Мислите на едно объркано момиче - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Мислите на едно объркано момиче
преди: 6 години, 17 дни, прочетена 1340 пъти
Здравейте! Момиче съм 11 клас, искам да излея това което ми тежи от много време. Както всеки един от моите връстници аз очаквам бала си със нетърпение, а до него не остава кой знае колко много... Нямам на кого да споделя за чувствата си, аз съм нещастно момиче, което пред всички други слага маска и играе роля на красива богаташка, която не е лишена от внимание от страна на момчетата. Родителите ми са не знам как да ги нарека.. може би, гадни. Почти всички от класа ми карат шофьорските курсове, имат коли или ще си купуват. И аз искам също, говорила съм със баща ми, но неговите приказки са да почвам на работа сама да си ги плащам и да си купувам кола? Как да стане кажете ми? Как момиче на 17 години ще работи и учи едновременно? Къде ще ме вземат на работа изобщо? Говорили сме си и за бала. Аз искам всичко да е съвършено, да не липсва нищо изобщо роклята, ресторанта, колата с която ще бъда да са на ниво и всичко да е грандиозно. Не желая да ме съдите, че го искам. Финансово горе долу сме добре. Имам много добър успех и въпреки че много пъти ги огорчавам, мисля че поне заради успеха си заслужавам поне това. Чудя се къде да започна работа да си направя поне някой лев за да постигна целта си... Прекалено разхвърлени са ми мислите за да продължа нататък има и още много чувства и ситуации за които ми се иска да разкажа но не намирам сили... Понякога имам чувство че съм за психолог не знам само плача не мога да подредя мислите си и съм емоционално нестабилна....

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 16 дни
hash: 08a59ff10d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не пишеш от къде си но ела лятото да работиш на морето с попълнена декларация че родителите ти позволяват сервитьорка в бар дискотека или флаери да раздаваш или продавачка и ще спестиш сигурно някой лев ако бачкаш много но едва ли кола ще си купиш.

 
  ...
преди: 6 години, 15 дни
hash: 74395edb07
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Зависи много от състоянието на родителите ти. Сега аз идвам от семейство с баща патологичен скръндца. Пълен е с пари, а за 5 лева сме си имали редовно проблеми не ми даваше ари да уча в чужбина. Виж сега ако имаш покрив над главата и ти дават пари за образование няма от кво да се оплакваш. Недей се суети с балове и глупости. Аз на моя бал се напих като дъска и в 10 часа бях в изтрезвителното. Нямам спомени и не ми пука. Възпримай положението си като нещо хубаво. Ще бъдеш много по-зряла и с много повече разбиране за света от твоите връзници. Само недей се заляпвай за богати и атрактивни момчета, щото ще те използват за полови наслаждения и после ди аут. Дерзай!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker