Нарочно ли го направи? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120660)
 Любов и изневяра (29583)
 Секс и интимност (14307)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Нарочно ли го направи?
преди: 6 години, 28 дни, прочетена 2805 пъти
Здравейте! Надявам се историята ми да бъде одобрена!
Имам приятел вече 1 година, влюбихме се много силно, от пръв поглед. Разбираме се добре и бързо си паснахме. Дойде време да се запозная с родителите му, те ме приеха видимо добре.
Но майка му като цяло не се беше постарала изобщо, но не му дадох нужното внимание, все пак всеки е различен.
Той се запозна с нашите също, те много го харесаха, посрещнаха го така както е редно, да му е удобно и най-малкото да е почистено и така да почувстваш уюта в един дом.
Вече няколко пъти ходихме на гости у тях, мисля, че изградих едни бих казала страхотни отношения с майка му, готвих, чистих, не съм някаква мързелива, винаги съм помагала.
Един ден трябваше да остана сама у тях, тя ми позвъни и ми каза, да и потърся едни документи, които са в папка, подчерта, че е важно, въпреки че и споменах, че съм се къпала а и времето беше доста лошо. Така естествено търсих където ми каза и влязох в хола да погледна и там, на стол имаше отворена чанта за лаптоп и видях и там, но нямаше документи, не съм ровила в нея защото тя беше отворена и видно не видях такава папка. Искам да подчертая, че погледнах нито съм вадила, нито съм ровила. И така обадих и се и и казах, че не откривам, след което нейния отговор беше - ами то не беше важно, стой си у нас, времето и без това е лошо. Още тогава ми стана странно, искам да добавя, че имат един шкаф и върху него имаше папки, и там погледнах. Също така искам да добавя, че лично тя ми е разказвала как бившата приятелка на гаджето ми е крала пари... и изобщо не я е харесвала. Много пъти ми е казвала, че съм много добро момиче, и ми симпатизира, та ние с нея си станахме много близки, наистина не разбирам.
Стана вечерта и с гаджето ми тръгнахме да си лягаме, тя го извика и нещо му каза. Той се върна и ме попита директно... останах в шок, разказах му как майка му ме е помолила всичко му казах, той каза, че тя му е казала че съм и "ровила в чантата" защото съм я затворила а тя била отворена, но също е добавила, да не ми казва, и сигурно от женско любопитство съм го била сторила....
Той явно от преди знае тя на какво е способна и без да се замисля, каза че това е постановка, чувствах се много гадно, защото в стремежа си да и свърша работа, тя се е опитвала да ме изкара такава каквато не съм. Никога не бих взела нещо или дори да разглеждам. Говорих с нея и и казах, че ако се съмнява в мен можеше да ме попита, иронията на случката че на другия ден с гаджето ми погледнахме какво има в чантата... листове празни.. Ден преди да си тръгна тя дойде и ми каза:" Ти дори не се извини.. и наговори лъжи на сина ми. Не е постановка, дори бях забравила, че съм ти казала за документа... "
Моят приятел говори с нея сериозно, и и е казал всичко което мисли, и тя не може явно да си намери място, че той ме защити и обвини нея. И реши, че той е настроен от мен, въпреки че нищо лошо за нея не съм казала, след като разрешихме случката с него спряхме да говорим за това. Но отношението ми към нея се промени и неговото също, знам че са говорили, но той не каза какво. Вие какво мислите, постановка ли е, или? Аз не виждам своята вина наистина. Споделете мнения?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 27 дни
hash: 15eb943f73
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Трябва да стоиш по-далеч от тази интригантка и манипулаторка!

 
  ...
преди: 6 години, 27 дни
hash: c02a54aa96
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз ако бях повече никога нямаше да стъпя в тази къща. Или ходете у вас или на хотел понякога.

 
  ...
преди: 6 години, 27 дни
hash: f56a8b2bb7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Поредният случай на зла свекърва, която иска сина й да е сам и женен за нея завинаги. Много долна и мръсна постановка, да. Спри комуникацията с тази жена незабавно или всичко ще използва срещу теб. Нека и приятелят ти спре да споменава каквото и да било за теб или за вас, включително какво правите, къде ще ходите, какво говорите. Естествено тя ще каже, че го отделяш от нея и т. н. - това да не ви впечатлява. Нека и обясни приятелят ти (не ти), че ти си приотитет номер 1 за него, да не говори такива неща срещу теб и да се държи добре, иначе няма да е част от живота му и само да е казала нещо, веднага да й се кара или да напуска стаята и да спира да говори с нея. Звучите много малки - свекървите са голям проблем (за мен такива жени са болни, саботират щастието на собствените си деца), прочети из форума и ще разбереш, не й се давайте иначе ще ви раздели, тя това иска.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 27 дни
hash: 35ef952747
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Правилото с майките на момчетата е :Запази дистанция възможно най-дълго време!
С кой акъл стоиш у тях по цели дни сама?
Аз и приятеля ми сме заедно от 3 години и не съм спала у тях нито 1 нощ. И с майка чу сме в добри отношения.
С тази жена вече няма да си стоплите взаимоотношенията

 
  ...
преди: 6 години, 26 дни
hash: c9dbd1d94d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Кой знае каква кукувица е. Или е постановка, за да те набеди или е някакво хахо, което не знае какво е казала и мислила. Което за теб е все зле. Не ви виждам ак ще живеете там, а и отделно-все тая. Тя ще ти върти интриги.

 
  ...


...
преди: 6 години, 26 дни
hash: 09bf10e751
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Много ясно, че е нарочно - вицовете за дърти свекърви не са ей така измислени. Мама не дава момчето на друга жена и се чуди каква интрижка да измисли, за да те очерни и за да ви раздели. Звучиш ми малка. На такива хора вместо да им се обясняваш и искрено да си казваш всичко трябва точно обратнито - да споделяш нищо и да сведеш контакта с тях до минимум, за да предпазиш себе си и връзката си. Казвам ти го от опит - бях приела свекървата за майка и като разбрах как манипулира мен и приятеля ми и как ме нарежда зад гърба ми... Месеци ми отне да приема, че е такава и още толкова ни отне да се дистанциране от нея и сега сме много щастливи. Тя нормално ще тв обвинява, че й отнемаш синчето и ще се опита да го манипулира с чувство на вина и дълг, но не се давайте и ще се оправят нещата. Или те приема и си затваря устата, или вън от живота на сина й. Такива хора имат психически проблем и не се оправят с разговори, а с поставяне на граници. Много е гадно, преживяла съм го, но ако сте на едно мнение, ще се оправят нещата.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 26 дни
hash: 43059a9fcc
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Много млади и наивни ми звучите. Какво се обяснява приятелят ти той какво мисли и ти какво си казала? Стойте далеч от тази жена, ходете у вас (ако не сте пълнолетни) или се изнасяйте заедно на квартира и тя никога ама никога да не е добре дошла в дома ви, защото като гледам как е тръгнала, ще направи всичко възможно, за да ви раздели. Тези дето ти ги говори, че си добро момиче са също постановка - после пред сина ще има ама аз толкова я харесвам, а тя е крадла, опитва се да те отдели от мен и т. н. Съвсем нормално е мъжът да си намери жена, да живее с нея и тя да му е приоритет, не майка му. Но майките това не могат да го прецивеят и почват с номерцата...

 
  ...
преди: 6 години, 24 дни
hash: 028d47721e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Иван една програма, която записва всеки разговор. Можеш да я намериш в гугъл плей стор. Ако я имаше просто щеше да си си върнала положението. Тази жена утре може да измисли нещо друго. Нямаш място в тази къща сама. Отиваш на гости, но когато той е там.

 
  ...
преди: 4 години, 4 дни
hash: a6ca975628
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Здравейте, наистина много ми помогнаха нещата, които споделихте.
Макар и след 1 година, тя е същата зла жена.
Просто и трябваше начало.
Много гадости ми причини.
Аз никога не съм стояла много дни в тях. Най много 2 3, но след случката ограничих контакт, по това време ние не живеехме заедно с приятелят ми, и се редувахме, кой на кого да ходи на гости като той идваше по-често при мен, защото аз живеех сама на квартира.
Тази жена, след хилядите опити и намеци, не успя да ме впечатли до толкова, колкото тя искаше.
Говореше на хората за мен, измислени неща, постоянно питаше за мен, защо вече не им ходя на гости, защо не присъствам на празници...
Как да отида? След като нямам желание.
Случи се тя да ни дойде на гости в нас, в нашият дом, и почна да ми рови в нещата, да гледа как съм ги подредила, дори рови в посудата и си взе един тиган, защото уж бил нейн, а той ни беше подарък от неговият брат и жена му, заедно с още няколко комплекта за хранене. Ще се запитате къде е моят приятел в случката, в началото много ме дразнеше тя, но след съвет с майка ми, реших да я игнорирам.
Приятелят ми знае каква е тя, говорил е с нея, но тя просто е човек, които е с хиляди лица.
Затова реших, да послушам мама, и ако съдя по нейния съвет, доста нерви си спестих, сега тя не може да си намери място, защото нито ходя у тях по празници, а следователно и приятелят ми спря. Уикендите ходим при нашите, а тя стой сама, защото и мъжът и от нерви отиде да работи извън Бг. Можехме с нея да се разбираме чудесно, но тя избра друг път, и така отдалечи сина си, защото той винаги ще предпочита мен.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 дни
hash: abf226313e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Здравей, радвам се, че писа, за да ни кажеш какво е станало. Ние също имахме подобен опит. Когато се събрахме да живеем заедно, найка му започна да идва вкъщи по всяко време без покана и предизвестие, ровеше из всички шкафове, даваше неискани съвети, говореше лъжи, плетеше интриги. На семейни събития правеше злобни коментари и обиди и освен това настройваше всички останали роднини срещу нас, а когато тях ги нямаше - нас срещу тях. Опитахме се да поговорим с нея и с баща му, за да обясним, че това не е нормално и искаме спокойствие и добри взаимоотношения - отговориха ни, че те са си такива и останаха смъртно обидени, че изобщо сме повдигнали темата. Те са родители, ние сме длъжни да ги търпим без значение какви са и какво правят. След като ни “наказваха с мълчание” от смъртната обида точно една седмица - пак се започна старата песен на нов глас. Ние съответно спряхме да им отваряме вратата като идват неканени, взехме им ключа и разредихме ходенето по семейни събирания. Е, получихме още по-лошо и нагло поведение тип “за какви се мислите вие, че да си позволявате да не ни търпите”. Накрая просто прекъсняхче всякакъв контакт с тези хора и сега сме си много добре. Не сме ги виждали от години. В никакъв случай не сме искали да се стига до тук, но те си го направиха сами. Токсичните хора не се променят и по-добре да си далеч от тях.

 
  ...

...
преди: 4 години, 12 часа
hash: f8c87cfb6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Свекървата на мама правеше същите неща, а после ме попита за моите неща, разреших й но да не пипа нещата на мама, тогава я гледахме в къщи 1 година защото била болна от инсулт и объркваше името на татко с това на чичо.

 
  ...
преди: 4 години, 11 часа
hash: d6b7341470
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Авторката
Ами явно просто си има такива жени, лично не са удовлетворени.
След тази случка, мина време и аз се опитах да поговоря с нея, да разбера от къде идва тази скрита игра от нейна страна. Тя не даде никакъв разумен отговор. Затова разговарях с мъжа и, който не е лош човек, но е много податлив на манипулация от нейна страна. Той ми каза, тя е такава, разбирам че това те е обидило, но тя си е такава ти трябва да го приемеш.
Правеше опити да ме слепоставя точно с някакви подмятания пред хората, като идваше до апартамента ни, не съм подреждала правилно, някакви неща, които за мен за незначителни. Майка ми достатъчно добре ме е научила да чистя и да готвя.
В последствие разбрах, от жената на по-големия брат на приятелят ми, че тя като млада не е била приета от семейството на мъжа и. И до ден днешен моя приятел не поддържа никакви отношения с баба си и дядо си.
И почнах да се питам дали това не е комплекс от нейна страна.
Говорих само 1 единствен път с моя приятел, като не съм обиждала майка му, и не бих го направила.
Споделих му как се чувствам около нея.
От там насетне той не ме е молил да ходя с него на гости, изобщо изолираме от нея.
Мога да кажа още 2 3 неловки ситуации.
Аз не мога да я избягвам вечно, но тя просто изобщо не се старае, вечно е кисела и затова няма близки контакти с никои близък и роднина.
Става ми жал за нея, като се сетя как бях правила питка, и цялото семейство (тя, мъжа и брат му и жена му) бяха на по кафе при нас, и аз така и така бяха дошли ги поканих на обяд. И тя на масата каза, че питката ми е безсолна,и остави парчето демонстративно като поне още 2 пъти повтори какво може да се сложи и т. Н, аз приех казаното и и казах.. Благодаря, следващия път по-добре. След като приключи обяда решиха да си тръгват и докато ги изпращах видях как тя си взима от питката в чантата.
Няма лошо, нека.. Просто това, докато хората се хранят, поне от уважение замълчи.
Аз на която и трапеза да съм поканена, никога не бих казала нещо такова, и после като крадец, да слагам в торбата.
Много често от скоро чувам как моя приятел се кара с нея по телефона,след това е напрегнат.
Днес ми сподели, какво му говори майка му, как го изнервя, и как му е писнало от нея.
Как се оплаква от брат му, от мъжа си, от снаха си, от техните деца... Него го боли глава всеки път като се чуе с нея. И като говориха той и е признал, че мойте родители са много по-човечни и добри. Което си е така, но тя сега какво ли ще измисли, като няма вече допир до мен и апартамента.
От вече 6 месеца не съм я виждала, не е идвала... И от това време забелязвах как и моят приятел няма желание да се прибира, дори да говорят.
Ако тя помисли добре, колко щеше да е хубаво уикендите да се събирахме и в тяхната къща, не само при нашите.
Аз винаги бих се постарала, ако виждам, че има промяна, но явно тя не мисли това, и на нея и е по-лесно да мисли лошо и негативно. Лошо е че много жени се сблъскат с такова отношение и то от жена.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: c0a57059b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Естествено, че е постановка. Ще си имаш големи проблеми със свекървата.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 92d5da8d8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Разбира се, че е постановка. Тази е от най-коварните свекървища.
Моята звънеше всеки ден на мъжа ми и искаше той да се разведе с мен. Измисляше всякакви възможни интриги. Мъжът ми накрая така избесня, че заяви, че щом тя говори зад гърба ми, няма право да вижда детето ни. Казах му, вземи детето и идете двамата при нея, нищо, че тя ме мрази и не иска да ме вижда. А той отказа и заяви, че или тя ще приеме майката на детето му и ще престане, или няма да вижда никой от нашето сенейство. Е, така се случи, че тя почина 2 години, след като детето ни се роди и изобщо не го видя дори и на снимка.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: ce3bc78eb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Моята тъща беше такава.
Вечно бях черен в нейните очи. Накрая казах на жената "Или вкарваш майка си в пътя, или се развеждаме и ще заведа дело са 100% попечителство върху децата".
Не знам какво ѝ каза жената, но тъщата спря да се занимава с мен. Минаха 10 години откакто се гътна и на мен ми е спокойно на душата.
Такива хора оправия нямат.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker