Новата приятелка на мъжа ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121162)
 Любов и изневяра (29698)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18516)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Новата приятелка на мъжа ми
преди: 6 години, 2 месеца, прочетена 2238 пъти
Здравейте,
Историята ми е следната, след 5 години психически тормоз, се разделих с бащата на детето ни. Той продължаваше да идва вкъщи да го вижда. Идваше когато му беше кеф, не помагаше с нищо. Дойде поседи 1 час вкъщи, през този час продължаваше да ме тормози. Всичко това много ме измъчваше, но се страхувах да заведа дело. Той постоянно ме заплашваше, че ще му вземе детето, че ще плати където трябва, че за мен било много зле ако пусна дело. Като човек на който са взели страха, аз умирах от страх и не смеех да предприема нищо. Дните минаваха, той си живееше почивки, заведения, приятели и да дойде когато се сети. Така.... докато един ден застинах, на стената на инстаграма си видях моя позната в апартамента му. Пъзела се нареди, ето защо той не ми вдигаше телефона, когато беше в Сливен. Ето защо идвайки у нас, постоянно получаваше съобщения. Ето защо аз изнемогнала от отглеждането на бебе, бях обвинявана че имам любовници.
Реших да и пиша да разбера, а тя беше толкова нагла, лаконична и ми наговори един куп лъжи. Казах и на него че зная за тях и защо не се грижи за детето. Той започна да ме обижда и заплашва. Това ми беше катализатора да пусна дело и да приключа и законово с него. От този ден аз съм страхотно объркана, чувствам един гняв, една болка. Тя ме познава, знае за този че се е държал лошо с мен, знае че ме заряза в 7мия месец от бременноста, смятах че ме уважава, имах добро мнение за нея. И сякаш ме поряза с нож това момиче. Арогантна и гадна, самозабравила се. Личеше си че я е налъгал за много неща. След като ги разбрах, че имат връзка те започнаха да я афишират публично. Града ни е малък, започнаха и да се показват заедно, да излизат по заведенията. Хората говорят и аз се чувствам ужасно срамно и гадно, искам да потъна в земята. Чувствам се така всякаш аз съм лошата, чувствам се смачкана.
Нямам самочувствие. Той спря да си търси детето под всякакъв вид. Все едно не съществува. За мен може да не сме заедно, но аз винаги съм държала детето да има връзка с баща си. Майка и като ме засече ме гледа странно, наша обща приятелка пък ми казва, че тя щяла да го промени. Но вътрешно ми е ад. Сигурна съм в едно, че не желая да бъда повече с този човек. След всичкия ужас който преживях, след насилието не го искам. Но ми е гадно, че той си живее живота. А аз съм поела целия товар. И успя да ме сломи, бъде с моя позната.
Какво да правя, как да преодолея това? Всеки път щом изляза с детето по центъра аз се страхувам да не ги засека. Веднъж дори се върнах от пътя, защото той и тя седели на отсрещната маса където аз отивах. Не исках и да причинявам това на детенцето, та той сега се учи какво е мама, тате, дом. Как ще се почувства при такава ситуация. Живея в някакъв абсоютен кошмар. Как да се справя с тази ситуация, как да го преодолея, как да превъзмогна всичко това?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 2 месеца
hash: 0805b7da5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Сигурна съм в едно, че не желая да бъда повече с този човек.

Ами и той те иска, вместо да изпадаш в простотията и са искаш сметка, седни и помисли как да продължиш напред.

Той те унижава, заряза те а ти прочети началното изречени на поста ми. Просто хем те унижава, но ти му търсиш сметка, съобразяваш се.

Разделите се цивилизованно, той има отговорност към детето, а ти нямаш право да търсиш сметка на твоята позната. Да се сбиете ли за този мъж?

Много селска история, извинявай. Ти си с доста закостенели схващания, наранена, но ако този мъж дойде веднага ще го приемеш дори и да те унижава.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 4e10e0a2a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Оххх, милата. Първо трябва да се успокоиш, не си първата и няма и да си последната. Не ти, а той трябва да се срамува и това го знаят хората, които имат нещо в главата! Липсата на самочувствие на какво се дължи? Напротив, ти си силна жена и си гледаш детенцето, нямаш повод да ти липсва самочувствие. Повярвай в себе си, изтупай си праха от това, че си паднала и гледай света със самочувствие, имаш пълното право на това! Повярвай ми, всичко лошо, което чувстваш е защото мислиш пораженчески. Целуни детето си и излиза със самочувствие, така ще го усетят и всички останали и ще те уважават още повече! Моля те, изкарах скритата си сила и на яве и виж как като си промениш мирогледа, се променя и света и живота!

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: d6645126fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Имаш ли възможност, да заживееш в друг град? Друг начин не виждам, да не го засичаш.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: c9fc5be533
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Щом с добро не е станало... Наистина трябва да заведеш дело поне за издръжка. Няма да ти вземе детето както го описваш не е човек, който е готов да носи такава отговорност.... Веднъж завела дело спираш всякакви контакти с него... За да не те плаши психически, а ако ти направи нещо физически ще си извадиш ограничителна заповед.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: a569a3ee04
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Хм, развела си се, а май още не си се освободила от тоя човек. Какво го мислиш тоя човек? Нали те е наранявал, изневерявал ти е.. а ти вместо да си кажеш, ох оттървах се от бремето да съм с тоя човек, си заета да му следиш излизанията, връзките и т. н. Хайде моля ти се, стегни се! Гледай си живота и не отделяй и минута да мислиш за човек, който ама хич не му е пукало за теб. Стига с тия самосъжаления! Да не би да си от онези, чакащите НЯКОЙ да им оправи положението? Ако е така нищо чудно, че не ти е провървяло във връзката. Ако не, вземи се в ръце и действай, за да ти се оправи положението. Какъв е тоя лукс да мислиш за някакво нищожество, от което си се оттървала... Суматий хора се опитват да скъсат напълно с човек, който ги е тормозил, а той продължава да ги преследва... При теб е така, че си успяла, а ти продължаваш да гледаш назад. Няма нужда да злобееш и да гледаш, с кого, къде и как си е прекарал времето! Я обясни, какво значи, че си страдала? Какво имаш предвид? Нещо боли ли те, с хронична болест ли си, да не би да те е осакатил? Детето ти инвалид ли е или с някаква нелечима болест (дано да е здраво! )? За какво страдаш? Ако е, че нямаш пари... ами пари се печелят! Ако е, че нямаш приятели, ами търси правилните. Ако никой не ти помага, помолила ли си правилните хора за помощ? Хайде моля ти се, стегни се и хващай здраво юздите на живота си и не обвинявай други или себе си за минали грешки. Просто се поучи и не ги допускай пак!

 
  ...


...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 8865ca775d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Попаднала си на боклук, който няма капка уважение към теб и към детето ви. Заслужава ли си да страдаш за такъв? Защо си толкова наивна да мислиш, че щом ти си мила и добра, значи всички са като теб? А приятелката ти е под всякаква критика. Явно и тя е същата като него и са се надушили-еднаква гадна порода са. Интересното е ти защо се обграждаш с такива хора и им правиш място в живота си, задавала ли си си този въпрос? Що се отнася до хората в града, те най-вероятно те съжаляват с какъв боклук си създала дете и "дом". За детето ти-по-добре без баща, отколкото с такъв, който ще го научи да е същия боклук като него.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: aeffe54910
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Нищо не можеш да направиш освен да смениш града и мъжа. Аз съм мъж на 35. Освен това другия път мисли с горната глава, не залагай на голямата любов защото поне мъжете знаем, че това е главно похот и прочее. Смени прическата и бъди актрактивна. Не говори простотии.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 16412c2a50
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Заведи дело за издръжка и ако имаш собствен имот, продай го и сменяй града

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 2f20d2c407
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Съжалявам, всичко това е много кофти :((( Явно бившия ти мъж е лош човек. Заведи дело, вземи издръжка. Що се отнася до преодоляването, начина е чрез прошката. Прощаваш и продължаваш напред. Това те освобождава от белезите от миналото и от товара. Звучи обратно на това което човек иска да направи което е да задълбае в проблема докато стигне до някаква кулминация, но това е начина.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 11cf7200ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторката : За момента не мога да сменя града, пари си имам също. Да завела съм дело, скоро предстои деня на делото.
Да наистина от тук насетне трябва много да внимавам с хората около себе си.
Не ги търся аз, както казах градчето е много малко, засичане или ако излязат веднага някой ме информира
Но ми е болно от това, че отиде с моя позната. Остави ме да му родя и отгледам сина сама, тъй като както споменах ме заряза в 7мия месец и отиде в чужбина. Върна се след 1, 6 г и веднага я е хванал. Криеха се докато не ги разбрах. Толкова е нагъл, можеше да си хване всяка друга, но не и моя позната
Наистина успя да ме засегне. А как скочи отгоре ми като ги разбрах, изкара ме мене боклук и курва. Чудеше се как аз да изляза виновната. Започнаха едни заплахи всеки ден по телефона, някакъв страшен тормоз. Наложи се да пусна жалба за да го спра.
Да знам че е селско, точно от това ме есрам. Не искам такива неща, не искам такива скандали и клюки. Срамувам се от това. Човек съм който държи на ценностите, аз пазя достойнството си и на детенцето. Не съм тръгнала с никой мъж, не съм направила нищо недостойно, а сега бера срамовете им.

 
  ...

...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 388b363185
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Я стига! Защо я съветвате да сменя града? Та това да не е като да си смениш роклята? Откъде-накъде жената ще си сменя местожителството с малко дете на ръце, ще плаща квартира, ще търси работа, ще наема гледачки и т. н.? Виж, мила, всичко е въпрос на гледна точка. Ти просто не виждаш ситуацията от изгодния за теб ъгъл. А именно: към ТЕБ са се отнесли непочтено, моралното право е на твоя страна. Мъжът ти е този, който от срам, че е зарязал бременната си жена, трябва да се скрие в дън земя. Не съм попадала в твоята ситуация, но, за да постигна своето, в никакъв случай не бих търсила конфронтация с новоизлюпената двойка. Бих се държала приятелски, все едно нищо не е станало, докато не получа развод и максимално голяма издръжка за детето. Ако си достатъчно добър дипломат, той ще ти я даде, защото е гузен. Имай предвид, че разходите по един развод - при това по взаимно съгласие - са от порядъка на 400 лв. Ако се юрнеш да водиш дело сама, ще ти излезе много по-скъпо. Стани приятелка с пачаврата, колкото и да ти е омерзителна идеята, защото ако тя го настрои срещу теб, не е в твой интерес. Следващият път като ги засечеш в някое кафене, не бягай, а се усмихни широко, приближи се до тях, издърпай си един стол и кажи: "Ах, кого виждам! Абе хора, ще се забравим, бре, защо не се обаждате! Между другото, еди кой си, защо не наминеш тези дни да обсъдим някои дребни формалности? " Преувеличавам, разбира се, но ми разбираш идеята. След като си постигнеш своето и имаш черно на бяло уредена издръжка, ги подминавай като пътни знаци все едно не съществуват. Зная, че се чувстваш унизена, но, уверявам те, в очите на хората той е кучият син. Е, стани и ти кучка и разкажи играта на тъпака!

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: b7fdac607c
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Подходи внимателно към въпроса за издръжката. Тя е нож с две остриета. Посъветвай се с адвокат, какви права получава той и дали не е по-добре да му отнемеш родителските права, ако има такива.

За другото те разбирам. Едно е да не искаш мъжа, съвсем друго е да си готова да го дадеш на друга. Щом е малък град и всички се познавате, значи която и да беше другата щеше да ти е позната. Ти самата едва ли си очаквала той да отиде в манастир. Нормално е да има нови връзки, когато си готова и ти ще имаш. Имали сте причини да се разделите, животът продължава. Ти оставаш с най-хубавото от връзката: детето. Явно е гузен и те напада, за да не го нападнеш ти. Щом общуването с него не ти дава нищо добро, прекрати го. И пак ти казвам, ако издръжката ще му даде правото на глас при възпитанието на детето, помисли. Искаш ли детето ти да е при другата жена без ти да знаеш какво правят?

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: eaf0b71d56
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Здравей авторке!
Искам да ти кажа, че аз сама отглеждам детето си. Убедих се, така е по- добре. От такива бащи полза няма. На нищо няма да научат децата си. По- добре да нямат достъп до тях!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker