Няколко семейно-юридически въпроса .. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Няколко семейно-юридически въпроса ..
преди: 6 години, 4 месеца, прочетена 2201 пъти
Ще бъда кратка. Живеем с половинката ми без брак. Имаме и непълнолетно дете. Аз си имам имот, той си има/обаче само идеални части от имот с брат му/, но живеем в неговия.
Поради притеснения за здравето на "мъжа" ми и неговия лекомислен характер се чудя какво става, ако се случи нещо с него. Тревогите са реални-откриха му тромбоза на артерия, а той си мисли, че роса го роси, не си мърда пръста да се оперира и като нищо ще се озова някой близък ден един вид вдовица. Отделно че операцията е рискова и наистина е сложно да се избере..
Следват въпросите:
1. Кой ще подписва при нещастие, да не дава Господ? Баща му е жив, или брат му?
2. Аз имам дългове и запори отпреди. Не ги обслужвам. Ако сключим брак, ще се отразят ли задълженията ми на мъжа ми? Той е с изцяло чисто кредитно досие, има само един овердрафт/не знам какво е точно.. /, който редовно обслужва. Често взема кредит в малки размери и го връща коректно и навреме.
3. Имам ли право ако се случи непоправимото, да дам имота под наем от името на малолетния ни син/като наследник/ до пълнолетието му? Подчертавам дебело-имотът не ме интересува, имам си свой. Искам да имам доходи до 18-год. на детето, защото не работя заради болестите на мъжа ми. И ще се изнеса и отглеждам детето в моя дом, поради неприятности с девер ми и свекър ми. За 15 год. не им схвана мозъка, че общият им имот не ме вълнува и си имам свой, но трябва да всяват интриги, нерви и губене на време.
Като цяло е това, но ще помоля за помощ и модереторите да публикуват питането ми. Благодаря.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 4 месеца
hash: 99397f331b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   А защо не допускате, че "мъжът" ви може да ви надживее, защо вече сте го отписали? Като си имате имот, какъв ви е проблема? Ако се случи нещо с него, синът ви ще го наследи(ако е припознат), защо драматизирате?

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 98f9b64a76
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Е вие го погребахте без време човека... Направо се чудя как сте седнали да пишете това.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: f7badca5b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Няколко семейно-юридически въпроса..
, вие не сте семейство, не по смисъла на закона. Има едни хора, дето дават доста пари, хвърлят доста усилия, а накрая могат да се си сложат пред името, Адвокат. На теб ти трябва такъв, консултацията е 20-50 лефа.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: f7badca5b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Няколко семейно-юридически въпроса..
, вие не сте семейство, не по смисъла на закона. Има едни хора, дето дават доста пари, хвърлят доста усилия, а накрая могат да се си сложат пред името, Адвокат. На теб ти трябва такъв, консултацията е 20-50 лефа.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 50cf116f25
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Аз си имам достатъчно болести. Близо съм до мисълта, че мога да изпреваря "мъжа " ми. Зададох въпроси-и моля за конкрегтни отговори.
Ако сте чели внимателно-не работя и съответно не мота да си позволя адвокат.
Авторката.

 
  ...


...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 78b5903881
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ako питаш за апартамента на мъжа ти, не можеш да го дадеш под наем самостоятелно, защото синът ти не е единствен собственик.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 5744ba5f47
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Напротив, много те вълнува даже общият имот, щом искаш да ти носи доходност. А замисляла ли си се дали ще е приятно на девер ти чужди хора-наематели да му живеят в имота? Мъжът ти работи ли? Как така ти не работиш, защото той е болен? Защо имаш невърнати задължения? Намери си работа и стига оправдания! Каквото и да става, ти трябва да се научиш да разчиташ само на себе си! Успех!

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 121c8227fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Дори с бащата на детето ти да се случи нещо, което се надявам да не става, ти не си наследник. Наследник е детето. Тъй като съм вложила доста време и средства, за да си сложа адв. пред името, няма да се разпростирам в безплатна консултация. Ще ти дам обаче един личен съвет. Всички тези неща ги обсъждай с бащата на детето ти. Ако е отговорен човек, би трябвало да подходи с разбиране към притесненията ти.
След като притежаваш имот, не си бедна. Ако живееш в малък град, колега едва ли ще те таксува повече от 40-50 лв. за консултация, което не е космическа сума. Междувпрочем, детето ти е припознато, нали? Защото ако не е, то също няма да наследи баща си.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 84b6231485
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Точни отговори няма как да се дадат на така поставени въпроси, но ще се опитам.
1 Какво да подписва? При нещастие синът му /ако е припознат/ го наследява и му вадиш удостоверение за наследници от всяка община в която родителя има имущество и прехвърляш имотите на името на детето не е никак сложно. А ако имаш предвид подписа в моргата за вземане на тялото, при липса на съпруга или пълнолетно дете, подписва баща му, ако и бащата е починал, подписва брат му.
2. Дори да сключиш брак кредитите няма да се отразят на мъжа ти. То ако беше така хора щяха да се женят само с цел подялба на задължения. Дори по време на сключен брак хората теглят кредит на името си, а не на семейството /ако не си забелязала/ и при развод дългът се изплаща от онзи на чието име е кредита, а не от двамата разведени. Тоест кредитите са персонални и могат да се изискват само от човека които ги е теглил или от неговите наследници, когато длъжникът почине.
3. СЕМЕЕН КОДЕКС
Глава десета
НАСТОЙНИЧЕСТВО И ПОПЕЧИТЕЛСТВО
Разпоредителни действия
Чл. 118. (1) При разпореждане с имущество на лице под настойничество се прилага съответно чл. 73, ал. 2 и 3.
Чл. 73.
(2) Отчуждаването на недвижими и движими вещи с изключение на плодовете и вещите, които подлежат на бързо разваляне, обременяването им с тежести и изобщо извършването на действия на разпореждане, които се отнасят до имущества на ненавършили пълнолетие деца, се допуска с разрешение от районния съд по местоживеенето само при нужда или очевидна тяхна полза.

(3) Дарение, отказ от права, даване на заем и обезпечаване на чужди задължения чрез залог, ипотека или поръчителство от ненавършили пълнолетие деца са нищожни. Това не се отнася за сделките на встъпилия в брак непълнолетен, за които важи само ограничението по чл. 12, ал. 3.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 8b37ff10d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Значи не те интересува имота му, ама гледаш как да изкараш пари от него. И съм сигурна, че свекър ти и девер ти ще направят всичко възможно, за да не получиш този имот. И това, че мъжът ти е болен не е оправдание да не работиш, така че започвай бързо.

 
  ...

...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: d100092ef2
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Номер 9, вЕрно, че кат' метнете титлата "Адвокат" и почвате да мислите само за пари.
Личните ми наблюдения показват, че съвсем не си изолиран случай...
40-50лв за КОНСУЛТАЦИЯ не било космическа сума... добре е работата, ама ще се оправи.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: c70d0badbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   12 - Ако те притеснява този факт, стани адвокат и давай безплатни консултации.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 121c8227fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   12, никой не задължаваме да ползва услугите ни. Нали така? Знанието струва пари по същия начин, по който ще платиш на плочкаджията, който ще ти смени плочките в банята. 40-50 лв. си е напълно в нормата, това, междувпрочем, е цената на една ноктопластика.

Който не иска да ползва адвокатски услуги, може да отдели време и да се образова. Необходими са само около 5 години следване, полагане на 40-50 изпита и 3 държавни изпита от по две части, плюс известно количество години работа, за да се придобият моите знания и умения. Посочената сума е доста скромна цена, за да се получат готови (и правилни) отговори, вместо да се разчита на съмнителна информация по разни сайтове и форуми.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 2adb6b5faa
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   Да, 14 ,прав/а си. Търся съвет за нещо учено от теб 5 год. А къде и кой ми гарантира че не извърташ написаните закони в твоя/моя полза с цел получаване на хонорар?! Как мога да ти повярвам-питам те наистина.И аз дори не знам каква би могла гаранцията.
И пропускаш че човек понякога просто може да бъде и ... човек.
Скромната според теб сума може за някои бедни да бъде голяма.Значи като не могат да я платят-да умират? Аз и коте не бих оставила да се гърчи,камо ли човек,ако можех да му помогна,поне с насоки.Без съмнение мога да си чета Закона за наследството и до утре,но това не значи,че ще го разбера и схвана.
И да детето ни е припознато.
Помежду другото почти всеки месец мъжът ми получава кризи през нощта,които включват всякакви гадости,/като изпускане и прочие екстри,за които няма да изпадам в подробности.Не работи и не му е във възможностите.
Как се издържаме,не влиза никому в работата.
Що се отнася до тъпите коментари,че ламтя за имота,не работя,те за това и са си тъпи.За това и не ми пука.Нямам права над него нито сега,нито занапред,но синът ми е бъдещ наследник.А след като направи 18 и може да се издържа сам,се махам,и то с кеф.Дотогава 6 години ще се изживеят.
Благодаря на номер 10 за отговорите и коректния коментар.
Авторка.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: f227002715
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Наглярка.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: f227002715
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   "Искам да имам доходи до 18-год. на детето, защото не работя заради болестите на мъжа ми. "
Е, нали той като умре, ти няма вече да имаш неговите болести за оправяне/обгрижване и ще имаш цялото време на света да работиш и изкарваш пари!! Въпросът ти не важи!

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 84b6231485
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

18.   От 10 до авторката.
Смисъл да се дръглиш с адвокатките тук няма. Първо както знаеш по устатен от адвокат няма, така че ще те надговорят. Второ точно 14 въобще не е адвокат, защото използва несъществуваща дума "Междувпрочем", а точно адвокатите учат добре български и няма как да сбъркат така. Трето дори и да е адвокат той/тя е прав за себе си, защото както искаш от него да ти даде труда си безплатно, така може да искаш и от хлебаря, от месаря и от магазинера да ти дава труда си /стока/ безплатно. А ако има бедни, които не могат да си позволят адвокат, то те не работят достатъчно в полза на обществото с цел получаване на заплата и е нагло да искат обществото да работи за тях безплатно, точно както малко известния, понякога работещ, адвокат си отделя от ниските доходи да плати на хлебаря всеки ден, точно така и всеки с друга професия при нужда от адвокат трябва да отдели от доходите си. Така е честно в обществото хората да обменят труда си чрез парични средства. В интерес на истината в България има много бедни адвокати наели по едно ателие покрай съда и дни наред чакат да влезе клиент да им остави 50лв, а наема на ателието си върви и доста често едвам за храна си изкарват, повярвай не всички адвокати са като Марковски, затова и Марковски взема толкова скъпо.
Не съм учил за адвокат, разбирам какво пише в законите, но и на мен ми се е налагало да платя на адвокат за правна помощ, и много ме е дразнил факта, че съм попадал на адвокатка, която беше по "боса" от мен и когато я помолих да ми разясни един закон тя просто отвори сайта и ми го почете и за прочита ми взе 20лв, което за мен бе абсурдно, заради нея се научих да си намирам отговор на въпросите сам.
Така че авторке или сама си прочети законите или ми повярвай каквото ти писах в №10, ако отидеш при по евтиничък адвокат с така зададени въпроси ще ти прочете трите члена от закона и ще ти вземе най-малко 60лв- по 20лв на член, а ти пак толкова ще си разбрала.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: c62b438b52
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   авторке, гаранцията че 14 ще ти даде коректен съвет е същата, която ти дава лекар като отидеш да се лекуваш при него или електротехник да ти оправи инсталацията. твоя работа и твой риск е да намериш добър специалист, който да ти е по джоба, разбира се.
а дали да вярваш на съвети от нета, решаваш ти и носиш съответната отговорност

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 3e3cceb92e
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

20.   Не разбирам защо се нахвърляте върху авторката. Това е сайт за споделяне и взаимопомощ на доброволен принцип. Авторката затова споделя тук, за да получи съвет от някой препатил, минал по този път, или от запознат, който има желание да й отговори. Не е отишла на никого в кантората, за да иска да й се дават безплатни съвети и правна помощ. Ако някой има желание-пише, ако няма желание-прочита и отминава. Още като влизате в сайта, нали знаете правилата-бъди полезен, а "иронията" и "мъдростите" запази за себе си. И знаете, че тук си даваме съвети безплатно-кой колкото и както може. Да не мислите, че на нея не й е хрумнало, че може да плати на адвокат? Като не искате да давате даром труда си, недейте. Може пък някой да иска да даде съвет на жена в трудно положение безплатно и доброволно. Жената ви задава конкретни въпроси, а вие- защо не работиш, как се издържаш, кой те храни, и т. н. Ей, аман от умници!

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: f227002715
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

21.   20, не разбираш, а? Ами да то обясня! Защото:
1. Лицемерна е - не ме интересува апартамента, ама ще го давам под наем!
2. Мъжът й е още жив, тя сметки си прави след като починел, отвратително!
3. Нагла е! Искала да има доходи без да работи, заявява го без срам и има наглост да иска безплатни съвети от адвокат и да заявява, че не било наша работа как се издържа! Да, не е наша, нейна е- да се оправя сама, щом като е толкова неблагодарна към съвети!

 
  ...

...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 66eb558ab7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

22.   20, в магазина дали й дават безплатно храна? А сметките за ток, вода, телефон дали й ги опрощават? На зъболекар също ли не би платила? И кой как определя кое да бъде безплатно? А дали госпожата, след като няма 50 лева, ще може да погребе мъжа, ако почине? По-сериозен е въпросът как живеят. Изпитвам съчувствие, но едва ли ни е написала цялата истина.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 4cf8812de2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Номер 9, напразно така скъпернически трепериш над знанията си. Ето сайт, който работи pro bono publico https://pravatami.bg/959

Съвсем точно е описано кой, кого и как онаследява. Т.е. при липса на завещание, синът на авторката е наследник от първи ред. Ergo единствен наследник.

Дядо Торбалан

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 369f122e6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   12 съм. Чудя се кога да припадна-сега или след малко.
13, нека кажем, че е във възможностите ми да давам консултации и оказвам помощ(дебело подчертавам не юридически) и то напълно безкористно.
14, вярно е, че всеки труд се заплаща. Но е малко неетично някои услуги да се търгуват на неприлично висока цена. Между другото размерът на хонорара, без значение какъв е той, по никакъв начин не гарантира получаването на ПРАВИЛНИ отговори. За съжаление. Има адвокати, които, получавайки хонорар се хвърлят в битки за невъзможното, но има и такива, които четат закона като дявола Евангелието и си го местят от левия в десния крачол. И отново ще го кажа-ЛИЧНИ НАБЛЮДЕНИЯ.
И не ходя на ноктопластика. При тия цени съвсем няма да ида.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 992d0a89f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

25.   До 21
Не съм 20, нито авторката, но се опасявам, че не те разбрах.
1. Да изследваш ВСИЧКИ възможности, които ти хрумнат... се нарича рационалност.
2. Да си готов за ВСИЧКО... се нарича предвидливост.
3. Кое точно визираш като "съвети"? "Ама ти ламтиш за имота" не е съвет, а определение основано върху презумпции. "Дай 20-50 лева за консултация" е... как да ти го кажа? Все едно да те спра на улицата и да те питам колко е часа, пък ти да ми отговориш - дал съм сто лева за часовника, отиди си купи и ти един. И после като те напсувам и отмина, да си кажеш "Гаси неблагодарника! Аз тука безценен и рядко мъдър съвет му дадох, че да знае колко е часа, пък той ме псува! " С други думи, ТИ разбираш ли за какво става въпрос тук?

До 22
Изкривяваш нещата.
Този сайт не е равностоен нито на бакалия, нито на ЧЕЗ или зъболекар.
Я си представи един просяк - седи си на някой ъгъл, а пред себе си поставил чиния за подаяния, заедно с табела "Мили хора, гладен съм, дайте пари за хляб".
Който има и иска да даде, дава. Който няма или не иска - ПОДМИНАВА. Никой не отива при просяка да му говори неща от сорта на, "Абе ти знаеш ли колко съм работил за да си изкарам заплатата, а? !? Как смееш да просиш! Бягай и си търси работа! Нагляр такъв! " - и други подобни "съвети", нали?

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: f227002715
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   До 25, май ти не разбираш за какво става въпрос тук!

1. Да изследваш ВСИЧКИ възможности, които ти хрумнат... се нарича рационалност.

Да си бъде рационална, колкото си исика, аз протестирам не срещу "рационалността", а срещу лицемерието й!

2. Да си готов за ВСИЧКО... се нарича предвидливост.

Не, тя НЕ Е готова за ВСИЧКО! Те НЕ Е готова да РАБОТИ!

3. Кое точно визираш като "съвети"?

Това, което някои хора й дадоха тук! Ако не различаваш съвет, не мога да ти помогна!

 
  ...

...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 50cf116f25
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

27.   Неприятно ми става, че предизвиках такива спорове. Ще се постарая да обясня за последен път. Благодаря на 20 и 25.
Тъй като нещата при мъжа ми се влошават със седмици, е логично човек да се тревожи и освен това да очаква най-лошото. Не може да виждаш как човекът до теб въобще не се грижи за здравето си, свирка си и приказва, че щяло с времето да се оправи, и да седнеш да чакаш чудо.
И в това положение-да почна и аз да си свиркам и самоубеждавам, че той ще се оправи ей така от самосебеси? ! Предпочитам да съм стъпила на земята, а не да се рея из облаците.
Нито се пази, нито лекарства пие, та кутия и кусур цигари на ден пуши. При тромбоза това си е живо самоубийство.
Много ми е чудно как ламтя за имота на мъжа ми, като заявих, че когато с мъжа ми се случи нещо, аз мога да се махна веднага и си отивам в моя. Така възможностите са 3 :
1. Оставам 12-годишния ми син да си живее САМ в дома, наследен от баща му. Социални грижи, вероятно, ще ме глобят моментално-оставено малолетно само. Така обаче не ламтя за имот, нали? !
2. Оставам и аз с детето в наследеното жилище и започваме да си тровим нервите с девер ми най-вече. Неминуемо младостта на сина ми ще бъде отровена с упреци, скандали, подмятания м/у мен и чичо си. Рано или късно ще спре да ме уважава. Не бих го допуснала.
3. Вземам си детето и си отиваме в моя дом. Аз си възпитавам и отглеждам сина спокойно сама.
А какво да прави детето с наследството си-да го остави на чичо си да си прави каквото ще? Ами аз нали съм настойник до 18 г. на това дете? Като стане пълнолетно да го съди ли? Така по-добре ли е? !
Така също не ламтя за имот.
Кое от 3-те е най-добре според теб, скъпа 22?
Ааа, погребението-как да не го мисли човек? Като взема пари на заем-КАК ще ги връщам? От наем-разбира се-просто до ума. На части.
Да работя, викате. Ако умре мъжа ми, първите месеци едно че ще рева като откачена, а и ще утешавам нещастното си дете? Да ме няма по цели дни и то да си реве само?
Пък мен веднага ще се избият да ме вземат на работа. Добре че не знаете на колко год съм, да не говорим за мъжа ми.
А, без малко да забравя-нали не очакваш тук аз /и кой да е на мое място/
да излея тук пъъълните подробности и да си изпея и майчиното мляко? ! Това бих нарекла наивност. В абсолютно всяка тема не са изложени подробности до последната точка и пред непознати все пак не можеш да си напълно и докрай откровен. В моя случай-нито мога, нито искам да разкажа всичко.
Никой не карам насила да ми дава нещо. Ако пожелае, добре, благодаря. Ако не, здраве.
Благодаря на коментарите, написани с човешки тон и конкретика.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 2e50e3805a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   Най-добре е "скъпа" авторке, да почнеш да работиш, за да си гледаш детето!!! А то си е наследник по закон, какво изобщо искаш да правиш по въпроса!?? Не е важно къде ще живее то, а КАК!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 2e50e3805a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   Е те на това му се вика мързел, прикрит зад Вселената ми е виновна!!!

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 5744ba5f47
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   Синът ти ще спре да те уважава само като прочете т. 1 от последния ти коментар!!! Не заради чичо си! Нека синът ти като стане на 18 сам да решава дали и какво да прави с имота. Ако не те интересува имота, както се опитваш да ни заблудиш, че се изнесеш на мига, ще си намериш работа и ще си гледаш детето! Възмутена е малко, направо съм потресена от последния ти коментар! Защо сте създали дете, на стари години, двама безработни и безотговорни неудачници, които сами себе си не могат да гледат? ! Как си представяш, че се гледа дете? Нали с личен пример и средства? Ти даваш ли му ги? ! И как смяташ да го правиш, ако останеш 1 родител? Що не пуснеш наематели в твоя дом? Как въобще ти минава през ума, че може да се разпореждаш с чужд имот, да пускаш чужди хора да живеят там? Смяташ ли, че парите от наема ще са ти достаъчни? Вземи се стегни, осигури си свои доходи, не си опитала, а вече знаеш, че няма да те вземат? !!! , какво ти пука дали синът ти ще пожелае да наследи баща си, нали ще наследи теб? ! Жалко за момчето... има да му пати главата!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker