Как да спрем любовта - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121120)
 Любов и изневяра (29688)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3174)
 Образование (7299)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18505)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Как да спрем любовта
преди: 6 години, 1 месец, прочетена 1573 пъти
Здравейте. Разчитам на Вашето компетентно мнение. На близо 39 год съм и имам връзка с разведен мъж на 42. До тук добре. Той има пълнолетна дъщеря, която е на 22 години. Аз не съм се омъжвала и нямам деца. Обичаме се и искаме да си имаме наше дете. И двамата го искаме. Тук обаче ми идва притеснението. Как ще се приеме тази ситуация от дъщеря му? Не искам да настройвам момичето нито срещу баща си, нито срещу мен. После ме тормози мисълта, ами ако и тя роди скоро, така приятелят ми ще се окаже хем баща, хем дядо. Говорим по тази тема и той ме успокоява, че е нормално да си имаме дете. И двамата го искаме. Сега не знам дали да продължа връзката или да я прекъсна, за да не нараня дъщеря му. Себе си достатъчно съм се наранила вече. Благодаря Ви!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 1 месец
hash: c596dbff71
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Тя е голяма жена. Сигурно или учи или работи, няма да имаш проблеми с нея, да не е на 10. Само че побързайте, докато още можеш да имаш деца, не се чудете. Че след време може да съжаляваш и тази причина да ти се стори много глупава. Аз съм момиче на 19 и сега майка ми пак е бременна от човек, който има 2 други деца. Нито аз имам някакъв проблем с това, нито те.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 6d21d88d0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Mомичето е пълнолетно, не е дете. Не би трябвало толкова да се притесняваш какво ще си помисли-каквото иска да си мисли. Баща и си има нейния живот, а тя своя. Вероятно тя също иска баща и да е щастлив с жена и дете... Ти бъди добра и внимателна с нея, пък от там нататък каквото е такова. Останалото не зависи от теб.
Няма да сте нито първия, нито втория такъв случай.
Още един съвет от мен-не раждай дете ако нямаш брак. Ще си защитена от закона и ще си спестиш някои непредвидени от живота неприятности. Пък нека за някои да няма значение подписа.
Успех!

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 088f4207ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Здравей!
Разбирам притесненията ти относно проблема, но бих те посъветвала да не се страхуваш. Знам, че звучи тривиално, но с времето се убедих, че ако страхът надделее над любовта, тя си тръгва. Трябва да се замислиш- обичаш ли този човек достатъчно, за да рискуваш в името на общото ви щастие; обичаш ли го достатъчно, за да му се довериш напълно, отново в името на щастието ви? Отдай се на любовта, изживей всяка емоция, която животът ти предоставя.
Лично аз смятам, че дъщеря му е достатъчно голяма и здравомислеща, за да приеме адекватно случващото се. Бъди нейна приятелка, подкрепяй я, прекарвай време с нея и постепенно ще те приеме.
Вярвам, че ще се справиш. Успех!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: 1ca0f21952
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Гледайте си вас, дъщеря му ще си има свой живот и изобщо няма да се занимава с ъс застаряващия си баща. Естествено, ще ревнува. Но какво от това-вие да не сте семейство заради нея?

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 3656ffea6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   На 22 тя не е момиче а жена! Недей да чакаш защото времето лети. Поговори и с нея! Успех.

 
  ...


...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 6ea343f056
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Както и да го приеме, няма абсолютно никакво значение нейното мнение. Тя на 22 е самостоятелна жена, която трябва да гледа собствения си живот, не да се меси на тате в личния живот. Дори да не одобрява връзката ви (а не виждам да има такова нещо), това не трябва да ви притеснявс - важното е вие да се обичате и да сте щастливи заедно. Дори да станете майки по едно и също време, не виждам къде е проблемът. Даже тъкмо ще си пазарувате заедно или едното бебе ще износва дрехи на другото и ще спестите пари. Мъжът ти няма да се натовари - той не е баща и на двете бебета и не е необходимо да е 24/7 при внучето - и то си има родители. Струва ми се, че проблемът си е в твоята глава и прекалено много мислиш какво ще си помислят другите вместо да се фокусираш какво прави теб и мъжът ти щастливи.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: 6ce188fcc5
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ти в кой век живееш? И що за абсурдни разсъждения имаш. Дъщеря му е на 22 в парка на пясъчника ли ще я водите?
Тя е голям самостоятелен човек. А той мъж който има нужда от жена. Дъщеря му ли ще дойде да се погрижи за него. Той сам ли трябва да живее? За какво нараняване става въпрос. Всеки трябва да живее живота си. И заради някой утре ще си кукате по отделно. Докато той е в тежест на дъщеря си. Изгледай в ютюб всички предавания на Истински истории и предаванията на Кобилкина. Преди да я плюете ще ви кажа, че всеки може да намери нещо за себе си. Освен това не се води от заблудата, колко е масово да имаш дете на 39-40 г. Защото не е. Това че, разни звезди дето не си знаят парите са се сдобили с наследник и още някоя позната или съседка не значи, че това е възможно така лесно. Поизчети във форумите за хора с репродуктивни проблеми и ще видиш, как вече и 28-29 годишни са с изчерпан яйчников резерв.
Още един пример, от такова съобразяване с родители, деца... моя позната на 60 г. е сама, а мъжът на живота й, също сам. Ще кажеш, сега да се съберат. А защо някога подобни на твоите разсъждения и тръшкащи се егоистични пораснали деца сътвориха двама самотника, които са бреме за околните.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: ff8497fda4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Остави дъщерята, няма какво да я мислиш. Мисли над това, че си на 39 и вече времето застрашава една хубава бременност, тоест побързай и без излишно напрягане :) Успех

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker