Стерилна ли съм? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Стерилна ли съм?
преди: 6 години, 1 месец, прочетена 1551 пъти
Здравейте аз съм жена на 22 години. 150/67 кг. Омъжена съм от 4 години и имам едно прекрасно момиченце която родих със спешно секцио. Въпроса, който ме мъчи е е вече почти 2 години правим опити за бебе но не идва моля да ми дадете съвет че вече губя надежда. Благодаря ви предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 1 месец
hash: f8cc4169e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ходили ли сте на лекар? Правени ли са необходимите изследвания на Вас и съпругът Ви? Млада сте с едно детенце. Не мисля, че сте стерилна. Потърсете медицинско мнение.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 29d8d47706
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Много е просто. Отиваш на гинеколог. Той посещава уролог и се прави спермограма. Ти посещаващи читав гинеколог и ако има проблем отиваш на специализиран гинеколог по репродуктивни проблеми. Така зададен въпросът ми казва, че си от някое по-малко населено място, където още битова, че само при жената е проблемът. Да но статистиката показва, че е 50 на 50 %. Секцио не е равно на стерилитет по-късно в никакъв случай. А при партньорът ти, малко отклонение в подвижността и не може да оплоди яйцеклетката а и с такива разсъждения нищо да ти няма, пак няма да стане зачеването. Стегни се и изчети статии от специалисти, а не просто някой си написал в един форум. Освен преглед за теб, кръвни хормонални изследвания. Махате цигарите и алкохола. Сега някой ще каже, аз си пия пуша и имам деца. Да но научни изследвания доказват вредата от това. При нас спермограмата при пълно въздържание от алкохол е в пъти по-добре, от периоди когато е бил поеман алкохол при това не в големи количества. Но изборът е на всеки. Успех.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 543f635911
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Можете да пробвате с тестове за овулация. Те са към 7-10 в опаковка. След края на цикъла започват да се правят всеки ден по едно и също време, може и да се наложи да вземете 2 опаковки. Отначало на теста ще има 1 черта, след няколко дни ще започне да се появява 2ра черта, първо ще е бледа, постепенно ще потъмнява и деня на овулацията вече ще е тъмно червена като първата линия. Моя съвет е, когато видите, втората чертичка да минете на здравословно хранене няколко дни и да правите бебе през ден, а не всеки ден. В самия ден на овулацията не се натоварвайте много, много, а след акта останете в леглото, вдигнете си краката, облегнете ги на стената и постите така, колкото време ви е приятно. Също трябва да знаете, че не бива да пиете аспирин, той създава среда с кисело ph, която убива сперматозоидите още преди да стигнат до където трябва. Като цяло не е добре да се пият лекарства в този период. Успех!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: 366e5eb4c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Глупости. Някои хора и след 5-10 години опити раждат. Твърде рано е още. Избий си тревогите от главата и се успокой. Това е най-важното, за да заченеш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker