Със сълзи на очи го пиша - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120671)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Със сълзи на очи го пиша
преди: 6 години, 2 месеца, прочетена 2522 пъти
Здравейте! Историята ми е дълга , но ще се опитам накратко да напиша. Момиче съм на 17 години , отново поредната скандална вечер между татко и майка ми.. Това е ежедневно , майка ми си има любовник от 2007г. татко не знае , аз от 1 клас бях наясно и ги виждах , ии от цялото измъчване , че няма с кой да споделя , пт всички скандали ми се отккючи диагноза Лупус. Лекуваха ме с доста медикаменти , като (корткикоствроиди,ендоксан) това не е всичко , от тях се подух , не излизах 1 година , зашото ми се подиграваха приятелките , затова , че съм подута в лице , започа и в тяло , оттам цялата в стрии , амии и косата взе да ми капе , пиша ви го със сълзи на очите това , сърцето ме боли отвътре , нашите само се карат гледат си живота , нямам човек до мен да си кажа болката и да поплача , тежко ми е на душата.. Затова реших да споделя на вас , да ми олекне :(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 2 месеца
hash: ad573d7530
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Баща ти сигурно предчувства за изневерите на майка ти. Не мисли, че мъжете са толкова тъпи. Майка ти 100% се държи провокативно и заядливо с баща ти. Няма да ме очуди, ако и баща ти не си е хванал някоя, след като живее с такова чудовище като майка ти. А ти баламурника, страдаш и си се поболяла заради грешната ти майка!
Ти нормална ли си!? ! - страдаш, заради нейните грехове! Вземи го кажи това на майка ти, че заради нейните изневери на детските ти плещи е трябвало да носиш чужд товар( нейния) и ако тая жена поне малко те обича, и не е абсолютен егоист, би се замислила какво причинява на семейството си. Жена- 40 г

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 81a90bceb0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   A Ти защо не им теглиш една майна и да си гледаш твоя живот. Стани малко егоист. Те да си оправят техния живот, не си им майка, ти си гледай собственото задраве, най-вече, и всичко останало. И аз съм със заболяване, което се лекува със стероиди и те разбирам напълно. Просто гледай себе си. Скоро ще имаш самостоятелен живот и няма да зависиш от родителите си. А ако отидеш някъде и да учиш, няма и да ги виждаш. За болестта ще влезеш в ремисия и ще си възвърнеш формите. Кураж!

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 0e5c6b1407
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Уфффф, в една тема, бях на мнение, че детето не трябва да се меси в отношенията на родителите. Един коментар, на един господин ми показа, друга гледна точка и то много на място да си призная. Не знам, много бих се радвала, ако по говориш с тях открито, какво ти причиняват скандалите, но не знам, ще ти обърнат ли внимание. Имаш ли баба и дядо, защо не им споделиш, ако са свестни ще те подкрепата и ще се изправи те срещу всички. Нека и бабите и дядовците на двете страни да вземат отношение. В крайна сметка, слагаш картите на масата, такива, каквито са и това е!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 2a53d46df4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Вашите не стават за родители, а ти задължително отиди да те види лекар, даже на 2-3 лекаря отиди да чуеш няколко мнения как може да ти се помогне!

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: fe96d37efc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Стани на 18 и си вземи живота в ръце, грижи се за себе си и остави родителите ти да си трошат главата щом нормалното ежедневие за тях са скандалите. Със сигурност ще намериш хора на място след време.

 
  ...


...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 328cfacd87
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Пращай на майната им всичките, който се държат негативно с теб. Започни да гледаш само и единствено СЕБЕ СИ. Започни здравословен начин на живот. Ставай рано, яж качествена храна - домати, сирене, картофи и т. н. Започни да спортуваш и най-вече да тичаш! Вкъщи не обръщай внимание на нищо негативно, а и като цяло недей. Самоизолирай се от лошото. Яж много ЧЕСЪН. Всеки ден! Още малко ти остава да завършиш училище. След като го направиш започни работа и се изнеси по най-бързият начин. УСПЕХ!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: ed4da05f48
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Еми запиши се на спорт, намери си хоби.. И не дружи с хора които ти се подиграват.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 62107fc97e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Момиче, не се предавай. И аз бях отчаяна, като теб. Майка ми и баща ми се мразеха, всеки ден ставаха скандали. Той винаги беше много пиян. Чувствах се ужасно и исках да се махна от къщи. Но нямаше как да си наема квартира, понеже трябва да работя, а бях ученичка.
Но както и да е, изтърпях доста неща, свърших училище, срещнах един мъж и заживях с него. Заедно сме вече много години и това, което си спомних сега, за родителите ми и скандалите, е далече в миналото. За това ти казвам- живота си върви и всичко се променя. Търпение!

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 56207720d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   И като се съсипват ще махнеш любовника и вашите ще са безоблачно щастливи ли? Това е техният живот. Ги имаш твой такъв. Кажи на майка ти, какво изживяваш. Не я съдиш, това е нейният избор, но тя трябва да ти осигури спокойствие и грижа.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 9e00db9a1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Миличка, никой още не знае защо се отключват автоимунните болести. Но е типично за хора с резус негативен.
Защото: ДНК-то на резус негативен атакува всяко нетипично и неприемливо за гените си "нещо" та дори и собствените ни деца ако са с резус позитивен (от баща резус позитивен).
Rh negs сме... чистата, истинската кръв без примеси и лабораторни експерименти т. н. темата е дълга, но важното към момента е да знаеш, че ако си (най-вероятно СИ) резус негативен, тялото ти ще реагира негативно на всичко което твоята (чиста днк, кръв) не приема, това най-вече се отнася за човешките боклуци/химии под формата на лекарства, дори в храните т. н
Изледвай си кръвна група и резус фактор ако още не ги знаеш и ако се потвърди, че си rh neg. има групи във фейса на английски, потърси ни, прочети архивите, питай каквото те интересува.
Ще ти се помогне.
Като за начало обаче... изчисти всякакви химии от себе си, започни с детокс чайчета, подозирам, че може да си Б кръвна група.. пиши ако искаш, каквото мога от тук ще ти помогна и/или поне насоча. Но тези лекарства (ако си негативен резус) НЕ СА за теб.

 
  ...

...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: bdca314e3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Провери с биопсия в Александровска дали наистина се касае за лупус, че има един доктор в Сф (но май и в други градове ходи), който раздава наляво и на дясно тази диагноза, заради скъпото лечение. Мен започна да ме лекува без биопсията, направих си я и се оказа, че нямам; лично знам за още един случай покрай мен.
При всички случай съм сигурна, че като махнеш дразнителите лупусът както се е отключил, така и ще за заключи. Дерзай!

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: fb9bdcc0f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Бе да не ти пука...гадно е да ноо да се опраят ти не се меши!И ще си по-добре!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 9774b77d3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Мило дете, някои хора не заслужават да бъдат родители. На тях не им пука какво причиняват на собствените си деца. Винаги съм мислила, че след като двама човека имат дете неговите нужди и интереси трябва да са над всичко. А майка ти хукнала по любовници.... Моите родители никога не са се занимавали с такива неща, но много се караха. И като се скараха, ни питаха кой от двамата предпочитаме. Как да отговори едно дете кой от родителите си избира-майка си или баща си? Вече съм зряла жена, а никога няма да се отърся от травмите в детството си. Затова прекрасно те разбирам. Лесно се дават съвети когато ти е широко край врата. Аз не мога нищо да те посъветвам. Просто си излях пред теб душата-както ти пред нас...

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 0b9148801d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Хеййй майка ми си тръгна заради друг мъж и сега има дете от него. Недей да съсипваш себе си зарада родителите си. Грижи ае за себе си. Имаш нужда от някой, който да те подкрепи - бъди си сама подкрепа, най-искрената, най-сигурната, най-критичната подкрепа, която можеш да имаш. Остави родителите ти да се разберат помежду си. Знам, че звучи лесно, но не е. Успех и се грижи за здравето си. Концентрирай се върху него.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker