Синът ми пропада бавно, но сигруно - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Синът ми пропада бавно, но сигруно
преди: 6 години, 2 месеца, прочетена 2060 пъти
Здравейте! Синът ми е на 17 години, а дъщеря ми на 15. Със съпругът ми често трябва да пътуваме и от както децата поотраснаха ги поставяме сами. Синът ми никога не е бил ученолюбив, в училище не му върви още от малък, но още от както навърши 14 започна да става все по-зле в училище. Тази година нареди страшно много двойки и отсъствия, едвам успя да скалъпи няколко 3-ки за срока, колкото да мине. Училището обаче е най-малкият проблем в момента. По цял ден не се прибира, а много често и през нощта. Не го знам къде спи и какво прави, а когато се прибере от някоя дискотека или заведение е винаги видимо пиян. Известно ми е, че на неговата възраст децата започват да пият и пушат, но той го прави още от 14 годишен и не само пие, а си се напива стабилно. Пуши цигари от 8 клас, за трева и други наркотични вещества не ми е известно, силно се надявам да не взима. Има си сериозна приятелка от една година и няколко месеца - почти две години. Момичето изглежда добро и възпитано, но непрекъснато лъже родителите си, че спи при нейни приятелки или в къщи, а цяла нощ е навън със синът ми и намесват и мен в тази "схема". Карат ме да лъжа родители й, че са били цяла вечер в къщи, което ми е изключително неприятно. Синът ми непрестанно се заяжда със сестра си, със съседите, учителите и дори с мен и баща си. Каквото й да му кажем не му влияе, случвало се е мъжът ми да го заплаши, а той започва да се смее подигравателно и отговаря с думите "пробвай се". Просто не знам какво се случва с него, от както смени училището държанието му коренно се промени. Училищният психолог е опитвал да разговаря с него, но той не ходи на уговорените срещи.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 2 месеца
hash: f712b3da67
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Като родители сте длъжни да направите определени неща, които вие доколкото разбирам вече сте направили, но резултат няма. Нищо друго не ви остава, освен да го оставите сам да си сърба надробената попара. Така или иначе резултат ще има, въпросът е той дали ще съумее да го изтълкува правилно. Ако ли не ми се струва че ще свърши по затворите, но и това е шанс, току виж там се очовечил. Щом се чувства физически силен да противодейства на баща си нека бъде и толкова силен психически да си понесе последиците от поведението, нали е вече мъж.
Пък примерната му приятелка само потвърждава максимата, че свестните момичета харесват боклуците-извинявам се за квалификацията.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 8f41c700d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Още една година и не си длъжна да го търпиш, казваш му да си събира парцалките и да хваща по света. От такива с извинение келеши като синът ти хора не става, защото са научени всичко наготово да получават и да се правят на "мъже" пред майките си или пред някой по- слаб от тях и си мислят, че светът се върти около тях. Я го изхвърли навънка и ще видиш как неволята е най- добрия учител в живота. Да се свира по квартири, да си изкарва хляба сам и живота да го смачка едно добре, тогава или ще стане човек от него или поредният боклук в тая държава.

REB

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 55131708e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Щом няма оправия навърши ли 18 му събирате багажчето и го гоните да се оправя на квартира и да работи . Като го поочука животът и се сблъска с действителността току виж му дошъл акълът ! Синът ви вече е загубена кауза опитайте се поне другото си дете да спасите от деградация !

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 0b42cf086b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Всичко друго е приемливо, но товас прикриването е отвратително. аз имам дъщеря и не мога да повярвам че и родители биха допуснали такава схема. нали ако стане нещо пъро на вас ще ви искат сметка? а вие дори не знаете къде ходят? смятате ли че във всички случаи синът яи може да се грижи за нея и защити. дори и пил? и най малкото той е сам. ако са повече другите? Струва ми се че ттрябва да сте честно и другите родители - да им кажете че отаъствате, че не може да гарнтирате че спят във вас.
Струва ми се че сте мекушави и отдавна са ви се качили на главата. Да, момчетата на тази възраст са неконтрилируеми, но все пак - за да ги прикривате те трябва да спазват някакви правила. дори базисни. та съветът ми е - без забрани и закани, но нека има диалог и информация какво се случва.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 8647aa5688
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Ама вие с мъжа ти нормални ли сте? Ако не ви пука за вашето дете, то трябва да ви запука за момичето. Родителите и ви се доверяват като ви поверяват дъщеря си. На вас и на сина ви. А вие ги оставяте да обикалят по нощите. Да големи са, но нека всеки прави информиран избор за СВОЕТО дете. Поставете дъщеря си на мястото на момичето. Как е? Недай си боже да стане нещо лошо, тогава какво и с какви очи ще обяснявате на родителите?
Ж, 24

 
  ...


...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: ed24d86e8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не виждам нищо необикновено, той е човек който може сам да разграничи добро и зло, опасно и безопасно и т. н. Родител, който обаче твърде много се рови в делата на порасналия си син стига дотам, че не може да различи правилно и неправилно. Просто не се намесвайте и не лъжете (за родителите на момичето става дума) за негова сметка.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: da363ec32c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Как ще лъжете, че е при вас това момиче? Очевидно проблемът е тръгнал от вас, потърсете вие първо психолог и след това решете проблемите с детето си. Всичко идва от вкъщи. Моето дете е на същата възраст, но баща му е доста на място, любов, но и строгост. Вие сте ги изпуснали.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 55131708e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Трябвало е още в началото като сте видели че тръгва по лош път мъжът ви да му дръпне на няколко пъти един здрав пердах та да му дойде акълът! Вече е късно навярно скоро ще навърши 18 и няма какво повече да направите за него освен да го изгоните на квартира и да се издържа сам. Тогава може и да се вразуми като вече няма на кого да разчита наготово.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: ff6ea328b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторке, какво да ти кажа, ми те тези набори, дето са набори със 7ца, също и края на 60те които са, масово си падат доста педофили, е, да, все пак става дума за узаконено педофилство, ама в крайна сметка си е педофилство. Човек няма (сексуална) работа с някой, който е 15-20 години по - малък от него. Или пък още повече.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: ff6ea328b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   една поправка: коментара, който писах пред малко не е за тази тема, а за темата: "Детето ми е влюбено в жена, която е със 17 години по-голяма от него"

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker