Приятеля ми не ме кани да живеем заедно - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (86254)
 Избор на редактора (162)
 Любов и изневяра (19759)
 Секс и интимност (10164)
 Тинейджърски (19027)
 Семейство (4189)
 Здраве (7091)
 Спорт и красота (3707)
 На работното място (1721)
 Образование (4927)
 В чужбина (1108)
 Наркотици и алкохол (845)
 Измислени истории (706)
 Проза, литература (1376)
 Други (11465)
 
Зъбни импланти
Възстановете Вашата усмивка в рамките на седмица!

Зъбни импланти - цени

 

  

Споделена история от Семейство

Приятеля ми не ме кани да живеем заедно
преди: 1 година, 12 дни, прочетена 3918 пъти
Здравейте, ако някой има опит с подобен проблем, моля да сподели!
На 31 години съм вече и имам син на 7, с баща му сме разделени и се срещам с друг мъж вече година и 6 месеца. майката на въпросното момче разбра за мен, но няма желание да се запознаем, приема го тежко, че сина и е с мен заради моето дете! Не живея с приятеля ми, въпреки, че той си има собствен апартамент и достатъчно място за да ни покани.
Със сина ми живеем при родителите ми откакто се разделих с баща му. Вече ми е малко наболяла тема дали изобщо ще заживеем заедно... да го чакам или да предприема нещо?

Преди месец се сдърпахме и аз му казах за съцителство с него, но той отвърна, че чака майка му да приеме малко по малко нещата.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
 
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 68

преди: 1 година, 11 дни
hash: 46762d1448
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

1.   Mила, ако си има собствен апартамент, но ''чака'' майка му да 'приеме' нещата, едва ли ще ти се получи.
Болезнено е, но малко са мъжете, които са бащи на собствените си деца, та камо ли на чужди. Година и половина не е малко, противно на убежденията на мъжете, не мисля, че той ще те покани. Търси си друг, семейно ориентиран мъж.

Успех!

 
  ...
преди: 1 година, 11 дни
hash: 46762d1448
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Ако голям мъж търси одобрението на мама за връзките му, няма да му се получат никога, махай го от главата си.

 
  ...
преди: 1 година, 11 дни
hash: 9ffba0947d
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

3.   Защо смяташ, че на 6 месец вече е длъжен да се ожени за теб? Ти, ако беше на мястото на майка му как щеше да реагираш?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 дни
hash: 19e6bca289
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   Приятелят ти използва само за секс, явно няма сериозни намерениякъм теб

 
  ...
преди: 1 година, 11 дни
hash: a18b2541e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

5.   Вие жените все гледате да се натресете някъде,сякаш някой с нещо ви е длъжен.Ами не е длъжен да ви кани в апартамента си само защото да речем те ч..а.Все се чудя на тази женска страст да се пласира някъде,сякаш е добитък.

 
  ...


...
преди: 1 година, 11 дни
hash: 383705c4b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Най-важният мъж в живота ти е синът ти. Ти пита ли го дали той иска да се мести? ! А с приятеля ти дали искате едни и същи неща от живота? Струва ми се той не желае точно вас да покани... Гледай си детето, гледай себе си, да си самостоятелна и независима, а дали ще се случи съвместно съжителство с някого не е толкова важно...

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 дни
hash: ec15f09f35
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

7.   Ако искаше, щеше... Май слуша маминка, а тя не харесва, че имаш дете от друг мъж. Но можеш да го попиташ как иска да се развие вашата връзка и дали има такива намеренив....

 
  ...
преди: 1 година, 11 дни
hash: d418feb0c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Олеле, последното изречение ме довърши! Сериозно ли това ти е отговорил :)

Аз НЕ харесвам такива мъже, на които мама, им е на 1-во място. Ти си преценявай!

Много познати имам, които си взеха жена с дете. Така че, не се подценявай! Твоят, не е последния мъж на земята. Не се дръж с него, като с такъв. И не му прави повече намеци, за общо съжителство. Ако изглеждаш така, сякаш си си самодостатъчна и нямаш нужда от някой, да те приюти, той сам ще те иска при себе си.

Но аз не бих заживяла с такъв човек. Това за мама, ми идва в повече.

 
  ...
преди: 1 година, 11 дни
hash: fee9cf36db
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Не чакай този мъж да те покани щом е решил че не иска - Важното е ти и твоето момченце да сте живи и здрави - Как са нещата с бащата, той може ли да вижда сина си?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 дни
hash: ff528f9a15
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

10.   Нека позная - този негов собствен апартамент не си го е купил/построил със свои пари, а го е получил от родителите си. От това нормално да следва те да му се бъркат с кого ще живее в него. Нищо, че е пълнолетен. Не казвам, нормално в смисъл правилно, а нормално като следствие от това някой да ти е дал нещо, което струва не малко пари - логично да има очаквания към теб да правиш само такива избори как да живееш, които само той(тя) одобрява.

А и нека ти кажа как изглеждаш ти отстрани (може изобщо да не е така, констатирам само от това, което си ни написала) - ти изглеждаш като една жена с дете, която иска да си намери някой със собствен апартамент, та да може най - после да се откъсне от дома на родителите си, тъй като сама не е способна да си осигури свой, или поне квартира да си плаща. А най - вероятно като цяло не може сама да заплаща всичко свързано със себе си и детето си. И сега иска да си намери някой да ѝ помага.

Според мен за да те приемат по - добре мъжете, в смисъл да искат да се обвързват с теб, то трябва да покажеш, че можеш да живееш самостоятелно без помощта на родителите си, особено пък финансова. Като видят, че си самостоятелен човек, който е способен да бъде партьор, а не просто детегледачка и домакиня, няма да ти се налага да 'чакаш да се приемат нещата'.

И номер5 да не слага всички жени под общ знаменател.
ж30

 
  ...

...
преди: 1 година, 10 дни
hash: db6e39b49e
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

11.   А защо, задължително трябва да живее с теб? ! Човекът може просто да не иска да живее с теб или (по-вероятно), да не иска да живее с никого.
А това с майката - явно още има жени, които се връзват :) Говоря от опит... Идеалното оправдание. Да, може да се говори, че мъжът е "путьо", "мамино синче" и т. н., но той си води независимия, самостоятелен живот, така както му харесва, без някоя да живее при него и да му се бърка във всичко. Има си терен за жени и други забавления. И му е през.... какво се говори за него. И обикновено - майката си няма никаква идея, че е ползвана за оправдание :)
Явно, схемата все още е печеливша ;)

 
  ...
преди: 1 година, 10 дни
hash: 67c6baea49
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

12.   Номер 3, абе научете се да чететеее!

"срещам с друг мъж вече година и 6 месеца"!

Къде пропусна цяла година отгоре на 6те месеца!?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 дни
hash: f294b8c4ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Подкрепям номер 2, ще добавя, че трябва да помислиш и за сина си и как той го приема и как се държи и би се държал с него, при евентуално преместване... И как това, че живееш с друг мъж ще му се отрази.. Той е голямо дете, до 3, 4 години го чака пубертет и едва ли иска да слуша майка му как се ***** в съседната стая с някой, който не е татко му. Мое лично мнение, съжалявам ако е прозвучало грубо. Децата са уязвими, дължим им нормална семейна среда. Имам син, още бебе, не мога да си представя някой ден да му натреса друг мъж, дано не се стига до това. А и съжителството може да съсипе едни иначе добри отношения понякога, намесят ли се битовизмите. Според мен виждайте си се, правете си секс, хем ще сте като млади гаджета, и ще избегнете евентуални проблеми. За какво толкова зор да живееш с него?

 
  ...
преди: 1 година, 9 дни
hash: 50627574ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Всъщност, всичко казано дотук е полезно - негативно или позитивно, всичко е полезно! Благодаря Ви!
Аз имам собствен апартамент, в който не живея, защото не ми се живее сама с детето там, а и е малко отдалечен от централната част на града. Кола също имам и работя на две места и съм финансово независима от тази гледна точка.
Просто си мисля или заблуждавам, че искам партньор в живота за компания, а не всеки път аз да се влача с куфари напред назад.
Относно сина ми, прави сте, той е най-важен, и исках да видя като напиша този казус, как ще бъде погледнат отстрани, каква информация дава, как се виждат нещата и най-важно как се възприемат! Благодаря Ви :)

 
  ...
преди: 1 година, 9 дни
hash: a6ad911891
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Надали ще се получи с този човек.... Защо не пробваш с някой, който също има дете, но е разведен.... Би ти влязал в положението повече мисля.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 9 дни
hash: da4e3851d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

16.   За пореден път чета много глупости. Много ясно, че като си имаш приятел е редно да живеете заедно, а не с майките си, да не сте на 10. Дъртите свекърви разбира се не виждат нищо лошо в това - какво по-голямо щастие от това синът ти да ходи да шиба някаква (само защото ти не можеш да му го дадеш това) и след това да се прибира при теб, да си живеете заедно, да споделяте дом и т н. Не ги слушай изобщо подобни глупости. Най-нормалното нещо е да искаш да сте заедно - истинската връзка изисква да споделяте дом, легло, проблеми, радости без значение имаш ли дете или не. Та хората обичат хамстери и котки без да са ги раждали и ги приемат като деца и членове на семейството, дете няма да приемат. Що за мъж чака одобрението на мама. Казвай му да решава или заедно или да ходи да си ляга с нея - те мамините синчета оправия нямат. Чак нелепо ми звучи подобно оправдание. И да го навиеш да живеете заедно, ако мама е номер 1, никога няма да сте щастливи така че прецени си добре имс ли шанс да стане емоционално независим от нея или не.

 
  ...
преди: 1 година, 8 дни
hash: 2373d3b33f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Не разбирам къде толкова бързаш за съвместно съжителство. Може би искаш да си направиш още едно дете. Ти само искаш това, уверявам те, че гаджето ти иска свободно пространство и му е много трудно да те вземе с чуждо за него дете, а пък детето ти ще страда много. Не мога да разбера вас майките как с малки деца хуквате в нови връзки, съвместно съжителство и т. н., все едно си сменяш работата или колата, пренасяш домашния любимец от едно място на друго, с детето е в пъти рисково и опасно.
М търпящ една мързелива жена, заради опасността да постъпи като теб!

 
  ...
преди: 1 година, 8 дни
hash: 5f56da890c
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

18.   Никакво мамино синче не е твоя, просто не иска да гледа чужди деца. Напълно нормално за напълно нормален мъж. Колкото и да си финансово осигурена, пак детето е разход и за него, разход който може да си спести, ако не живеете заедно.
За мъж, който не е родител на детето, то е безкрайно досадно и безкрайно много обсебва жената. Непрекъснато нещо иска - внимание, време, чувства. При положение, че не е негово това дете, защо трябва да се съобразява с него? И по принцип, ако ще се правят жертви, то поне да се правят за собствените ти деца, а не за чуждите.
Детето ти е причината и майка му да не те одобрява, което също е нормално - никой не харесва чужди деца и никой не желае да отглежда чужди деца, защото това е огромен разход на време пари и енергия.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 дни
hash: df38267fb7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   А ако мама е само оправдание - същото положение! Разкарай го!

 
  ...
преди: 1 година, 8 дни
hash: 47dab4db58
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

21.   Никаква мама няма думата. Казвам го от моя опит - и аз съм ползвал мнимата майчина дума в подобна ситуация. Като оправдание. 1 на 100 мъже би се ангажирал с жена с дете! Сори, това е истината! Никой не ви е бил по главите да раждате деца от неподходащи мъже и после да искате съжителство от нормални такива. Откъде-накъде аз ще съм длъжен да се грижа за чужди деца? Ще се грижа за своите. Като има чуждо дете жената влиза в графа "само секс" и никакво обвързване. Ако трябва и майка си ще изпозлвам за оправдание, и сестра си докато ми е изгодно - т. е. докато мога да я чу*ам на аванта. Нямам скрупули, щото пък тя няма такива искайки да ми натресе своето дете, ЧУЖДО дете, нали? Разделила се с баща му вместо да са си семейство и да си го гледа.... ама не бил свестен, ама после разбрала... Няма такива истории. Родиш ли дете - с бащата си до гроб, това е моята логика. Изпитвам истинско неуважение към такива жени парясници. Да, чу*ал съм такива и не, за нищо ама за нищо на света не бих заживял с жена и с чуждо дете у нас. Всеки да е мислил навремето. Да, съгласен съм, че най-важния мъж в живота й е синът й! А в моя - моите неродени деца и този нейн син не се вписва в схемата. Всеки трябва да гледа своя интерес, не чуждия.

 
  ...

...
преди: 1 година, 6 дни
hash: ec15f09f35
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

22.   21 защо да живее с някого, който я бие, не се държи дибре, или може мъжа да си е намерил друга и да ги е изоставил. Жената върви с детето, но ако мъжа иска жената, би приел чуждото дете. Никой не го кара, да го издържа, особено, ако бащата дава и издръжка. Авторката може да го пробва като му каже, че иска да се разделят, поради фактите и да разбере, дали той се интересува... Ако двама човека не са щастливи заедно, може да са щастливи поотделно...

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 дни
hash: 55811a6836
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

23.   " Откъде-накъде аз ще съм длъжен да се грижа за чужди деца? "
Оттам -натам, че искаш жена до себе си и никоя без деца не ти е вързала досега!

 
  ...
преди: 1 година, 6 дни
hash: d4e88616d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

24.   Добре де 21, ти съвсем ли не приемаш, че има мъже, които изоставят жените си заради други, или се пропиват или играят хазарт и прочие? И какво значи до гроб? Ако мъжът умре, ще е вдовица с дете/или деца - о ужас! / и пак е виновна? Ами ако ти останеш сам с дете и някоя каже - аааа ти имаш дете, не искам да гледам чуждо. Ще те заболи, нали. Ама щом си толкова безкомпромисен - ти си знаеш. Пожелавам ти класическо идеално семейство - с две години разлика, с две деца момче и момиче, но задължително момчето да е по-голямото. Тристаен апартамент, без тъща, джип ауди, по три хиляди лева заплата и на двамата, красива жена, умна, образована, домакиня, майка, усмихната, перфектна любовница, вярна... ти - красив, умен, добър, верен... Е, това възможно ли е ЕВЪР? !

 
  ...
преди: 1 година, 5 дни
hash: 2895e6f0bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Авторката в коментар е писала, че има нейн си апартамент - защо не му предложи да отидат в него?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 дни
hash: ac4d69320d
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

26.   Номер 21, съжалявам те до мозъка на костите си. Жалко келешче си. Май си забравил думата мъж отдавна. Защо всички в темата само за детето говорите бе, все едно е някакъв товар на майка си и едва ли не тя не заслужава да бъде щастлива, като го е родила. Едно дете е радост и ако един мъж обича една жена ще го гледа, като свое. Това обаче уважаеми е висш пилотаж, само за истински мъже, не за реплики. Авторката ясно каза, че е финансово добре и не желае да се "намърда" при приятеля си, а да станат истински другари. Авторке, прави са някои, явно той много се влияе от майка си, сигурно живее в неиният имот. Защо не го поканиш ти да живеете в твоя свободен апартамент?

 
  ...

...
преди: 1 година, 4 дни
hash: 5f56da890c
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

27.   Авторката търси отговор на въпроса и ние и го даваме. Никой не иска да гледа чужди деца. Истинските мъже трябва да са и балъци?
Защо трябва да гледа чужди деца - да им дава пари, да им обръща внимание, да ги разнася със собствената си кола? Да търпи лиготии и истерии?
Ако трябва да прави това, би го направил за собствените си деца а не за някакви чужди.
Ама бил бившия неподходящ... Ами ти къде си гледала? Да си мислила и преценявала навреме!
А тези, които се опитват да ни ги набутват по някакви криворазбрани критерии за доброта да вземат да си признаят пред себе си дали биха прибрали в дома си чуждо дете и дали биха правили толкова ненужни жертви и компромиси.

 
  ...
преди: 1 година, 4 дни
hash: 197a3b7dc6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

28.   Аз имам друго предложение. Намери си мъж, който иска и обича деца. Както се изказаха по-горе, не всички гледат собствени деца. Дето викаха едно време: като видиш детенце - дай му бонбонче, че може да е твое, като видиш дядо в трамвая - отстъпи му да седни, може да ти е баща.
Твоят обича майка си повече от децата и дори и да се съберете, ще иска да имате свои деца и ще ги обича повече от сина ти.
Познавам такъв цървул. Понеже жена му роди, когато той не искаше, сега не обича това дете а само първото. За малкото е ад и то не е виновно. така ще е и със сина ти.
Намери си свестен мъж, който обича деца. Може да не е такъв е*ач като сегашния, обаче ще имаш истинско семейство.
И побързай, че си на 31. Остават ти 5 години са нормално раждане. Буй му дизпата на сегашния, че той за всичко после пак ще пита мама.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 дни
hash: 34a4667441
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

29.   Повечето коментари са доста неадекватни, на твое място не бих ги взела под внимание. Най-нормалното нещо е да живееш с партньора си. Защо бързаш, какво се натискаш, все едно го е писала дъртата ми свекърва (за мен такива, които искат децата им да са женени за тях са психично болни). За детето също не ги разбирам - много ограничено и селско е да не искаш да приемеш и да се грижиш за чуждо дете, какво толкова? Животинките прибират малки от друг вид да гледат и си помагат едно на друго, ние хората ли не можем? Хората си взимаме котки, кучета и т. н. Които не сме родили, но обичаме като деца, истинско дете ли не можем да приемем за свое? Познавам много случаи, които приемат децата като свои, а и детето приема новият родител като истински тъй като го е отгледал. Имам чувството, че масово ти пишат някакви селски пръчки, които имат проблеми със снахите, че ги има изобщо да им крадат синчетата че и толкова нагло да искат да живеят с тях. Наистина не им се вързвай - права си в това, което искаш, ако и той не го вижда, не е мъж на място.

 
  ...
преди: 1 година, 2 дни
hash: 1f5e546ca9
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

30.   Като баща на момче на 6 години също не бих гледал чуждо дете, нито пък искам моето да го гледа друг мъж. Разбира се, човек не бива да се зарича, но са пълни глупости, че майката има право да е щастлива, тоест тя има право, но трябва някой балък да хване. Нормален мъж, в силата си, в добро психично здраве, без дефекти, не би взел чуждо дете, ако не е глупав. Знам, вие жените смятате, че дори с дете ще ви вземат, но ако това се случи, мъжът няма да му е наред нещо. Детето е огромен ресурс на време, средство, неудобства, притеснения, но и радост и щастие, обаче да си е твое биологично или осиновено от теб, отгледано от бебе.

 
  ...
преди: 1 година, 1 ден
hash: ac4d69320d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

31.   Номер 26 съм, доста съм жегнала с коментара си, някои хора уж от мъжки пол. Като гледам коментарите все повече се убеждавам, колко сте оскотяли повечето тук. Наблюдавам как дребнаво броите стотинките си и пресмятате сакън да не се минете с някой лев. Оставете другите деца, вашите собствени ще станат същите дребни душици, като вас. С този балкански синдром още 5 поколения няма да станат хора, благодерание на такива жалки мъжленца. Драги господа, това, че вие мислите само за пари и нямате друго духовно виждане по въпроса си е за ваша сметка. Има все още малко, но останали мъже на място, които да ви отсрамват и не се знае нищо може и да гледат вашите деца след време. И стига сте наливали на авторката, че няма да си хване нормален мъж, напротив убедена съм, че всичко при нея ще е супер.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 1 ден
hash: ec15f09f35
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

32.   Имам приятелка, беше в болницаа, през това време мъжа и гледаше нейното дете цяла седмица, без да му е истински баща. Жената си е намерила мъж. Тежестта от отглеждане пада върху жената главно...

 
  ...
преди: 1 година, 21 часа
hash: 2373d3b33f
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

34.   Понякога пада върху мъжа, а майката е мързелива вкъщи и кариеристка навън.

 
  ...
преди: 1 година, 21 часа
hash: 2373d3b33f
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

35.   Щом сте толкова щедри, уважаеми дами, защо не си хванете мъж вдовец с едно, две деца, вместо да имате ваши няколко, гледайте чуждите, не спете, давайте си заработените средства на тях, да видим дали ще преодолеете Балканския синдром! Хем да ви търпим претенциите, хем да ви плащаме сметките, пък и децата от вашите грешки да гледаме, ами вие сте принцеси бре, а ние сме балъци, ако ли не, сме дребни душици. Не сме ви длъжни заради дупката, макар толкова безсмислени войни да са става ли за това, о бога му.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 19 часа
hash: 064535de62
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

36.   Претенции, сметки, ала бала - ми аз не познавам реално нито един мъж, който да издържа изцяло семейството си, включително жена си.
Тогава как точно ни плащате сметките?
Точно никак.
Ама ревете.
Тъжна гледка.

 
  ...
преди: 1 година, 15 часа
hash: f73f996d22
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

37.   А, авторката би ли гледала чуждо дете, като свое, наравно със своето?
Аз съм "отгледан" от мащеха и живота ми беше ад. Не е необходимо въобще да го описвам.. Тя обаче много умело манипулираше баща ми и всичко беше за нейните деца - едното от първия и брак, а другото от баща ми. Иначе за пред хората много добре ме гледаше.
Лошата дума в българския език е "мащеха", а не "пастрок".
Стоян, 24

 
  ...

...
преди: 11 месеца, 29 дни
hash: d9f6ba48ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

38.   Здравейте добавям своят коментар защото ме зайнтригува жена на 40 съм ако това има значение хубаво е че искаш да започнеш всичко начисто след една грешка всеки греши.Развеждаш или се разделяш със съпруга си какво не разбра от първият път че повтаряш грешки имаш дете кой би живял с теб и едно чуждо дете до теб кой би приел чуждо дете за свое да ако този човек държи на теб да те обича така че да приеме детето ти.Ти от своя страна трябва да погледнеш трезво и да прецениш сама дали въпросният господин ще е добър родител за детето ти.Моят съвет към теб е гледай си детето и останалото е до съдба късмет както искаш така го наречи Не носим главата на раменете за украса

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 29 дни
hash: d9f6ba48ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

39.   П. с. Не се унижавай да се буташ там където не искат теб и детето ти. Единици са хората който ще приемат теб и детето ти като свое. Хора който са останали от войните може би това в кръга на шегата. Но и да нямаше дете след раздялата да не повториш същата грешка

 
  ...
преди: 11 месеца, 29 дни
hash: d4334f1441
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

40.   36, Ако аз превеждам на жена си по 5000 лева на месец, а тя работи за 1000 лв., според теб аз ли я издържам или тя се "самоиздържа"?

 
  ...
преди: 11 месеца, 28 дни
hash: 77902bfc14
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

41.   40 браво на теб, ако наистина е така, а не пишеш само, за да влезеш в полемика, ама на мен ми се струва, че 36 говори само за мъжете, които познава реално.

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 28 дни
hash: 064535de62
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

42.   Номер 40, ако тя спокойно може да живее с тези 1000 лв. без теб, в такъв случай е способна да се самоиздържа и не ти е длъжна с нищо ;)

 
  ...

...
преди: 11 месеца, 28 дни
hash: 19f34b8ac4
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

43.   "Болезнено е, но малко са мъжете, които са бащи на собствените си деца, та камо ли на чужди. "

Клуб "Мъжемразката" ще провежда срещи всяка събот от 16:00 до 17:30ч...

 
  ...
преди: 11 месеца, 27 дни
hash: 5f56da890c
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

44.   Много интересна схема, ама няма бълъци да се хванат на нея - тя вади 1000 лв, той 5000 лв, ама живеят на общ бюджет, което значи да се дели по равно, ама колко да е равно, като има и дете? Значи на 3 трябва да се дели :)Реално той да внася 5000лв и да използва 2000 лв защото принцесата има дете. Ами "дребната душица " не иска да плаща за грешките на другите нито морално нито материално. И не е длъжен да го прави.
Хайде тези примери с животни да не ги давате, защото в природата малките от друг самец се убиват.
Ходите по баровете и се сваляте с Анаболчо, после когато родите и започне да ви бие и тормози се развеждате и търсите някой добряк да ви гледа вас и "детенцето на Анаболчо ", че разбираш ли, то било невинна душичка и има нужда от дом, стабилност и финанси.
Само дето добряка ако е с мозък в главата, едва ли ще се хване на хорото.
Ще си намери нормална жена, без багаж, и ще си гледа нея и собствените си деца, а не да се занимава с разведени и чужди деца

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 27 дни
hash: 1d7e99029c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

45.   Мъжете не вадят повече от жените вече и освен това жената е обезпечена финансово - какъв товар ще е това? Ей съсипахте я, дано не се случи същото положение на вас или на децата ви. Утре дъщеря ви може да се разведе и да е с дете и на нея така да пишат. Потресена съм колко сте ограничени всички.

 
  ...
преди: 11 месеца, 26 дни
hash: 53373053d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

46.   Всеки за себе си решава може ли даа направи компромис. Но драги господа не забравяйте, че времето тече и за вас и ако сте над 40 и все още чакате принцесата.... Тя пък може да е на 25 без 'багаж', но ще очаква нещо повече от вас... Нещо което момчетата на 25 не могат да и дадат... Имайте го в предвид... Не очаквайте хем вие да сте си живуркали до 40, хем млада без товар даа искате ама... И сметките да си делите хаха... То и жените в тая тема се оляха ама има и много мъже мечтатели. Ама споко... Познавам поне 5ма, които мислят така и не са женени и няма и да се възпроизведат щото то само за жената времето върви хаха. Балъци.

 
  ...
преди: 11 месеца, 26 дни
hash: ac4d69320d
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

47.   Гледам продължават на ниско ниво коментарите. Уважаеми, толкова ли сте бедни и матриално, и духом. Ами, ако жената вади 5000 лв. и мъжа 1500 лв. и се дели наварвно, меду него, детето и тя, тогава няма да са грешни сметките, нали господа!? Или той се топордисал в нейното жилище и ползва колата и т. н. Хайде просто си кажете, че нямате топки да гледате дори и собствените си деца. Съжалявам половинките на мъжете коментиращи тук. Такива, като вас си трупат цял живот стотинките в банката и не смеят да изхарчат една стотинка повече, да не се минат с нещо. Добре, че не сте представителна извадка на мъжете попринцип, че си режа гърлото на момента. Реално тук всички да разбираме, че най-важното нещо е преди всичко материалното състояние на жената, така ли? Ако обаче е богата и с дете, няма проблем ще учатвате? ! Това ми били мъже, не мъже моля, моля, а просто утрепани във всякакъв смисъл индивиди.

 
  ... горе^

...
преди: 11 месеца, 25 дни
hash: 1f5e546ca9
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

48.   Аз си гледам детето доста добре, чужди деца не бих гледал, не искам и моето някой да го гледа. Да, аз също трупам стотинки в банката, защото парите се изкарват с труд, защото неcзнаеш утре дали не те чака безработица, болест или друг тежък проблем. Не смятам, че съм длъжен да набивам ресурс в чуждо дете или в жена, да не ми е била буци на лозето. Да, знам вие жените искате висок, добре сложен, с чувство за хумор, да ви извежда, плаща, купува, глези, абе принцеси, ама дай и децата от други мъже да гледа, хаха. Според мен всички условия и претенции трябва да са равностойни във връзката.
М33

 
  ...
преди: 11 месеца, 25 дни
hash: 5f56da890c
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

49.   Напротив, 47, проблем е чуждото дете и при този вариант. Дори да има майката пари, пак остават проблемите - вместо да си почине след работа, той трябва да се занимава с проблемите на чуждото дете - болести, истерии, разхвърляни стаи, борба за внимание, непрекъснато мрънкане и искане, тръшкане и какво ли още не!
Примера който даваш е показателен - да живее при нея и да и ползва колата, означава че е лентяй и непрокопсаник - то и затова се е хванал с разведена, защото никоя нормална не го иска. Но да очакваш добър и отговорен мъж, с изградена кариера да се занимава с чужди деца е смешно.
Защото добър не означава глупав, както го разбирате. Освен това жестоко се заблуждаваш за равните заплати :) Мъжете получават поне 30% повече за една и съща длъжност с жените. То в интерес на истината точно феминизма е едни от факторите за броя на разводите, другият е неразграничаването на страст и любов от страна на жените, казано по по-разбираем начин - имам всичко в къщи, ама тръпка няма... Трябва да слушам сърцето си... тоест онази си работа

 
  ...
преди: 11 месеца, 25 дни
hash: a4a93ad700
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

50.   Ще ме извиняват господата писали тук, но аз имам колежка мъжът ѝ приема първото дете от друг мъж за свое дава му пари кара го, взимам го, кара му се, наказва го, помага му все едно е негово. Сега вече си имат и момиче и двете му викат татко и са равни. Така че май зависи от човека който си срещнал.

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 25 дни
hash: c954c9c33c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

51.   До номер 48 - а ти сигурен ли си, че винаги ще е така? Ако утре жена ти те напусне или ти нея, каква гаранция имаш, че си толкова категоричен. Животът е непрекъсната промяна и движение.

 
  ...
преди: 11 месеца, 25 дни
hash: f90cdd3674
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

52.   До авторката: Намери си Мъж на място, а този го остави хванат за полата на мама, където му е мястото. За мен ако той не те лъже и наистина чака съгласието на майка си, е мухльо, а ако те лъже само за да те ч.. а на аванта /както един от коментиращите се изрази/ и майка му няма нищо общо.... ти сериозно ли би искала да отидеш да живееш, че да заведеш и детето си в апартамента на подобен боклук?

 
  ...

1-50 от 68
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker