Доверие - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121040)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Доверие
преди: 6 години, 2 месеца, прочетена 2160 пъти
Здравейте, аз съм на 21 семейна съм и имам дъщеря на 3 годинки. От доста време имам проблем с мъжа си. Опитвам се да правя всичко, което той би искал за да ми вярва и да се разбираме, но не се получава. Казвам му повечето от нещата така, който ми се случват в ежедневието, но прикривам малки подробности относно общуването с хора (мъже, познати). Той е много ревнив и мрази да говоря с други мъже или наши общи познати от неговия пол. И когато се случи да се засекат с някой и разменим няколко думи не му казвам, защото ме е страх от реакцията му. Но понякога се случва да разбере и става голям скандал, затова че съм била лъжкиня, измамница, че никога нямало да се поправя... Аз не виждам нищо лошо в разменени две-три приказки. Но за него това е един вид изневяра и съмненията му се задълбочават. Моля ви помогнете ми, кажете ми как да направя така че, да ми вярва и да не се съмнява в мен. Тези негови напразни обвинения ме съсипват и често губя желание дори за живот.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 2 месеца
hash: 63ae667d46
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   „Случайно се видях с Пешо на улицата, праща ти много поздрави. “
/примерно/
На мен лично не ми звучи като причина за ревност и не виждам защо се страхуваш да го кажеш. На практика е почти невъзможно съвсем да не общуваш с мъже, не говорим за флирт, а за поздравяване и малки разговори с работници в магазин, семейни познати и бивши съученици. Това е в реда на нещата, не се чувствай виновна и не се опитвай да го прикриваш. По-подозрително е да не споменеш, че си видяла Пешо, отколкото да кажеш на мъжа си, че му праща поздрави. Седни и поговори с мъжа си, питай го какво точно го притеснява и обсъдете темата на нисък тон, без скандали. Фактически ти си с малко дете, не си прикована за къщата, със сигурност изкарваш детето и ходиш да плащаш сметки, може би един ден и ще работиш, нормално е да попадаш в разни социални среди, в които има и мъже. Мъжът ти да не би да не познава и да не разговаря с други жени? Кажи му, че и ти няма как да си сигурна какво прави докато не е с теб, но му вярваш. Без доверие сте на никъде, накарай го да се отпусне и да обсъди проблема си с теб, преди съвместният ви живот да е станал невъзможен. Но не лъжи, не прикривай, не се страхувай и не се срамувай, ти не си Дявола и не си сторила нищо лошо, заслужаваш разбиране и нормално отношение.
П. С. Мъжът ти на колко години е? Голяма разлика ли имате?

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 8aacf49a9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   По мое мнение, си луда да търпиш тези простотии. Няма семейство и любов, когато един мъж си мисли, че е редно да ограничава жената.... във връзките си с хората, та камо ли в обикновените разговори с мъжете.
Ако искаш да живееш под страх и като затворница, не търси съвети и не се оплакай а си го търпи, но ако искаш това да престане, ще трябва да се разделите, защото не само за ревността няма лек, но И СИ НА 21 ГОДИНИ. Така или иначе ще се разделите.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 476ace00c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Каквото и да те посъветваме ще е " след дъжд качулка ". Та ти си още дете.. Иска ми се да ти кажа, че той ще се промени с годините, но шанса това да се случи е минимален. Ако положението стане нетърпимо и решиш, че нямате общо бъдеще с този човек - те съветвам да се обърнеш за помощ към баща си.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: de73fbb8c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Нормално е всеки от двамата да си поревнува пък малко. И другият ревнува нито по малко нито основателна...това е то любоф

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 80e9aaa859
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Колкото и да искаш да го промениш няма да можеш.... Ревнивецът и алкохоликът си остават такива за цял живот... Много бързате да правите деца на тази възраст и то необмислено. Колкото и да не ми се иска, едва ли ще останете заедно още дълго с този негов характер. Аз също съм твоите години и дори не съм си помислял за деца, докато не стана на поне 26-7.

 
  ...


...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: b9ac275385
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Първо го питай така: Защо ревнуваш, зашо разговарям или защото укривам че понякога се случва. Много е важно да го обсъдите на 4 УШИ

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 4986593aeb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Много благодаря на всички ви. Коментар 1 - разликата ни е 5 години.
А относно характерът му и аз мисля че няма оправи. Просто е първата ми истинска любов и много държа на него и не бих искала да се разделяме. В момента той не е тук, на далече е, но все пак успява да ме обиди и да ме накара да се чувствам зле.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 81a6c59e93
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Вързал те е с детето. Мачка те психически, за да те подчинява и да не го оставиш. Обижда ли те, прави ли разсъждения относно облеклото ти, ограничава ли те да се виждаш със семейството ти и приятелките ти, говори ли лошо за тях, той има ли близки приятели, посягал ли ти е, заплашва ли те с нещо?

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 5b90067a70
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ами повечето от нещата, да правиш ги е. Относно родителите ми често не е доволен от тях, въпреки че те доста му помагат. Мисля, че се страхува от това, че е далече и не може да ме контролира изцяло. Аз не съм личност, която купонясва редовно. Изцяло вниманието и грижите ми са към дъщеря ни. Винаги се съгласявам с мнението му дори да не е прав. Уважаем родителите му и често ходим при тях с малката. Не знам как да постъпя. Бих се обърнала към психолог, но в момента нямам тази възможност.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 308eca5993
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Омъжила си се много малка за първия комплексар който те е свалил.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker