Как е възможно да мляска банан? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29697)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6470)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Как е възможно да мляска банан?
преди: 13 години, 1 месец, прочетена 2870 пъти
Здравейте,
от няколко години мъжът ми, след като се върна от дълга командировка в чужбина, придоби отвратителни навици за хранене. Сърба таратор, използва толкова интензивно дъвкателните си мускули, че дори при затворена уста се чуват ужасни звуци при ядене дори на банан и друга мека храна. Собствената му майка, когато го чу за първи път да яде по "новия" начин имаше изумен вид, но не му направи забележка. Няколко пъти говорих с него през тези години. Няма никакъв ефект. Той не отрича, но не осъзнава колко много ме дразни. Понякога предпочитам да не ям с него, а като говори с пълна уста направо ми се повръща.

Разговорите не помагат. Някакви други идеи?
Искам да ви споделя, че други хора не ме дразнят. Нормално е да се издават звуци при хранене, но не и да се яде така, сякаш е за последно и от това зависи живота ти. Не беше такъв. Какво ли му стана?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 1 месец
hash: 9eabfc2187
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   ами кажи му че го отвращаваш и че предпочиташ да гледаш "2 момичета 1 чашка" вместо да го гледаш как се храни.... после покани приятели на вечерия и ги накараи предварително да отблелжат колко отвратителен навик има докато вечеряте... ако това не стига- повтори но с други познати... и би трябвало това да подеиства... никои не иска да признае че хорското мнение го интересува но е така...

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 4c59f86de3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Благодаря, номер 1 за съвета. Моя е грешката, че забравих да напиша, че когато поканив гости се държи прилично. Също така и пред нашите. Душата не мога да си изкривя, но в къщи и пред неговите родители е ад. Не искам и да го излагам. Не е лош човек. Но наистина понякога е невероятно от какво ги произвежда тези звуци, като например яде мек хляб?

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: ce9a339e96
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Всеки може да се храни културно, но не всеки иска. За мнозина шумното хранене е начин на себеизява, на привличане на внимание, на избиване на комплекси и т. н. Странното е, че и хора с добро образование и престижни професии на масата копират бай Ганьо у Иречека. Известно време поработих в ресторанти в чужбина и скоро можех да различа какви туристи са се хранили на масата - лекетата по покривките, фасовете в чиниите и бутилките /при наличие на пепелници/, храната по пода издаваха присъствие на южноевропейци. Те си личха отдалеч и по шума, ръкомахането, мляскането и сърбането. Точно обратното беше на масите на туристите от централна, северна и западна Европа - удоволствие беше да се работи с такива хора. Аз също не понасям мляскане и сърбане и подбирам с какви хора да се храня, както и в какви заведения да влизам. Виж, вкъщи е друго, но винаги можеш да намериш начин да покажеш на близкия, че ти е крайно неприятно и да го накараш да се съобразява с другите на масата. по едно време и жена ми беше започнала да мляска /не нарочно/, правих забележки, докато една вечер не седнах с нея, започнах да се храня отделно и да видиш колко бързо се отучи. Та просто намери начина, в случая той трябва да се отучи от навиците си, а не ти да свикваш с тях.
Мечо Пух

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: 4c59f86de3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Благодаря, Мечо Пух. Ако няколко вечери не сядам да се храня с него, мисля, че това е добра идея и ще помогне. А относно коментара ти за туристите, абсолютно съм съгласна, моите наблюдения са същите. Много ти благодаря за идеята. Мисля, че това ще помогне, защото той по принцип обича да сме заедно, вкл. да се храним заедно.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker