Родителите ми обичат само брат ми! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120673)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Родителите ми обичат само брат ми!
преди: 6 години, 23 дни, прочетена 1604 пъти
Аз съм момиче на 13, а по-големият ми брат е на 16. Родителите ми са бивши музиканти и двамата и брат ми също реши да се занимава с музика. Те са рок музиканти и брат ми също пее рок и поп-рок, поп и подобните стилове. Свири на китара и пиано, участва в различни музикални конкурси и има куп награди. Нашите са страшно горди с него, и аз също се радвам за него, но родителите ми изобщо не се интересуват от мен. Аз се занимавам със спорт още от малка, но моите постижения не ги вълнуват. Когато се приберем от училище го питат как е минало, дали има нещо интересно, а аз сякаш не съм там. Пропускал е много пъти училище, за да ходи на репетиции, а аз ходя дори и настинала. Когато има конкурс в друг град нашите ходят с него, а рядко идват на моите състезания. Участвал е и в конкурси и извън страната и много от наградите му са на видно място, а моите медали и купи си стоят в стаята ми, само първият ми златен медал е сред неговите награди. Аз също обичам много брат си и се радвам за успехите му, обичам и родителите си, но се чувствам изолирана от семейството си. Не мога да кажа, че съм лишена от нещо, защото получавам всичко, което поискам, но искам да привлека вниманието им, а не знам как.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 22 дни
hash: a2a6538d5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Нормално е да са по-заинтересувани и горди с неговата музика, след като и те се занимават с това. Би могла, даже е задължително, да им кажеш, че би искала да се интересуват и да те подкрепят и в твоите занимания, защото те са важни за теб. Независимо, че не са музика. Така ще им помогнеш да осъзнаят, че те пренебрегват. Вероятно не го правят нарочно, а може би спортът не е нещо много значимо за тях. Така, с комуникация и обмен на мисли, ще преодолеете това неглижиране.
Понякога и родителите имат нужда от полмощ. Никой не се е родил научен да бъде родител, а се учи в крачка.

 
  ...
преди: 6 години, 22 дни
hash: bf0a9683ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Кажи им го това.

 
  ...
преди: 6 години, 22 дни
hash: 63aa6248ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Кажи им всичко, което си ни написала тук право в очите че се чувстваш пренебрегната и че колкото и да не им харесва музиката не е твоето призвание , ако те разберат разберат ако ли не ти остава друго освен като пораснеш да се изнесеш от вас и ще прекъснеш всякакви връзки с тях щом не те разбират и подкрепят! Току виж им дошъл акълът като един ден не познават внуците си! Ти трябва да следваш своя път и мечти не техния! Явно вашите са от този тип родители, които обичат на налагат болните си амбиции върху децата брат ти са успели да го пречупят но теб не са и това ги разяжда от вътре затова се държат по този начин. Може да поговориш и с училищния психолог за проблемите си с тях ако не друго поне ще ти олекне. Прочети и книгата "Отровните родители" ако нямаш парички да си я купиш има я в онлайн от нея може да получиш насоки как да се справяш в бъдеще с вашите, защото те са точно такъв тип родители. Горе главата и отстоявай себе си докрай не се оставяй да те пречупят!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 22 дни
hash: 7c6c031b47
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Разбирам те напълно, чувстваш се изоставена от близките, с брат ти в добри отношения ли сте? Ти се радваш за успехите му а той радва ли се за спорта и златните медали. Родителите ти не ги разбирам но брат ти има талант както и ти. успех

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker