Нетърпимо - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Нетърпимо
преди: 6 години, 1 месец, прочетена 1730 пъти
Здравейте писала съм и преди в този сайт, но сега е различно....
Вече съм на 15. Родителите ми продължават да ме имат за слугиня и да ме бият и обиждат постоянно...
Стигнах до там, че да говоря с училищния ни психолог.
Той каза, че за решението на проблвма има два варянта единия да говоря с тях аз, а другия да ги повикат в училището...
Естествено знаех, че ако разберат ще ме пребият пак и избрах да говоря аз с тях...
Опитах да говоря с тях но нищо, и реших че ще е добре да отидат... И им казах и сътветно те полудях и веднага бой... Това е тяхното решение на всеки проблем...
след като те разбраха ме набиха по начин по който аз никога няма да забравя. Баща ми ми изхвърли телефона през терасата. И ме заплашват с Бойчиновци. Не мисля че съм направила престъпление за да ходя там... Единствено вече не мога да търпя тяхното отношение и отговарям на въпреки когато ми говорят...
В момента нямам връзка с приятели и с някой който да ми помогне...
Едва намерих телвфон за да пиша тук с надеждата за помощ пиша всичко това със сълзи на очи....
Благодаря ви много...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 1 месец
hash: dd3188ffaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Милата... Не мога да си представя що за изроди стават родители... Не знам и какво да те посъветвам, освен да изчакаш до навършване на 18 и да се изнесеш директно (дори не чакай да завършиш гимназия, направо се издържай като сервитьорка/продавачка и така избутай училище). Ако си от малък град - с мръсна газ към най-близкия голям град след бала! И никога не се обръщай назад, остави ги без дъщеря!

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: b9ce96290c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Би ли описала какви са родителите ти, за какво са конфликтите, какво вършиш в къщи, какви задължения имаш? Някак си, не ми се вярва, родители просто ей така, без причина да бият детето си? Не че няма прости и луди хора, но все пак-как се стига до това положение?

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 22e898d2e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Веднага тичай в полицията и искай закрила. Никой няма те прати в бойчиновци а ще ти намерят приемно семейство или ще живееш при роднини след като полицията разговаря с тях и ако счетат че е безопасно.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: bec9cda5f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Закрила на детето. Веднага!

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 9bc0800b2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   За боя - това не е начин за възпитание! Хвърлянето на телефон - ех, може прекалено да си пристрастена към телефона и това да ги е афектирало. Обаче да си им слугиня? Я обясни по-подробно, какво те кара да мислиш, че те третират така? Това, че си донесла чаша вода или че те карат да участваш в почиствнето на дома, или ама абсолютно всичко вършиш сама, че даже им переш и мръсните гащи? Да ти кажа, нормално е да участваш в поддържането на дома. Това дава умения за времето, в което останеш сама. Да не би после да си като една моя съквартирантка дето не знаеше да изтърси покривката и измие чиниите след себе си... а за прането, да чака седмица две да дойде майка й да й почисти и изпере... Мдаа, беше продукт на майка, която я разглези така, че после и в брака си тая въпросната бивша съквартирантка имаше проблеми.

 
  ...


...
преди: 6 години, 1 месец
hash: e157a3ad9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Предизвикай ги да те ударят на публично място където има много хора а през това време нека някоя приятелка да се скрие наблизо и да заснеме на видео побоя след което да извика полиция. Ти междувременно снимай и старите си след от побой и като дойдат на място им ги покажи заедно с клипа. Кажи им че това не е от вчера и че повече не желаеш да оставаш с тях и да търпиш това. Друг не много разумен вариант е да избягаш от къщи. Може временно да се приютиш при Отец Иван от Нови хан той помага на деца като теб в трудно положение. Така вашите ще те обявят за национално издирване а покрай него ще излезе наяве и насилието над което си подложена ще ги арестуват а теб ще настанят или в център от семеен тип или в приемно семейство. Преди 2 години по телевизията даваха случай за малко момченце избягало от къщи и крило се три дни в гората от страх, че майка му и пастрокът му ще го бият за пореден път, че е загубило една пръчка докато е пасло кози. След като го откриха родителите насилници бяха арестувани а то настанено в приемно семейство. Не отлагай повече предприеми каквото можеш да се спасиш от този ад! А на психолога в училище му кажи да си скъса незабавно дипломата имаше поне малко човещина в него щеше веднага да сигнализира на социалните за положението ти и да се спасиш от този ад!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: 620012cf65
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Ти беше момичето, което отказваше да чисти в къщи. В другата статия ти дадохме доста съвети, не виждам какво повече можем да кажем по въпроса. И в приемно семейство да отидеш, пак ще трябва да чистиш и помагаш в къщи, това поне го разбери. А неприятностите ще бъдат много повече.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker