Мразя ги - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Мразя ги
преди: 6 години, 2 месеца, прочетена 1204 пъти
Мразя родителите си. Мразя ги ясно ли ви е. И двамата. Не искам да ги виждам. Постоянно ме тормозят, психически непрекъснато, че и физически не пропускат. Писна ми от тях. На 15 съм. Имам 2ма братя близнаци на 5. Цялото внимание на тях се отделя. Виваги аз съм виновната. Винаги на мен си го изкарват. Давам примери:
Поприницип с майка ми никога не сме се разбирали. Има моменти когато уж си говориме. Винаги така става. Мисля си, че нея наистина я е грижа за мен. Напротив. Само гледа да извлече повече полза. Накрая на деня винаги докладва на баща ми докато аз съм в другата стая като някоя селска клюкарка какво съм направила. И накрая започват да крещят и двамата. Не малко пъти и с бой е завършвала работата. Ако ви кажа какви са причините: стаята ми не била подредена. 5 дрехи като има на стола какво ще стане. Ще идват да ми я оценяват ли тая къща. На нова година тая моя майка се разсърди и си хвана пътя. Отиде при баба ми. Уж двамата се бяха скарали. Баща ми ме накара аз да й се обадя по телефона да й се моля да си дойде. Ревах и какво ли не още и тя продължаваше да ми казва, че не съм аз причината. На следващия ден се оказа точно обратното като се върна. Цялата работа беше уж че баща ми на сутринта взел парче от питката с късмети и за това бил скандала. Но какво от това. Накрая изкараха мене виновна от тоя скандал. Майка ми била сърдита, защото съм й казала ненормална преди няколко седмици и аз не съм й се извинила. Никога нямаше да й се извиня ако не ме беше накарал баща ми. Причината беше, че ме наби заради едната стая разхвърляна. И сега като давам примери само с тая стая ще кажете вземи я оправи, но то не е само това. Много често не обръщам внимание на майка си като вика. Причината е, че тя нон стоп това прави. По братята по мен.. Вечно света й е крив. Баща ми като не е ядосан изобщо нищо не го интересува само й казва спри да викаш, защото тормозиш хората. Като е ядосан.. Не искам да го виждам честно. Не малко пъти са ме унижавали и двамата. И то за глупави неща. Да не говорим, че преди години като бях малка се бяха скарали за един стол.
Имам чувството, че са се наговорили срещу мен. Другото, което не мога да търпя вече. Баща ми значително повече се кара на единия ми брат от колкото другия. Все него изкарва виновен. С мен се държи по същия начин. Чак се чудя за какво се оплаквам. Деца на 5 години повече бой от мен за изяли за 5 живота напред. Много зле се чувствам като знам, че и аз съм ги удряла и съм им се карала. Вярно е палави са. Въпреки всичко не издържам повече. Нито искам да говоря с тези двамата нито съм могла някога. Не ги обичам. Може да е голям позор това което казвам. Не малко пъти са ми казвали, че не е далеч момента, в който ще ме изгонят. Та аз нито пуша нито пия нито нищо нередно. Че аз почти приятели нямам заради тях. По-късно от 7ч не ме пускат и ми звънят по 100 пъти. Какъв срам брах лятото като не си чух телефона и баща ми пред всичките ми приятели ме взе с буса. Да с буса. До скоро кола нямахме. Само това да беше проблема щях да летя от щастие. Непрекъснато ми натякват как нищо не ценя, че ще съм останела гладна и тем подобни. Защо ме мразят толкова? Кажете ми. Има ли начин да се махна от вкъщи? Че те ще ме смажат. Трябва да избягам и никога да не се върна повече. Помогнете ми моля ви.

А към модераторите: Наистина ви моля пуснете темата ми. Нуждая се от помощ!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 2 месеца
hash: 8376f5e26c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Знам, че не е най-удачният съвет, но се опитай да не им даваш повод. Опитай се да кажем една седмица да бъдеш перфектна един вид... Подреди си стаята да кажем, може да им помагаш с нещо повече в домакинството и т. н. Ако решат да се заядат отново, въпреки че си дала всичко от себе си да им помагаш, се опитай с най-добър тон да им обясниш, че се опитваш да бъдеш полезна в дома... Измисли нещо. Важното е да го кажеш спокойно, сдържано и да не си повлияна от гнева, който са породили в теб. Задай им въпросите, които те мъчат. Виж реакцията им. Прецени я и вечерта премисли случилото се. И не могат да те изгонят от вкъщи, понеже ще бъдат съдени от социални грижи, и ще си създадат повече проблеми. Надявам се, че не греша по този въпрос, както и че съветът ми ще ти помогне. Успех и търпение!

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 900a599e77
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Сложи тайна камера у вас как бият и обиждат малките и теб - и после - в Закрила на детето.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 919068dec4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   В такава възраст си, че не виждаш много неща. Мислиш си, че родителите ти те мразят и искат да те мъчат и тормозят и че всичко се върти около теб? Те си имат свои проблеми, които ти не осъзнаваш, понеже виждаш само себе си и своите чувства. Но за 15 - годишно момиче, е нормално.
Успокой се малко и си помисли, ако ти се случи нещо, кой ще страда най- много? Аз съм сигурна, че родителите ти. Дори да не го вярваш. Това е истината.
Може да не са перфектните родители и да им е трудно да се справят, със собствените си проблеми и да се провалят понякога. Но не мисля, че заслужават, най - тежките думи, за омраза.
Един ден и ти ще имаш деца и ще видиш сама, колко е трудно, да си от страната на майка, съпруга, домакиня и просто човек. Тогава може би, ще осъзнаеш някои неща.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 7331da9b42
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Чета и ми идват мисли в главата, че всъщност е нормално поне стаята си да си оправяш, а на 15г е добре да помагаш и в домакинстването едни картофи да обелиш, едни дрехи да простреш, спокойно и за учене ще имаш време и за себе си. Факта за взимането с буса ме почуди, нали не очакваше баща ти да си купи ферари за да те прибира с него? Мисля, че имаш ниско самочувствие и си се представила пред приятелите си /излъгала си/ като момиче от по богато семейство затова те е срам от буса на баща ти. Повярвай хора които ти се смеят за буса на баща ти не са ти приятели. За да стигне до там майка ти да те бие за неоправена стая сигурно жената 1000 пъти е повтаряла за стаята, ти обаче не си я чула.
Какво би променило мислите ти за обич, как би заобичала родителите си, ако бяха по богати и имаха модерна кола а не бус, ако мълчаха и те оставяха да си правиш каквото си искаш, да се прибираш когато искаш, ако майка ти шеташе стаята ти и не мърмореше, мислиш ли че това е причината да не ги обичаш?

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 547391cb3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Ти си точно като мен с тежък характер, само че съм мъж на 25 години почти, само че при мен нещата са други, понякога се прав на шеф пред нашите давам акъли, едно време мен така са ме възпитавали, сега е обратното, когато стане време да се изнесеш почни работа и няма да ги виждаш и ще си спокойна.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker