират се взаимно. Обикновено когато се скарат тя идва при нас и казва нещо за него, което той не е искал да знаем. Тогава и той казва такива неща за нея. Обяснихме им, че са брат и сестра и че трябва да се разбират по между си. Казахме им, че когато им се наложи да се разделят ще си липсват, а отговорите им бяха:
"Тоя олигофрен няма как да ми липсва" или "Умрях за тая крава" и подобни обиди. Много искам да се помирят, но това не става, още от малки се държат така един с друг.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 4 месеца
hash: 3e3839fedd
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   В семейството няма добър климат за нормален живот, явно и възрастните им родители това правят! Личният пример е най доброто възпитание, не думите!

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 6cde0e8da8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здрасти. Мисля, че е нормално. Все пак те са тийнейджъри, хормоните им бушуват. Имам няколко познати случая, в които било то брат и брат, брат и сестра, сестра и сестра се карат много, както твоите, но по-късно се сближават много. За тези обидните думи мисля, че не влагат никакъв смисъл, просто колкото да кажат нещо, че да "затапят" другия. Ако мислиш, че е чак толкова сериозно може да ги откараш на психолог. Може би първо момичето, защото едва ли ще се съгласят заедно. Има и вариант да не искат да отидат. Предполагам, че в училището имат психолог говори с него и му кажи да ги извика уж, че той е забелязал, че много се карат. Надявам се да съм помогнала!

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 583172a980
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Разбира се, че ще си липсват, когато пораснат и се разделят. Причината да се карат е във вас- родителите, и особено във вас, госпожо. При 2 и повече деца в семейството всяко се опитва да спечели любовта на майка си и ако тя липсва, подсъзнателно обвинява другото дете...Обичахте ли ги, обгрижвахте ли ги постоянно и по равно, за да не се ревнуват помежду си? Ще трябва да изтърпите да пораснат и да се осъзнаят, евентуално...Успех!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: c1166c2bc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Спокойно ще се помирят, но малко по-късно. Те са тийнейджъри нормално е, ние със сестра ми бяхме абсолютно същите и не само ние, всички деца на нашата възраст с братя и сестри бяха така.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: e6fc7d93dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   И аз имам брат с 2 години по малък. Не сме били така. Нашите ходеха на гости и ни оставяха сами вкъщи. Играехме си и си лягахме по леглата. А сме били 1-ви и 2-ри клас деца. Но беше комунизъм тогава и такова повидение ти гарантираше затвор ако про дължи. Ако кажехме дума накриво или хем да се лигавим- баща ни биеше сериозно. Сега сме му благодарни за възпитанието. Когато исках нещо от нашите- брат ми ме подкрепяше - молеше да ми купят нови ботуши. Той щял да чака 1-2месеца за него. ха 80-90г.. И аз ги молех за него - купиха му синтезатор. Ние си бяхме партия.

 
  ...


...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 409616a781
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Просто характер, нормално е при тийнейджърите

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker