Семейството - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121031)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Семейството
преди: 6 години, 3 месеца, прочетена 1486 пъти
Здравейте! Пише ви момче на 21 години, което наскоро се премести да живее далеч от дома. Причината е факта, че в града от който се наложи да се изнеса със семейството си настана голяма безработица. Затвориха се няколко завода и основните фирми, които предоставяха на живеещите да имат финансите на един пълноценен живот. Без да ви отнемам от времето искам да споделя тежката носталгия към дома с която не мога да се справя вече 8 месеца откакто живея в столицата. Започнах работа, но дори и това не ми помага да се справя с тази депресия и носталгия към дома. Не мога да намеря сили да се справя с тея чувства. А знам, че на тоя етап няма връщане назад. Моля за съвети и благодаря предварително!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 3 месеца
hash: 8a3a995728
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Постави си някакви цели и мечти, които да те карат да гледаш напред . Това ще ти помогне.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: a26142f136
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Върни се, толкова ли е трудно? !
Момиче.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: b8d8575db0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Започни да излизаш и се запознай с нови хора на твоята възраст.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 132c8b1e75
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Като начало не се затваряй в дома си, а всяка свободна минута гледай да си на вън и сред хора. Като си намериш нови приятели ще ти е значително по-лесно. Освен това си намери някакво хоби и изобщо нещо, с което да запълваш свободното си време. И не на последно място, България не е чак толкова огромна, така че като имаш 2-3 почивни дни винаги можеш да се прибираш при семейството си. А питаш ли ги хората, които заминават за чужбина? Ти поне можеш да си се прибираш понякога, а има хора, които са толкова далеч, че не са се прибирали с години. На тях определено им е много по-тежко. За това не унивай, а просто намери начин да си запълваш времето с нещо различно от мислене за това какво правят приятелите и семейството ти в момента. Повярвай ми, помага. Аз учих в чужбина и това ми беше спасението. Като се натъжавах много, веднага излизах и гледах да си намеря някакво занимание за да не ми стане съвсем тъжно.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 592ada6278
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Същото го преживях, но преди 15 години като студентка. Кошмар!
Живея в малък провинциален град, където се чувствам като преродена. Бях студентка в един от най-големите български градове. Не можах да се преборя с носталгията по родното място. Съпругът ми също е от града и останахме да живеем тук. Най-лошото е, че и децата ми са на същото положение - учат в този същия голям град /студентка и ученик/, но не го обичат и гледат всяка свободна минута да са вкъщи. Това в днешно време, в този динамичен свят на технологии, не е никак добре.
Опитай да се пребориш с себе си, макар че не лесно! В крайна сметка и милиони да получаваш, когато душата ти плаче, всичко останало губи смисъл! Успех!

 
  ...


...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 77fcee111b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Благодаря ви за съветите!!!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 5662b328e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   А аз съм пълна противоположност. Втора година съм студентка в София, а съм от малък град и изобщо не ми е мъчно, даже се прибирам само веднъж в месеца, а не съм много далече, на 200 км съм от София. И така ми е много добре, не само заради купоните, а и заради самият факт, че съм далече от родителите ми и си правя каквото си искам.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 7a78a82694
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Положението ти не е окончателна присъда, човек винаги има някакъв избор и ако не си щастлива в София опитай да намериш начин да се върнеш в града си. Напълно те разбирам, аз съм от голям град, който много обичам и никога не бих напуснал. Сега той предлага много добри възможности, но преди не беше така, въпреки това намерих начин да постигна нещо и да съм добре тук. Стегни се, работи в София, учи или постигни някаква квалификация и след като събереш достатъчно пари ако няма друга възможност за работа започни някакъв дребен бизнес достатъчен да те издържа в собствения ти град. Постави си го за цел и работи последователно в тази насока колкото трябва за да го постигнеш. Има много дейности в днешно време, за които няма значение къде се намираш, достатъчна ти е връзка с интернет...
Успех!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker