Майка ми напълно ме забрави. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121141)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Майка ми напълно ме забрави.
преди: 6 години, 1 месец, прочетена 1652 пъти
Здравейте, момиче съм на 16, след няколко дни (на 12 април) е рожденният ден на брат ми. Щеше да стане на 24, но преди една година цялото семейство преживяхме огромна трагедия. Още от малък брат ми имаше силно увлечение към високите скорости, първонаално караше кросов мотор, а после го замени с пистов. Ходеше на събори и участваше в състезания. С широка усмивка казваше, че усещането да лети с мотора си е неописуемо и си струва всеки лев който е вложил в поддръжката му. Обичаше това което правеше и дори мислеше да превъне хобито си в професионално занимание. Един ден обаче, излезе с мотора си и не се върна повече. Карал с висока скорост (както винаги) по един от булевардите, на един завой, вероятно се уплашил, че няма да го вземе, изгубил контрол над управлението и се ударил в сълб, почина на място. Беше откаран за аутопсия, лекарите казаха, че повечето от костите му били счупени, защото моторът го е притиснал и донякъде е извадил късмет, че е починал на място, за да не се мъчи. От тогава майка ми забрави за всички останали, плаче почти постоянно, още повече сега когато наближава рожденният му ден. Прекарва по-голямата част от времето си в стаята му, не разрешава да се докосва нищо, всичко стои както той го е оставил. Баща ми започна да прави всичко, опитва се непрекъснато да говори с нея, а тя започва да плаче още повече и да му крещи, че никога няма да може да го замени. Той ѝ казва, че тя има още едно дете, а тя отговаря, че си иска другото. Когато аз се опитам да говоря с нея тя ми казва, че в момента не ѝ е до моите глупости и отива или в неговата стая или в спалнята си. С баща ми поехме всичко - готвим, чистим, перем и само той работи. Тя дори не излиза, когато приятелките ѝ я канят тя отказва, защото щели да разказват за децата си и за успехите им, а тя вече няма дете за което да разкаже. На мен също ми е страшно мъчно за брат ми, но ми е по-мъчно за майка ми. Мъчно ми е, че тя ме забрави, че според нея тя няма вече деца. Искам си майката обратно, но тя май си отиде заедно с брат ми и аз не знам как да си я върна!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 1 месец
hash: ad7ae4361c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Връщане няма за съжаление, единственото решение е да работи специалист с нея и евентуално след много време тя ще се промени към по добро но никога няма да е същата която познаваш. Предприемете действия преди да е станало късно.

Мойте съболезнования за брат ти :(

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: dcffa30c3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Майка ти има нужда да излезе от това състояние. Мъката е голяма, но това е бил неговият избор за съжаление. И тя трябва да го разбере. Задължително трябва да работи и да е ангажирана с нещо. Консултацията с психолог не отложена. Има една асоциация за пострадалите при катастрофи може би те ще ви помогнат.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 401e37b511
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Заведете я на психолог - тази скръб не е нормална.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: 21332166f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Дай време на майка си. Една година е много малко време, да се преживее такава трагедия. Тя никога няма да я преживее напълно, но сега все още се чувства така, все едно се е случуло вчера. Не я обвинявай, това е най- страшното нещо, за всеки родител. Нека си изживява болката.
Много съжалявам за загубата ви! Изглежда, сега ти трябва да си по - силната и да даваш опора на майка си, докато се посъвземе. След време, ще го оцени.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: f6659132a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Пожелавам ти много здраве и щастие за рождения ти ден - моя беше вчера и станах на 25. Съболезнования за брат ти - съжалявам за смъртта му

 
  ...


...
преди: 6 години, 1 месец
hash: f6659132a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   опс -Рождения ден на брат ти

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: ecb2593512
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Защо веднага я пращате на психолог? Та тя е загубила детето си. Никой психолог на света няма да може да и помогне. Дайте и още време. Тя Никога няма да го забрави, но след време ще свикне по някакъв начин.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 020aecf33f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Времето лекува всички рани - това гласи народната мъдрост. След време, може би много време, скръбта на майка ти по изгубеният й син няма да бъде толкова силна и опустошителна. Ако майка ти е достатъчно млада може да поиска да има още едно дете, което да замени изгубеният й син - имам позната която изгуби синът си при трагичен инцидент, сега има нов син. Вариянт е след време, да осиновите някое момченце, което се нуждае от майка и семейство. Моят съвет е търпеливо да изчакаш майка ти да преодолее загубата и душевното страдание и да започне да се радва на живота въпреки липсата на брат ти. Тогава ще ти обръща повече внимание.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 9dba1f51a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Буби, виж сега. Майка ти е в дълбока депресия. Заведете я с баща ти първо на психиатър - става със здравна каса, след това на психолог. Това в което тя се намира е дупка. Знам, че и ти се чувстваш изгубена, но тя е тотал щета в дупката на самосъжалението. С баща ти трябва да и покажете, че ви е грижа, независимо от крясъците и изблиците. Това пак е майка ти, просто е в дупка, тя не те е забравила, тя е забравила коя е тя самата. Помогни и да изплува. Късмет

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: f6659132a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Майка ти е вярно психично болен човек, разбирам я че страда за брат ти, но не е нормално да реве и да те забрави. Моята майка ако беше така щях да се хвърля от някъде. Ако майка ми имаше 2 деца и ме беше забравила както е твоя случай- отдавна нямаше да ме има на тоя свят
Казва ти го мъж на 25 години,който е единствено дете в семейството

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker