В кой град да живея ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

В кой град да живея ?
преди: 6 години, 4 месеца, прочетена 1819 пъти
Имам интересен житейски опит с пребиваването в 4 града , като работех сезонно в един , учех през по голямата част от годината в друг , приятелят ми живееше в трети и си ходехме на гости и родителите ми живееха в четвърти град. И така няколко години обикалях нашата хубава страна. Нагледах се на път и неудобство и куфар в ръка. Не е приятно и постоянното отлагане на ангажименти , за да зарадвам всички и пак имаше недоволни. Не успях да работя през годината в града , където учех и приятелят ми не пожела да се премести там , защото не искаше да рискува в непознат град с непознати хора и нямаше и средства. Отделно не искаше да се изнесе от тях , а майка му няколко пъти тактично го гонеше, като след гости при мен заемаше стаята му с гости и той нямаше къде да спи , спеше при баща си. Аз жиееех в жилище на своите родители , което трябваше да напусна , за да се дава под наем по инициатива на сестра ми след като завърших и бях вече бременна. ( тя пък иска да живея при мъжът ми и да не живея с нашите или в това жилище ). Забременях и се преместихме за беда при моите родители в малкия град. Те не харесват мъжът до мен и всички се караме . Затова настояват да ни купят жилище близо до тях. Но градът няма големи възможности и перспективи. Моят мъж пък е от София и иска да се върнем там при техните , които са разведени , като с майка му не се разбирам, тя сама изпада в истерии и ме плаши понякога и постоянно идват техни роднини да наглеждат баба му , която е болна. Имат и ключ от апартамента и освен нахалство и изчезват някои неща. С баща му се разбирам , но в тях също идват на гости и остават да спят децата му с внуците и отново следват много неудобни ситуации. Някак не виждам и пространство за детето и самостоятелност за по натам. Мъжът ми искаше да се преместим в тях преди да родя , но майка му каза че няма място в неговата стая за кошара и че там е тясно за нас и няма място, а после коментираше с всички техни близки, че аз съм подучила сина й да живеем при моите родители и аз не съм искала у тях. А на нас не е казала елате си вкъщи. Искам да изтеглим кредит , но не усещам сигурност точно в момента. А мъжът ми държи да вземем и майка му като поостарее , ако си вземем жилище . Можем да живеем и във Варна. Прекрасен град е , но далеч от всички родители. От друга страна моите родители не искат да живеем в София или Варна , защото няма да ни помагат и за детето и защото градът е с мръсен въздух , губи се време в път и като се разболея аз или детето никой няма да ни обърне внимание. А искам да работя . Изборът е мой , но колкото и да мисля не мога да избера . Време е да пусна корени както се казва и да знам къде е домът ми , а не само временно тук и временно там и така нататък.
Изборът е между провинцията с жилище и около моите родители, Варна с жилище без родители и София със свекървата или София със свекъра и някога наше собствено.
Ж 27

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 4 месеца
hash: f3360ee835
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не казваш от кой град са родителите ти. Има разлика от малък до малък град :) Сподели кой е града.
Аз бих те посъветвала да избереш да си близо до родителите ти, или поне докато детето поотрасне. Не можеш да си представиш каква помощ ще ти е. Ако си в София живота със свекървата ще ти съкрати живота. Щом от сега не се разбирате не знам с какво ще ти помага. Няма да можеш да си покажеше носа навън.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 0a6cfe7e6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Силистра ти е града от описанието това разбрах

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 87e7a33ead
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Здравейте, не разбрах защо избора на град, трябва непременно да е свързан с близкото местожителство на майки, бащи, свекър, свекърва. Вие сте ОТДЕЛНО, САМОСТОЯТЕЛНО семейство със собствен пьт в живота. Сами трябва да обсъдитe, както плюсовете, така и минусите за всеки един град на който сте се спрели. Това е вашият живот, вие го живеете и вие най- добре ще почувствате кое място можете да наречете "наше ". Успех!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker